Ιούλιος 2018: Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ιούλιος 2018: Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 15:01 Δημιουργία 02/07/18, 14:49

Τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα ερωτικά σας;


Kριός
Σας προετοιμάζω από τώρα ότι ο μήνας αυτός είναι γεμάτος εκπλήξεις, εκλείψεις κι ανάδρομους! Ένα πράγμα είναι βέβαιο: τον Ιούλιο δε θα βαρεθείτε ούτε μια στιγμή! Πάμε να δούμε τι περιλαμβάνει το μενού!
Μέχρι τις 10 του μήνα, θα απολαύσετε τρελή εύνοια από την Αφροδίτη στον Λέοντα που –ευτυχώς- θα σας φτιάχνει την ψυχολογία και θα σας κάνει επιρρεπείς στις απολαύσεις, στο σεξ, στη διασκέδαση. Καθόλου μεμπτό δεν είναι αυτό, ίσα ίσα! Θα έχετε ευκαιρία να κάνετε γνωριμίες, όχι από εκείνες που θα μιλήσουν στην καρδιά σας, αλλά αυτές που θα σας απογειώσουν, θα σας γοητεύσουν, θα σας κάνουν να αισθανθείτε ζωντανοί/ες! Πιστέψτε το, το χρειάζεστε αυτό το μπουστάρισμα και οι δεσμευμένοι και οι singles! Οι δεσμευμένοι, μάλιστα, να προσέξετε κομματάκι παραπάνω, μην τα μπλέξετε τα πράγματα και πάτε να μου ερωτευτείτε τίποτα ξεκούδουνα! Το νου σας, έχουμε hard rock μήνα!
Στις 13, έχουμε την πρώτη έκλειψη (ναι, καλά διαβάσατε, ΠΡΩΤΗ, διότι έχουμε και δεύτερη, για να μην μείνουμε παραπονεμένοι!). Η πρώτη, λοιπόν, είναι μερική ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο και θέλει να σας ανοίξει τα μάτια σε θέματα οικογενειακού περιεχομένου. Δεδομένου, δε, ότι ο μήνας ανήκει στον Καρκίνο (μήνας των γενεθλίων του), δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβετε τι παίζει: δώστε προτεραιότητα στους ανθρώπους σας, στα αγαπημένα σας πρόσωπα που μπορεί να περνούν δύσκολη φάση στη ζωή τους και χρειάζονται τη βοήθειά σας. Μην απορήσετε, εάν σας σκάσει τίποτα από εκεί που δεν το περιμένετε. Κάντε ένα βήμα πίσω, μην αντιδράσετε εν θερμώ και δώστε τους την ευκαιρία να εκδηλωθούν, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα περάσετε μερικές άβολες στιγμές.
Ο Ερμής θα είναι όλο τον μήνα στο ζώδιο του Λέοντα –το οποίο πάλι είναι ευνοϊκό για εσάς- αλλά προσοχή, διότι στις 26 γίνεται ανάδρομος ο σκασμένος. Μέχρι όμως τότε, μικρά μου Κριαράκια, θα μπορέσετε να κάνετε ωραίες γνωριμιούλες, που θα πάνε πακετάκι με όσα σας έλεγα πιο πάνω για την Αφροδιτούλα που θα είναι κι εκείνη, μέχρι τις 10 του μήνα, στον Λέοντα. Θα περάσετε φίνα, θα γελάσετε, θα βγείτε έξω, θα ξεσκάσετε, θα κάψετε καρδούλες, θα φλερτάρετε σαν να μην υπάρχει αύριο, αλλά ως εκεί. Εκτός κι αν πετύχετε την τέλεια περίπτωση ανθρώπου, όλος αυτός ο έρωτας θα έρθει, θα προσπεράσει και θα πάει στο καλό! Δεδομένου ότι από τις 26 ο Ερμής γίνεται κι ανάδρομος, μην εμπιστευτείτε πρόσωπα που δεν τα ξέρετε ΗΔΗ! Σας προειδοποίησα!
Ο Άρης θα είναι στον Υδροχόο όλο τον μήνα και μαντέψτε τι; Θα είναι ανάδρομος ΟΛΟ τον μήνα (καλά διαβάσατε, δεν σας κάνω πλάκα). Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Ότι θα βάλετε κάτω να δείτε ποιοι είναι οι φίλοι σας οι πραγματικοί και ποιοι οι εχθροί, που για καιρό, όμως, τους έχετε στον κόρφο σας. Θα διαλυθούν σχέσεις άρρωστες, σχέσεις που βασίζονταν σε λάθος αιτίες. Το καλό είναι ότι θα γίνει ένα γερό ξεκαθάρισμα. Το κακό είναι ότι θα γίνει κάπως απότομα. Οι δεσμευμένοι προσέξτε λιγάκι παραπάνω, μην τυχόν και διαλύσετε σχέσεις που ΔΕΝ πρέπει, από κεκτημένη ταχύτητα. Μόνο αυτό σας λέω.
Επανέρχομαι στην Αφροδίτη, που στις 11 μπαίνει στην Παρθένο. Είτε της το έχετε είτε όχι, θα σας βοηθήσει πολύ μέσα σε όλο αυτόν τον κακό χαμό. Θα κρατήσετε την ψυχραιμία σας, θα βάλετε τα παπάκια σας σε μια σειρά και θα καταλάβετε τι πάει πού. Οι singles παίζει να πάτε να ερωτευτείτε άτομο που βλέπετε καθημερινά ή στη δουλειά ή μέσω της δουλειάς σας, αλλά προσέξτε σας παρακαλώ, δεν υπάρχουν εγγυήσεις αυτόν τον μήνα για τίποτα και για κανένα!
Τέλος, ερχόμαστε και στη δεύτερη έκλειψη: στις 27, στον Υδροχόο, που έχουμε και ολική σεληνιακή έκλειψη. Με τις υγείες μας! Στο σημείο αυτό, θυμηθείτε ό,τι σας έγραψα για τον Άρη παραπάνω. Ήρθε η ώρα να πείτε «αντίο» στα περιττά πρόσωπα της ζωής σας. Καιρός, για νέες γνωριμίες, για νέα άτομα, φρέσκες φιλίες!

Ταύρος
Το μόνο σίγουρο για αυτό τον μήνα είναι ότι δε θα ξέρετε που να πρωτοκοιτάξετε, τι και ποιόν! Τα είπα λίγο απότομα και κάπως σας ήρθε; Πάμε να σας εξηγήσω βήμα βήμα, τι εννοώ!
Ας ξεκινήσω με τα πιο απλά: μέχρι τις 10 του μήνα, η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Λέοντα και θα σας φτιάχνει ωραία οικογενειακή κατάσταση. Να μην ξεχάσετε να της πείτε «ευχαριστώ» και θα δείτε παρακάτω το γιατί. Στις 11 του μήνα, μετακομίζει στην Παρθένο που πολύ σας πάει και εκεί θα ξεκινήσουν τα όργανα για εσάς! Θα αρχίσετε τα φλερτάκια, θα σας ανοίξει η όρεξη να βγείτε, να κάνετε καμία καταστασούλα, δεν θα πείτε «όχι» στο περιστασιακό σεξάκι και γενικώς θα θελήσετε να περάσετε καλά. Ευτυχώς που όλα αυτά θα τα κάνετε με την Αφροδίτη στην Παρθένο και θα μπορέσετε έτσι να βάλετε από μόνοι/ες σας φρένο εκεί που πρέπει. Και θα χρειαστεί, πιστέψτε το. Θα δείτε γιατί.
Στις 13 του μήνα, θα έχουμε μια μερική ηλιακή έκλειψη (Να τα μας!) στον Καρκίνο. Σημειώστε εδώ ότι ο μήνας ανήκει παραδοσιακά στον Καρκίνο κι είναι ο μήνας των γενεθλίων του. Τι σημαίνει όλο αυτό για εσάς; Ότι θα πρέπει να χαλαρώσετε τα νεύρα σας, το σφίξιμο των δοντιών σας, κοινώς, πάψτε επιτέλους να θέλετε τον έλεγχο σε όλα! Δε γίνεται! Διαφορετικά, θα απογοητευτείτε, θα στενοχωρηθείτε, θα θυμώσετε! Οι singles μπορεί να γίνετε επιρρεπείς στην γοητεία ατόμων που γνωρίζετε για πολλά χρόνια, οι δεσμευμένοι το ίδιο! Προσέξτε, διότι αυτός ο μήνας είναι κάπως περίεργος και δεν ξέρω πώς θα σας βγει όλο αυτό και πού θα σας οδηγήσει. Συνεχίστε να διαβάζετε και θα μπείτε στο νόημα.
Πέρα από την έκλειψη, έχουμε κι Ερμή στον Λέοντα όλο τον μήνα, αλλά προσοχή, διότι στις 26 γίνεται ανάδρομος! Εκεί που Αφροδίτη, μέχρι τις 10 του μήνα, σας την έφτιαχνε την οικογενειακή κατάσταση, ο Ερμής θα κάνει το ίδιο, αλλά μέχρι τις 26. Μετά, προσοχή, μη βγάλετε τα ματάκια σας μόνοι/ες σας. Ενώ θα ανοίξετε τις πόρτες και θα κατεβάζετε αγγελάκια στο σπίτι σας, δώστε βάση, μη σας χαλάσει τον ρυθμό η πρώτη έκλειψη γιατί δεν είναι η μοναδική πρόκληση μέσα στον μήνα.
Ο Άρης θα είναι ανάδρομος όλο τον μήνα στον Υδροχόο. Δουλειά του είναι να σας σπείρει εμπόδια στα επαγγελματικά σας και στον κοινωνικό σας περίγυρο. Στις 27 όμως του μήνα, δεν είναι ο ανάδρομος Άρης που θα σας κάνει τα νεύρα κρόσσια: θα γίνει μια δεύτερη έκλειψη στον Υδροχόο (ολική έκλειψη Σελήνης) που θα επιταχύνει εκείνο που προσπαθεί να καταφέρει ο ανάδρομος Άρης. Να σας δείξει ποιους μπορείτε να εμπιστεύεστε στη δουλειά, ποιους όχι, ποιους να απορρίψετε και να βγάλετε από τον κοινωνικό σας κύκλο και σε ποιους πρέπει να κάνετε ανοίγματα. Έχοντας όμως ανάδρομο Ερμή από τις 26, θα σας έλεγα, αντί να ψάξετε για συμμάχους, να καθίστε ήρεμα και να μην πράξετε τίποτα.
Ερωτικά και συναισθηματικά, θα νιώσετε ότι γεμίζετε με θυμό κι αδειάζετε από συναίσθημα. Δεν είναι όμως απόλυτα σωστό: Με τον Δία απέναντί σας να πριμοδοτεί τις αισθηματικές σας σχέσεις και την Αφροδίτη σε όμορφη όψη με το ζώδιό σας από την Παρθένο, αυτόν τον μήνα πρέπει να εστιάσετε στην οικογένειά σας, την καριέρα σας, τον κοινωνικό σας κύκλο κι όχι σε νέες γνωριμίες ή ανοίγματα. Κάντε υπομονή κι όλα θα περάσουν από πάνω σας σαν το γάργαρο νεράκι!

Δίδυμοι
Ο μήνας είναι γεμάτος ευκαιρίες, αλλά και… παγίδες! Περισσότερο όμως, θα δοκιμάσει την υπομονή σας, παρά οτιδήποτε άλλο! Πάμε όμως να δούμε, γιατί σας τα γράφω όλα αυτά!
Κλασσικά, είναι μήνας γενεθλίων του γείτονά σας, του Καρκίνου. Μέχρι εδώ, όλα καλά: θα νιώσετε την ανάγκη να μετρήσετε τα κεκτημένα σας, να βεβαιωθείτε ότι εσείς κι ο/η σύντροφός σας βρίσκεστε στην ίδια σελίδα, βλέπετε το ίδιο όνειρο. Καλά θα κάνετε κι ένας μικρός έλεγχος δε βλάπτει ούτε τη σχέση, ούτε εσάς. Το θέμα όμως είναι ότι στις 13 του μήνα, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, εκεί που θα μας έκανε να αναφουφουλιάσουμε με ικανοποίηση, στην πραγματικότητα είναι μια μερική ηλιακή έκλειψη (ποιος ήρθε;) και το πράγμα παίρνει άλλη μορφή. Αντί, λοιπόν, να μετρήσετε τις ευλογίες σας (όσον αφορά στη σχέση σας), παίζει να αρχίσετε από μόνοι σας να αποδομείτε ό,τι έχετε καταφέρει. Με λογάκια πολύ απλά, προσέξτε, μη βγάλετε τα ματάκια σας με τίποτα υπερβολικές ζήλειες ή πιέσεις χωρίς λόγο κι αιτία. Επίσης, αμφότεροι Δίδυμοι, αλλά οι singles κυρίως, προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί τυχόν περιττά έξοδα και αγορές αυθόρμητες κι απρογραμμάτιστες μπορεί να σας αφήσουν πολύ πίσω.
Η Αφροδίτη, μέχρι τις 10 του μήνα, θα είναι στο Λέοντα και θα σας ταιριάζει πολύ είναι η αλήθεια, δίνοντας ευκαιρίες σε σας τους singles να γοητεύσετε πρόσωπο του κοντινού τους περιβάλλοντος. Στις 11, που περνάει στην Παρθένο, το σκηνικό αλλάζει. Ξέρω ότι δεν την πολυσυμπαθείτε σε αυτή τη θέση, αλλά να μου το θυμηθείτε, ότι χάριν σε αυτήν, θα στρώσει η κατάσταση στο σπίτι σας! Θα φτιάξετε, όχι μόνο ωραία ατμόσφαιρα, αλλά θα κάνετε κι όποιου είδους οργάνωση, ανακατάταξη, ανακαίνιση επιθυμείτε! Όχι άσχημα, έτσι; Ταυτόχρονα, οι singles μπορεί να ερωτευτείτε πρόσωπο που είναι συνυφασμένο με το οικογενειακό σας περιβάλλον: φίλη/ο που τον ξέρετε χρόνια μέσω π.χ. των γονιών σας!
Ο Άρης είναι πολύ στριμμένος αυτόν τον μήνα, έστω κι αν έχει στρογγυλοκαθίσει στον φιλικό σας Υδροχόο. Προτού ετοιμαστείτε να χαμογελάσετε, να σας πω ότι θα είναι ανάδρομος όοοοοοολο τον μήνα, εξ ου και ο χαρακτηρισμός «στριμμένος». Βέβαια, δε βλέπω με ποιον τρόπο αυτό θα σας σταματήσει από το να κάνετε τα πλάνα σας και να βάλετε πλώρη για να τα υλοποιήσετε. Ακριβώς αυτό είναι και το πρόβλημα: σωστά επαναπροσδιορίζετε τους στόχους σας, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να αναβάλλετε τη δράση.
Στις 27 του μήνα, έχουμε Πανσέληνο στον Υδροχόο, που όμως, ταυτόχρονα, είναι και ολική έκλειψη Σελήνης. Είδατε τι ωραία που σας τα σερβίρω ένα-ένα; Κοινώς, ό,τι έχετε στο μυαλό σας, μην ξεκινήσετε αυτό τον μήνα να το βάλετε μπρος, θα φάτε τα μούτρα σας. Εάν το προσπαθήσετε, θα διαπιστώσετε με πικρία ότι για να πετύχετε έστω ένα τόσο δα πραγματάκι, θα καταναλώσετε τόση πολλή ενέργεια και χρόνο, που δε θα αξίζει τον κόπο. Οι δεσμευμένοι μπορεί να δείτε πράγματα και θάματα να συμβαίνουν στην οικογένεια του έτερου ήμισυ, αλλά κάντε υπομονή, θα περάσει ο μήνας, πού θα πάει;
Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Λέοντα όλο τον Ιούλιο, βοηθώντας σας στο να πάρετε γενναίες αποφάσεις και φυσικά, ορθές. Θα είναι τρελή βοήθεια για εσάς κι είστε από τα τυχερά ζώδια αυτό τον μήνα. Δώστε τώρα βάση στην παρακάτω πρόταση: στις 26 γίνεται ανάδρομος! Τώρα καταλαβαίνετε γιατί από την αρχή σας λέω ότι ο Ιούλιος θα δοκιμάσει την υπομονή σας! Για να το πω πολύ απλά, μην ξεκινήσετε έρωτες μέσα στον μήνα, μην σπαταληθείτε συναισθηματικά, μην κάνετε ανοίγματα, επικεντρωθείτε μόνο στο να διατηρήσετε ό,τι καλό υπάρχει στην ζωή σας. Οι δεσμευμένοι προσέξτε τα λογάκια σας και μην πάρετε τίποτα περίεργες και μεγάλες αποφάσεις. Τσου και πάλι τσου.

Καρκίνος
Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι τόσο γεμάτος, που αποκλείεται να σας αφήσει σε χλωρό κλαρί! Πάμε να δούμε τι θα συμβεί πάνω από τα όμορφα κεφάλια σας!
Κατ’ αρχάς, ο Ήλιος μέχρι τις 22 θα βρίσκεται στο ζωδιάκι σας! Λάμπετε, έχετε ενέργεια, σεξαπίλ, τόλμη και γοητεία και το ξέρετε! Μπορείτε να κάνετε τα κεφάλια να γυρίσουν, η παρουσία σας δε θα περάσει απαρατήρητη. Αυτά είναι τα καλά κι όμορφα νέα. Εκμεταλλευτείτε το και δείξτε την ποιότητά σας! Στις 13 του μήνα όμως, έχουμε Νέα Σελήνη ή, για να το πω πιο σωστά, μερική ηλιακή έκλειψη. Πριν σας σηκωθεί η τρίχα κάγκελο, να σας πω ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σας τρομάξει. Για την ακρίβεια, μάλλον εσείς θα τρομάξετε λιγάκι τους γύρω σας, αφού παίζει να στυλώσετε τα πόδια με βία στην γη και να μουλαρώσετε. Τώρα για ποιον ακριβώς λόγο θα το κάνει ο καθένας/καθεμία από εσάς, δεν το γνωρίζω, αλλά ίσως νιώσετε ότι έφτασε ο κόμπος στο χτένι κι ήρθε η ώρα για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Δεσμευμένοι, εσείς είστε που με ανησυχείτε περισσότερο διότι φοβάμαι, μην κάνετε καμία απότομη κίνηση και γκρεμίσετε ό,τι φτιάξατε σε επίπεδο σχέσης (είτε αυτό λέγεται γάμος είτε μακρόχρονη σχέση). Για πάρτε το αλλιώς σας παρακαλώ: η αίσθηση ότι το «εγώ» σας έχει διαλυθεί/έχει απορροφηθεί μέσα στη σχέση είναι εντελώς παροδική και θα εξατμιστεί, μόλις περάσει κι η έκλειψη. Το ξέρω ότι δεν του το έχετε, αλλά ο Αιγόκερως απέναντί σας, με τον Κρόνο παρέα, ίσως σας φανεί χρήσιμος σε αυτές τις περιπτώσεις και σας δώσει το κράτημα που χρειάζεστε. Αν, πάλι, αντιδράσετε άσχημα, θα επιδεινώσετε την όλη κατάσταση και δεν λέει καλοκαιριάτικα να ψάχνετε.
Ο Άρης μην περιμένετε να βοηθήσει κανέναν μας: είναι ανάδρομος στον Υδροχόο και κάνει τα δικά του. Μπορεί για εσάς αυτό να μεταφράζεται σε σεξάκι, αλλά πριν αρχίσετε να χειροκροτείτε, να σας πω ότι θα είναι μεν ωραίο, αλλά σύντομο, διότι δεν σκοπεύει να το μετουσιώσει σε σχέση και δε θέλει άλλωστε. Στις 27 του μήνα, αντί για Πανσέληνο στον Υδροχόο, θα έχουμε μια ωραιότατη ολική έκλειψη σελήνης και θα ψάχνετε να βρείτε τι σας φταίει. Είστε τυχεροί/ες γιατί σε εσάς αυτή η έκλειψη θα ολοκληρώσει θεματικά την πρώτη. Θα κάνετε μια βουτιά μέσα σας να δείτε τι και ποιος σας φταίει, θα απομακρύνετε τοξικά πρόσωπα από τη ζωή σας μια κι έξω (κοινώς με απότομο τρόπο) και θα προσπαθήσετε να βάλετε (επιτέλους) τις βάσεις για να ζήσετε όπως ΕΣΕΙΣ θέλετε κι όχι όπως το ορίζουν οι συμβάσεις της ζωής σας.
Η Αφροδίτη, από τις 11 του μήνα, θα περάσει στην Παρθένο κι αυτό σημαίνει ότι πραγματικά θα έχετε έναν γερό σύμμαχο: μια προσγειωμένη Αφροδίτη που θα σας βοηθήσει να κυριαρχήσετε επί των συναισθημάτων και να δείτε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι κι όχι όπως θα θέλατε. Ξέρετε τι καλό θα σας κάνει αυτό; Από τη μια πλευρά, αποβάλλετε ό,τι περιττό, από την άλλη, αποφασίζετε εσείς για εσάς, το τι και ποιος είναι σωστό(ς) για να μείνει!
Από τον Ερμή, επίσης, μην περιμένετε και πολλά, αφού θα βρίσκεται μεν στον Λέοντα, όλο τον μήνα, άρα θα σας απασχολήσει πολύ το θέμα των προσώπων που βρίσκονται στη ζωή σας και τα θεωρείτε δικά σας, αλλά, από τις 26 γίνεται ανάδρομος και σκοπό έχει να φιτιλιάσει τις σκέψεις σας με ζήλια και άτοπη κτητικότητα. Απλά, μην ενδώσετε.
Φερθείτε έξυπνα τον Ιούλιο, κάντε τον εσωτερικό σας απολογισμό, απορρίψτε ό,τι δεν έχει θέση πια στη ζωή σας και προχωρήστε. Όχι, δεν είναι μήνας για να επενδύσετε συναισθηματικά σε κανέναν, ούτε για πλάκα. Μην μπείτε στον πειρασμό να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή να περάσετε την υπάρχουσα σε άλλο επίπεδο. Υπομονή, θα αλλάξει το πλανητικό σκηνικό. Αλλά μέχρι τότε, απλά χαμογελάστε και κρατήστε τα κεφάλια μέσα!

Λέων
Ο Ιούλιος θα είναι ένας μήνας που θα σας αφήσει πραγματικά με το στόμα ανοιχτό! Και τι δε θα συμβεί! Τα πάντα! Πάμε όμως να τα δούμε από την αρχή και να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά!
Ξεκινάμε όπως πάντα από τον Ήλιο: όπως καταλαβαίνετε, την τιμητική του έχει ο γείτονάς σας, ο Καρκίνος! Ήλιος στο ζωδιάκι του, να φωτίζει τις σκοτεινές πτυχές της ψυχοσύνθεσής σας. Η αλήθεια είναι ότι καλό θα σας κάνει γιατί θα ξυπνήσει μέσα σας ζεστά και γλυκά συναισθήματα, που θα αλλάξουν και την εικόνα σας προς τα έξω. Θα μαλακώσετε, θα γίνετε πιο προσιτοί/ες κι αυτό θα δουλέψει υπέρ σας. Ακούστε τώρα κι αυτό: στις 13 του μήνα, έχουμε μια Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, που όμως είναι στην πραγματικότητα μερική ηλιακή έκλειψη. Γκλουπ! Αλλά, μην ανησυχείτε γιατί είστε από τους σχετικά τυχερούς: αντί να ψάξετε από έξω να δείτε τι θα συμβεί, κοιτάξτε καλύτερα μέσα σας. Το εννοώ. Ίσως η έκλειψη φέρει στην επιφάνεια κάποιους καλά κρυμμένους φόβους, ίσως σας βγουν κάποια απωθημένα, ίσως τρομάξετε με τις ίδιες σας τις σκέψεις. Εδώ είναι που πρέπει να δείξετε ψυχραιμία, να μην επιτρέψετε σε κανένα κατώτερο συναίσθημα να σας απορροφήσει. Αντίθετα, κάποιοι/ες από εσάς, μπορεί να νιώσετε ακριβώς αντίστροφα: να φτάσετε σε σημείο να πονάτε με τον πόνο του άλλου. Αυτό δεν είναι κακό, αλλά ακόμα κι έτσι, πρέπει κι αυτό να το δαμάσετε, ως συναίσθημα. Οι δεσμευμένοι κρατήστε μια ισορροπία για το καλό της σχέσης σας, αλλά και της καθημερινότητάς σας, ώστε να μην υποφέρετε. Οι singles μην επιτρέψετε σε λοξούς φόβους να σας καταβροχθίσουν γιατί θα φανείτε λίγοι στα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.
Ο Ερμής θα βρίσκεται όλο τον μήνα στο ζώδιό σας κι αυτό είναι πολύ καλό! Θα μπορέσετε, με αυτή την εύνοια, να εκφράσετε όλα τα παραπάνω κι έτσι να εκδηλωθεί η εσωτερική ζύμωση, να ξεσπάσει, να περάσει και να φύγει, χωρίς να σας αφήσει σημάδια. Οι singles λαλίστατοι/ες θα μου γίνετε και πολύ καλά θα κάνετε γιατί έτσι πιάνονται τα λαβράκια! Οι δεσμευμένοι, όμως, προσέξτε τα λογάκια σας και θα δείτε παρακάτω το γιατί. Στις 26 του μήνα, σας προειδοποιώ ότι ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος κι εκεί σταματάει το πανηγύρι! Τη διαδικασία –φαντάζομαι- την έχετε μάθει: προσέχουμε τι λέμε. Κι αφού ο Ερμής είναι στο ζωδιάκι σας, φιλτράρετε ΠΟΛΥ τις σκέψεις σας και τα λόγια σας. Καλύτερα ακόμα, μην ανοίξετε το στόμα σας, σε καβγά θα καταλήξετε. Οι δεσμευμένοι ελπίζω να το πιάσατε το νόημα.
Ο Άρης θα σας λοξοκοιτά από το ζώδιο του Υδροχόου για ΌΛΟ τον μήνα και μάλιστα… όντας ανάδρομος (αυτά είναι!). Αφού, λοιπόν, σας κοιτάει από απέναντι και θυμωμένος, μην βάλετε τον Ερμή σας σε πειρασμό να ανοίξει το στόμα του ή παρτίδες με κανέναν/καμία (το πιάσατε το υπονοούμενο που δεν είναι υπονοούμενο οι singles;) και καθίστε φρόνιμα εκεί που είστε!
Για να μην σας πω και για την δεύτερη έκλειψη του μήνα και σας στείλω εντελώς αδιάβαστους! Το λοιπόν... Εκεί όπως καθόμαστε όμορφα κι ωραία, να σου μια ολική σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Υδροχόου στις 27 του μήνα! Τι του λες τώρα του σκασμένου; Πάνω που λέτε «ας δώσω τόπο στην οργή, θα του/της τα ψάλλω μετά», σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και θέλεις να πάρεις κι εσύ κεφάλια, με τη σειρά σου! Όπως έχετε καταλάβει, από την μια, ο Άρης που -θέλει και δε θέλει- να σας κάνει σχέση, από την άλλη, η έκλειψη που -θέλει και δε θέλει- να σας διαλύσει το σύμπαν, εσείς καλείστε να ισορροπήσετε με όλη τη δύναμη της ψυχούλας σας για να μην τα κάνετε λίμπα!
Η Αφροδιτούλα η καλή, μέχρι τις 10 του μήνα, θα είναι στο ζώδιό σας, αλλά μετά περνάει στην Παρθένο. Όσο κι αν δεν της το έχετε, καλό θα σας κάνει γιατί στις δύσκολες αυτές ώρες και στιγμές, θα σας ηρεμεί, θα σας βοηθά να βλέπετε τα πράγματα με μια πιο ψυχρή ματιά και θα σας δώσει ένα χεράκι για να βάλετε μια τάξη οτιδήποτε αφορά στα κεκτημένα σας, είτε είναι αποκτήματα υλικά είτε… πρόσωπα!
Νομίζω ότι δε χρειάζεται να υπερθεματίσω: όλος ο μήνας είναι μπερδεμένος και ανεβάζει και κατεβάζει την αδρεναλίνη όπως του ‘ρχεται. Δική σας ευθύνη είναι να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό ή με κάποιο τρόπο να ελέγξετε τα νεύρα σας! Τίποτα, από όλα όσα διαβάσατε, δεν ήρθε για να μείνει! Όλα περνάνε, φεύγουν, έρχονται άλλα, καλύτερα!

Παρθένος
Ο μήνας αυτός θα είναι γεμάτος σασπένς, αλλά και.. πολύ σεξαπίλ, κομμένο και ραμμένο ειδικά στα μέτρα σας! Γιατί το λέω αυτό;
Μα δεν το λέω εγώ! Το εγγυάται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, από τις 11 του μήνα και μετά! Θα λάμπετε μέσα στον κακό χαμό! Ποιον χαμό, ρωτάτε; Θα διαβάσετε παρακάτω και θα καταλάβετε! Ας επικεντρωθούμε τώρα σε αυτό που μετράει: στο πόσο όμορφοι/ες θα είστε, στο πόσα κεφάλια θα κάνετε να γυρίσουν, στο πόσες καρδούλες θα κάψετε! Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε πολύ όμορφα, θα ανεβεί η διάθεσή σας, η λίμπιντό σας, οι μετοχές σας (επομένως, προσοχή στους πειρασμούς!). Οι singles, ε, δεν χρειάζεστε επεξηγήσεις φαντάζομαι: οι πιθανότητες να πιάσετε το λαβράκι που θέλετε αυξάνονται θεαματικά κι όπως και να το κάνουμε, η καλά γειωμένη Αφροδίτη σα, ξέρει τι θέλει και ξέρει και πώς να το πάρει!
Ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Καρκίνο σχεδόν όλο τον μήνα κι αυτό είναι καλό νέο για εσάς. Θεωρητικά, μπορείτε να αυξήσετε τον κοινωνικό σας ιστό και να απλώσετε και παραπέρα τα δίχτυα σας! Γοητεία έχετε, θέληση έχετε, τι να σας σταματήσει λοιπόν; Αχ, και βαχ, διστάζω να σας το πω, αλλά δε γίνεται αλλιώς: στις 13 του μήνα, έχουμε μια μερική ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο (ταυτόχρονα με την Νέα Σελήνη σε αυτό ακριβώς το ζώδιο). Τα καλά νέα είναι ότι θα μπορέσετε να ξεδιαλύνετε τον φιλικό σας κύκλο, να αποβάλλετε τους ανθρώπους-παράσιτα από τη ζωή σας, να μείνουν μόνο οι πραγματικοί. Το κακό είναι ότι αυτό μπορεί να συμβεί με τρόπο που δεν είχατε υπολογίσει κι όχι με τους δικούς σας όρους. Οι δεσμευμένοι φερθείτε έξυπνα και βγάλτε τα τοξικά άτομα από τη ζωή σας. Επίσης, ρίξτε και μια ματιά στον/στην σύντροφό σας που μπορεί την ίδια περίοδο λίγο να χάσει την μπάλα και να κάνει νερά. Οι singles, από την άλλη, έχετε τον νου σας, παίζει να πάτε για γνωριμία μέσω φίλων ή διαδικτύου και να φάτε φόλα!
Ο Ερμής, όλον τον μήνα, θα είναι στον Λέοντα και θα κόβει βόλτες στο ασυνείδητό σας. Σκέψεις θα έρχονται, θα φεύγουν και θα επανέρχονται. Ίσως κάποια στιγμή νιώσετε ενοχές ή φόβους να φτάνουν στην επιφάνεια του συνειδητού σας. Μην προσπαθήσετε να τους ξορκίσετε: ο Λέοντας έχει δύναμη, χάρη, θάρρος. Εκμεταλλευτείτε το και δείτε κατάματα ό,τι σας ενοχλεί. Οι δεσμευμένοι/ες ίσως έρθετε αντιμέτωποι/ες με γερά τσιμπήματα ζήλιας, αλλά κι αυτό μια πρόκληση είναι, δουλέψτε τα και ξεπεράστε τα! Ο Ερμής, που λέτε, στις 26 του μήνα γίνεται ανάδρομος (τα πιάσαμε τα λεφτά μας!) και εκεί το πράγμα αρχίζει να χαλάει… Δε χρειάζεται να σας πω τι κάνουμε με ανάδρομο Ερμή! Η συνταγή είναι πάντα μία και πάντα πιάνει: το παπί. Δεν πολυκουνιόμαστε, δεν πολυανοιγόμαστε, δεν πολυμιλάμε, γενικώς δεν πολύ-. Οι singles ίσως πειραχτείτε από τον ανάδρομο γιατί θα σας χαλάσει την ωραία κατάσταση που θα σας έχει φτιάξει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και το καταλαβαίνω, αλλά δεν πειράζει: ίσως να μη μπορέσετε όλες τις ευκαιρίες να τις εκμεταλλευτείτε για να βγείτε προς τα έξω και να φανείτε, αλλά όπως σας είπα, καλύτερα να κρατήσετε χαμηλούς τόνους.
Στην σούπα μας έρχεται να προστεθεί και ο Άρης. Αχ αυτός ο Άρης! Ανάδρομος, τρομάρα του, από το ζώδιο του Υδροχόου, όοοοοοολο τον μήνα, θα μας κάνει κόνξες και τα νεύρα κρόσσια. Έχει βαλθεί να φέρει τα πάνω-κάτω στην καθημερινότητά σας, στη ρουτίνα σας, στην εργασία σας. Περισσότερο ίσως να σας παρακινήσει να αλλάξετε εσείς οι ίδιοι/ες κάποια πράγματα που σας την έχουν βαρέσει στα νεύρα ή να επαναπροσδιορίσετε (έστω και με το ζόρι) τις σχέσεις σας με πρόσωπα από τον χώρο εργασίας. Αν δεν ήταν ανάδρομος, θα σας κρατούσα σφιχτά το χέρι. Επειδή όμως είναι, το κρατάω σφιχτά, απλά και μόνο για να μην ξαμοληθείτε και κάνετε καμία χαζομάρα, την οποία θα μετανιώσετε στην πορεία. Οι singles ούτε που να το σκέφτεστε για έρωτες και σεξάκι με πρόσωπο από την εργασία σας.
Δεν είναι μόνο ο ανάδρομος Άρης που πρέπει να σας βάζει φρένο. Είναι και η δεύτερη έκλειψη (ολική σεληνιακή έκλειψη) στο ίδιο ζώδιο (τον Υδροχόο) στις 27 του μήνα. Πανσέληνος με έκλειψη! Τώρα καταλαβαίνετε γιατί σας κρατάω από το χεράκι και δεν σας αφήνω, έτσι; Τα πράγματα δεν είναι εύκολα, δεν είναι όμως και ακατόρθωτα. Οι δεσμευμένοι παίζει και να συναντήσετε τίποτα τρελά σκηνικά που να προέρχονται από το έτερο ήμισυ, ενώ οι singles, αν δείτε καμία πόρτα να κλείνει, μη σκιαχτείτε. Έκλειψη είναι και θα περάσει. Όλα θα περάσουν, όλοι οι ανάδρομοι, θα σιάξουν. Απλά, διατηρήστε ψυχρό το αίμα σας και το μυαλό σας καθαρό!

Ζυγός
Από όλα έχει ο μπαξές αυτόν τον καυτό Ιούλιο (καυτός αστρολογικά) και πάμε να δούμε τι μπορείτε να κάνετε για να αποφύγετε τις παγίδες!
Γενέθλια έχουν τα γλυκά μας Καρκινάκια κι ας μην τα πάτε εσείς, εκείνα σας στέλνουν φιλιά και ευχές για… καλή πρόοδο! Με λίγα λόγια, ευνοούν τα επαγγελματικά σας, φουντώνουν τα αισθήματα μέσα στον χώρο της εργασίας ή φυτρώνουν ευκαιρίες για γνωριμίες, μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Όμως, πριν βιαστείτε να χαρείτε, να σας πω ότι στις 13 έχουμε την πρώτη (θα έχουμε και δεύτερη) έκλειψη του μήνα, που θα είναι μερική ηλιακή, στο ζώδιο του Καρκίνου. Πριν μου λιποθυμήσετε, να σας προλάβω και να σας πω ότι δεν είναι κι ό,τι χειρότερο σας έτυχε ποτέ! Τα πράγματα είναι απλά: θα αποφύγετε να μπλέξετε τα χνώτα σας με πρόσωπο μέσα από τη δουλειά, που έχει ανώτερη θέση από τη δική σας ή με άτομο που έχετε σταμπάρει από το κοινωνικό σας περιβάλλον.
Όλα αυτά, δε σας τα λέω λόγω της έκλειψης, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής! Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Λέοντα όλο τον μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπείτε στον πειρασμό να ανοίξετε τα τεφτέρια σας, να ψάξετε όλους τους γνωστούς και τους φίλους και να δείτε πώς μπορείτε να περάσετε την ώρα σας όσο πιο ευχάριστα γίνεται! Τίποτα το μεμπτό ή το παράλογο δε βρίσκω σε αυτό και, μάλιστα, κάτω από άλλες συνθήκες, θα σας έδινα και εύσημα! Όμως, ο Ερμής στις 26, γίνεται ανάδρομος και νομίζω ότι ξέρετε πια τι σημαίνει αυτό: καθόμαστε στα αβγουλάκια μας, κάνουμε τα παπάκια και περιμένουμε να περάσει.
Θα μου πείτε κι εσείς «ωραία, αλλά μέχρι τις 26, γιατί να μην ανοιχτώ και να μην κάνω και καμία γνωριμιούλα, οεο;». Α, δεν σας τα είπα; Επειδή ο Άρης ναι μεν θα βρίσκεται όλο τον μήνα στον φιλικότατο σας Υδροχόο, αλλά (παντού τελικά αυτόν τον μήνα, υπάρχει ένα «αλλά») θα είναι ανάδρομος. Ναι. Ανάδρομος. Όλο τον μήνα. Καλά διαβάσατε. Ελάτε τώρα να κάνουμε και την πρόσθεση: Ερμής στον Λέοντα, κόντρα ξυράφι αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο που είναι όλο τον μήνα ανάδρομος. Σας βγαίνει εσάς τώρα να ανοιχτείτε προς τα έξω και να αφεθείτε σε χέρια γνωστών, φίλων και διαδικτύου για να κάνετε γνωριμίες, ε, πείτε μου;;; Φυσικά και όχι! Κάθεστε σε εκείνα τα ωραία αβγουλάκια που σας έγραψα και παραπάνω και κάνετε παρέα ΜΟΝΟ με πρόσωπα που ήδη γνωρίζετε χρόνια, οι singles. Οι δεσμευμένοι είστε σε άλλη σελίδα. Κοινώς, μπορεί να φάτε και καμία απογοήτευση από άτομα που γνωρίζετε πολύ καιρό και τα εκτιμάτε ή –έστω- τα έχετε για εντάξει. Θα κάνετε και μια εκκαθάριση φίλων και γνωστών κι ίσως εκεί σας τσιμπήσει λίγο η έκλειψη…
Ποια έκλειψη; Η δεύτερη, ντε! Η ολική σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο στις 27 (αντί για Πανσέληνο), που σκοπό έχει να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Πιστέψτε με, είστε από τους τυχερούς όσον αφορά αυτή την δεύτερη έκλειψη. Δε θέλει να σας πονέσει, αντίθετα, θέλει να σας ξυπνήσει, να σας δώσει νέα πνοή, νέους στόχους, νέο τρόπο σκέψης! Θα σας κάνει καλό, μη σας πω!
Η Αφροδιτούλα, τέλος, που θα είναι από τις 11 στην Παρθένο, θα σας βοηθήσει με την σειρά της πολύ: ξέρετε τι όμορφα που θα μπουν τα πράγματα σε μια σειρά στο κεφάλι σας; Θα μπορέσετε να δείτε ψυχρά και λογικά πρόσωπα ή θέματα στη ζωή σας, που μέχρι τώρα σας προκαλούσαν φόβο! Βρε μια χαρά θα τη βγάλετε εσείς αυτό τον μήνα, λίγη δουλειά να κάνετε με τον εαυτό σας μόνο!

Σκορπιός
Ο Ιούλιος περισσότερο θα σας θυμίσει έργο θρίλερ, παρά μήνα γενεθλίων των γλυκών και τρυφερών Καρκίνων. Πάμε όμως να τα δούμε όλα, ένα προς ένα!
Το λοιπόν: ναι μεν τα Καρκινάκια έχουν γενέθλια κι αυτό πολύ σας βολεύει, αλλά παράλληλα με τον Ήλιο στο ζώδιό τους, έχουμε, στις 13 του μήνα, την πρώτη έκλειψη (πολύ καλά το μυριστήκατε, έχουμε και δεύτερη, βρε!). Μερική έκλειψη Ηλίου στον Καρκίνο (που τρώει λάχανο την Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο, διότι έχει πιο πολύ πλάκα να αναφέρεσαι στην έκλειψη, παρά στην Νέα Σελήνη) και οι ρυθμοί ανεβαίνουν. Τώρα, ανεβαίνουν- κατεβαίνουν, αυτό είναι ένα θέμα προς συζήτηση. Στην δική σας περίπτωση, μάλλον θα νιώσετε άνθρωποι και καταστάσεις να σας ωθούν προς τα άκρα, με σκοπό να τα ξεπεράσετε. Οι δεσμευμένοι φροντίστε να μην τα βροντήξετε όλα κάτω και γυρίσετε πλάτη, όσο κι αν το επιθυμήσετε κάποια δεδομένη χρονική στιγμή. Οι singles, από την άλλη, μπορεί να τη βγάλετε πιο ανώδυνα κι απλά να τεντωθείτε λιγάκι στις σχέσεις σας με πρόσωπα που βρίσκονται αρκετά μακριά σας.
Αν ψάχνετε βοήθεια από την Αφροδίτη, να σας πω ότι τις πρώτες δέκα ημέρες του μήνα, θα βρίσκεται στον «πολύ» Λέοντα, να σας κάνει πλάτες στα κοινωνικά σας και στα της καριέρας σας. Σούπερ φίνα, αλλά στις 11 που περνάει και πάει στην Παρθένο, εκεί αρχίζουν τα αληθινά ωραία: ανοίγεστε μελετημένα και στρατηγικά προς τα έξω, αρχίζετε να παίρνετε τα πάνω σας και να σκάτε μύτη σε παρέες, να δέχεστε προσκλήσεις και να φυλλομετράτε τους γνωστούς και τους φίλους. Οι singles θα μπείτε στο τρυπάκι να κάνετε κανένα κονέ και καμία γνωριμιούλα μέσω φίλων, αλλά, με την Αφροδίτη στην γήινη Παρθένο, θα το σκεφτείτε μετρημένα και λογικά το θέμα, φτου να μη σας ματιάσω! Οι δεσμευμένοι κι εσείς στο ίδιο τρένο θα είστε, θα σας πιάσει εξωστρέφεια και όρεξη για διασκέδαση. Γιατί όχι; Καλοκαιράκι ντάλα είναι!
Όμως, τα πράγματα δεν είναι και τόσο αθώα κι απλά. Εκτός από την έκλειψη, έχουμε κι έναν Άρη στον Υδροχόο, όοοοοοολο τον μήνα, να είναι ανάδρομος, στριμμένος και πλαγιομετωπικός, όσον αφορά εσάς. Δεν έχετε και τις καλύτερες των σχέσεων με αυτόν τον Άρη και φαίνεται. Σας έχει βάλει άσχημα φιτίλια στα οικογενειακά σας θέματα, σας σπέρνει γκρίνια στο σπίτι, κρεβατομουρμούρα, αίσθηση πολεμικού κλίματος και σας τα κάνει ανάκατα με την πρώτη ευκαιρία. Θα σας έλεγα να τον γράψετε οριζοντίως και καθέτως, αλλά έλα που στις 27 του μήνα, σκάει μύτη και η δεύτερη εκλειψούλα στον Υδροχόο, ή αλλιώς, ολική σεληνιακή έκλειψη (αντί για Πανσέληνο, ένα πράγμα). Με τις υγείες μας! Κρατήστε το κλίμα του σπιτιού σας σε ψυχρές θερμοκρασίες και μην αφήσετε να σας εκνευρίσει μια έκλειψη, παραπάνω από όσο αντέχετε. Μην πείτε και μην κάνετε τίποτα για το οποίο δεν θα είστε υπερήφανοι δέκα ημέρες μετά. Το καλό με όλα αυτά που σας γράφω, είναι ότι έρχονται και φεύγουν, περνάνε, πάνε στο καλό.
Και για να καταλάβετε γιατί επιμένω στο να κρατήσετε το στόμα σας υπό έλεγχο, ένα θα σας πω: ο Ερμής, όλο τον μήνα, θα είναι στον Λέοντα (που από ζώδιο και μόνο δεν σας κάθεται καλά) και στις 26, γίνεται ΚΑΙ αυτός, ανάδρομος! Τώρα τι να σας πω; Ότι άλλα θα σκέφτεστε κι άλλα θα λέτε; Ότι οι δεσμευμένοι πρέπει να προσέξετε, μην πιαστείτε κότσοι στην εργασία σας ή από πρόσωπο μεγαλύτερο σε ηλικία ή εξουσία από εσάς; Ότι οι singles αν πάτε και κάνετε καμία κίνηση μέσα στον χώρο εργασίας σας, μπορεί να σας φορέσουν και κουδούνια; Από πού να το πρωτοπιάσω το όλο θέμα;
Επειδή, δε, ο Λέοντας ό,τι έχει να πει, το λέει φωναχτά και με το ακαταλόγιστο μερικές φορές, φροντίστε να μην πετάξετε τίποτα μεγαλοστομίες, για τις οποίες θα κληθείτε σε μελλοντικό χρόνο να απολογηθείτε!

Τοξότης
Ο μήνας αυτός θα είναι ένας από αυτούς που περισσότερο μοιάζουν με ρόλερ κόστερ, παρά ο μήνας γενεθλίων του τρυφερού Καρκίνου! Διαβάστε παρακάτω και δώστε βάση!
Έχουμε και λέμε: Ο Ήλιος θα βρίσκεται, όντως, στον καλό μας τον Καρκίνο, μέχρι τις 23 του μήνα και το σεξάκι θα είναι ωραίο, μπόλικο, τρυφερό και σούπερ καλό. Καλά ως εδώ. Όμως εκεί που λέτε να αράξετε, να φτιάξετε κατάσταση και να προχωρήσετε και σε τίποτα παραπέρα, τσουπ, να σου έρχεται μια Νέα Σελήνη, που μόνο Νέα Σελήνη δεν είναι! Είναι μια Νέα Σελήνη με τη μορφή μιας μερικής έκλειψης Ηλίου (στον Καρκίνο, ντε!) και τα ρέστα δικά μου! Κοινώς, εκεί που λέγατε οι δεσμευμένοι να ανοίξετε την καρδιά σας και να αφήσετε τα γλυκά σας αισθήματα να κυλίσουν ελεύθερα, εκεί που οι singles λέτε ότι βρήκατε ψυχή να σας καταλαβαίνει, κάτι πάει λοξά και κόβει το αυγολέμονο! Μην χολώνετε τώρα κι εσείς για αυτό, έκλειψη είναι, θα περάσει. Απλά, φροντίστε να μην «ξεράσετε» τα εσώψυχα σας σε λάθος πρόσωπα και τρέχουμε και δεν προλαβαίνουμε μετά. Επίσης, οι δεσμευμένοι προσέξτε, μην ξυπνήσει το τέρας μέσα σας και αρχίσετε τίποτα θεωρίες συνομωσίας για το έτερο ήμισυ του τύπου «πού ήσουν;» και «γιατί μυρίζει ο γιακάς σου γιασεμί;». Τα έχει αυτά η έκλειψη. Δημιουργεί ανασφάλειες και διογκώνει λανθασμένες εντυπώσεις ή ιδέες.
Η Αφροδιτούλα η καλή, μέχρι τις 10 του μήνα, θα βρίσκεται στον Λέοντα και θα σας κάνει χαρούλες, ενώ από τις 11, που μπαίνει στην Παρθένο, αλλάζει τροπάριο και επιμένει σώνει και καλά να βάλει σε τάξη και να ρίξει κι ένα σφουγγάρισμα στα κοινωνικά σας και στα της καριέρας σας. Το τι θέλει να ισιώσει καλοκαιριάτικα στον τελευταίο τομέα, ιδέα δεν έχω, αλλά κακό πάντως δε θα σας κάνει, όσο κι αν εσείς τη βρίσκετε κομματάκι… ξερή. Επίσης οι δεσμευμένοι μπορεί και να δείτε να μπαίνουν σε μια σειρά θέματα που αφορούν την οικογένεια του/της καλού/ής σας! Εάν οι singles, από την άλλη, νομίζετε ότι είδατε φως και θα μπείτε (κοινώς να κάνετε κατάσταση με πρόσωπο από τον χώρο εργασίας), Ξ Ε Χ Α Σ Τ Ε το!
Γιατί; Επειδή ακόμα δεν έχετε ολοκληρωμένη την εικόνα του μήνα. Συνεχίστε να διαβάζετε και θα καταλάβετε! Ο Ερμής θα βρίσκεται στον φιλικότατο σας Λέοντα! Χαρές και γιορτή, σωστά; Αμ, δε! Ενώ αρχικά σας βοηθά να βάλετε στόχους, να νιώσετε πιο ελεύθεροι/ες, πιο ξέγνοιαστοι/ες, πιο ανεβασμένοι/ες ψυχολογικά, στις 26 του μήνα γίνεται ανάδρομος (με τις υγείες μας!) και για μια ακόμα φορά, θα σας βάλω πάγο στα σχέδιά σας! Το ξέρω ότι μέχρι να φτάσει να γίνει ανάδρομος θα έχει περάσει σχεδόν όλος ο μήνας και θα θέλετε διακαώς να ξαμοληθείτε και να φτιάξετε ωραία πράγματα με πρόσωπα που θα έχουν μόλις έρθει στη ζωή σας, αλλά, όπως καταλαβαίνετε, πάμε σε άλλα, με υγεία!
Ο Άρης, ούτε κι εκείνος μπορεί να σας βοηθήσει από το ζώδιο του Υδροχόου. Τώρα, μάλιστα! Αυτός κι αν είναι για κλάματα! Όλο τον μήνα θα είναι ανάδρομος εκεί και όχι μόνο δε θα σας γεμίζει τις μπαταρίες, να μην σας πω ότι θα σας τις αποφορτίσει κιόλας και θα του κακιώσετε! Για την ακρίβεια θα φιτιλιάσει άσχημα τις σκέψεις σας, επομένως συγκρατήστε τα νεύρα σας, ιδίως οι δεσμευμένοι. Φροντίστε να μην σπάσετε δεσμούς, να μην τους πληγώσετε, θα είναι άδικο. Στις 27 του μήνα, δε, έχουμε και ολική σεληνιακή έκλειψη (Πανσέληνο θα τη λέγαμε, αλλά δεν μας έκατσε), στον Υδροχόο πάλι. Καταλάβατε τώρα γιατί από την αρχή σας ψέλνω το ίδιο τροπάριο ξανά και ξανά; Μην ψάχνετε για έρωτες αυτόν το μήνα. Καθίστε ακίνητοι/ες και σκύψτε το κεφάλι για να περάσει ο χαμός από πάνω, χωρίς να πάθετε τίποτα. Κυρίως όμως κρατήστε τη γλώσσα σας οι δεσμευμένοι και φροντίστε να μην την πατήσετε οι singles, δείχνοντας εμπιστοσύνη στα λάθος άτομα! Μην κάνετε τολμηρά βήματα, ανοίγματα, μην πάρετε ρίσκα. Κάντε υπομονή μέχρι τον επόμενο μήνα!

Αιγόκερως
Ετοιμαστείτε για έναν μήνα γεμάτο προκλήσεις, αλλά και ανατροπές!
Ξεκινάμε από την αρχή και τα παίρνουμε τα πράγματα, ένα-ένα. Ο μήνας όπως ξέρετε, ανήκει στα Καρκινάκια κι ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζωδιάκι τους. Αυτό δεν είναι κακό, αντίθετα, μπορεί να πυροδοτήσει νέες γνωριμίες, όμορφες σχέσεις, ωραία πράγματα στα συναισθηματικά σας και να μπουστάρει υπέροχα την ερωτική σας και συντροφική σας ζωή! Μέχρι εδώ, όλα μοιάζουν φίνα. Το θέμα μου είναι ότι στις 13 του μήνα έχουμε μια Νέα Σελήνη, που στην πραγματικότητα δεν είναι παρά μια μερική έκλειψη Ηλίου. Τώρα, αγάπες μου, το πράγμα αλλάζει! Οι έρωτες και οι νέες γνωριμίες πρέπει να μπουν στο ψυγείο για λίγο (μην τολμήσετε και πάτε να μου ερωτευτείτε με έκλειψη!), ενώ παράλληλα οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι κρατηθείτε καλά στη σχέση σας γιατί θα έχει πολλά κενά αέρος η πτήση! Όποιος/α κατάλαβε-κατάλαβε... Σκύψτε κεφάλι, σφίξτε δόντια και δώστε τόπο στην οργή!
Η Αφροδίτη, μέχρι τις 10, θα είναι στον Λέοντα (σιγά τα ωά), αλλά στις 11 περνάει στην φιλικότατή σας Παρθένο και ευτυχώς να λέτε που βρίσκετε κι έναν σύμμαχο στον όλο χαμό του μήνα (ποιον χαμό; Διαβάστε παρακάτω και θα καταλάβετε). Η Αφροδίτη, που λέτε, σας βοηθά να κρατήσετε τη συγκρότησή σας μετά την έκλειψη και να απαλύνετε τις συνέπειές της. Επίσης, στο να επανακτήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων, αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, τον έλεγχο του εαυτού σας. Θα ξεκαθαρίσετε τι μένει και τι (ή ποιος/α) φεύγει. Καλό αυτό και να το κρατήσετε στο μυαλό σας.
Ο Ερμής στον Λέοντα θα σας στέλνει φιλάκια όλο τον μήνα κι ενώ αρχικά θα φαίνεται ότι θα βοηθά τους singles, ιδιαίτερα, να σκοράρουν σεξάκι ωραίο και τολμηρό, στις 26 του μήνα γίνεται ανάδρομος και χαλάει τη συνταγή! Προσέξτε λογάκια που θα ακούσετε στο κρεβάτι και μην τους δώσετε βάση. Περάστε καλά και προσπεράστε. Μην μου πάθετε κανέναν έρωτα, θα τρέχετε και δε θα προλαβαίνετε! Μια φορά, σας προειδοποίησα!
Ο Άρης στον Υδροχόο, όοοοοολο τον μήνα σε αυτό το ζώδιο, δε θα κάνει και πολλά για να σας βοηθήσει. Είναι ανάδρομος βλέπετε κι αυτός, άρα, μην περιμένετε και πολλά. Εκεί που έλεγα ότι θα σας δώσει ένα χεράκι για να διεκδικήσετε το πρόσωπο που θέλετε, μας τα χαλάει. Αμ, δεν είναι όμως μόνο δικό του το φταίξιμο: στις 27 του μήνα, εκεί που θα είχαμε κανονικά και με τον νόμο μια ωραιότατη Πανσέληνο στον Υδροχόο, τώρα έχουμε ολική –παρακαλώ!- έκλειψη Σελήνης! Είπατε τίποτα; Με τις υγείες μας! Ό,τι περνάει από τα χεράκια σας (π.χ. τα οικονομικά σας), να το προσέξετε σαν τα μάτια σας! Επίσης, μην εκφράσετε τάσεις κτητικότητας και ζήλιας, δεν θα σας βγει σε καλό!
Α! Μην το ξεχάσω! Μπορεί ο Ουρανός να είναι στον Ταύρο και να σας κλείνει με ηδυπάθεια το ματάκι για να ξαμοληθείτε και να κάνετε καμία γνωριμιούλα της στιγμής, μπορεί να σας ανοίγει την όρεξη για φλερτάκι, αλλά εσείς καλύτερα να προσπεράσετε για αυτόν τον μήνα: ένας μικρός χαμός γίνεται, οι έρωτες που αρχικά θα σας φαίνονται πειρασμοί, στην συνέχεια απλά θα σας βγουν ξινοί. Μείνετε στις θέσεις σας, μην κάνετε ανοίγματα και κυρίως μη βγάλετε τα μάτια σας μόνοι/ες σας!

Υδροχόος
Δεν είναι τυχαίο που σας προσφωνώ έτσι, αφού αυτόν το μήνα θα δείξετε και τα δοντάκια σας, αλλά και το θάρρος που έχετε! Πάμε να δούμε, λοιπόν, τι έχει διαθέσιμο για σας ο Ιούλιος.
Θα ξεκινήσω με τον Άρη που θα βρίσκεται όλο τον μήνα στο ζώδιό σας… ανάδρομος. Εκεί που πήγατε να πανηγυρίσετε και να χαρείτε, αντιλαμβάνεστε ότι το Σύμπαν σας κάνει πλάκα και τον έχει βάλει να σπινιάρει ανάποδα! Νεύρα, αγάπες μου, πολλά νεύρα θα έχετε και πολλή φόρα θα πάρετε και πολλά κεφάλια θα θελήσετε να ανοίξετε. Μπορεί αυτή η ορμή να σας ξυπνάει και τη λίμπιντο, μπορεί και να σας κάνει και τρομερά ερωτικούς/ες, αλλά βάλτε λίγο πάγο σας σχέδιά σας γιατί ο μήνας μια στριμάδα την έχει. Διαβάστε και θα καταλάβετε…
Ο Ήλιος θα βρίσκεται στον τρυφερό Καρκίνο -κι όλα καλά κι άγια- η καθημερινότητά σας δείχνει να στρώνει, τα επαγγελματικά σας το ίδιο, αλλά (σιγά μη δεν υπήρχε κι ένα «αλλά»), στις 13 του μήνα, εκεί που θα είχαμε Νέα Σελήνη, τώρα έχουμε μερική ηλιακή έκλειψη (αμ, πως!) κι η συνταγή αρχίζει να χαλάει. Αντί να βάλετε πλώρη για οτιδήποτε καινούργιο, καθίστε ήρεμα εκεί που είστε (στα επαγγελματικά σας κυρίως) και κάντε το παπί. Αν, δε, τολμήσετε να κάνετε καμία κατάσταση στη εργασία σας με κάποιο πρόσωπο, είτε θα σας σκάσει στην μούρη το όλο πράγμα είτε θα θριαμβεύσετε και θα μας αφήσετε όλους με το στόμα ανοιχτό. Είτε του ύψους είτε του βάθους είναι τα αποτελέσματα των εκλείψεων.
Η Αφροδίτη θα είναι μέχρι τις 10 στον Λέοντα και μετά παίρνει τα μπογαλάκια της και μετακομίζει στην Παρθένο. Μια χαρά σας κάθεται, μη βγάλετε άχνα και μην το πείτε πουθενά. Σεξάκι για singles και δεσμευμένους, βαθιά συναισθήματα, δέσιμο (συναισθηματικό ντε, αλλά αν γουστάρετε και από το άλλο, λόγος δε μου πέφτει) κι όλα όμορφα κι ωραία. Το καλό, δε, με την Αφροδίτη στην Παρθένο είναι ότι δε σε αφήνει να ανοιχτείς περισσότερο από όσο πρέπει και δεν σε «κολλάει» με άτομα που δε σου ταιριάζουν. Απολαύστε υπεύθυνα, που λέει και η διαφήμιση.
Ο Ερμής θα είναι όλο τον μήνα στον Λέοντα, αλλά στις 26 λέει να γυρίσει ανάδρομος για να ταιριάξει κι αυτός με το γενικό ντεκόρ του μήνα που τα θέλει όλα άνω-κάτω. Τα καλά νέα είναι ότι μέχρι να γίνει ανάδρομος, θα έχει προλάβει να σας πει πολλά τραγούδια σε επίπεδο συναισθηματικό, ερωτικό, γνωριμιών. Βέβαια, με την οργισμένη ενέργεια του Άρη σας, δεν ξέρω κατά πόσο θα έχετε όρεξη για έρωτα, νέες γνωριμίες, σεξ και τα λοιπά, αλλά μια φορά, την εύνοιά του και την υποστήριξή του θα την έχετε. Το πρόβλημα ξεκινάει, όπως καταλάβατε, από τις 26, επομένως, ό,τι κινήσεις και ανοίγματα σε τρίτα πρόσωπα κάνετε, φροντίστε να τα έχετε κάνει μέχρι τότε. Μετά, ξέρετε την διαδικασία: κάθεστε και κλώθετε τα αβγουλάκια σας.
Και για το φινάλε τι σας έχω βρε; Μια ακόμα εκλειψούλα στις 27, ολική και σεληνιακή! Μια εκλειψούλα στο ζωδιάκι σας, έτσι, για να κλείσει καλά ο μήνας! Αντί για Πανσέληνο, το Σύμπαν σας κάνει δώρο μια έκλειψη, για να ανακαλύψετε πόση δύναμη έχετε, πόση αντοχή και, φυσικά, θα σας αναγκάσει να ανακαλύψετε πολλά πράγματα για τον εαυτό σας, που μέχρι τώρα τα αγνοούσατε. Θα σταθείτε –θέλετε, δε θέλετε- στα δυο σας πόδια και μάλιστα, θα πατήσετε γερά στο έδαφος. Θα νιώσετε την ανάγκη να αναδομείστε το «εγώ» σας, βάζοντας στην πορεία πολύ κόσμο στη θεσούλα του. Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις (οι επαγγελματικές, οι ερωτικές, οι οικογενειακές, οι συντροφικές) θα περάσουν μια γερή δοκιμασία, που θα αποδειχτεί αρκετά χρήσιμη: θα ξεκαθαρίσουν οι σχέσεις σας, θα μείνουν μόνο οι πολύ γερές, οι σταθερές και οι άξιες! Αυτό θα είναι και το δώρο της έκλειψης, αν και θεωρώ ότι το μεγαλύτερο θα είναι η υγιής και δυνατή σχέση που θα κτίσετε με τον ίδιο σας τον εαυτό: αυτή η εσωτερική αλλαγή θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε έναν ισχυρό εαυτό!

Ιχθύς
Ο μήνας αυτός είναι χορταστικός, έχει τα πάνω και τα κάτω του, γενικά, θα μπορούσαμε να πούμε ότι δεν του λείπει τίποτα!
Ο Ήλιος θα λάμπει από τον Καρκίνο (αφού έχει και γενέθλια) κι αυτό μόνο καλή είδηση είναι για εσάς! Θα το έχετε ευκολάκι στο φλερτάκι, θα πέσει πολύ σεξάκι -χωρίς δεσμεύσεις- θα κάνετε ωραία κατάσταση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και γενικά θα έχετε την προδιάθεση να αφεθείτε στο καλοκαιράκι και τα δώρα του. Πολύ ανεβασμένη, εκτός από την λίμπιντό σας, θα είναι και η ψυχολογία σας. Θα νιώθετε ότι τίποτα δε μπορεί να σας προσγειώσει και να σας χαλάσει το καλό σας κέφι! Χαίρομαι πολύ για εσάς γιατί θα βγείτε από το καβούκι σας και θα κάνετε πολλά βήματα προς την σωστή κατεύθυνση.
Προσέξτε, όμως, να τα κάνετε ένα-ένα και χωρίς βιασύνη. Γιατί σας βάζω πάγο; Θα αρχίσω να σας το εξιστορώ ευθύς αμέσως: στις 13 του μήνα έχουμε μερική ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο (εκεί που θα σας έλεγα άλλη φορά Νέα Σελήνη, τώρα σας λέω έκλειψη, άρα, δώστε βάση). Ωραίο το φλερτάκι, ωραίο και το σεξάκι, ωραία και η ξεγνοιασιά, αλλά στη δική σας περίπτωση, βαράει ένα καμπανάκι και σας καλεί στην πραγματικότητα. Φροντίστε να μην εκτεθείτε σε πρόσωπα που δε γνωρίζετε καλά, να μην τους πολυανοιχτείτε και να μην δώσετε κομμάτι του εαυτού σας σε άτομο που δεν αξίζει την καρδιά σας. Δεν μπορώ να σας το κάνω πιο λιανά από έτσι: να έχετε το νου σας να μην πληγωθείτε, δίνοντας την καρδιά σας εκεί που δεν πρέπει.
Σαν να μην μας έφτανε αυτό, ο Ερμής, όλο τον μήνα, θα βρίσκεται στον Λέοντα. «Με τις υγείες του» θα μου πείτε, αλλά στις 26 του μήνα γίνεται ανάδρομος (με τις υγείες μας, λοιπόν). Όλα ωραία και καλά θα πάνε, όσο ΔΕΝ θα είναι ανάδρομος, διότι θα σας δώσει το θάρρος να μιλήσετε και να πείτε κάποια όμορφα πραγματάκια σε πρόσωπα που κινούνται στην καθημερινότητά σας και στο περιβάλλον της εργασίας σας. Επίσης, κάποιοι/ες από εσάς παίζει και να πιάσετε λαβράκι μέσα από εκεί. Προσοχή, όμως, γιατί, στις 26 που γίνεται σκασμένος ο Ερμής, τα πράγματα αλλάζουν και πρέπει να είστε πολύ συνειδητοί/ές στο τι λέτε, πώς το λέτε και σε ποιον/α το λέτε. Μη φάτε τα μούτρα σας άδικα, ενώ θα έχετε διεκδικήσει πράγματα και θα τα έχετε καταφέρει! ΟΚ;
Έχω να προσθέσω και κάτι ακόμα: ο Άρης, όλο τον μήνα, θα είναι ανάδρομος (ναι, καλά διαβάσατε, ανάδρομος) στον Υδροχόο. Εκεί να δείτε κέφια: σκέψεις παλαβές θα κλωθογυρίζουν μέσα στο κεφάλι σας, να μη σας αφήνουν σε ησυχία. Αμ, σιγά που θα είναι μόνο ο Άρης που θα σας πειράξει. Στις 27 του μήνα, έχουμε και μια ωραιότατη (με γεια μας) ολική σεληνιακή έκλειψη στον Υδροχόο (εκεί που θα σας έλεγα Πανσέληνος, σας λέω έκλειψη) κι έρχεται και δένει το γλυκό.
Τελικά, αν απορείτε από πού θα βρείτε βοήθεια, η απάντηση είναι απλή: από την Αφροδίτη, που από τις 11 του μήνα μπαίνει στην Παρθένο και από τη σταθερή αξία, που λέγεται Δίας στον Σκορπιό. Η πρώτη θα σας βοηθήσει να μην γκρεμίσετε ό,τι έχετε καταφέρει σε συναισθηματικό επίπεδο. Συγκεκριμένα, θα δώσει μια γερή βοήθεια στους δεσμευμένους, ενώ οι singles θα καθίσετε καλά στα αβγά σας γιατί δεν είναι ο Ιούλιος μήνας για να κάνετε σοβαρές δεσμεύσεις ή να περάσετε από τη γνωριμία στη σχέση. Τσου. Ο Δίας θα σας ανεβάζει πολύ το ηθικό και θα θέλει να σας τονώσει τη διάθεση, ενώ, ταυτόχρονα, θα σας σπρώξει και προς τα έξω, προς νέες κατευθύνσεις ερωτικές γιατί έχει όρεξη για περιπέτεια. Μεγάλος πειρασμός, αλλά όπως σας είπα, πρέπει να δείξετε χαρακτήρα και πείτε ευγενικά «όχι, ευχαριστώ, δεν θα πάρω», διαφορετικά, κινδυνεύετε να πέσετε στην παγίδα των απανωτών εκλείψεων και των συσσωρευμένων ανάδρομων!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε