31/07/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

31/07/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 10:22 Δημιουργία 31/07/18, 10:20

Κριός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να μην αγνοήσεις κάποια προειδοποιητικά μηνύματα στην υγεία σου και να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου, αντίθετα «κλέψε» χρόνο για να χαλαρώσεις κοντά στην φύση ή σε κάποιο ησυχαστήριο. Επιπλέον, καλείσαι να εκφράσεις τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου. Παράλληλα βέβαια, με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν πρέπει να παίρνεις τίποτε ως δεδομένο στον οικονομικό τομέα κι αν περιμένεις κάποια έσοδα το πιθανότερο είναι να μην έρθουν ποτέ. Αντίθετα όμως μπορεί να σου έρθει κάτι απρόβλεπτο ή να αποκτήσεις κάτι σπάνιο.

Ταύρος

Η Σελήνη στους Ιχθύς διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, μην περιμένεις όμως να ικανοποιηθείς από κάθε νέα γνωριμία, αφού ανάμεσα τους υπάρχουν σίγουρα και κάποιες ανάξιες λόγου. Επιπλέον, φαίνεται πως ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος σε παραμυθιάζει προκειμένου να πετύχει έναν… ανομολόγητο στόχο του!

Και για να μην… ξεχνιέσαι βέβαια, ο Ουρανός στο ζώδιό σου επιμένει να υιοθετήσεις νέες μεθόδους και πολιτικές, αφού μια «συνηθισμένη» ή πιο συμβατική προσέγγιση θα σε κάνει πιθανότατα θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης ή ανατροπής.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στους Ιχθύς ενδέχεται να δημιουργήσει μια αβεβαιότητα στο επαγγελματικό περιβάλλον σου, εξ αιτίας κυρίως κάποιων συναλλαγών με άτομα που έχουν διαφορετική ή απλά… χαοτική αντίληψη των πραγμάτων, αυτό όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσεις τις ικανότητες σου. Ωστόσο κάποιες ισορροπίες θα διαταραχθούν και δεν θα επανέλθουν εύκολα στην θέση τους. Επιπλέον, ο Ουρανός στον Ταύρο αναμένεται να συμβάλλει σε αποκαλύψεις γύρω από παρασκηνιακές ενέργειες και μάλιστα από άτομα που ποτέ δεν φανταζόσουν!

Καρκίνος

Με την Σελήνη στους Ιχθύς οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα πολλαπλασιαστούν, το ίδιο όμως και τα… κουτσομπολιά, άνευ ουσίας και αποτελέσματος! Μπορείς ωστόσο να καταφύγεις και σε ένα «ιερό» τόπο για να βρεις την ηρεμία σου. Παράλληλα, με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σου τύχουν του… κόσμου τα απίθανα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, καλό είναι όμως να μην πάρεις τοις μετρητοίς κάποιες ακραίες αντιδράσεις, αφού γίνονται μόνο και μόνο για να σε προκαλέσουν. Πρόσεξε ωστόσο τις «παρτίδες» με πολιτικούς φορείς αφού κρύβουν κινδύνους.

Λέων

Η Σελήνη στους Ιχθύς ενδέχεται να συμβάλλει σε διαρκείς εναλλαγές εσόδων-εξόδων και μέχρι να αποκατασταθεί ή τάξη δεν είναι σκόπιμο να βγάλεις οριστικά συμπεράσματα ή να χαράξεις μια πολιτική βασισμένη σε δεδομένα που αύριο μπορεί να μην υπάρχουν. Παράλληλα βέβαια, μέσα από μια σειρά αλλαγών και ανατροπών στην καριέρα σου αλλά και τις σχέσεις σου με τους «ισχυρούς», ο Ουρανός στον Ταύρο σου δίνει να καταλάβεις ότι ανεξάρτητα από τα σχέδια που κάνεις, το σύμπαν έχει τα… δικά του για σένα και στα οποία δεν έχει νόημα να αντιστέκεσαι, αφού θα επικρατήσουν!

Παρθένος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να φανείς πιο ευέλικτος/η στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και να μην δίνεις υπερβολική σημασία σε «ενοχλητικά» φαινόμενα ή συμπεριφορές που σύντομα θα πάψουν να υφίστανται. Επιπλέον, καλό είναι να αναζητήσεις μια «μεταφυσική» ή καλλιτεχνική διέξοδο σε ότι σε αγχώνει. Παράλληλα, ο Ουρανός στον Ταύρο συνηγορεί στο να συνειδητοποιήσεις πράγματα μέσα από μια νέα γνώση αν όμως τον… αφήσεις να λειτουργήσει μόνον στα τρέχοντα και καθημερινά, τότε δεν θα λείψουν οι αρνητικές εκπλήξεις και τα μάλλον δυσάρεστα απρόοπτα.

Ζυγός

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία αλλά και να μη ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, αφήνοντας στην άκρη κάθε εργασία που δεν επείγει. Παράλληλα βέβαια, ο Ουρανός στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας ανατροπής, με πρώτο «θύμα» τα οικονομικά σου. Κι αν αποπειραθείς να παρέμβεις διορθωτικά και σύμφωνα με τους κανόνες, το πιθανότερο είναι να έχεις τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα, από τα επιδιωκόμενα. Κάνε λοιπόν αυτό που δεν θα έκανε… κανένας και θα πετύχεις!

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Ιχθύς κάνει τα… πάντα για να νιώσεις όμορφα και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, κερδίζοντας μάλιστα και αρκετούς «πόντους» στις σχέσεις σου με αγαπημένα σου πρόσωπα. Επειδή όμως με τον Ουρανό απέναντί σου, δεν θέλει και πολύ για έρθουν όλα… τούμπα μέσα σε μια στιγμή, καλό είναι για την ώρα να μην «δένεις» τίποτε αλλά και να μην δίνεις υποσχέσεις για πράγματα που δεν εξαρτώνται από σένα. Επιπλέον, η αλλαγή πλαισίου σε μια συνεργασία σου θα σε αναγκάσει να διαφοροποιήσεις την πολιτική σου, προκειμένου να βγεις από το διαφαινόμενο αδιέξοδο.

Τοξότης

Η Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει μια αστάθεια στο οικογενειακό σου περιβάλλον, με διαδοχικές επισκέψεις και εναλλαγές καταστάσεων, αλλά η μεγάλη προσαρμοστικότητά σου θα βοηθήσει να αντεπεξέλθεις. Παράλληλα βέβαια, στον χώρο της εργασίας σου κυριαρχούν οι προκλήσεις κι οι ανατροπές και είναι εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσεις την ηρεμία σου ή την τάξη πραγμάτων που επιθυμείς. Μπορείς πάντως να αιφνιδιάσεις πρώτος εχθρούς και φίλους, κάνοντας κινήσεις ή αλλαγές, που κανείς δεν περιμένει από σένα. Ουρανός speaking…

Αιγόκερως

Η Σελήνη στους Ιχθύς αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, δημιουργώντας συνάμα κάποια νέα ενδιαφέροντα. Από πλευράς σου πάντως προσπάθησε να μην αναλωθείς σε επουσιώδη θέματα ούτε να «άγεσαι και φέρεσαι» από απόψεις ή λόγια τρίτων που… ανάθεμα κι αν ξέρουν για τι ακριβώς μιλάνε! Παράλληλα, με τον Ουρανό στον Ταύρο, έφτασε η ώρα και η στιγμή να αναδείξεις τις πιο ιδιαίτερες και δημιουργικές πτυχές σου, κινούμενος/η πρωτοποριακά. Από την άλλη πλευρά φαίνεται πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε… τρελαίνει με τα καμώματά του!

Υδροχόος

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, δίνοντας λύσεις όπου χρειαστεί, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι για το οποίο θα έπρεπε όντως να ανησυχείς, αφού μετά από διαδοχικά έξοδα αλλά και έσοδα, ο ισολογισμός σου θα έρθει στα «ίσα» του. Παράλληλα βέβαια με τον Ουρανό στον 4ο ηλιακό οίκο σου κάποιες εργασίες ή… παρουσίες στον σπίτι ή το γραφείο σου μπορεί να το κάνουν άνω-κάτω και να αποσυντονίσουν και σένα! Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να προκαλέσεις εσύ τις αλλαγές-καινοτομίες, ώστε να είναι στην κατεύθυνση που επιθυμείς.

Ιχθύες

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να υπάρξουν αμφίσημες καταστάσεις που θα πρέπει να διαχειριστείς. Επιπλέον, η διάθεση σου θα είναι κυμαινόμενη, κάτι που μπορεί να επηρεάσει προσωρινά τις σχέσεις σου, από την άλλη όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να ασχοληθείς με πολλά και από… λίγο! Παράλληλα βέβαια, με τον Ουρανό στον 3ο ηλιακό οίκο σου οφείλεις να επικεντρωθείς σε όλα εκείνα που εκφράζουν την αλήθεια σου, όσο ανατρεπτικά κι αν είναι για την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε