Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά σου σήμερα, 01/08/2018

Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά σου σήμερα, 01/08/2018

ΖΩΔΙΑ UPD 15:05 Δημιουργία 01/08/18, 15:03

Κριός

Αν είσαι δεσμευμένος/η, τότε θα σου μπουν… ιδέες για κάτι που μάλλον δεν ισχύει, δεν αποκλείεται όμως να αναζητήσεις κι εσύ τον «παράδεισό» σου κάπου αλλού, έστω και… κατά φαντασία! Αν πάλι είσαι μόνος/η, μια ερωτική συνομιλία μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις «βασιλικά», προχωρώντας ωστόσο στα περαιτέρω, η απομυθοποίηση είναι θέμα χρόνου γι’ αυτό μην βιαστείς να υποσχεθείς «τον ουρανό με τα’ άστρα»!

Ταύρος

Αν είσαι μόνος/η, φαίνεται πως βρίσκεσαι στα πρόθυρα ενός μεγάλου έρωτα που μπορεί να αλλάξει πολλά στην προσωπική σου ζωή κι επειδή όσο περνά ο καιρός οι ευκαιρίες σου θα μειώνονται, καλό είναι να πεις το… ναι! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, σίγουρα θα υπάρξουν έξωθεν πειρασμοί, που θα σε βάλουν σε… σκέψη, μπορείς όμως να τους προσπεράσεις, με μια ισχυρή δόση πάθους και ρομαντισμού με το ταίρι σου.

Δίδυμοι

Είναι βέβαιο ότι τα «μικρά και αθώα» ψέματα προστατεύουν ή επεκτείνουν την ευτυχία σου, το «φαινόμενο» όμως είναι σίγουρα αμφίδρομο κι όχι ένα αποκλειστικό προνόμιο σου. Δείξε λοιπόν στους άλλους την ανάλογη επιείκεια που… ισχύει και για σένα! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, το καλύτερο για σένα είναι να «εξαφανιστείς» με το ταίρι σου από προσώπου γης, ώστε να μπορέσετε να βιώσετε απρόσκοπτα τον έρωτα σας!

Καρκίνος

Αν είσαι μόνος/η, σήμερα είναι πιθανό να μπεις σε έναν «ενδιαφέροντα» κοινωνικό κύκλο, κάτι που σίγουρα θα διευρύνει τις επιλογές σου αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες, καλό είναι να μην πιστεύεις παρά μόνον αυτά που βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τα όσα συμβαίνουν τείνουν να την αποσταθεροποιήσουν, ίσως μάλιστα να συμβεί και κάτι που θα σε εκπλήξει δυσάρεστα.

Λέων

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να βρεις το ταίρι σου, ίσως μάλιστα να περάσεις «σούπερ» αλλά όσον αφορά στην ουσία, το «τοπίο» είναι θολό και το καλύτερο θα ήταν να μην τρέφεις μάταιες ελπίδες για μια συνέχεια αντάξια των επιθυμιών σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε, η δραστική επανάκαμψη ενός προσώπου στην ζωή σου θα «ξύσει πληγές» και θα δημιουργήσει ακραίες εντάσεις.

Παρθένος

Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, από την στιγμή που μπορείς να βλέπεις τα πράγματα όπως θέλεις ή να παρουσιάζεις τον εαυτό σου όπως θέλουν οι άλλοι να τον βλέπουν, η προσωπική σου ευτυχία είναι σχεδόν εξασφαλισμένη, τουλάχιστον για την ώρα. Το «μετά» βέβαια είναι μια άλλη υπόθεση, αφού σίγουρα θα προκύψουν καταστάσεις που… ουδεμία σχέση έχουν με την αρχική αίσθηση πληρότητας και ευδαιμονίας!

Ζυγός

Η προσαρμοστικότητά σου βρίσκεται στο «φόρτε» της, και είναι εύκολο να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο διαφορετικής νοοτροπίας. Από την άλλη πλευρά όμως δεν είναι δυνατόν να υποδύεσαι για πολύ καιρό κάτι που δεν είσαι κι αργά ή γρήγορα θα λάμψει η… αλήθεια με συνέπεια να διαλυθούν όλα «στα εξ ων συνετέθησαν»! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε… προετοιμάσου για τις αναταράξεις που έρχονται.

Σκορπιός

Αν είσαι μόνος/η, μπορείς βέβαια να φαντάζεσαι ό,τι θέλεις, να ξέρεις όμως ότι κάποια στιγμή η πραγματικότητα θα σε προσγειώσει απότομα. Οι ιδανικές καταστάσεις υπάρχουν μόνον στα παραμύθια, έστω κι αν δίπλα σου υπάρχει κάποιος/α που προσπαθεί να σε πείσει για το αντίθετο! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε… καλώς ή κακώς όλα συνηγορούν στην διακοπή της και μάλιστα με απότομο τρόπο.

Τοξότης

Πολλά και ενδιαφέροντα μπορεί να συμβούν στην προσωπική σου ζωή αλλά… τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται! Ίσως μάλιστα να δυσκολευτείς πολύ για να ξεχωρίσεις το ψέμα από την αλήθεια σε μια συζήτηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, τα ανάλογα ωστόσο ισχύουν και για σένα, αφού η τάση σου να παρουσιάσεις τα πράγματα όπως σε βολεύουν, αφήνει τελικά παραπλανητικές εντυπώσεις.

Αιγόκερως

Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι «ασφαλές» και σταθερό οι συνθήκες δεν σε ευνοούν αφού παραπέμπουν ακριβώς στο αντίθετο. Ίσως μάλιστα είναι… σκόπιμο να απευθυνθείς σε ένα πρόσωπο, που βάζει πάνω απ’ όλα την προσωπική ελευθερία του, αφού όλο και κάτι νέο θα μάθεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε μήπως πίσω από τον «καπνό» που υψώνεται, υπάρχει και… φωτιά και μάλιστα εκτός ελέγχου!

Υδροχόος

Υπό τις παρούσες συνθήκες είναι πολύ εύκολο είτε να «πιστέψεις» στον λάθος άνθρωπο, είτε να υποσχεθείς πράγματα που είναι απίθανο να γίνουν. Μην «ντοπάρεσαι» λοιπόν τόσο, αφού οι υψηλές προσδοκίες είναι που οδηγούν σε διαψεύσεις! Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι εύκολο να σε εξιδανικεύσουν και οι άλλοι και σε μια τέτοια περίπτωση, αργά ή γρήγορα θα κληθείς να παίξεις τον ρόλο του «κακού».

Ιχθύες

Αν είσαι μόνος/η, ακόμη και στην περίπτωση που κάνεις κάτι «λάθος», το πιθανότερο είναι να αποδειχθεί… σωστό για σένα, γι’ αυτό ούτε να ανησυχείς, ούτε να αγχώνεσαι για τα προσωπικά σου. Το σύμπαν δουλεύει για λογαριασμό σου και το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε δεν έχεις παρά να απολαύσεις τα καλά της μονιμότητας!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε