06/08/2018: Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων

06/08/2018: Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων

ΖΩΔΙΑ UPD 10:56 Δημιουργία 06/08/18, 10:54

Κριός

Ο ανάδρομος Ερμής στον 5ο ηλιακό «οίκο» σου σε παραπέμπει στην αναβίωση μιας παλιάς σχέσης, ενώ «περιπλέκει» ή καθυστερεί κάθε τι το νέο, από την άλλη πλευρά όμως η Αφροδίτη θα σε φέρει πιο κοντά με ένα πρόσωπο, μέσα από μια ανταλλαγή ή παροχή υπηρεσιών. Όπως κι αν έχει πάντως, φαίνεται να υπάρχουν πολλά που πρέπει να ξαναδείς σε σχέση με τις πραγματικές επιθυμίες σου, μέχρι τότε όμως μην… κάθεσαι, αφού η ζωή εκεί έξω σε περιμένει!

Ταύρος

Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, η φροντίδα για το ταίρι σου αλλά και το δικό του πρακτικό ενδιαφέρον για τις υποθέσεις σου, πιστοποιούν ότι πέρα από τα συναισθήματα, η σχέση σας είναι χρήσιμη και για τους δύο σε σημαντικό βαθμό. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε ο χώρος της εργασίας σου είναι το καταλληλότερο πεδίο δράσης σου για σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει κι ένα φλερτ, με εργαζόμενο/η, κατά την διάρκεια ανταλλαγής-προσφοράς υπηρεσιών.

Δίδυμοι

Με τον ανάδρομο Ερμή, είναι πιθανό να συναντήσεις πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, μεταξύ των οποίων σίγουρα θα υπάρξει και κάποιος/α, που θα σου κάνει «κλικ» κι αν είσαι μόνος/η έχεις κάθε… δικαίωμα να προετοιμάσεις το έδαφος για μια σχέση, που ακόμη δείχνει πρόωρη ή παρεμποδίζεται από αντικειμενικές δυσκολίες αλλά στην συνέχεια θα ευοδωθεί. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε ένα απλό φλερτ.. αρκεί για να τονώσει την αυτοπεποίθησή σου!

Καρκίνος

Όσο κι αν θες να καταλήξεις κάπου συγκεκριμένα, οι καταστάσεις αλλά και οι συναισθηματικές παλινδρομήσεις σου δεν σου το επιτρέπουν. Αν όμως πάψεις να βλέπεις «σώνει και καλά» σοβαρά τις υποθέσεις σου, τότε και θα «το γλεντήσεις» περισσότερο και θα πετάξεις το «μπαλάκι» στους άλλους! Σήμερα μάλιστα έχεις το πλεονέκτημα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι είναι κρίμα να το σπαταλήσεις θέτοντας τον εαυτό σου στην υπηρεσία των άλλων.

Λέων

Η πρόθεση σου να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να «σφραγίσεις» τον έρωτα σου με μια «κίνηση ματ», μπορεί μεν να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να προκαλέσει και μια αντιζηλία που θα σου… δυσκολέψει την ζωή! Επιπλέον να θυμάσαι ότι είσαι σε μια φάση, όπου τα θέματα εμπιστοσύνης έχουν τον πρώτο λόγο, ίσως μάλιστα να μπεις σε πειρασμό με την επανεμφάνιση μιας παλιάς αγάπης σου.

Παρθένος

Την ίδια στιγμή που ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου συνηγορεί σε μια… επανασύνδεση με πρόσωπο του παρελθόντος, η οποία βέβαια δεν θα κρατήσει πέραν των δύο εβδομάδων, η Αφροδίτη σου στέλνει ένα «φρέσκο» άτομο, ίσως μάλιστα να πρόκειται για κάποιον/α που κινείται σε ιατρικό ή νοσοκομειακό περιβάλλον! Ευκαιρίες λοιπόν θα σου δοθούν και μάλιστα σε δύο «μέτωπα» αλλά το αν και πως θα τις αξιοποιήσεις εξαρτάται καθαρά από σένα.

Ζυγός

Σήμερα φαίνεται να σε απασχολούν κυρίως θέματα τρίτων και ιδιαίτερα των φίλων σου, δεν αποκλείεται όμως ένα δικό τους ζήτημα να γίνει και δικό σου, χωρίς να το θέλεις. Εσύ βέβαια έχεις την πρόθεση να βοηθήσεις αλλά δεν θέλει και πολύ να κατηγορηθείς για «συνωμοσία», οπότε καλό είναι να μην πάρεις και τόσο ζεστά τον ρόλο σου, κρατώντας ίσες αποστάσεις από τους εμπλεκόμενους. Εξ άλλου από αύριο το «άστρο» σου θα αρχίσει να λάμπει!

Σκορπιός

Η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει σε επαφή με πολλά πρόσωπα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν αλλά φαίνεται ότι σου κάνουν περισσότερο για φίλοι/ες ή συνεργάτες στην δουλειά σου, παρά για ερωτικοί σύντροφοι. Τελικά όμως από γνωριμία σε γνωριμία, όλο και κάτι καλό μπορεί να προκύψει, έστω και στο… βάθος του ορίζοντα! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση όλα τα παραπάνω μια… χαρά ακούγονται, αφού δεν σου δημιουργούν πρόσθετους μπελάδες!

Τοξότης

Αν είσαι μόνος/η και ενδώσεις σε μια σχέση, να ξέρεις ότι στην πορεία της θα αποδειχθεί αρκετά κουραστική για τα δεδομένα σου και ο αρχικός ενθουσιασμός σου θα κοπάσει. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να την αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά, χωρίς «φιοριτούρες» και υπερβολικούς συναισθηματισμούς, αφού με αυτόν τον τρόπο θα προκαλέσεις αντιδράσεις από την πλευρά του/της συντρόφου σου, που μάλλον έχει κουραστεί από τις… επιπολαιότητές σου!

Αιγόκερως

Μια επαγγελματική επαφή ή ένα ταξίδι για δουλειά, μπορεί να γίνουν η αφετηρία μιας όμορφης σχέσης, η οποία πέρα από το… αίσθημα θα έχει και το πλεονέκτημα μιας από κοινού διαχείρισης πρακτικών θεμάτων. Ωστόσο ο ανάδρομος Ερμής ενδέχεται να συμβάλλει σε κάποια προσωρινά εμπόδια στην μεταξύ σας επαφή. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις την συμπάθεια των άλλων προς το πρόσωπό σου, κερδίζοντας... επαγγελματικά!

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η, το πιθανότερο είναι να βρεθείς σε δίλημμα, ανάμεσα σε μια παλιά σου αγάπη, που επανέρχεται στο προσκήνιο κι ένα πρόσωπο με το οποίο συνεργάζεστε επαγγελματικά. Στην πρώτη περίπτωση βέβαια, μάλλον πρόκειται για μια παρένθεση, γι’ αυτό, πέραν της διευθέτησης κάποιων πραγμάτων, που αφορούν στο παρελθόν μην τρέφεις ιδιαίτερες προσδοκίες. Στην δε δεύτερη, το όλο σκηνικό θυμίζει περισσότερο… συνοικέσιο αλλά μπορεί και να σου «βγει»!

Ιχθύες

Αν είσαι μόνος/η κι ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, είναι πιθανό να βρεις το ταίρι σου στον χώρο της εργασίας σου ή κατά την διάρκεια άσκησης των καθηκόντων σου. Αλλά και κανονική σχέση να μην σου «βγει» σε αυτήν την φάση, σίγουρα δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για το εγγύς μέλλον. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να «δέσεις» περισσότερο την σχέση σου, μέσα από την αμοιβαία ανταλλαγή υπηρεσιών.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε