27/07/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

27/07/2018: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις

ΖΩΔΙΑ UPD 15:21 Δημιουργία 27/07/18, 15:18

Κριός

Με την αντίθεση Ήλιου-Άρη μπορεί να γοητευθείς από πρόσωπα ή καταστάσεις που έχουν κάτι το «αιρετικό», μπαίνοντας στον πειρασμό να «σπάσεις» κώδικες ή κανόνες που είναι συνυφασμένοι με την εξάρτηση και την υποταγή σου σε ένα πρόσωπο. Επιπλέον όμως μπορεί να σοκαριστείς από τις επιλογές ενός αγαπημένου σου προσώπου ή να «τα σπάσεις» με έναν φίλο ή μια φίλη. Παράλληλα, η Σεληνιακή έκλειψη επηρεάζει εμμέσως πλην… σαφώς τα οικονομικά σου και οφείλεις να κινηθείς αστραπιαία, ώστε να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί.

Ταύρος

Αυτές τις ημέρες μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις και απρόοπτα που θα σε «ξεβολέψουν», οπότε μην έχεις τίποτα ως «σίγουρο». Ίσως μάλιστα να πέσεις «θύμα» μιας οξείας κριτικής από οικείους σου κι εδώ βέβαια η αντίθεση Ήλιου-Άρη σου ζητά να εξετάσετε ή να υλοποιήσετε μαζί τις δέουσες αλλαγές κι όχι να «ταμπουρωθείς» στις απόψεις σου συμμετέχοντας σε έναν «πόλεμο», που δεν θα ωφελήσει κανέναν. Παράλληλα, η Σεληνιακή έκλειψη σε ωθεί να «σπάσεις» μια συνεργασία, που δεν αποδίδει, ίσως όμως και να σοκαριστείς από μια επίθεση που θα δεχθείς.

Δίδυμοι

Αυτήν την περίοδο, καλείσαι να χειριστείς με επιδεξιότητα καινοφανείς καταστάσεις ή άτομα που «πουλάνε τρέλα» είτε για να «παίξουν» μαζί σου, είτε για να σε παρασύρουν σε ασυνήθιστες επιλογές. Κι επειδή η αντίθεση Ήλιου-Άρη σε καλεί να ανανεωθείς «σπάζοντας» την ρουτίνα, καλό είναι να επικεντρωθείς στα πνευματικά ενδιαφέροντά σου, αφού στον «έξω κόσμο» μπορεί εύκολα να πέσεις θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης. Παράλληλα, η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να αναδείξει ένα θέμα υγείας κι αν συμβεί αυτό, θα χρειαστείς μια άμεση θεραπεία, ώστε να αποφύγεις τα χειρότερα.

Καρκίνος

Με την αντίθεση Ήλιου-Άρη η διαχείριση των οικονομικών σου καθίσταται μια δύσκολη «εξίσωση», αφού έχεις να κάνεις με απρόβλεπτους παράγοντες και καταστάσεις που διαφέρουν πολύ από οτιδήποτε έχεις αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα. Κι εδώ είναι που θα χρειαστεί να ρισκάρεις, αφού στην παρούσα φάση δεν υπάρχουν… σίγουρα! Παράλληλα, η Σεληνιακή έκλειψη διοχετεύει την ενέργειά της στον 5ο ηλιακό οίκο σου κι αν δεν καταφέρεις να αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά από τις «τρέλες» των προσώπων που αγαπάς, μπορεί τελικά να… τρελαθείς εσύ!

Λέων

Η αντίθεση Ήλιου-Άρη μπορεί να διαταράξει τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ιδιαίτερα αν μπουν μπροστά οι εγωισμοί. Αντίθετα, η επίκληση στο φιλότιμο θα είναι πολύ πιο αποτελεσματική, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις έναν απροσδόκητο σύμμαχο. Παράλληλα, η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ορίζοντας την έναρξη μιας νέας φάσης στην ζωή σου, κάτι όμως που δεν είναι απαραίτητα για… κακό, απλά θα έχει σχετικά περιορισμένη διάρκεια! Επιπλέον, αναμένονται εξελίξεις στα περιουσιακά σου.

Παρθένος

Με την αντίθεση Ήλιου-Άρη στην δουλειά σου μπορεί να προκύψει μια μεγάλη αναστάτωση κυριολεκτικά «από το τίποτα», γι’ αυτό είναι καλό να είσαι σε εγρήγορση. Ίσως μάλιστα να μάθεις κάτι που θα σε αιφνιδιάσει δυσάρεστα. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει μια έντονη ενόχληση στην υγεία σου, ενώ αν έχεις ζώα ή φυτά υπό την επίβλεψή τους προνόησε και για την δική τους ασφάλεια. Παράλληλα, η Σεληνιακή έκλειψη σε κάνει πολύ πιο νευρικό/η, πρόσεξε λοιπόν στις μετακινήσεις σου αλλά και τους χειρισμούς μηχανημάτων ή συσκευών, που κρύβουν κινδύνους.

Ζυγός

Η αντίθεση Ήλιου-Άρη μπορεί να αναδείξει τις πιο ακραίες ή «ασύμβατες» πτυχές του χαρακτήρα σου, δεν αποκλείεται ωστόσο να βιώσεις τέτοιες συμπεριφορές από άλλους. Επιπλέον, μια φιλική σου σχέση μπορεί να διακοπεί απότομα, ενώ αναμένονται έκρυθμες καταστάσεις και στα πλαίσια μιας συλλογικής δράσης αλλά και σε πιο προσωπικά ζητήματα. Πρόσεχε επίσης ώστε τα παιδιά σου να είναι ασφαλή. Παράλληλα, η Σεληνιακή έκλειψη ενδέχεται να φέρει μια ραγδαία οικονομική μεταβολή, ύστερα από μάλλον άνομες πρακτικές, είτε υπέρ σου, είτε σε βάρος σου.

Σκορπιός

Η αντίθεση Ήλιου-Άρη σε προκαλεί να συμβιβάσεις τα… ασυμβίβαστα σε μια σειρά υποθέσεων που στην πλειοψηφία τους σχετίζονται με την καριέρα ή τα οικογενειακά σου. Και το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσες να κάνεις είναι το να «γαντζωθείς» σε πρόσωπα ή καταστάσεις ή να ακολουθήσεις την «πεπατημένη». Αντίθετα, μια πολιτική αιφνιδιασμού και ρήξεων θα είναι πολύ πιο αποδοτική. Ωστόσο, η Σεληνιακή έκλειψη σε φέρνει πολύ πιο κοντά σε μια «ενστικτώδη» συμπεριφορά κι ίσως τελικά να μην αποφύγεις κάποιες κινήσεις που εκπορεύονται από τον κακό εαυτό σου.

Τοξότης

Η αντίθεση Ήλιου-Άρη σε ωθεί να «τρελάνεις κόσμο» με την συμπεριφορά ή τις επιλογές σου, καλό είναι όμως να μην εξαντλήσεις την ιδιαιτερότητα σου με ακραίες παραξενιές ή ιδιοτροπίες αλλά να δώσεις έμφαση στις πιο πνευματικές αναζητήσεις σου. Εκεί είναι που έχεις να προσφέρεις πολλά και να «ξυπνήσεις» κάποιους από τον «λήθαργο» που έχουν πέσει! Παράλληλα, η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να αναδείξει εντάσεις και διεκδικήσεις στον χώρο της εργασίας σου κι επειδή πολλά «παίζονται» παρασκηνιακά, είναι σκόπιμο να προστρέξεις στην βοήθεια ενός κρυφού συμμάχου.

Αιγόκερως

Με την αντίθεση Ήλιου-Άρη οι οικονομικές ισορροπίες στην ζωή σου τείνουν να αλλάξουν ή ακόμη και να ανατραπούν ξαφνικά αλλά ίσως τελικά το σύμπαν να γνωρίζει καλύτερα από σένα το προς τα πού πρέπει να πας! Αποδέξου λοιπόν την νέα πραγματικότητα, όσο κι αν σε «ξεβολεύει», έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Παράλληλα, με την Σεληνιακή έκλειψη να «εκτονώνεται» στον 11ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να προκύψει ένα σοβαρό θέμα με φίλο ή φίλη, ενώ ως προς τις κοινωνικές ή πολιτικές δράσεις σου, είναι πολύ πιθανό να κινηθούν στα όρια της… νομιμότητας!

Υδροχόος

Με την αντίθεση Ήλιου-Άρη το «στοίχημα» σου είναι να καταφέρεις να κινηθείς στα όρια της ελευθερίας σου, χωρίς να την μετατρέψεις σε ασυδοσία. Και δεν φτάνει να το κερδίσεις μόνον ως προς τις δικές σου δράσεις, αφού η ζωή σου ίσως να αναστατωθεί εξ αιτίας κάποιων άλλων που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι με τις ακρότητες πετυχαίνουν κάτι σπουδαίο. Παράλληλα η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να αναδείξει πτυχές της ζωής σου που θα προτιμούσες να παραμείνουν κρυφές, από την άλλη πλευρά όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να διακριθείς και να λάμψεις με την παρουσία σου.

Ιχθύες

Στα εργασιακά αλλά και τις κοινωνικές προτεραιότητές σου, όλα θυμίζουν την ηρεμία πριν την θύελλα κι αν δεν είσαι προετοιμασμένος/η για κάθε ενδεχόμενο και θεωρείς τα πράγματα δεδομένα, μπορεί τελικά να εκπλαγείς δυσάρεστα. Επιπλέον, η αντίθεση Ήλιου-Άρη σε ωθεί να δράσεις έξω από κλισέ ή προκαταλήψεις κι αν μπορείς να αιφνιδιάσεις εσύ τους άλλους τότε… ακόμα καλύτερα! Παράλληλα,, με την Σεληνιακή έκλειψη να διοχετεύει την ενέργειά της στον 9ο ηλιακό οίκο σου, θα έχεις την ευκαιρία να μυηθείς σε ειδικές γνώσεις και μια νέα φιλοσοφία ζωής.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε