Πως επηρεάζει η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο τα 12 ζώδια

Πως επηρεάζει η Πανσέληνος-Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο τα 12 ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:59 Δημιουργία 26/07/18, 12:56

Κριός

Θα μπορέσεις να κάνεις μια ηρωική έξοδο, γιατί έχεις καταλάβει ότι είναι αξία το να μπορείς να λες τη γνώμη σου με έναν τρόπο που σου επιτρέπει να λες και τις αλήθειες σου, χωρίς να ζορίζεσαι και χωρίς να βγαίνεις εκτός εαυτού. Η δράση σου θα είναι ιδιαίτερη και μοναδική, αφού θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις κι ένα επαγγελματικό άλμα πολύ συγκεκριμένο και ιδιαίτερο. Όλα θα είναι πολύ δυναμικά και θα καταφέρεις να πιέσεις τις καταστάσεις ώστε να τις φέρεις στα «δικά σου μέτρα». Το καλό είναι ότι μπορείς να ταξιδέψεις και να βρεθείς με πολύ κόσμο ή με μια ομάδα όπου θα επικοινωνείς με πολύ μεγάλη άνεση. Η σχέση σου με ένα Λιοντάρι ή με έναν Υδροχόο, θα έχει καλό αποτέλεσμα.

Ταύρος

Θα βρεθείς για λίγο στο μάτι του κυκλώνα, λόγω των εξωτερικών γεγονότων που σε προκαλούν να ανεβάσεις τον πήχη ψηλά, προκειμένου να κάνεις αλλαγές. Για να πετύχει το εγχείρημα, πιθανόν να χρειαστείς μεγαλύτερη δράση σε θέματα που δεν μπορείς εύκολα να διαχειριστείς, γιατί αφορούν μια ομάδα ή την αλλαγή πλεύσης σε σχήματα και ιδέες πιο προχωρημένες. Ίσως να πρέπει να τις αποδεχθείς και να μην αντιδράσεις, γιατί θα έχεις σημαντικότερα προβλήματα. Μέσα στο σπίτι ή τη δουλειά σου μπορεί να υπάρχουν ανατρεπτικές καταστάσεις τις οποίες όμως χρειάζεσαι, για να ξεκολλήσεις από τα λιμνάζοντα νερά. Ένα Λιοντάρι και ένας Υδροχόος ίσως είναι υπεύθυνοι για την πίεση που αισθάνεσαι.

Δίδυμοι

Προσπαθείς να κάνεις κάποιες θετικές αλλαγές, με στόχο την εξυγίανση, την αναβάθμιση και γενικότερα για να εξασφαλίσεις ένα καλύτερο αύριο. Έχεις την ανάγκη να ακολουθήσεις τη διαφορετικότητα και κυρίως την πρωτοπορία, για να εκφράσεις μέσα από εκεί την ατομικότητά σου. Στην αρχή οι κινήσεις σου θα είναι διστακτικές, όμως μετά θα δεις ότι θα σου είναι πιο εύκολο να προχωρήσεις προκειμένου να βγεις γρήγορα από μια κατάσταση που δεν σου είναι και τόσο ευχάριστη. Με σταθερά βήματα και εμπιστοσύνη στο όραμά σου, ό,τι κι αν κάνεις θα το φέρεις εις πέρας. Το εξωτερικό είναι πιθανόν μια από τις επιδιώξεις σου αυτό το διάστημα.

Καρκίνος

Κάθε Πανσέληνος επηρεάζει τους Καρκίνους περισσότερο από τον οποιονδήποτε, γιατί κατά κάποιο τρόπο, βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο. Η Πανσέληνος αυτή σε καλεί να ανακαλύψεις καινούργιες ισορροπίες στον χώρο των οικονομικών σου και είναι πιθανόν να νιώσεις ότι «χάνεις τα αυγά και τα πασχάλια», γιατί θα υπάρξουν ανατροπές. Περίμενες να λάβεις κάτι και τελικά δεν θα το λάβεις, αν δεν κάνεις συγκεκριμένους συμβιβασμούς ή αλλαγές. Τίποτα δεν είναι πιο δύσκολο από το να κατανοήσεις το ομαδικό ή το εξεζητημένο πνεύμα και να βρεις τρόπους να αναλάβεις μόνος/η σου τα οικονομικά ζητήματα. Η βοήθεια ενός Υδροχόου είναι σημαντική αρκεί να την αποδεχτείς. Εάν σχετίζεσαι με Λέοντα ή Υδροχόο, φρόντισε να αποφύγεις τις λογομαχίες και τις εντάσεις.

Λέων

Είσαι ένας από τους πρωταγωνιστές της Πανσελήνου – έκλειψης που γίνεται στις 27 του μηνός, στον άξονά σου. Πυροδοτούνται καταστάσεις που πιθανόν να σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Θα ζήσεις έναν «σίφουνα» από δράσεις ελαφρώς ανατρεπτικές για τα δικά σου μέτρα και δεδομένα, που θα σε κάνουν να αφεθείς τελείως με έναν τρόπο αρκετά δραματικό απέναντι στην ενέργεια ενός άλλου ατόμου ή μιας ομάδας με την οποία συνεργάζεσαι. Για να προλάβεις τα γεγονότα, θα χρειαστεί να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα και να έχεις τη διάθεση να αναγνωρίσεις πολλές πλευρές. Η υπόθεση θέλει αποφασιστικότητα και κυρίως κατανόηση των καταστάσεων, που για τα δικά σου μέτρα και δεδομένα μπορεί να μην υπάρχουν καν στο κομμάτι της δράσης σου. Το ότι μπορεί να νιώσεις μεγάλη πίεση από έναν Υδροχόο, είναι πέρα για πέρα αληθινό, αρκεί να καταλάβεις πως γίνεται για το καλό σου.

Παρθένος

Αντιμετωπίζεις ένα γεγονός που συνδέετε με τη δημιουργία σου και την ατομική σου σφραγίδα και σίγουρα αφορά την απόφαση απόκτησης ενός παιδιού ή την συμπαράσταση σε ένα στενό σου πρόσωπο με πρόβλημα υγείας. Σε αμφισβητούν και απορρίπτουν τα σχέδιά σου και εσύ προσπαθείς συνεχώς να μην «βγεις έξω από το παιχνίδι». Ίσως πρέπει να ακολουθήσεις έναν δρόμο που δεν θα είναι και τόσο μοιραίος, όσο μοναχικός, όμως πρέπει να δεις ότι σε βάθος χρόνου, υπάρχει ελπίδα. Μάθε να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα, όσο δύσκολα κι αν είναι αυτά.

Ζυγός

Υπάρχουν πολλές κι ενδιαφέρουσες διευθετήσεις πάνω σε ένα συγκεκριμένο θέμα το οποίο όχι μόνο σε αφορά, αλλά σε κάνει, έξω από τον δικό σου χώρο, να παλεύεις για πράγματα και αξίες που είναι άγνωστες για’ σένα. Όλα θα γίνουν κάτω από μεγάλη πίεση αλλά αυτό τελικά είναι και η αφορμή για να «ξετυλιχτεί το κουβάρι» και να γίνει κάτι που θέλεις πραγματικά. Ο χώρος στον οποίο θα δραστηριοποιηθείς θα είναι εκεί όπου υπάρχουν φίλοι, ομάδες και ιδέες αρκετά προχωρημένες, τις οποίες όχι μόνο πρέπει να ακολουθήσεις αλλά και να στηρίξεις. Το σημαντικό είναι να δράσεις είτε σαν μέλος της κοινωνίας, είτε σαν μέλος μιας συγκεκριμένες ομάδας που ενδιαφέρεται για το κοινό καλό, χωρίς να σημαίνει ότι ξεχνάς την ατομικότητά σου. Βαθιά μέσα σου ξέρεις πως όλη αυτή η επαφή θα ενώσει τις δυνάμεις σου, αρκεί να το πιστέψεις και να μην κάνεις πίσω την τελευταία στιγμή. Το ερωτικό παιχνίδι με ένα συγκεκριμένο άτομο μπορεί να γίνει υπερβολικά πιεστικό, αλλά τουλάχιστον θα έχει αποτέλεσμα τη στιγμή που θα αναζητήσεις εκτός της προσωπικής σχέσης και την φιλία.

Σκορπιός

Επειδή η Πανσέληνος – έκλειψη γίνεται στον Σταθερό Σταυρό, θα πιεστούν κυρίως οι Σκορπιοί που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Φρόντισε να αποδεχτείς πράγματα και καταστάσεις που ίσως φαίνονται πιεστικά ή ακόμη και υπερβολικά απελευθερωμένα. Είναι πιθανό να ανατρέψεις μια σταθερή κατάσταση προς χάρη μιας καινούριας, πιο φρέσκιας και ψαγμένης, χωρίς όμως να σημαίνει ότι θα αντιληφθείς εύκολα τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Η ανοχή και η κατανόηση σε πράξεις που είναι «έξω από εσένα» θα σου προσφέρουν μεγαλύτερη γαλήνη και άμεση σύνδεση με τον υπόλοιπο κόσμο. Ο συμβιβασμός σε κουράζει όταν τον σκέφτεσαι αλλά τελικά τον χρειάζεσαι για να ξαναβρείς τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση.

Τοξότης

Βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και αυτό σε κάνει χαρούμενο/η. Ίσως να πρέπει να κάνεις πιο δυναμικές κινήσεις και κυρίως πιο ανεξάρτητες, γιατί μερικές φορές εξαρτάσαι από τους ανθρώπους και τα πράγματα. Εξακολουθείς να μετράς τα βήματά σου και να τα υπολογίζεις με βάσει τα δεδομένα της οικογενείας σου ή του άμεσου περιβάλλοντός που έχεις δημιουργήσει στο παρελθόν. Μόλις βρεθείς σε μια συγκεκριμένη ομάδα ή σε έναν φιλικό κύκλο, θα διαπρέψεις, γιατί θα νιώσεις επιτέλους πως είσαι μέσα στο στοιχείο σου. Μπορεί να μην το παραδεχτείς, γιατί έχεις αλλάξει αυτό το διάστημα και φοβάσαι πάρα πολύ τις επόμενες κινήσεις σου, όμως θα εκπλαγείς ευχάριστα, αν δεις τελικά πόση αμεσότητα έχεις και πόσο καλά τα καταφέρνεις. Τα ταξίδια για λόγους prestige αλλά και η γνώση θα σε βοηθήσουν υπερβολικά.

Αιγόκερως

Δεν αμφισβητείς, αλλά δεν μπορείς και να πιστέψεις 100% ότι μπορεί να κάνεις το επόμενό σου βήμα και μάλιστα να είναι πολύ επιθετικό. Έχεις την ανάγκη να διεκδικήσεις την αξία σου ακόμη και μέσα από συγκρούσεις, γιατί θεωρείς ότι επιβάλλεται να γίνουν αλλαγές ακόμη και στο εργασιακό σου περιβάλλον. Περιμένεις αρκετό καιρό να γίνει κάποιο θαύμα, γιατί δεν θέλεις να συγκρουστείς ζητώντας κάτι παραπάνω για εσένα και περιμένεις να το προτείνουν οι ανώτεροι σου. Τελικά, άδικα θα περιμένεις, γιατί θα σε προλάβει το ξέσπασμά σου. Θα διεκδικήσεις με έναν πολύ δυνατό τρόπο τα οικονομικά σου ή ακόμη και ότι σου οφείλουν, κάτι που θα σε βοηθήσει να κάνεις το πρώτο βήμα της απελευθέρωσης σου, «σπάζοντας» τα δικά σου κυρίως δεσμά. Το Λιοντάρι είναι πολύ κοντά σου αλλά έχει κάποια θέματα προσαρμογής.

Υδροχόος

Φυσικά και θεωρείσαι ο πρωταγωνιστής αυτής της Πανσελήνου – έκλειψης, αφού στηρίζεται αποκλειστικά στο ζώδιό σου και σίγουρα σε κάνει να αναζητάς τις μεγαλύτερες αλήθειες, όχι μόνο για εσένα αλλά και για τους γύρω σου. Το σίγουρο είναι ότι αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, Θα κάνεις φιλότιμες προσπάθειες να μη διαλύσεις κάτι που σε πονάει και σε ενοχλεί. Φοβάσαι τις αλλαγές και θέλεις να αποφύγεις τη μοναξιά, όμως ίσως να μη γίνεται αλλιώς και να πρέπει να συμπεριφερθείς με έναν συγκεκριμένο τρόπο, προκειμένου να μη χάσεις την ευκαιρία να δείξεις πώς πραγματικά σκέφτεσαι και κινείσαι. Όλα θα είναι πολύ πιεστικά αφού ο Άρης συνεχίζει να βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε ωθεί να ανακαλύψεις μια πιο "extreme" πλευρά του εαυτού σου. Ίσως βρεθείς αντιμέτωπος με δύσκολες στιγμές αλλά θα τα καταφέρεις. Μετά από αυτές τις δοκιμασίες, θα μπορείς να μιλήσεις πιο εύκολα για συνεργασίες ή για στενή σχέση που απορρέει μέσα από γάμο ή συντροφικότητα.

Ιχθύες

Αναλαμβάνεις με κάποιο τρόπο να «βγάλεις το φίδι από την τρύπα», όμως με έναν τρόπο ήπιο και κυρίως κρυφό. Μπορεί σαν ένας νέος ποπολάρος να κάνεις την κρυφή σου επανάσταση, αλλά δεν θα φανεί, γιατί δεν έχεις καμία όρεξη να ανακατέψεις πολύ κόσμο και κυρίως να βγεις χαμένος/η από έναν άνισο αγώνα. Μπορεί να «βράζεις στο ζουμί σου» και να μην μιλάς, αλλά με έναν δικό σου τρόπο, κάνεις αυτό που θέλεις, πιστεύοντας περισσότερο σε εσένα. Η απομόνωση μάλλον είναι απόλυτα φυσιολογική αυτή την περίοδο. Ακόμη και μια ίωση μπορεί να σε κρατάει μακριά από την αρένα, οπότε δίνεις χρόνο στον εαυτόν σου να ψαχτεί και να επαναπραγματευτεί καταστάσεις, με άτομα που σίγουρα παίζουν ρόλο στην καθημερινότητά σου και στο εργασιακό σου περιβάλλον. Ένα Λιοντάρι κι ένας Υδροχόος είναι τα δυο άτομα που θα έχουν κύριο λόγο στις αποφάσεις σου αυτό το διάστημα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε