30/07/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

30/07/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 09:49 Δημιουργία 30/07/18, 09:47

Κριός

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στην Παρθένο ευνοούν τα επαγγελματικά σου και σε καλούν να προχωρήσεις άφοβα τα σχέδια σου, αφού έχεις κι ένα επιπλέον ατού μέσα από διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Επιπλέον, αν ψάχνεις για δουλειά, είναι μια καλή μέρα για το… κοινοποιήσεις σε πρόσωπα που έχουν «άκρες» και θα σε βοηθήσουν. Παράλληλα, ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου αναμένεται να επηρεάσει άμεσα τις φιλικές σου σχέσεις, προσθέτοντας ένα νέο μέλος αλλά και… αφαιρώντας κάποιο άλλο, που είτε αυθαιρετεί σε βάρος σου, είτε συμπεριφέρεται «ανάρμοστα»!

Ταύρος

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στην Παρθένο σε κάνουν πολύ πιο κοινωνικό/η και αναμένεται ένα πλήθος επαφών, ιδίως ψυχαγωγικού χαρακτήρα, αφού τα «πάρε- δώσε» με αγαπημένα σου πρόσωπα έχουν τον πρώτο λόγο, ίσως μάλιστα να πάρεις και μια μεγάλη χαρά από αυτά. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο αγωνιστικό/η, ίσως μάλιστα χρειαστεί να αποδείξεις πράγματα σε πρόσωπα ή κύκλους που σε αμφισβητούν. Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να «κόψεις δρόμο», κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο για να απολαύσεις τα καλά της ζωής!

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στην Παρθένο σε καλούν να βρεις πρακτικές λύσεις σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, πολύ περισσότερο που ενδέχεται να φιλοξενήσεις κόσμο στον χώρο σου. Παράλληλα, ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου ενισχύει την «δίψα» σου για γνώση αλλά και την άρνησή σου να αποδεχθείς συμβάσεις και νομικά «τερτίπια», κάτι που μπορεί να σε φέρει σε ρήξη με τους άλλους και ιδιαίτερα με γείτονες ή συγγενικά σου πρόσωπα. Επιπλέον, είναι πιθανό να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή, με σκοπό να διευθετήσεις άμεσα μια υπόθεσή σου.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στην Παρθένο προάγουν την κοινωνική σου ζωή και αναμένονται νέες γνωριμίες που θα σε χαλαρώσουν και θα σε διασκεδάσουν. Επιπλέον είναι πιθανό να κάνεις ένα όμορφο ταξίδι ή να βιώσεις κάτι ευχάριστο και «δροσιστικό». Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να συμβάλλει σε οικονομικά «σκαμπανεβάσματα», ίσως μάλιστα να προκύψουν έκτακτα έξοδα, που θα σε φέρουν προσωρινά σε δύσκολη θέση, τελικά όμως φαίνεται ότι ένα ρίσκο που παίρνεις ακολουθώντας το ένστικτό σου, θα σε δικαιώσει… πάραυτα!

Λέων

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στην Παρθένο προσδίδουν μια…. συμφέρουσα κινητικότητα στα οικονομικά σου και είναι πιθανό να προβείς σε μια λειτουργική ρύθμιση ή συμφωνία αλλά και να αποκτήσεις αγαθά που επιθυμείς. Επιπλέον, αν ψάχνεις για χρηματοδότηση, θα βρεις τις κατάλληλες «άκρες». Παράλληλα, ο Άρης στον 7ο ηλιακό οίκο σου δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι επειδή σε αυτήν την φάση πολλά είναι αυτά που εξαρτώνται από άλλους, καλό θα ήταν να μην «κόψεις γέφυρες», ακόμη κι αν κάποιος/α σου… δίνει στα νεύρα!

Παρθένος

Με την Αφροδίτη και την Δήμητρα στο ζώδιό σου να διαμορφώνουν ένα μάλλον εορταστικό κλίμα στην καθημερινότητά σου, θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση αλλά και για επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να «ξεμπερδεύεις» γρήγορα με διάφορες δουλειές της καθημερινότητας, ώστε να σου μείνει περισσότερος χρόνος για διασκέδαση και δημιουργικές ενασχολήσεις, καλό είναι όμως να μην υπερβείς τα όρια της αντοχής σου. Πρόσεξε ακόμη μήπως θίξεις τον εγωισμό ενός συναδέλφου σου στην δουλειά.

Ζυγός

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στην Παρθένο σε καλούν να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις κοντά στην φύση Επιπλέον, έχουν όλη την καλή διάθεση να συμβάλλουν στην ρύθμιση μιας επαγγελματικής υπόθεσής σου, ενώ φαίνεται πως θα λάβεις και μια κρυφή στήριξη. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο «ορεξάτο/η» για ερωτικά ή τυχερά παιχνίδια, με την αδρεναλίνη σου να φτάνει στα… ύψη, καταλαβαίνεις ωστόσο ότι όλη αυτή η έξαψη θα έχει τις καλές αλλά και τις κακές στιγμές της. Ίσως μάλιστα να προκύψει ένα οξύ θέμα με αγαπημένο σου πρόσωπο.

Σκορπιός

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στην Παρθένο ανανεώνουν τον κοινωνικό σου κύκλο, παράγοντας νέα ενδιαφέροντα και νέες φιλίες, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβεις διαμεσολαβητικό σου ρόλο σε ποικίλες υποθέσεις. Παράλληλα, ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε βάζει στην πίεση και τελικά μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Μπορεί ωστόσο να συμβάλλει σε εντάσεις στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, φρόντισε λοιπόν να μην ρίξεις λάδι στην φωτιά, ενώ λάβε και όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας στην περίπτωση που ασχοληθείς με εύφλεκτα υλικά.

Τοξότης

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στην Παρθένο σε προσανατολίζουν σε ένα μεγάλο κοινωνικό ή επαγγελματικό εγχείρημα κι αν κινηθείς λαμβάνοντας υπόψη σου τις γνώμες και τις συμβουλές των άλλων, δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να καταφέρεις. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου εξάπτει την περιέργεια και το ενδιαφέρον σου για μια σειρά από πράγματα ή δραστηριότητες με συνέπεια να «ανεβάσεις» ταχύτητα και να πολλαπλασιάσεις τις δράσεις σου, πρόσεξε όμως, μήπως μέσα στον ενθουσιασμό σου κάνεις γκάφες ή «κάψεις τα χλωρά, μαζί με τα ξερά».

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στην Παρθένο δρομολογούν ευχάριστες επαφές ή μετακινήσεις, φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα –ιδίως του εξωτερικού- που σίγουρα έχουν να σου πουν ή να σου δείξουν κάτι χρήσιμο και λειτουργικό. Επιπλέον είναι πιθανό ένα ταξίδι. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 2ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου προκαλέσει μια ανησυχία για την πορεία των οικονομικών σου, αφού αναμένεται να εμφανιστούν κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες που θα ανατρέψουν τον προγραμματισμό σου. Λειτουργώντας όμως υπό πίεση θα πετύχεις τελικά τους στόχους σου.

Υδροχόος

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στην Παρθένο ευνοούν τα οικονομικά σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει μια πρόταση που θα απελευθερώσει κι άλλο τις δυνατότητές σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στο ζώδιό σου σε καλεί να αναδείξεις τα προσόντα σου, ώστε να εκμεταλλευτείς άριστα τις προκλήσεις της ημέρας, που δεν θα είναι και λίγες. Σε κάθε περίπτωση ο ρόλος σου θα είναι πρωταγωνιστικός και δεν ωφελεί να «κρύβεσαι», αντίθετα η ενεργοποίησή σου θα σε οδηγήσει στην επίτευξη ενός δύσκολου στόχου, ανεξάρτητα από τα εμπόδια και τις εντάσεις που θα προκύψουν.

Ιχθύες

Η Αφροδίτη και η Δήμητρα στην Παρθένο ευνοούν τις συνεργασίες σου κι αν σου γίνει μια πρόταση δεν έχεις παρά να την αποδεχθείς, αφού σου ανοίγονται ενδιαφέρουσες προοπτικές. Επιπλέον, φαίνεται πως η ημέρα έχει… ευχάριστες κοινωνικές απαιτήσεις και δεν έχεις παρά να «τσιμπολογήσεις» λίγο από την κάθε μια! Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον 12ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια κρυφή έχθρα ή μια συνωμοσία σε βάρος σου, που καλείσαι να αποκαλύψεις πριν πάθεις κάποια μεγάλη «ζημιά», ενώ σε κάνει και πιο επιρρεπή σε ιώσεις ή μολύνσεις.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε