06/07/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

06/07/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 15:06 Δημιουργία 06/07/18, 15:00

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Και σήμερα θα διαπιστώσεις ότι αρέσεις, κάτι που θα πιστοποιηθεί με ανάλογες εκδηλώσεις θαυμασμού. Ενδέχεται, ωστόσο, να μην αξιοποιήσεις το πλεονέκτημά σου, μένοντας τελικά σε μια φιλική προσέγγιση κι αν από την άλλη πλευρά καταχωρηθεί ως τέτοια, μετά θα είναι δύσκολο να επανέλθεις… ερωτικά! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε, μήπως παρεξηγηθεί η «θέρμη» σου προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ταύρος
Οι συνθήκες είναι ιδανικές για να περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπό σου σε μια ερωτική «φωλιά». Ίσως, μάλιστα, αξίζει τον κόπο να βρεθείτε κάπου, όπου σας παρέχονται έξτρα ανέσεις. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε μη χάνεις την ώρα σου σε «τσάρκες» και εξόδους, αφού το πιθανότερο είναι να γνωρίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σε κλειστό χώρο ή κατά τη διάρκεια μιας οικογενειακής γιορτής ή συγκέντρωσης.

Δίδυμοι
Αν είσαι μόνος/η, πιθανόν να βρεθείς πολύ κοντά με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει, ίσως, μάλιστα, το ειδύλλιο να εξελιχθεί γρήγορα σε σχέση, αν… καταφέρεις να επικεντρωθείς αποκλειστικά σε αυτόν/η! Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορείς να περάσεις όμορφες στιγμές με καλή παρέα και τον άνθρωπό σου, φτάνει να περιορίσεις τις πονηρές… ματιές που ρίχνεις δεξιά κι αριστερά, δημιουργώντας ανασφάλεια στο ταίρι σου!

Καρκίνος
Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενδέχεται να προκύψουν μικρές αλλά ενοχλητικές προστριβές με τον άνθρωπό σου, είτε επειδή θα «αποδεχθεί» ένα φλερτ από τρίτο πρόσωπο είτε λόγω της διαφορετικής αντίληψής του γύρω από την αντιμετώπιση των θεμάτων της καθημερινότητας και της σχέσης σας. Αν όμως είσαι διαθέσιμος/η, τότε η αναζήτησή σου θα «πιάσει τόπο», με μόνο ερωτηματικό τη χρονική διάρκεια της νέας σχέσης σου.

Λέων
Πιθανόν να διακηρύσσεις με ζήλο την επιθυμία σου για μια «ελεύθερη κι αδέσμευτη» ζωή, αλλά τελικά όλα κρίνονται στην πράξη και κινδυνεύεις να περιπέσεις σε ουσιώδεις αντιφάσεις, αποδεχόμενος/η μια κατάσταση που κάθε άλλο παρά ανεξαρτησία θυμίζει! Πάντως, μέχρι να πέσεις εντελώς στη… φάκα, μπορείς να συνεχίσεις τα ερωτικά παιχνίδια σου, βολιδοσκοπώντας πρόσωπα και καταστάσεις.

Παρθένος
Η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου ενεργοποιεί το ερωτικό παρασκήνιο με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό, είτε για σένα είτε για το… ταίρι σου! Ας μην εφησυχάζεις, λοιπόν, εκτός πια κι αν δε σε ενδιαφέρει το τι ενδέχεται να γίνεται «κάτω από την μύτη σου». Αν πάντως είσαι μόνος/η, τότε θα έχεις την ευκαιρία να «μπεις» σε μια μάλλον μυστική σχέση, που για την ώρα δεν έχει προοπτικές επισημοποίησης, αλλά θα «δείξει» αργότερα.

Ζυγός
Αν είσαι μόνος/η, τότε ο Άρης στον 5ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να σου φέρει ένα πρόσωπο, με το οποίο θα ζήσεις έντονες στιγμές, χωρίς όμως να είναι διασφαλισμένη η σταθερότητα και η διάρκεια της σχέσης σας. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε ετοιμάσου για τις… αναταράξεις που έρχονται, αφού στην καλύτερη περίπτωση θα υπάρξουν εκατέρωθεν διεκδικήσεις, που, μάλιστα, ενδέχεται να έχουν και επεισοδιακή κατάληξη!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε βοηθά να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», αφού μια νέα γνωριμία, εκτός από το ότι θα κάνει την καρδιά σου να κτυπά πιο δυνατά, μπορεί να παίξει κι έναν κομβικό ρόλο σε μια επαγγελματική υπόθεση που σε «καίει». Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η και συζείς με το ταίρι σου, το πιθανότερο είναι να ξεσπάσει ένας «πόλεμος», που… επιβάλλεται να γυρίσει σε έρωτα!

Τοξότης
Σε αυτήν τη φάση, σου είναι μάλλον δύσκολο να συγκρατήσεις τις επιθυμίες σου κι αν δεν έχεις δίπλα σου τον κατάλληλο άνθρωπο για να τις μοιραστείς, μπορεί να παρασυρθείς σε επιλογές που ναι μεν υπόσχονται τον «παράδεισο», αλλά ίσως τελικά να σε εκθέσουν. Σε κάθε περίπτωση πάντως, η τύχη σου θα είναι πολύ καλύτερη, αν ταξιδέψεις ή απλά «εξέλθεις», αφού η συνολική σου παρουσία θα προσελκύσει το ενδιαφέρον.

Αιγόκερως
Οι «πειρασμοί» διαδέχονται ο ένας τον άλλον κι αν έχεις ελευθερία κινήσεων, μπορείς να εκμεταλλευτείς κατά το δοκούν τις ευκαιρίες σου. Από αυτό το σημείο όμως μέχρι να προκύψει κάτι πιο «δεμένο» υπάρχει μεγάλη απόσταση, ιδιαίτερα που κάποιες υποσχέσεις ή προοπτικές φαίνεται να εξαντλούνται στα λόγια. Επιπλέον, να θυμάσαι ότι οι φαινομενικά «αταίριαστοι/ες» είναι εκείνοι/ες που σου… πάνε περισσότερο!

Υδροχόος
Οι πειρασμοί είναι πολλοί κι αν είσαι μόνος/η, τότε καλή επιτυχία! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως τελικά δεν αποφύγεις το «διπλό παιχνίδι», στη λογική του «περνάω καλά». Κι αν τυχόν δεν έχεις καμία απολύτως διάθεση να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία, τσέκαρε τις κινήσεις του/της συντρόφου σου, αφού το ενδιαφέρον και οι αγκαλιές που του δίνεις ενδέχεται να εκληφθούν και ως αδυναμία.

Ιχθύες
Σήμερα, καλείσαι να αξιολογήσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με γνώμονα κυρίως τις ωφέλειες που θα έχει η κάθε πλευρά. Εννοείται βέβαια ότι βρίσκεσαι κι εσύ μέσα στο «κάδρο» των αμοιβαίων εξυπηρετήσεων, γι’ αυτό μη διστάσεις να δείξεις την αγάπη σου, προσφέροντας κάτι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Έχε τον νου σου ωστόσο και στα… παρασκήνια, αφού κάποιος/α δρα εν αγνοία σου κι όχι απαραίτητα με καλό σκοπό!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε