Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων τη Δευτέρα, 30/07/2018

Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων τη Δευτέρα, 30/07/2018

ΖΩΔΙΑ UPD 11:17 Δημιουργία 30/07/18, 10:55

Κριός

Η λαχτάρα σου να ζήσεις το σήμερα μπορεί να σε εξωθήσει σε μια επιλογή για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να περιμένεις ή έστω να μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά, αφού ο βαθμός της απογοήτευσής σου θα είναι… ανάλογος! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε φρόντισε να την ανανεώσεις μέσα από πρωτότυπες δράσεις, πριν η φθορά της καθημερινότητας την οδηγήσει σε αδιέξοδο.

Ταύρος

Η ημέρα έχει έναν… σούπερ ερωτικό χαρακτήρα, το θέμα όμως είναι αν μπορείς να διαχειριστείς συναισθήματα και καταστάσεις που τελικά σε ξεπερνούν ή παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή, ανατρέποντας τις σταθερές σου. Ίσως μάλιστα να πέσεις «θύμα» μιας ακραίας αντιζηλίας, από εκείνες στις οποίες δεν χωρά καμία λογική! Αν βέβαια δεν έχεις κάποια δέσμευση, τότε το έργο σου θα είναι πολύ πιο εύκολο.

Δίδυμοι

Αν ψάχνεις ένα μέρος για να «φιλοξενήσει» τον έρωτά σου, οι συγκυρίες σε ευνοούν αλλά σε κάθε περίπτωση πρόκειται για κάτι έντονο μεν αλλά προσωρινό. «Παίζει» ακόμη δυνατά η αναβίωση μιας σχέσης του παρελθόντος με σκοπό βέβαια να ξεκαθαρίσεις οριστικά το τοπίο. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε μήπως κάποιος/α «βάζει λόγια» με σκοπό να την διαταράξει και ενδεχομένως να… επωφεληθεί από αυτό!

Καρκίνος

Όσο κι αν θες να πάρεις μια «τελεσίδικη» απόφαση για ένα προσωπικό σου ζήτημα, φαίνεται πως το σύμπαν έχει… άλλη άποψη κι αν τελικά το κάνεις, το πιθανότερο είναι να διαπιστώσεις ότι βιάστηκες. Ας αναμείνεις λοιπόν «στο ακουστικό σου» μέχρι νεωτέρας, χωρίς ωστόσο να χάσεις το πλεονέκτημα της καλής προαίρεσης των άλλων απέναντί σου, αφού σε κάθε περίπτωση μπορείς να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

Λέων

Οι συναισθηματικές και σεξουαλικές σου ανάγκες πολλαπλασιάζονται, κάτι που μπορεί να σε παρασύρει σε «πονηρές» ατραπούς, χωρίς να πολυσκεφτείς τις συνέπειες. Και βέβαια, καλό είναι το πάθος, καλή κι η ένταση «μέχρι τελικής πτώσεως», αν όμως δεν μπορέσεις να… ξανασηκωθείς, ποιο το όφελος; Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και δεις ότι δημιουργούνται προστριβές, απομακρύνσου μέχρι να περάσει η μπόρα.

Παρθένος

Οι προσωπικές επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη κι αν πραγματικά επιθυμείς να «φτιάξεις» την ζωή σου δεν έχεις παρά να διαλέξεις το πρόσωπο που σε εκφράζει περισσότερο, ξέροντας ότι η σχέση σας θα «δεθεί» μέσα από χαρές και λύπες. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, την ίδια στιγμή που εσύ «τιμάς το στεφάνι σου», το ταίρι σου μπορεί να έχει άλλα κατά νου, γι’ αυτό μην του παραχωρείς και πολλές… ελευθερίες!

Ζυγός

Κατακλύζεσαι από πολύ δυνατά συναισθήματα κι επειδή η λογική σου έρχεται… δεύτερη, δεν έχεις παρά να «παραδοθείς» σε μια κατάσταση, η οποία παρά τους «κινδύνους» που κρύβει σε ψυχολογικό επίπεδο, δεν παύει να είναι… μοναδική! Υπάρχει ωστόσο το ενδεχόμενο να ενοχληθείς από την δημοσιοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων σου, αφού ναι μεν σε συζητούν αλλά όχι πάντα με αγαθές προθέσεις.

Σκορπιός

Είτε ενδιαφέρεσαι για κάτι μόνιμο, είτε απλά αποσκοπείς στο να περάσεις καλά, το σύμπαν δείχνει διατεθειμένο να σου κάνει το… χατίρι, ίσως μάλιστα σε αυτό να συμβάλλει κι ένας φίλος ή μια φίλη, που θα σε γνωρίσει με το κατάλληλο πρόσωπο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η διάθεσή σου να «ξανοιχτείς» και σε άλλα «μέτωπα», μπορεί εύκολα να γίνει αντιληπτή, όποιο πρόσχημα κι αν… εφεύρεις!

Τοξότης

Αν και για την ώρα πολλά διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, σήμερα μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που θα σε γοητεύσει, φαίνεται μάλιστα ότι τα νοητικά «παιχνίδια» μαζί του συνδυάζονται με έξτρα ερωτικές απολαύσεις και δεν θες και πολύ να «χάσεις» τον εαυτό σου σε μια διαδικασία που θα σε διεγείρει πέραν του συνηθισμένου. Αν όμως είσαι .ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να μάθεις κάτι που θα σε… εκνευρίσει!

Αιγόκερως

Οι προτεραιότητές σου είναι κυρίως επαγγελματικές ή οικονομικές, οπότε δεν θα δώσεις και μεγάλη σημασία σε όσα σου συμβαίνουν επί προσωπικού. Ωστόσο, αν είσαι ήδη σε μια σχέση ένα «καβγαδάκι» μπορεί να «ανάψει τα αίματα» αλλά αν αντιμετωπίσεις τα πράγματα με στωικότητα σύντομα θα διαπιστώσεις ότι ο «συναγερμός» έληξε. Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, θα σου γίνει μια «κρούση», που θα σε αιφνιδιάσει!

Υδροχόος

Πάνω που η κατάσταση πήγαινε να «καλμάρει» αρχίζεις να παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, κάτι που δεν σε βοηθά να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα αυτά που σε ενοχλούν στην προσωπική σου ζωή, αντίθετα το πιθανότερο είναι να αγχωθείς ακόμη περισσότερο, προβαίνοντας τελικά σε σπασμωδικές αντιδράσεις. Αν πάλι συγκατοικείς με το ταίρι σου, το πιθανότερο είναι να απομακρυνθείτε προσωρινά λόγω… ανωτέρας βίας!

Ιχθύες

Πάνω που η κατάσταση πήγαινε να «καλμάρει» αρχίζεις να παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, κάτι που δεν σε βοηθά να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα αυτά που σε ενοχλούν στην προσωπική σου ζωή, αντίθετα το πιθανότερο είναι να αγχωθείς ακόμη περισσότερο, προβαίνοντας τελικά σε σπασμωδικές αντιδράσεις. Αν πάλι συγκατοικείς με το ταίρι σου, το πιθανότερο είναι να απομακρυνθείτε προσωρινά λόγω… ανωτέρας βίας!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε