07/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

07/08/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:34 Δημιουργία 07/08/18, 14:29

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Αν είσαι μόνος/η, σίγουρα θα βρεις κάτι «ενδιαφέρον» με… ανταπόκριση γι αυτό μην διστάσεις να «εκθέσεις» τον εαυτό σου στο κοινό. Επιπλέον, αν βγεις έξω θα σου τύχει κάτι… ωραίο κι είναι στο χέρι σου να δώσεις την συνέχεια που επιθυμείς. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να της προσδώσεις μια νέα διάσταση και το πιο εύκολο και άμεσο είναι να ταξιδέψεις παρέα με το ταίρι σου κι όπου σας βγάλει!

Ταύρος
Από καθαρά σεξουαλική άποψη μπορείς να βρεις αυτό που ζητάς κι ακόμη… περισσότερα, υπάρχει όμως κι ένα «αλλά», αφού φαίνεται να παίρνεις πολύ στα σοβαρά τον ρόλο σου, κάτι που είναι εύκολο να σε φορτώσει με ανασφάλειες ή ενοχές, με συνέπεια να μην χαρείς τον έρωτα όπως θα ήθελες. Χαλάρωσε λοιπόν, προσπέρασε τα ταμπού και τα «πρέπει» σου κι όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους!

Δίδυμοι
Το σύμπαν σε καλεί να… εξασκήσεις την περιέργειά σου, υπερβαίνοντας τους όποιους δισταγμούς σου κι αν το πράξεις, μάλλον σε καλό θα σου βγει! Ίσως μάλιστα να σου τύχει «κάτι έκτακτο» σε έναν χώρο διασκέδασης ή αναψυχής. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε απαιτείται προσοχή, αφού ακόμη κι αν εσύ «κρατηθείς», μπορεί να υπάρξουν φυγόκεντρες τάσεις από την πλευρά του/της συντρόφου σου!

Καρκίνος
Αν ψάχνεις ένα μέρος για να «φιλοξενήσει» τον έρωτά σου, οι συγκυρίες σε ευνοούν, ίσως μάλιστα να βρεθείς σε ένα όμορφο περιβάλλον που θα «ανεβάσει» περισσότερο την λίμπιντό σου. Μπορείς βέβαια να αλλάξεις τα δεδομένα και στον δικό σου χώρο, προκειμένου να υποδεχθείς το «πρόσωπο»! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να κάνεις… ακριβώς το ίδιο, αφού η καλοπέραση και οι ανέσεις θα σας φέρουν πιο κοντά.

Λέων
Είναι γνωστό ότι «τα ετερώνυμα έλκονται» αλλά αυτήν την φορά μπορεί να το… παρακάνεις με μια επιλογή που μπορεί να «σταθεί» μόνον σαν πείραμα, είτε σε σχέση με τον χαρακτήρα σου, είτε με τον περίγυρό σου. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, υπάρχει «αίτημα» ανανέωσης κι ίσως κάτι τέτοιο να προκύψει από μόνο του, ύστερα από την διαμόρφωση νέων συνθηκών είτε στην ζωή του/της συντρόφου σου, είτε στην δική σου.

Παρθένος
Η Αφροδίτη έφυγε από το ζώδιό σου, όμως ο Κρόνος και ο Πλούτωνας παραμένουν στον 5ο ηλιακό οίκο σου κι αν αρχίσεις να παίρνεις τα πράγματα σοβαρά θα απογοητευθείς. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις λοιπόν είναι να… αποσυρθείς από την διεκδίκηση ενός προσώπου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μην αμελήσεις το ταίρι σου, λόγω της δουλειάς σου, αφού έτσι η απόσταση μεταξύ σας θα μεγαλώσει.

Ζυγός
Σε αυτήν την φάση το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τον δρόμο της καρδιάς σου χωρίς να υπολογίσεις τις γνώμες των άλλων και τα «πρέπει» που αναστέλλουν την χαρά σου. Δείξε λοιπόν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Επιπλέον μπορεί να λάβεις ένα δώρο, από ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα, με τη συνέχεια να είναι ανοικτή!

Σκορπιός
Οι συνθήκες μπορεί να σε οδηγήσουν σε… κρυφά μονοπάτια κι αν βέβαια είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, μπορείς άνετα να χαρείς τα όσα σου προσφέρονται, έστω κι αν για την ώρα δεν υπάρχει η προοπτική μιας «κανονικής» σχέσης. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνουν αποκαλύψεις που θα σε «σοκάρουν» ή θα αλλάξουν εντελώς την εικόνα που έχεις για σένα και το ταίρι σου.

Τοξότης
Είτε ενδιαφέρεσαι για κάτι μόνιμο, είτε απλά αποσκοπείς στο να περάσεις καλά, το σύμπαν δείχνει διατεθειμένο να σου κάνει το… χατίρι, ίσως μάλιστα σε αυτό να συμβάλλει κι ένας φίλος ή μια φίλη, που θα σε γνωρίσει με το κατάλληλο πρόσωπο.Ωστόσο και μια φιλική σχέση μπορεί να «γυρίσει» ξαφνικά σε ερωτική κι αν δεν έχεις πρόβλημα με τους πειραματισμούς αυτού του είδους μπορείς απλά να το χαρείς!

Αιγόκερως
Η τύχη σου… ανοίγει κι αν δεν σου αρέσουν μόνον τα «εύκολα», μπορείς να προσανατολιστείς σε άλλου είδους επιλογές, πέρα από στερεότυπα, ίσως μάλιστα διαπιστώσεις ότι όλα εκείνα που φοβόσουν δεν ισχύουν. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση και θεωρείς πως είναι στον «αυτόματο πιλότο», είναι πολύ πιθανό να πέσεις θύμα μιας ανατροπής, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να μην θεωρείς τίποτα ως δεδομένο.

Υδροχόος
Αν τα κριτήρια ή το ένστικτο σου σε καλέσουν να ανταποκριθείς άμεσα σε μια «πρόκληση», μην διστάσεις να το πράξεις, αφού στην πορεία θα εκπλαγείς ευχάριστα κι ίσως βρεις τελικά τον άνθρωπό σου «από το πουθενά». Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε οφείλεις να «σπάσεις» την ρουτίνα της άμεσα, αφού η πλήξη και η έλλειψη ενθουσιασμού που την συνοδεύει, σε κάνει επιρρεπή σε «παραστρατήματα»!

Ιχθύες
Το ότι η Αφροδίτη έφυγε από τον 7ο οίκο σου δεν είναι δα και μια καταστροφή. Φαίνεται μάλιστα πως κλείνει ένας πρώτος κύκλος προσωπικής ζωής, για να ανοίξει ο επόμενος και μάλιστα με έναν επίσημο τρόπο, ύστερα όμως από τις αναγκαίες… διαβουλεύσεις! Κατά τα άλλα, με τον Άρη στον 12ο οίκο σου, αν μπεις στον κόπο να ψάξεις τα πώς και τα γιατί μιας προσωπικής σου υπόθεσης, θα μάθεις πολλά κι ενδιαφέροντα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε