17/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

17/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:11 Δημιουργία 17/08/18, 14:06

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Με την Αφροδίτη απέναντί σου, όλα είναι ανοιχτά και οι υποσχέσεις «πέφτουν βροχή», πρόσεξε, όμως, μήπως τελικά απογοητευτείς, όταν διαπιστώσεις πως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως σου παρουσιάζονται. Αυτό βέβαια δε σου απαγορεύει να ζήσεις έναν «πλατωνικό» έρωτα, έστω κι αν γνωρίζεις ότι δε μπορεί να «σταθεί» στον πραγματικό κόσμο, αφού η όλη διαδικασία θα σε κάνει να νιώσεις πάρα πολύ όμορφα.

Ταύρος
Ο Δίας απέναντί σου αυξάνει τον δείκτη αποδοχής σου και αναδεικνύει τη γοητεία σου, μένει, λοιπόν, να αποφασίσεις το πώς θα διαχειριστείς την όλη κατάσταση. Μάλιστα, αν έχεις κάποια «κολλήματα», ένα-δύο ποτηράκια θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις όλες τις αντιστάσεις σου, ώστε να μην υποκύψεις σε έναν εξαιρετικά θελκτικό πειρασμό!

Δίδυμοι
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να δεχθείς μια γλυκιά «πολιορκία» από ένα πρόσωπο που προσπαθεί να σε «ξεμοναχιάσει» με… πονηρό τρόπο κι έχει καλές πιθανότητες να το πετύχει! Ίσως βέβαια πράξεις κι εσύ αναλόγως… Αν όμως είσαι μόνος/η, η όλη υπόθεση ενδεχομένως να εξελιχθεί πολύ καλύτερα από ό,τι περίμενες, αφού η γοητεία σου, είναι ικανή να εμπνεύσει κάθε ευαίσθητη ψυχή.

Καρκίνος
Με τον Άρη απέναντί σου, η περιπέτεια… καλά κρατεί κι αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να «ζεσταθείς» με ένα πρόσωπο που θα συναντήσεις είτε σε ταξίδι είτε στον επαγγελματικό χώρο σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, όσο εύκολο είναι να έρθεις πολύ πιο κοντά με το ταίρι σου, βγάζοντας τον «ιππότη» ή τη «δεσποσύνη» που κρύβεις μέσα σου, άλλο τόσο είναι να τα «τσουγκρίσετε», μένοντας ο καθένας χώρια και παρέα με τον… εγωισμό του!

Λέων
Αν συνεχίσεις να προτάσσεις το εγώ σου, χωρίς να συμμετέχεις πουθενά, κινδυνεύεις να χάσεις μια ευκαιρία από εκείνες που δεν εμφανίζονται συχνά. Βάλε, λοιπόν, στην άκρη ενδοιασμούς ή πεποιθήσεις και αφήσου σε αυτό που σου προσφέρεται, ακόμη κι αν πρόκειται για ένα όμορφο όνειρο που σύμφωνα με κάθε λογική κάποια στιγμή θα σβήσει. Υπάρχει ωστόσο και το «θαύμα» κι είναι η αγάπη σου που θα το ζωντανέψει!

Παρθένος
Σήμερα, «μέσος όρος» για σένα δεν υπάρχει και φαίνεται πως ήρθε η στιγμή, είτε να «δέσεις» περισσότερο μια σχέση, συνειδητοποιώντας την συναισθηματική αξία και το περιεχόμενό της είτε να «ρίξεις μαύρη πέτρα» πίσω σου, εγκαταλείποντας οριστικά πολιτικές και πρόσωπα που σε ταλαιπώρησαν. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, μπορεί να προκύψει κάτι «σούπερ» σε συναισθηματικό, αλλά και… σεξουαλικό επίπεδο!

Ζυγός
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σίγουρα υπάρχει κάποιος/α που σε «καλοβλέπει», αγγίζοντας μάλιστα τις πιο ευαίσθητες χορδές σου, αφού διαθέτει εν αφθονία στιλ και φαντασία! Από εκεί και ύστερα και εφ’ όσον δεν έχεις κάποια δέσμευση, μπορείς να αφεθείς σε όσα σου προσφέρονται, έστω κι αν μια φωνούλα μέσα σου επιμένει πως «είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό». Αυτό είναι κάτι, που θα το εξετάσεις… μετά!

Σκορπιός
Αν καταφέρεις να απεμπλακείς από κάποιες λεπτομέρειες ή «κολλήματα» που σου «τριβελίζουν» το μυαλό και σε απομακρύνουν από την ευτυχία σου, τότε δεν υπάρχει τίποτα που να μη μπορείς να διαχειριστείς, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται. Ίσως, μάλιστα, ζήσεις μια μοναδική ερωτική εμπειρία με ένα πρόσωπο που ξέρει να κρύβει κάθε δυσάρεστη λεπτομέρεια, προσφέροντάς σου τον… παράδεισο επί της γης!

Τοξότης
Η ημέρα προσφέρεται για να περάσεις ρομαντικές και αισθησιακές στιγμές με φίλους/ες και γνωστούς/ες, ίσως, μάλιστα, νιώσεις μια ιδιαίτερη «ζεστασιά» με ένα πρόσωπο, που μπορεί να τρέφει για σένα και ερωτικά αισθήματα. Αν μάλιστα πιείς κι ένα ποτηράκι παραπάνω και χαλαρώσεις, τότε η… ολοκληρωτική παράδοσή σου πρέπει να θεωρείται βέβαιη, κάτι που καλό είναι να θυμάσαι, αν είσαι ήδη σε μια σχέση!

Αιγόκερως
Παρά τις υποσχέσεις και τις αρχικές ελπίδες σου για μια «ανείπωτη» ευτυχία, το πιθανότερο είναι να παραπλανηθείς ή να «ξεφύγεις», κυνηγώντας κάποιο από τα «φαντάσματα» σου! Σύντομα όμως θα καταλάβεις ότι δεν ελέγχεις εσύ τις καταστάσεις, αλλά είναι εκείνες που σε ορίζουν. Επειδή μάλιστα το πεδίο δράσης είναι το εργασιακό σου περιβάλλον, σκέψου, μήπως υπάρχουν κρυμμένα συμφέροντα.

Υδροχόος
Δείχνεις να εξαρτάς τις κινήσεις και τις επιλογές σου από το ποιος/α δείχνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για σένα, χωρίς να θέτεις τα δικά σου προαπαιτούμενα, κάτι που εύκολα μπορεί να σε κάνει «παιχνίδι» στα χέρια των άλλων. Χαλάρωσε λοιπόν κι αν σου δοθεί η ευκαιρία, ταξίδεψε ή «κυκλοφόρησε σε «στέκια», αφού εκεί θα γευθείς τον έρωτα, έστω και σαν μια «οπτασία», που τέρπει τις αισθήσεις σου.

Ιχθύες
Ένα όμορφο δώρο που θα σε «σκλαβώσει» ή μια κίνηση μεγάλης συναισθηματικής αξίας θα σε… πείσει να κάνεις το παραπάνω βήμα, αλλά μπορείς κι εσύ να υιοθετήσεις μια ανάλογη πρακτική απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως όμως να πρόκειται και για μια διαδικασία που εξελίσσεται από μακριά ή φέρει τα χαρακτηριστικά μιας ρομαντικής προσέγγισης, που η συνέχειά της κρίνεται ως αμφίβολη!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε