09/07/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

09/07/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:14 Δημιουργία 09/07/18, 14:08

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Παρά την εμφανή υπεροχή σου στο «παζάρι» των σχέσεων, η κατάληξη δε θα είναι απαραίτητα ευνοϊκή, αφού την ίδια στιγμή που εσύ βλέπεις τα πράγματα ανάλαφρα και «παιχνιδιάρικα», εισπράττεις μια «σοβαρότητα» που σου βάζει φραγμούς. Μην πιέζεις, λοιπόν, τις καταστάσεις και απλά… περίμενε, μέχρι να σου τύχει το κατάλληλο πρόσωπο, με το οποίο θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές, χωρίς προαπαιτούμενα!

Ταύρος
Αν είσαι μόνος/η, το πρόβλημά σου δε θα είναι η έλλειψη προσφορών, κάθε άλλο μάλιστα. Καλείσαι όμως να κάνεις την καλύτερη δυνατή επιλογή, μένοντας κυρίως σε αυτό που προστάζει η καρδιά σου και όχι η… τσέπη ή τα συμφέροντά σου! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, το ταίρι σου μπορεί να θορυβηθεί ή να απορήσει με τη διαφοροποίηση της στάσης σου, αλλά και από κάποιες αδυναμίες σου που βγαίνουν στην φόρα.

Δίδυμοι
Αν είσαι μόνος/η, τότε η αναζήτηση ερωτικού συντρόφου κάπου εκεί… έξω μπορεί να γίνει μια ευχάριστη διέξοδος στις οικονομικές πιέσεις που δέχεσαι, αφού ακόμη κι αν δε συμβεί το «ποθούμενο» είναι βέβαιο ότι θα αναθαρρήσεις ψυχολογικά. Αν, βέβαια, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ναι μεν θα αποκομίσεις οφέλη από κάποιον/α που… τουλάχιστον σε συμπαθεί, καλό είναι όμως να μην δώσεις περαιτέρω δικαιώματα!

Καρκίνος
Ο Πλούτωνας απέναντί σου, πότε σε ανεβάζει στους «εφτά ουρανούς» και πότε σε ρίχνει στα… πατώματα! Ακόμη όμως κι αν συμβεί το δεύτερο, μην αποθαρρυνθείς, αφού τέτοια ευκαιρία να ζήσεις στο έπακρο τα συναισθήματά σου δε θα ξαναβρείς εύκολα! Μάλιστα, αν είσαι μόνος/η και βρεθείς σε μια παρέα ή συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση οι ευκαιρίες σου θα πολλαπλασιαστούν και μένει να τις διαχειριστείς σωστά.

Λέων
Αν είσαι μόνος/η, τότε θα σου δοθεί η ευκαιρία για μια «έκτακτη» ερωτική περιπέτεια, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχουν προδιαγραφές διάρκειας ή σταθερότητας, αφού προέχει το να περάσεις καλά και σε αυτό πρέπει να προσβλέπεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να «κυνηγήσεις» τις απολαύσεις που αναζητάς στο πλευρό του/της συντρόφου σου, προσπερνώντας με χαμόγελο τις… άλλες προσφορές που σου γίνονται!

Παρθένος
Είτε πρόκειται για την αναβίωση μιας παλιάς σχέσης σου είτε για μια νέα γνωριμία, η Αφροδίτη στον Λέοντα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια μυστική κατάσταση. Ίσως, μάλιστα, όλα να συμβούν στον χώρο της εργασίας σου ή κατά τη διάρκεια ανταλλαγής υπηρεσιών. Ενδέχεται, επίσης, να δείξεις την εύνοιά σου και σε ένα πρόσωπο που δεν την αξίζει, αφού μάλλον σε «παίζει», με σκοπό να αποκομίσει ίδια οφέλη.

Ζυγός
Η Αφροδίτη και ο ανάδρομος Άρης μπορεί να σε φέρουν σε επαφή με ένα πρόσωπο, με το οποίο είχατε στο παρελθόν μια «αμφίσημη» σχέση, λίγο ερωτική, λίγο φιλική, λίγο… απ’ όλα κι αν συμβεί αυτό είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στην πράξη. Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αυτά ενδέχεται να προκαλέσουν μια αναταραχή, έστω κι αν τελικά αποδειχθεί ότι γίνεται «πολύ κακό για το τίποτα»!

Σκορπιός
Η Σελήνη στον 7ο ηλιακό σου οίκο σου αναμένεται να δημιουργήσει μια αστάθεια στις σχέσεις σου, αλλά εσύ σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να βιαστείς να πάρεις θέση απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις, αφού τελικά όλα θα εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου. Αν, μάλιστα, δεν έχεις κάποια συγκεκριμένη δέσμευση, τότε θα καρπωθείς ευκολότερα τη συμπάθεια που τρέφει για σένα ένα πρόσωπο με μεγάλη οικονομική «επιφάνεια».

Τοξότης
Επικοινωνιακά «το ‘χεις» και σίγουρα μπορείς να εξαργυρώσεις τη λάμψη σου και στα προσωπικά σου, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις, το θέμα όμως είναι τι συναισθηματικό «βάθος» έχουν οι επιλογές σου, αφού το πιθανότερο είναι μεν να περάσεις καλά, αλλά και να διαπιστώσεις ότι χωρίς τα λεφτά σου τα πράγματα θα ήταν κατά πολύ διαφορετικά. Ας μη βιαστείς, λοιπόν, να… ξοδευτείς για να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο.

Αιγόκερως
Με την Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου και τον Δία στον 11ο, κάθε σου επιθυμία μπορεί να εκπληρωθεί κι αυτό βέβαια είναι μια πολύ καλή αρχή. Η ουσία όμως δε βρίσκεται απλά στο να περάσεις καλά, αλλά στο να απελευθερωθείς από σχήματα και πεποιθήσεις που σε περιόριζαν μέχρι τώρα, ώστε η συνέχεια να είναι πολύ καλύτερη. Επιπλέον, κάτι «παίζεται» παρασκηνιακά, όχι όμως εναντίον σου, υπέρ σου!

Υδροχόος
Αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, η Αφροδίτη απέναντί σου δε θα σου… χαλάσει το χατίρι, να θυμάσαι όμως ότι αυτό που σου εξασφαλίζει δεν είναι τόσο η συναισθηματική, αλλά περισσότερο η υλική-κοινωνική σου κάλυψη. Οπότε πέρνα καλά κι όσο για το «μετά», έχει ο θεός! Επιπλέον, ίσως μάθεις ένα «καυτό» μυστικό, πρόσεξε, όμως, μήπως βγουν στην φόρα και οι δικές σου «πομπές».

Ιχθύες
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη σε παραπέμπει σε μια νέα γνωριμία που μπορεί να σε συγκινήσει. Ίσως, μάλιστα, ξεκινήσει, έχοντας έναν επαγγελματικό χαρακτήρα, που σύντομα θα εξελιχθεί σε κάτι πιο… πλήρες! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε μπορείς να αρκεστείς σε μια συντροφιά, που ευνοεί τις κοινωνικές ή επαγγελματικές βλέψεις σου, χωρίς βέβαια να δώσεις περαιτέρω δικαιώματα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε