Αστρολογικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 18-19/08/18

Αστρολογικές Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 18-19/08/18

ΖΩΔΙΑ UPD 15:54 Δημιουργία 17/08/18, 15:50

Ένα σαββατοκύριακο που δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο θα είναι αυτό, φίλες και φίλοι.

Οι όψεις που κυριαρχούν το διήμερο 18 – 19 Αυγούστου 2018 είναι το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή από τον Λέοντα με την Αφροδίτη από τον Ζυγό, που ευνοεί κυρίως τα αισθηματικά των ζωδίων του Αέρα και της Φωτιάς, αλλά και το τρίγωνο του Δία από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες, που θα ευνοήσει κυρίως τα ζώδια του Νερού και της Γης.

Παράλληλα, ο Ερμής από την Κυριακή επιστρέφει σε ορθή πορεία, για να… βάλει τα πράγματα στη θέση τους και σταδιακά να αποκαταστήσει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις, που δημιουργούσαν προβλήματα στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις ή που δεν επέτρεπαν τα νέα ξεκινήματα για τους αδέσμευτους!

Κατά τα άλλα, μέχρι το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Σκορπιού ενισχύοντας το συναίσθημα, τον αισθησιασμό, το… μυστήριο, αλλά και την καχυποψία στα αισθηματικά μας… Ωστόσο, καθώς μετά θα περάσει στον Τοξότη, θα μας δώσει τη δυνατότητα να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να περάσουμε καλά με τους φίλους μας, αλλά και να φλερτάρουμε απροκάλυπτα αν ανήκουμε στην κατηγορία των αδέσμευτων. Αλλά και οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τη σχέση τους, να ασχοληθούν από κοινού με το ταίρι τους με νέες, διασκεδαστικές δραστηριότητες, να συναντήσουν κοινούς φίλους και γενικά να περάσουν καλά!

Ας δούμε όμως αναλυτικά πως θα πάνε τα αισθηματικά του κάθε ζωδίου χωριστά αυτό το σαββατοκύριακο!

ΚΡΙΟΣ
Με τον ανάδρομο Ερμή να σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη αλλά και την Σελήνη να περνάει στο φιλικό Τοξότη το βράδυ του Σαββάτου, αγαπημένε μου Κριέ, αυτό το καλοκαιρινό σαββατοκύριακο σου δίνει την ευκαιρία να… το ρίξεις έξω και να ξεφαντώσεις! Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου θα απολαύσεις μια βραδιά ξέφρενης διασκέδασης με το ταίρι σου ή μια κοντινή απόδραση στη θάλασσα μαζί του, που ταυτόχρονα θα ανεβάσει τη libido σου στα ύψη κάνοντας το ταίρι σου ευτυχισμένο, ενώ θα διώξει κάθε συννεφάκι που μπορεί να σκίαζε την ευτυχία σας! Βεβαίως, ο ανάδρομος Ερμής λίγο πριν γυρίσει σε ορθή πορεία, μπορεί να προκαλέσει κάποιες μικροπαρεξηγήσεις, αλλά θα είναι πραγματικά ασήμαντες και δεν θα καταφέρουν να επισκιάσουν την θετική σου διάθεση!
Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, όσο κουρασμένος/η κι αν νοιώθεις από την εβδομάδα που πέρασε, μην κάνεις το λάθος να μείνεις μέσα! Βγες με φίλους να διασκεδάσεις, γιατί κάπου εκεί έξω σε περιμένει ένας κεραυνοβόλος έρωτας, που θα σε ξεσηκώσει και θα σε κάνει να γράψεις ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή. Μη χάσεις τις ευκαιρίες που θα σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό, γιατί παρουσιάζονται… μόνο μια φορά!

ΤΑΥΡΟΣ
Το σαββατοκύριακό σου ξεκινά με μια ωραιότατη Σελήνη στον Σκορπιό που ενισχύει το συναίσθημά σου, αγαπημένε μου Ταύρε, και παρόλο που το βράδυ του Σαββάτου θα περάσει στον Τοξότη, το σκηνικό δεν θα αλλάξει και πολύ, αφού την Κυριακή πραγματοποιείται το εκπληκτικό τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους λοιπόν, αυτό το διήμερο είναι ιδανικό για να ανανεώσεις τη σχέση σου και να περάσεις με το ταίρι σου μια υπέροχα, διασκεδαστικά αλλά και… αισθησιακά! Θα το ενθουσιάσεις με την πρωτοτυπία σου, αλλά κι εκείνο θα ανταποκριθεί θετικά ακόμα και στην πιο τρελή σου φαντασίωση, κάτι που σίγουρα θα φουντώσει και το πάθος μεταξύ σας!
Το Σάββατο βεβαίως, με τον Ερμή να εξακολουθεί να κινείται ανάδρομος, καλό θα είναι να αποφύγεις τις σοβαρές συζητήσεις για να αποφύγεις τις μικροπαρεξηγήσεις… Αντίστοιχα, αν είσαι αδέσμευτος/η αυτό το σαββατοκύριακο προσφέρεται για να βγεις με φίλους και να διασκεδάσεις. Η ακτινοβολία σου θα είναι στα ύψη και θα έλξεις γύρω σου πλήθος θαυμαστών, αφού όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου! Και καθώς ο Ερμής από την Κυριακή επιστρέφει σε ορθή πορεία, δεν αποκλείεται καθόλου τώρα να ξεκινήσεις μια σχέση, που θα σε συντροφεύει για καιρό…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Σελήνη να περνά στον Τοξότη το βράδυ του Σαββάτου αλλά και τον ανάδρομο Ερμή να σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη, αγαπημένε μου Δίδυμε, αυτό το σαββατοκύριακο τα αισθηματικά σου θα είναι προτεραιότητα για σένα! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ο αισθησιασμός και η ανεβασμένη σου libido θα πάρουν το πάνω χέρι και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα, που θα οδηγήσει σε… ανομολόγητες στιγμές πάθους με το ταίρι σου! Ωστόσο, καλό θα είναι το Σάββατο να προσέξεις λίγο, γιατί με τον Ερμή να κινείται ακόμη ανάδρομος, ίσως να προκύψουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, που μπορείς να αποφύγεις!
Από την άλλη, εσένα που είσαι αδέσμευτος/η δεν μπορεί τίποτα και κανείς να σε κρατήσει κλεισμένο στο σπίτι! Θέλεις να βγεις, να διασκεδάσεις και να κάνεις νέες γνωριμίες, και πολύ καλά κάνεις, γιατί με την ανεβασμένη σου διάθεση και την αυτοπεποίθησή σου θα έχεις άφθονα φλερτ και γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. Αφέσου στο παιχνίδι και απόλαυσέ το, όμως μη βιαστείς να δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον ή να επενδύσεις συναισθηματικά σε μια νέα γνωριμία. Άσε το χρόνο να δείξει αν αξίζει την εμπιστοσύνη και την αγάπη σου! Είναι θετικό το διάστημα για σένα;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Σελήνη στον Σκορπιό μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, αλλά και το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα την Κυριακή, αγαπημένε μου Καρκίνε, η δημιουργικότητά σου αλλά και η πρωτοτυπία σου θα είναι στα ύψη. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, λοιπόν, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια έκπληξη στο ταίρι σου, που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα και θα ανανεώσει τη σχέση σας, αναζωπυρώνοντας και το πάθος μεταξύ σας! Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η και… ωραίος/α, μην αφήσεις τον μαγνητισμό και τη γοητεία που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό να πάνε χαμένα! Τα φλερτ δεν θα σου λείψουν και δεν αποκλείεται ένα από αυτά να σε ξεσηκώσει τόσο, που να θελήσεις να προχωρήσεις μαζί του λίγο… παραπέρα!
Την Κυριακή βεβαίως, καθώς η Σελήνη θα έχει μετακινηθεί στον Τοξότη θα έρθουν στο προσκήνιο κάποιες υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας, που μπορεί να σε κουράσουν και ίσως να σε εκνευρίσουν… Όμως, μην ανησυχείς, τίποτα δεν μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς αισθηματικά σου, αφού η αισιοδοξία σου δεν χάνεται! Με τη δημιουργικότητά σου θα καταφέρεις όχι μόνο να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου, αλλά και να διατηρήσεις το αισθησιακό σκηνικό του Σαββάτου!

ΛΕΩΝ
Με την Σελήνη στον Σκορπιό μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, αγαπημένο μου Λιονταράκι, το διήμερο δεν ξεκινά και με τις καλύτερες προϋποθέσεις για σένα, αφού κάποια οικογενειακά θέματα θα σε απασχολήσουν. Ευτυχώς όμως, το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη θα ενισχύσει την επικοινωνιακή και την… διαπραγματευτική σου δεινότητα και θα σε βοηθήσει να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Έτσι, από το βράδυ του Σαββάτου που η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη, η διάθεσή σου θα ανέβει, και μαζί της θα ανέβουν και η αυτοπεποίθησή σου, η κοινωνικότητά σου και η γοητεία σου!
Το υπόλοιπο σαββατοκύριακο λοιπόν, προβλέπεται άκρως αισθησιακό, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, είτε στους αδέσμευτους! Αν έχεις ήδη μια σχέση, καλό θα είναι να προσέξεις λίγο και να μην αφήσεις μια ασυνεννοησία με το ταίρι σου να δημιουργήσει εντάσεις! Βγείτε έξω μαζί, συναντήστε κοινούς φίλους, διασκεδάστε, και είναι σίγουρο πως όλες αυτές οι κοινές εμπειρίες θα λειτουργήσουν σαν… αφροδισιακό, όταν θα βρεθείτε μόνοι! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αφέσου στα πολλά φλερτ που θα σε πολιορκούν και άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο κατάλληλο άτομο! Θα περάσεις υπέροχα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Σελήνη να περνά στον Τοξότη το βράδυ του Σαββάτου, αγαπημένε μου Παρθένε, είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσουν κάποια οικογενειακά θέματα, που θα ζητούν άμεση επίλυση! Βεβαίως, με το τρίγωνο του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρεις περίφημα και θα βρεις τις καλύτερες λύσεις, όμως έτσι ίσως να νοιώσεις πως αφήνεις την αισθηματική σου ζωή λίγο πίσω. Ευτυχώς το ταίρι σου είναι διατεθειμένο να δείξει κατανόηση, οπότε μην χάσεις την ευκαιρία που θα σου προσφέρει το εξαιρετικό τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα την Κυριακή, για να το ευχαριστήσεις όπως μόνο εσύ ξέρεις!
Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η δεν θα μείνεις καθόλου παραπονεμένος/η… Μη χάσεις την ευκαιρία που σου προσφέρει αυτό το διήμερο για να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις από την ένταση της εβδομάδας και να φλερτάρεις! Είναι σίγουρο πως θα κάνεις πολλές νέες γνωριμίες και θα τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου. Και μάλιστα, καθώς την Κυριακή ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία σχηματίζοντας τρίγωνο με την Σελήνη, δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις τώρα μια νέα σχέση, που θα έχει μέλλον…

ΖΥΓΟΣ
Αυτό το καλοκαιρινό σαββατοκύριακο, αγαπημένε μου Ζυγέ, προβλέπεται υπέροχο για τα αισθηματικά σου. Βέβαια, μέχρι το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη θα κινείται στον Σκορπιό, γεγονός που μπορει να σου δημιουργήσει μια οικονομική ανασφάλεια, ρίχνοντας τη διάθεσή σου. Όμως, ευτυχώς ο ανάδρομος Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου, ενώ και η Σελήνη το βράδυ περνά στον Τοξότη και σε ανεβάζει ψυχολογικά, ενισχύοντας την κοινωνικότητά σου και βελτιώνοντας τις σχέσεις σου! Έτσι, το σαββατόβραδο είναι ιδανικό για να βγεις με φίλους και να κάνεις νέες γνωριμίες, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους, είναι σίγουρο πως θα περάσεις πολύ όμορφα και ρομαντικά με το ταίρι σου, ανανεώνοντας την αγάπη σας!
Την Κυριακή η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Τοξότη, ενώ και ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία αποκαθιστώντας σιγά σιγά παρανοήσεις και καθυστερήσεις σε κάθε τομέα της ζωής σου, αλλά και στα αισθηματικά! Η μέρα είναι ιδανική για μια κοντινή εξόρμηση στη θάλασσα με το ταίρι σου, καθώς θα διασκεδάσετε και θα περάσετε υπέροχα! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, ακτινοβολείς και γοητεύεις, γι’ αυτό πάρε τους φίλους σου και βγες! Θα καταπλήξεις τα πλήθη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό το σαββατοκύριακο ξεκινά με τις καλύτερες προϋποθέσεις για σένα, αγαπημένε μου Σκορπιέ! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου μέχρι το βράδυ του Σαββάτου και αυτό σημαίνει ότι η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σου θα είναι στα ύψη, ενώ και η γοητεία σου δεν θα αφήνει κανέναν ασυγκίνητο! Αν είσαι αδέσμευτος/η αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς, καθώς τα φλερτ θα σε πολιορκούν, ενώ κι εσύ που έχεις ήδη σχέση, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να την ανανεώσεις και να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή. Είτε έχεις σχέση είτε όχι πάντως, το σίγουρο είναι πως το σαββατόβραδό σου θα είναι… καυτό, γι’ αυτό φρόντισε να το απολαύσεις!
Αλλά και την Κυριακή, μπορεί η Σελήνη να έχει περάσει στον Τοξότη φέρνοντας στο προσκήνιο κάποια οικονομικά θέματα, όμως το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα όχι μόνο θα τονίσει τη δημιουργικότητά σου, προκειμένου να τα ξεπεράσεις με ευκολία, αλλά θα ευνοήσει και τα αισθηματικά σου. Και καθώς ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία λύνοντας παρεξηγήσεις, είναι σίγουρο πως με τον αισθησιασμό σου στα ύψη θα μαγέψεις το ταίρι σου ή όποιο πρόσωπο σε ενδιαφέρει…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένα ιδιαίτερα ερωτικό σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι αυτό για σένα, αγαπημένε μου Τοξότη, με την Σελήνη να περνά στο ζώδιό σου από το βράδυ του Σαββάτου και τον ανάδρομο Ερμή να σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη! Η γοητεία σου ενισχύεται, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το ταίρι σου θα σε κάνει να νοιώσεις ασφάλεια και σιγουριά! Και με την… αυξημένη σου libido, είναι σίγουρο πως θα περάσεις καυτές στιγμές μαζί του! Βεβαίως, ο ανάδρομος Ερμής θέλει λίγη προσοχή, καθώς μπορεί να προκαλέσει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις, αλλά αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου, είναι σίγουρο πως δεν θα επηρεάσει τη σχέση σου!
Από την άλλη, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους Τοξότες, είναι πολύ πιθανό μετά από αυτό το διήμερο να… αλλάξεις κατηγορία! Η γοητεία σου δεν κρύβεται όπως και η κοινωνικότητά σου και έχεις την ικανότητα να μαγεύεις τους άλλους όπου κι αν βρεθείς! Απόλαυσε τα φλερτ και άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο άτομο, που θα σε κάνει να εγκαταλείψεις την μοναχική ζωή! Ωστόσο, με την Σελήνη στο ζώδιό σου φρόντισε να μην εκδηλώσεις υπερβολικά εγωκεντρική στάση, για να μη δώσεις λανθασμένες εντυπώσεις…

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη από τον Σκορπιό μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, αλλά και το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα την Κυριακή, αγαπημένε μου Αιγόκερε, σε φέρνουν στο προσκήνιο και στέλνουν όλα τα βλέμματα πάνω σου αυτό το σαββατοκύριακο! Είσαι η ψυχή της παρέας, η επικοινωνιακή σου διάθεση και η κοινωνικότητά σου σε ωθούν να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου! Για σένα λοιπόν, προβλέπεται ένα καυτό διήμερο, καθώς δεν θα δυσκολευτείς να κατακτήσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει! Με την Σελήνη στον Τοξότη από το βράδυ του Σαββάτου βεβαίως, ενδεχομένως να κάνεις κάποιες δεύτερες σκέψεις, αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα…
Το ίδιο ισχύει και για σένα που ήδη έχεις μια σχέση! Η διασκέδαση δεν έχει όρια με το ταίρι σου και με το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό μπορείς να ανανεώσεις τη σχέση σου και να αναζωπυρώσεις το πάθος μεταξύ σας. Ωστόσο, με την Σελήνη στον Σκορπιό το Σάββατο σε τετράγωνο με τον Ήλιο, καλό θα είναι να μην αφήσεις το μυαλό σου να πλέξει σενάρια που δεν ισχύουν και να μην εκδηλώσεις μια κτητική στάση απέναντι στο ταίρι σου, γιατί μπορεί να δημιουργήσεις απόσταση μεταξύ σας, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί αυτό το σαββατοκύριακο να σε απασχολήσουν αρχικά κάποια επαγγελματικά θέματα με την Σελήνη στον Σκορπιό μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, αγαπημένε μου Υδροχόε, όμως με το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη και με την Σελήνη να περνά στον Τοξότη, όλα αλλάζουν! Αν είσαι δεσμευμένος/η, αφήνεις στην άκρη τη δουλειά και βάζεις ως προτεραιότητα τα αισθηματικά σου, που ίσως τελευταία να τα είχες παραμελήσει. Με τον αισθησιασμό που σε διακρίνει, καταφέρνεις να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά, ενώ το πάθος μεταξύ σας ξεχειλίζει, κάνοντας το κρεββάτι σας να παίρνει φωτιά! Μπορεί η κοινωνικότητα που σε διακρίνει, να σε ωθεί να βγεις και να συναντήσεις φίλους, όμως δεν θα αφήσεις το ταίρι σου απ’ έξω και έτσι όχι μόνο θα περάσεις τέλεια, αλλά θα κάνεις ακόμα πιο ισχυρό το δεσμό σου!
Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο δεν θα μείνεις λεπτό μέσα! Θα βγεις με φίλους, θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις και θα… ερωτευτείς! Και μέσα στα πολλά φλερτ που θα σε πολιορκούν, κρύβεται ένα πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά, μη χάσεις λοιπόν την ευκαιρία να συναντήσεις το… άλλο σου μισό, αλλά έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να το αναγνωρίσεις!

ΙΧΘΥΣ
Με την Σελήνη στον Σκορπιό το Σάββατο, αλλά και τον Δία σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα την Κυριακή, αγαπημένε μου Ιχθύ, αυτό το σαββατοκύριακο θέλεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας! Έτσι λοιπόν, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να οργανώσεις με το ταίρι σου μια κοντινή εκδρομή στη θάλασσα. Αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, δεν θα σε πάρει από κάτω! Μια απλή βόλτα ή μια κοινή δραστηριότητα που θα αρέσει και στους δυο, θα σας φέρει πιο κοντά και θα αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας! Με τη δημιουργικότητα, την φαντασία και το ρομαντισμό που σου χαρίζει η όψη Δία – Ποσειδώνα, είναι σίγουρο πως θα περάσεις ένα υπέροχο διήμερο!
Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο θα απολαύσεις τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν! Η γοητεία σου έλκει τα φλερτ σαν μαγνήτης και είναι πολύ πιθανόν κι εσύ με τη σειρά σου να γοητευτείς από ένα πρόσωπο, που έχει έντονη διαφορετικότητα από σένα και σε εξιτάρει! Αφέσου χωρίς ενδοιασμούς στο ερωτικό παιχνίδι και μην επιτρέψεις στη Σελήνη από τον Τοξότη την Κυριακή να στρέψει το ενδιαφέρον σου σε θέματα καριέρας, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα αισθηματικά σου…

Πηγή: zwdia24.gr

Αν σου άρεσε κάνε