16/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

16/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:25 Δημιουργία 16/08/18, 14:19

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Μια σχέση μπορεί να σε πάει από τους «επτά ουρανούς» στα «πατώματα», αλλά αυτό δεν είναι κάτι που θα ζήσεις για… πρώτη φορά κι αν είσαι μόνος/η, μάλλον θα βρεθείς στο στοιχείο σου. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, προσπάθησε να μη σε καταβάλλει το μικρόβιο της ζήλειας, μπροστά στον φόβο ότι ενδεχομένως να χάσεις τον άνθρωπό σου, γιατί με τις «άτσαλες» ενέργειές σου ίσως τελικά να το προκαλέσεις!

Ταύρος
«Αμαρτωλές» σκέψεις σου τριβελίζουν το μυαλό κι αν είσαι μόνος/η, τότε δεν απέχεις πολύ από το πέσεις θύμα της φιληδονίας σου! Κι επειδή δεν αποκλείεται να συμβεί «κάτι» με ένα πρόσωπο στον χώρο της εργασίας σου ή σε ταξίδι, τσέκαρε αν πρόκειται για παράλληλη κατάσταση από την άλλη πλευρά. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να ειπωθούν σκληρά λόγια που θα πληγώσουν και θα τη θέσουν σε κίνδυνο.

Δίδυμοι
Σήμερα, είσαι επιρρεπής σε κάθε είδους «αταξίες» κι αν μεν είσαι μόνος/η, πρόσεξε, μήπως «απλωθείς ως εκεί που δεν φτάνεις», αφού η δημιουργία μιας σχέσης κάτω από τις παρούσες συνθήκες υπόσχεται μεν έντονες απολαύσεις, αλλά και «παράλληλες» καταστάσεις! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η ή ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, είναι πιθανό να μάθεις ή να συμβεί κάτι που θα σε… εκνευρίσει!

Καρκίνος
Οι συνθήκες δεν ευνοούν τόσο τη δημιουργία μιας «νορμάλ» σχέσης, που στην εξέλιξή της θα «δέσει», αντίθετα παραπέμπουν είτε σε μια ρήξη είτε σε μάλλον παθιασμένες καταστάσεις κι εδώ η έλλειψη ορίων μπορεί εύκολα να σε κάνει να «χάσεις» τον εαυτό σου και τις ισορροπίες σου στη συνέχεια. Αν, βέβαια, ενδιαφέρεσαι μόνο για μια «καυτή» περιπέτεια, τότε θα πάρεις ό,τι ζητήσεις!

Λέων
Τόσο οι δικές σου διαθέσεις, όσο και οι προθέσεις των άλλων απέναντί σου απέχουν πολύ από το να είναι σταθερές, οπότε μη «δένεις» τίποτα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορείς να ζήσεις μια συναρπαστική περιπέτεια, η οποία έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά, που σε διεγείρουν. Η ένταση και το πάθος είναι λοιπόν «προ των πυλών», το θέμα όμως είναι το μετά, αφού αναμένονται ανταγωνισμοί και πολλά νεύρα!

Παρθένος
Σήμερα, σε «περιτριγυρίζουν» άτομα που αποσκοπούν στην συναισθηματική ή οικονομική εκμετάλλευσή σου, γι’ αυτό σκέψου το… χίλιες φορές, πριν πεις το «ναι». Επιπλέον, πρόσεξε, μήπως πέσεις θύμα μιας αδιάκριτης, όσο και «πονηρής» παρακολούθησης. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, όλα φαίνεται να κρέμονται από μια κλωστή, αλλά είναι στο χέρι σου να μετατρέψεις μια κρίση σε… σεξουαλική πανδαισία!

Ζυγός
Σήμερα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ίσως αποδειχθεί μια… παγίδα, αφού ένα ραντεβού σε κλειστό χώρο μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση, ιδιαίτερα αν πρόκειται για πρόσκληση από άγνωστο/η, γι αυτό έχε το νου σου. Επιπλέον, ένας οικείος σου φαίνεται να παίζει –εκούσια ή ακούσια- αρνητικό ρόλο σε μια προσωπική σου υπόθεση. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δεν έχεις παρά να το «κάψεις»!

Σκορπιός
Κάποιος/α σε εκθέτει, διαδίδοντας για σένα κακόβουλες ειδήσεις, κάτι που μπορεί να επηρεάσει ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα και τελικά να μη γίνει τίποτε μεταξύ σας. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως να σου μπουν «ψύλλοι στα αφτιά», πρόσεξε, ωστόσο, μήπως η καχυποψία σου σε οδηγήσει στα άκρα ή «πάρει μπάλα» και άτομα που δε φταίνε. Κατά τα άλλα βέβαια, έχεις μια έφεση στην «παρανομία»!

Τοξότης
Ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να σε παρασύρει στα… μονοπάτια του έρωτα, που από μόνο του δεν έχει κάτι το μεμπτό εφ’ όσον είσαι μόνος/η. Σε διαφορετική περίπτωση, ωστόσο, ενδέχεται να «ξανοιχτείς» σε καταστάσεις που ύστερα θα είναι δύσκολο να τις «μαζέψεις», γι’ αυτό κράτα τις σωστές… αποστάσεις και μείνε στα πλαίσια μιας διασκέδασης, που εξαντλείται σε ένα αθώο φλερτ, χωρίς περαιτέρω δράση!

Αιγόκερως
Όταν «ανάβουν τα αίματα», το θέμα δεν είναι ποιος/α έχει δίκιο και ποιος/α όχι, αφού συνήθως οι ευθύνες είναι μοιρασμένες κι αν δεν ακολουθήσεις μια μετριοπαθή στάση, εύκολα η σπίθα θα γίνει πυρκαγιά! Το δεδομένο βέβαια είναι πως η προσωπική σου ζωή βρίσκεται σε κρίση, όσο εύκολο είναι όμως να του/της δώσεις… μια και να πάει πέρα, άλλο τόσο είναι να γίνει μια πολύ… χορταστική συμφιλίωση, από σεξουαλικής άποψης.

Υδροχόος
Αν είσαι μόνος/η, μια εκμυστήρευση σου δίνει την ευκαιρία να… αποφασίσεις εκ του ασφαλούς το τι θα πράξεις με το ενδιαφερόμενο πρόσωπο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να «πέσεις από τα σύννεφα», με όλα αυτά που θα υποπέσουν στην αντίληψή σου! Σε κάθε περίπτωση πάντως, η τύχη σου θα είναι πολύ καλύτερη, αν ταξιδέψεις ή απλά «εξέλθεις», αφήνοντας πίσω σου τις καθημερινές έγνοιες και σκοτούρες.

Ιχθύες
Αν είσαι διαθέσιμος/η, θα έχεις μεν μια «καυτή» πρόκληση ή πρόταση, αλλά αν ενδώσεις, τότε θα περάσεις δύσκολα στη συνέχεια, ίσως, μάλιστα, προκύψει «εμπλοκή» με ένα τρίτο πρόσωπο που συγκαταλέγεται στους φίλους ή τις φίλες σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να σου γίνει μια «πονηρή» κρούση, επειδή ωστόσο υπάρχουν μάτια που… βλέπουν, διατήρησε τις επιφυλάξεις σου ή λάβε τα μέτρα σου!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε