08/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

08/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 15:52 Δημιουργία 08/08/18, 15:47

Τι λένε για σήμερα τα ερωτικά των ζωδίων;

Κριός
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται πως το ταίρι σου βρίσκεται κάτω από πίεση, με συνέπεια να μην μπορεί να λειτουργήσει «φυσιολογικά». Δεν αποκλείεται ωστόσο να προκύψουν και κάποια θέματα μεταξύ σας, που θα αναστείλουν κάθε είδους ερωτική δραστηριότητα. Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, είναι προτιμότερο να περιμένεις καλύτερες μέρες, που δεν κουβαλούν μαζί τους προβλήματα και… προβληματικούς τύπους!

Ταύρος
Νέες προκλήσεις αλλά και παλιές καταστάσεις σε… αναζητούν κι είναι βέβαια στο χέρι σου να δώσεις την συνέχεια που επιθυμείς. Ωστόσο με δεδομένη την συναισθηματική φόρτιση που σε έχει κυριεύσει, δεν αποκλείεται να κάνεις κάτι που λογικά δεν «στέκει». Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να την ενδυναμώσεις, προσφέροντας στο ταίρι σου κάτι που συναισθηματικά έχει για εκείνο ανεκτίμητη αξία.

Δίδυμοι
Αν είσαι της… αγκαλιάς, το σύμπαν «συνωμοτεί» υπέρ σου, με αποτέλεσμα όλα εξελίσσονται όπως τα θέλεις. Πλούσια συναισθήματα, καλή παρέα και κυρίως μια αίσθηση συναισθηματικής ασφάλειας ή «αποκατάστασης», συνθέτουν μια πραγματικότητα, που δεν συναντάς κάθε μέρα. Ίσως μάλιστα να συναντήσεις την ευτυχία στην αγκαλιά ενός προσώπου με το οποίο σας χωρίζουν αρκετά χρόνια στην ηλικία.

Καρκίνος
Το παρελθόν σε «κυνηγά» και μπορεί να σε παρασύρει σε μια επιλογή κόντρα στην όποια λογική σου. Ίσως όμως να μην γίνεται διαφορετικά, ιδιαίτερα αν έχεις κάποια απωθημένα που πρέπει να ζήσεις ή έστω «χρεωστούμενα» που ήρθε η ώρα τους για να εξοφληθούν! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να θυμηθείς από κοινού με το ταίρι σου κάποιες παλιές και «ένδοξες» στιγμές, τονίζοντας εκείνα που σας ενώνουν.

Λέων
Όσο κι αν ο Άρης απέναντί σου θα σε προτιμούσε ανεξάρτητο/η και ανένδοτο/η απέναντι σε οτιδήποτε σε περιορίζει, υπάρχει και ο Χείρωνας, που σου προσφέρει τα… υπέρ και τα κατά μιας μάλλον κλειστής σχέση με «κλασσικά» χαρακτηριστικά και μπόλικα συναισθήματα! Κι όλα αυτά θα τα ζήσεις πιο έντονα και πιο ρομαντικά αν ταξιδέψεις, είτε με το νυν ταίρι σου, είτε προς αναζήτηση ενός νέου συντρόφου.

Παρθένος
Όσα «λάθη» κι αν κάνεις αυτήν την περίοδο, έχεις τον «φύλακα- άγγελο» σου να σε προστατεύει, οπότε μην φοβάσαι τίποτα. Ίσως μάλιστα κάποιο από αυτά τα «λάθη» να αποδειχθεί «θησαυρός» οδηγώντας σε στον σωστό δρόμο ή μάλλον στην σωστή… αγκαλιά! «Παίζει» βέβαια και μια επανασύνδεση. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς απλά να την «δέσεις» μέσα από όμορφες αναμνήσεις μιας αλλοτινής εποχής.

Ζυγός
Την ίδια στιγμή που η Αφροδίτη στο ζώδιο σου αυξάνει την γοητεία σου, ο Άρης και ο Χείρωνας σε «βομβαρδίζουν» με συναισθήματα κι ίσως τελικά επιδείξεις δημόσια την αδυναμία σου για ένα πρόσωπο από το οποίο προσδοκάς πολλά και… ευτυχώς θα τα έχεις! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να την εμπλουτίσεις με περισσότερες αγκαλιές, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να επανεμφανιστεί στο προσκήνιο κάποιος/α πρώην.

Σκορπιός
Αν είσαι σε μια σχέση, ο Άρης και ο Ουρανός θα… αποπειραθούν να την «ταρακουνήσουν», ίσως μέσω κάποιων αποκαλύψεων που θα σε σοκάρουν ή μιας μάλλον απροσδόκητης «κρίσης ανεξαρτησίας». Αν όμως είσαι μόνος/η μπορεί να βρεις… ανέλπιστα τον τύπο της σχέσης που αναζητάς, ίσως μάλιστα η όλη ιστορία να φτάσει σε ένα ευτυχές τέλος, παρά τα όποια εμπόδια και τις διαφορές που θα εμφανιστούν εξ αρχής.

Τοξότης
Είτε είσαι μόνος/η, είτε βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, μπορεί να βρεις το «τρία σε ένα» δηλαδή αγάπη, τρυφερότητα και σεξουαλική απόλαυση στην σχέση σου, με μόνη προϋπόθεση το να αφεθείς στο συναίσθημά σου. Αν πάλι «ντρέπεσαι» να ζητήσεις αυτό που θέλεις, όλα μπορεί να γίνουν πολύ πιο εύκολα για σένα ύστερα από την μεσολάβηση ενός φίλου ή μιας φίλης που θα σε συστήσει στο… κατάλληλο πρόσωπο!

Αιγόκερως
Όσο εύκολο είναι να αιφνιδιάσεις τους άλλους με τις επιλογές σου ή να βρεθείς ξαφνικά από την «κόλαση» στον «παράδεισο», άλλο τόσο είναι να πέσεις θύμα μιας δυσάρεστης ανατροπής, που μάλιστα θα σε πονέσεις αρκετά αν είσαι σε ευαίσθητη φάση και ονειρεύεσαι μια σχέση, στην κατεύθυνση του «για πάντα μαζί». Από την άλλη πλευρά αν φερθείς «ρεαλιστικά», η στάση σου θα πληγώσει κόσμο, οπότε… διάλεξε!

Υδροχόος
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να ανανεώσεις την σχέση σου αλλά και να είσαι πιο ανοικτός/η στην διαφορετικότητα, αφού στην παρούσα φάση είναι εκείνη που μπορεί να σου προσφέρει το «κάτι άλλο» που ζητάς. Ίσως μάλιστα να σου γίνει μια ξαφνική πρόταση συγκατοίκησης. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι ραγδαίες κι από την μια στιγμή στην άλλη να βρεθείς ζευγαρωμένος/η!

Ιχθύες
Σε μια φάση όπου μπορεί να κρίνονται πολλά για την συνέχεια, οφείλεις να βάλεις στην άκρη το τι θα ήθελαν οι άλλοι από σένα και να επιλέξεις αυτό που συνάδει με το αίσθημα ελευθερίας σου και ξέρεις ότι μπορείς να το υποστηρίξεις άμεσα αλλά και για… πάντα! Κατά τα άλλα βέβαια δεν αποκλείεται να βρεθείς σε μια αγκαλιά, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, το θέμα όμως είναι ότι υπάρχει και μια μικρή δόση «παρανομίας» σε όλο αυτό!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε