03/07/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

03/07/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:39 Δημιουργία 03/07/18, 12:28

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό/η και σου προσφέρει την ευκαιρία για να «φτιάξεις» τη ζωή σου ή έστω να «φτιαχτείς» με αυτήν την προοπτική. Φαίνεται όμως να υπάρχει και μια γκρίζα ζώνη σε σχέση με υποσχέσεις που σου δίνονται και δεν πρόκειται να τηρηθούν. Επιπλέον, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μη δίνεις βάση σε φήμες και αοριστολογίες, που αναφέρονται στο ταίρι σου και πρακτικά δεν έχουν καμία βάση.

Ταύρος
Το κλίμα είναι φιλικό μέχρι… παρεξηγήσεως κι αν είσαι σε μια σχέση και δε θέλεις να τη διακινδυνέψεις, φρόντισε να μη δίνεις θάρρος σε πρόσωπα που ήδη το έχουν πάρει από μόνα τους, θέλοντας «να κάνουν το κομμάτι τους». Αν βέβαια είσαι μόνος/η, μπορείς να «παίξεις», χωρίς απαραίτητα να σημαίνει κάτι αυτό και αφήνοντας πολλά να… εννοούνται! Επιπλέον, ίσως σου τύχει μια όμορφη και ρομαντική περιπέτεια.

Δίδυμοι
Σήμερα, μπορεί να πιστέψεις ότι βρήκες τον πρίγκιπά σου ή την βασιλοπούλα σου, αυτό, ωστόσο, είναι κάτι που δε θα επιβεβαιωθεί στη συνέχεια και ιδιαίτερα από την στιγμή που θα πάψεις να… ζεις στον κόσμο σου! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ναι μεν απουσιάζουν οι εντάσεις κι όλα δείχνουν ωραία και καλά, στην πραγματικότητα όμως κάτι άλλο συμβαίνει. Ουσιαστικά σε κάθε περίπτωση τίθεται θέμα εμπιστοσύνης.

Καρκίνος
Με τον Δία στον 5ο ηλιακό οίκο σου να αίρει περιορισμούς και να σου προσδίδει έναν «αέρα νίκης», σίγουρα θα νομίζεις ότι μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις κι όπως το θέλεις. Πρόσεξε όμως, μήπως τελικά κάνεις αυτά που έντεχνα έχουν ήδη δρομολογήσει οι άλλοι για σένα, αφήνοντάς σε να πιστεύεις διάφορα. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να σου προκύψει και μια ρομαντική σχέση εξ αποστάσεως, που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα.

Λέων
Μετά την κινητικότητα που υπήρξε στα προσωπικά σου τις προηγούμενες ημέρες, μάλλον ήρθε η στιγμή να ξεκουραστείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου, ώστε, όταν έρθει η ώρα της επόμενης «εξόρμησης», να είσαι καθ’ όλα έτοιμος/η. Εξ άλλου, το τοπίο σήμερα είναι πολύ «θολό» κι αν επιχειρήσεις το οτιδήποτε, δε θα λάβεις παρά μόνο υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. Ας μείνεις, λοιπόν, σε ό,τι έχεις και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η… φαντασία σου!

Παρθένος
Σήμερα, έχουν προτεραιότητα οι «ονειρικές» καταστάσεις, ίσως όμως τελικά να πρόκειται μόνο για ένα διάλλειμα, αφού μόλις φύγουν τα… ροζ συννεφάκια, θα επανέλθεις στην πρότερη πραγματικότητα. Κι εδώ βέβαια η «κομβική» λεπτομέρεια είναι το αν είσαι ή όχι σε μια σχέση, αφού στην πρώτη περίπτωση, η δικαιολογία ότι «παρασύρθηκες» δε θα είναι και τόσο πειστική, ενώ στην δεύτερη απλά θα κάνεις ένα όμορφο λάθος!

Ζυγός
Ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου εξάπτει το πάθος σου κι αν είσαι μόνος/η, μπορεί εύκολα να σε οδηγήσει σε μια ερωτική «φωλιά», όπου, μάλιστα, θα βιώσεις κάτι αισθησιακά μοναδικό. Καλό είναι όμως να μην αρχίσεις να έχεις μεγάλες προσδοκίες, αφού… κάπου υπάρχει λάθος ή προβλήματα που δε φαίνονται και η συνέχεια δε θα είναι ανάλογη. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δείξε τον καλύτερο εαυτό σου και δε θα χάσεις!

Σκορπιός
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να βιώσεις κάτι μοναδικό με το ταίρι σου, ιδιαίτερα αν χαλαρώσεις και διώξεις από το μυαλό σου αυτά που σε προβληματίζουν. Αν πάλι ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, να θυμάσαι πως ό,τι κι αν γίνει σήμερα, στην εξέλιξή του είναι δύσκολο -αν όχι αδύνατο- να καταλήξει σε μια «κανονική» σχέση, αφού στην καλύτερη περίπτωση το ταίρι σου κάποια στιγμή θα… εξαφανιστεί!

Τοξότης
Όσο κι αν ελπίζεις ότι τα προσωπικά σου δε θα γίνουν «βούκινο», στην παρούσα φάση θα κληθείς να διαχειριστείς την αποκάλυψη κάποιων πραγμάτων που σε αφορούν, κάτι που μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση ή να σε θυμώσει, όσο δεν πάει. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε θα περάσεις καλά, ίσα-ίσα που κάποια στιγμή θα νιώσεις πως «πετάς στους επτά ουρανούς», έστω κι αν είναι… ψέμα!

Αιγόκερως
Αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, είναι προτιμότερο να μην κάνεις κάποια κίνηση, αφού πρώτον τα φαινόμενα απατούν και δεύτερον το πιθανότερο είναι να βρεθείς με άτομα που δε σου ταιριάζουν. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να προσφέρεις στο ταίρι σου ένα δώρο που θα το συγκινήσει κι όπως θα διαπιστώσεις, από εκεί και ύστερα όλα θα γίνουν ευκολότερα για σένα.

Υδροχόος
Όταν η διάθεσή σου είναι καλή, είσαι πραγματικά η ψυχή της παρέας, κάτι που εύκολα ενδέχεται να συμβεί και σήμερα, με κέρδος την εμφανή προτίμηση κάποιου/ας προς το πρόσωπό σου, η οποία, μάλιστα, μπορεί να «μεταφραστεί» και σε ένα όμορφο δώρο που θα σε συγκινήσει. Από εκεί και ύστερα βέβαια, το πόσο θα σου… στοιχίσει αυτό στη συνέχεια ή το κατά πόσο «νόμιμες» είναι οι εξελίξεις, είναι κάτι πολύ… συζητήσιμο!

Ιχθύες
Συναισθηματικά βρίσκεσαι σε εγρήγορση, το κακό όμως είναι ότι άλλο βλέπεις κι άλλο… είναι! Ίσως, μάλιστα, το «καλό κλίμα» και η αισιοδοξία σου να σε παρασύρουν σε μια επιλογή για την οποία αύριο, όταν πια θα αρχίσουν να εμφανίζονται τα πραγματικά δεδομένα, θα μετανιώσεις. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πιθανό να εκδηλωθούν κάποιες τάσεις φυγής, που θα δημιουργήσουν… παρεξήγηση!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε