Ιούλιος 2018: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ιούλιος 2018: Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:44 Δημιουργία 02/07/18, 13:36

Πώς θα είναι ο Ιούλιος για όλα τα ζώδια;

Κριός
Γενικά
Από την αρχή του μήνα φρόντισε να τελειώνεις εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις. Στις 13 που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο πρόσεχε τι λες. Μπερδέματα και κάποια προβλήματα με την οικογένεια και παρεξηγήσεις σε σχέσεις θα δεις να γίνονται όλα άνω κάτω. Από τις 26 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα φέρει καθυστερήσεις και θα βγουν στην επιφάνεια κάποια θέματα που δεν τα περίμενες. Στις 27 η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στον Υδροχόο θα σε επηρεάσει αρκετά θα έχεις αρκετό εκνευρισμό και θα αντιμετωπίσεις προβλήματα με δικά σου άτομα. Η συμβουλή μου είναι να φροντίσεις να κινείσαι δυναμικά αφού αυτή είναι η φύση του ζωδίου σου και να μην νευριάζεις με το παραμικρό. Αν φερθείς έξυπνα και λογικά δεν πρόκειται να σε επηρεάσει καμιά εξέλιξη και όλα θα πάνε πολύ καλά.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πρώτο μισό του μήνα θα σε παρακαλέσω να κρατήσεις την ψυχραιμία σου στην σχέση σου. Την περίοδο που γίνονται οι Εκλείψεις θα σου βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα που είχες στην σχέση σου από παλιά. Φρόντισε να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου και να του μιλάς για όλα αυτά που σε απασχολούν να μην έχεις νεύρα και σε βεβαιώνω ότι όλα θα πάνε καλά. Ευτυχώς που η Αφροδίτη μέχρι τις 8 θα είναι στον Λέοντα οπότε και η σχέση σου θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και θα μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Μέχρι τέλος του μήνα ότι σχέδια έχεις κάνει για την σχέση σου θα μπορέσεις να τα υλοποιήσεις με το ταίρι σου και θα νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση από τις εξελίξεις που θα έχεις εκείνη την περίοδο. Και εσένα που ακόμη η ζωή σου είναι άδεια και δεν έχεις βρει το ταίρι που θέλεις μπορείς να απλώσεις τα δίχτυα σου και να βρεις αυτό το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις την απόλυτη ευτυχία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου αυτό τον μήνα σε γενικές γραμμές θα πας πολύ καλά αν κάνεις τους σωστούς χειρισμούς που πρέπει. Φρόντισε από τις 13 του μήνα μην αλλάξεις τίποτε και προπάντων μην διανοηθείς να κάνεις καμιά καινούργια συνεργασία. Από τις 27 του μήνα και μετά μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να φέρνουν πίσω τα σχέδια σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις και θα έχεις αποκαταστήσει πολλά κενά στην δουλειά σου. Στα οικονομικά από τις πρώτες μέρες θα πρέπει να προσέχεις γιατί θα κάνεις έξοδα και θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Από τις 27 του μήνα και μετά μπορείς να κάνεις συζητήσεις που θα σου φέρουν κέρδη που δεν τα περιμένεις.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία
Ο Ιούλιος θα είναι ένας πολύ καλός μήνας για την φυσική σου κατάσταση. Η Αφροδίτη που μέχρι τις 8 θα είναι στον Λέοντα θα σε ευνοήσει και θα έχεις μεγάλη ζωντάνια και πάρα πολύ ευεξία. Θα πρέπει να προσέχεις λίγο από τις 13 του μήνα γιατί με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στον Καρκίνο γιατί θα έχεις αρκετά νεύρα. Απόφυγε να κάνεις υπερβολικά πράγματα. Φρόντισε να είσαι σε ψυχική ηρεμία και όλα θα είναι πολύ καλά. Μπορείς να ασχοληθείς με κάποιο σπορ που μπορεί να σου αρέσει. Μέχρι τέλος του μήνα θα περάσεις πολύ καλά και θα αισθάνεσαι πολύ όμορφα με τον εαυτό σου.

Ταύρος
Γενικά
Η συμβουλή μου για αυτό τον μήνα θα είναι να προσέχεις πως συμπεριφέρεσαι. Οι δύο Εκλείψεις στις 13 Ηλιακή στον Καρκίνο και η δεύτερη Σεληνιακή στις 27 στον Υδροχόο και ο ανάδρομος Ερμής από τις 26 του μήνα συνωμοτούν να αλλάξουν πολλά πράγματα που μέχρι τώρα τα είχες τακτοποιήσει να φέρουν καθυστερήσεις πολλά μετακινήσεις που δεν θέλεις και ξαφνικές αλλαγές που δεν τις περίμενες. Με τον προγραμματισμό που έχεις και την σχολαστικότητα και με την λίγο παραπάνω προσοχή που θα δείξεις δεν πρόκειται να σε βγάλει τίποτε από τα σχέδια σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να βάλεις πολλά πράγματα σε καλή σειρά και θα δεις ότι τελικά για εσένα θα βγει κάτι καλό που θα φανεί στην πορεία η θετική πλευρά των πραγμάτων.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου αυτό τον μήνα θα πάει πολύ καλά. Από τις πρώτες μέρες του μήνα ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα είναι τόσο ανεβασμένα που θα περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου. Το ταίρι σου θα είναι δίπλα σου και θα κάνει αυτό που είναι καλό για την σχέση ώστε να περάσεις καλά και εσύ αλλά και εκείνο. Μέχρι τις 8 του μήνα που η Αφροδίτη θα είναι στον Λέοντα μπορείς να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου ή την επισημοποίηση. Η σχέση σου θα της ομορφύνει όλη την υπόλοιπη ζωή σου και έτσι η καθημερινότητα σου θα γίνει πιο ευχάριστη και πιο ξεκούραστη. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να οργάνωνες και κάποιο ταξίδι που θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που ψάχνεις ήρθε ο καιρός για να κουνήσεις λίγο το δακτυλάκι σου. Την επόμενη περίοδο σου εγγυώμαι ότι με το πρώτο κούνημα του το ταίρι που ψάχνεις θα είναι στα πόδια σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Την δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ και κάθε μέρα πας όλο και καλύτερα. Στην 27 με την Έκλειψη στον Υδροχόο να προσέχεις σε σχέση με καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις και να φροντίσεις να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα. Αν έχεις ψυχραιμία θα μπορέσεις να συνεννοηθείς καλύτερα με τους συνεργάτες σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα τα καταφέρεις πολύ καλά αν αρκεστείς σε αυτά που έχεις και δεν κάνεις άλματα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό επίπεδο αλλά θα πρέπει να προσέξεις να μην κάνεις καθόλου έξοδα γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Την περίοδο των Εκλείψεων απόφυγε να κάνεις επαφές να υπογράψεις συμβόλαια και να κάνεις έξοδα.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία
Θα περάσεις έναν Ιούλιο που είναι στο χέρι σου να τον κάνεις πολύ καλό. Το άγχος πάντα θα παραμένει μέσα σου και το μυαλό σου δεν θα μπορεί να αφεθεί στιγμή από τις ευθύνες της καθημερινότητας. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι, να δεις θετικά τα πράγματα και προπάντων να αισιοδοξείς. Πρέπει να δώσεις πολύ μεγάλη σημασία στην φυσική σου κατάσταση γιατί το τελευταίο διάστημα δεν φροντίζεις τον εαυτό σου όσο πρέπει. Απόφυγε στα μέσα του μήνα να εκνευριστείς με πράγματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία. Μπορείς να ασχοληθείς με το σώμα σου και την ομορφιά σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που έχεις βάλει στόχους.

Δίδυμος
Γενικά
Αυτό τον μήνα πρέπει να έχεις αρκετή ψυχραιμία για ότι θα γίνει. Στις 13, με την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο κινήσου με προγραμματισμό χωρίς να κάνεις κινήσεις που δεν τις σκέπτεσαι. Πριν μιλήσεις σκέψου καλά τι θα πεις ώστε να αποφύγεις αντιθέσεις με δικά σου άτομα. Από τις 26 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος καθυστερήσεις και αναβολές θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Στις 27 η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα φέρει σημαντικές αλλαγές ώστε να κινείσαι σε κλίμα που θα θέλεις να έχεις ασφάλεια. Την περίοδο που γίνονται οι Εκλείψεις θα γίνουν πολλά ξεκαθαρίσματα στην ζωή σου ώστε αυτή να γίνει καλύτερη. Μέχρι τέλος του μήνα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις για την ζωή σου. Είναι στο χέρι σου να κινήσεις έτσι να νήματα για να φτάσεις για άλλη μια φορά στην επιτυχία που σου αξίζει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Με την αρχή του μήνα καλωσορίζεις και τις καλές εξελίξεις στην σχέση σου. Η Αφροδίτη από τις 9 που θα μπει στην Παρθένο θα φέρει πολλές ευκαιρίες για να γίνει η σχέση σου καλύτερη. Ο ερωτισμός ο ρομαντισμός η γοητεία σου και η καλή σου διάθεση θα είναι από τα χαρακτηριστικά της περιόδου. Η αισιοδοξία σου και η πίστη στις δυνατότητες σου θα είναι τόσο αυξημένες που θα το μεταδίδεις πολύ έντονα και στο ταίρι σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολλές ευκαιρίες να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για κάποιες αποδράσεις για διασκέδαση και γενικότερα για καταστάσεις που θα σε κάνουν να ξεφεύγεις από την καθημερινότητα και την ρουτίνα ώστε να περνάς πολύ καλά εσύ αλλά και το ταίρι σου. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στην ζωή σου τώρα με την καλή πλανητική επιρροή κινήσου όπως πρέπει και σε βεβαιώνω ότι θα βρεις το ταίρι που περίμενες εδώ και πολύ καιρό που θα σου δώσει την ευτυχία που αναζητάς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα επικρατεί μια κατάσταση που θα σε αγχώνει και θα σε προβληματίζει. Ο Ερμής ανάδρομος θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Οι Εκλείψεις θα βγάλουν στην επιφάνεια την ανασφάλεια σου για τα θέματα της δουλειάς. Προς το τέλος του μήνα μπορείς να κάνεις συναντήσεις όπως και καινούργια ξεκινήματα που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τα τόσα πολλά ταλέντα που έχεις. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται και εσύ είσαι σε ένα συνεχές τρέξιμο για να μπορέσεις να προλάβεις τις υποχρεώσεις. Την περίοδο των Εκλείψεων απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα. Από τις 29 μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν έσοδα.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία
Ο Ιούλιος είναι καλός μήνας για την φυσική σου κατάσταση. Από τις 9 του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στην Παρθένο θα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την διατροφή σου. Αν έχεις πάρει παραπάνω κιλά μπορείς να κάνεις πολλές κινήσεις για να τα χάσεις. Η αισθητική σου εικόνα θα είναι πολύ καλή και θα καταπλήξεις όπως πάντα τον περίγυρό σου. Φρόντισε να διώξεις το άγχος της καθημερινότητας που έχεις εδώ και πάρα πολύ καιρό και ειδικότερα στις 27 του μήνα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο. Μέχρι τέλος του μήνα η φυσική σου κατάσταση θα είναι πολύ καλή και εσύ σε πολύ όμορφη ψυχική διάθεση.

Καρκίνος
Γενικά
Στις 13 με την Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου θα θελήσεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και γενικότητα στην δουλειά σου. Πρόσεξε αρκετά το φιλικό σου περιβάλλον γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα που δεν θα τα ήθελες. Από τις 26 του μήνα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα έχεις πολύ άγχος και ένταση στην καθημερινότητα σου. Θα θέλεις να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει μέχρι σήμερα. Από τις 27 που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο φρόντισε να μπορέσει να ηρεμήσει και το νευρικό σου σύστημα. Θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις όλες τις υποθέσεις που νομίζεις ότι μπορεί να σε προβληματίζουν. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες να καταφέρεις αλλά τόσα από αυτά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ πάθος στην σχέση σου και θα θέλεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Δυσκολίες και προβλήματα που μπορεί να είχες στην σχέση σου τώρα θα πάρουν τέλος και θα γυρίσεις σελίδα ώστε να δώσεις ένα καινούργιο αέρα ανανέωσης. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου ώστε να μπορέσουν να ισορροπήσουν πολλά πράγματα στην σχέση σου. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις όλα αυτά που δεν του έχεις πει μέχρι τώρα και θα το κάνουν ευτυχισμένο. Και αν δεν έχεις βρει ακόμη κάποιο ταίρι που θα σου δώσει χαρά στην ζωή σου μην απογοητεύεσαι και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Σε βεβαιώνω ότι σύντομα θα βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου δεν θα πάει άσχημα σε γενικές γραμμές. Στην 27 του μήνα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα βγουν κάποια προβλήματα που δεν τα περίμενες και θα πρέπει να δώσεις άμεσες λύσεις χωρίς καθυστερήσεις. Την περίοδο που γίνονται οι Εκλείψεις μην υπογράψεις κανένα συμβόλαιο και απόφυγε να εκνευρίζεσαι. Μέχρι τέλος του μήνα με την ευστροφία σου και τον προγραμματισμό σου θα μπορέσεις να ξεπεράσεις ότι μπορεί να παρουσιαστεί. Στα οικονομικά σου αυτό τον μήνα από τις πρώτες μέρες του θα πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση και προσοχή. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και δεν πρέπει να κάνεις έξοδα. Από τις 28 του μήνα και μετά θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου αλλά και καινούργια ξεκινήματα.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία
Έχεις ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό να φροντίζεις τον εαυτό σου και να έχεις αυτοεκτίμηση. Στις 13 με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο σου φρόντισε να ξεχάσεις το άγχος και το τρέξιμο της καθημερινότητας και φρόντισε να χαλαρώσεις και να ξεκουράζεσαι περισσότερο. Με την Αφροδίτη από τις 9 του μήνα στην Παρθένο θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα θέλεις να περάσεις ξέγνοιαστα χωρίς προβλήματα και εκνευρισμούς. Η περίοδος θα είναι πολύ θετική και εσύ δεν έχεις πάρα να αρπάξεις τις ευκαιρίες και να περάσεις πολύ καλά. Μέχρι τέλος του μήνα η φυσική σου κατάσταση θα είναι πολύ καλή και θα έχεις αρκετή ικανοποίηση από αυτά που θα έχεις κάνει.

Λέων
Γενικά
Ο μήνας σου θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις. Με την Ηλιακή Έκλειψη στις 13 στον Καρκίνο θα έχεις πολλά νεύρα και θα τα βάζεις με όλα τα άτομα γύρω σου που μπορεί να μην φταίνε σε τίποτε. Πρόσεξε αρκετά το φιλικό σου περιβάλλον γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα που δεν θα τα ήθελες. Από τις 26 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα φέρει τις προβλεπόμενες καθυστερήσεις. Στις 27 του μήνα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα σε ωθήσει να δεις με άλλο τρόπο τα πράγματα μέσα στην οικογένεια και πως να τα αντιμετωπίσεις. Θα καταλάβεις πολύ καλά πως αν δεν κινηθείς εσύ σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα μπορούν να δοθούν οι λύσεις που θέλεις. Μπορείς να καλυτερεύσεις τις συνθήκες της ζωής σου και να διώξεις μακριά άτομα και καταστάσεις που μέχρι τώρα μπορεί να σταματούν την πορεία σου στους τομείς που θέλεις να έχεις επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη μέχρι τις 8 στο ζώδιο σου έχει φροντίσει να σου χαρίσει την στοργή, την διασκέδαση, την καλή επικοινωνία με το ταίρι σου, τις ατελείωτες ερωτικές νύχτες αλλά και την πολύ καλή ισορροπία στην σχέση σου. Η σχέση σου έχει καλές βάσεις και είναι σε καλό δρόμο παρόλο που εσύ θέλεις πάντα και κάτι περισσότερο. Αυτό τον μήνα θα πρέπει να δείξεις αρκετή υπομονή και διαλλακτικότητα σε κάποιες καταστάσεις που μπορεί να έρθουν και δεν έχουν μεγάλη σημασία. Απόφυγε να νευριάσεις και να πεις λόγια στο ταίρι σου που θα φέρουν αντιπαραθέσεις. Έλα πιο κοντά στο ταίρι σου δείξε του το ενδιαφέρον σου άφησε τους εγωισμούς και μίλησε του ξεκάθαρα για το τι πιστεύεις για την σχέση σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι στην ζωή σου που να σε γεμίζει μην απογοητεύεσαι. Είναι σίγουρο ότι πολύ σύντομα θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες εδώ και τόσο καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί έχεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολλές συναντήσεις – συζητήσεις – ταξίδια και γενικότερα επαφές με το εξωτερικό για να αλλάξεις κάποιες καταστάσεις στην δουλειά σου και να τις κάνεις καλύτερες. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλό δρόμο. Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις. Από τις 29 του μήνα και μετά μπορείς να κάνεις τις επαφές σου για να αυξήσεις τα έσοδα σου όπως και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα που θα φέρουν αύξηση των οικονομικών σου στην πορεία.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία
Όλος ο Ιούλιος θα είναι πολύ καλός αρκεί να αποφύγεις να κάνεις υπερβολές και βιαστικές κινήσεις. Μέχρι τις 8 που θα είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου ασχολήσου λίγο με την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου για να νιώσεις καλύτερα. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 13 που γίνεται στον Καρκίνο θα νιώθεις ότι θέλεις να αλλάξεις τα πάντα. Απόφυγε στις 27 που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο να εκνευριστείς και να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Φρόντισε να περάσεις με δικά σου άτομα να χαλαρώσεις και να κάνεις σκέψεις που σε ηρεμούν και σε χαλαρώνουν. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να καταφέρεις ότι έχεις βάλει στο μυαλό σου. Θα περάσεις πολύ καλά και θα έχεις αρκετή ικανοποίηση από τις αλλαγές που έχουν γίνει.

Παρθένος
Γενικά
Στις 13 του μήνα η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο θα φέρει στην επιφάνεια κάποια οικογενειακά προβλήματα. Φρόντισε να έχεις μεγάλη διαλλακτικότητα να μειώσεις τον εκνευρισμό σου να μην οξύνεις καθόλου τις καταστάσεις και είναι σίγουρο ότι μέχρι τέλος του μήνα αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου θα μπορέσεις να τα πετύχεις με πολύ επιτυχία. Ο Ερμής από τις 26 του μήνα θα είναι ανάδρομος θα φέρει κάποια μικρή ασυνεννοησία. Μπορείς να αρχίσεις να βλέπεις κάποιες καταστάσεις ποιο ξεκάθαρα και θα θέλεις να πάρεις αποφάσεις για να αλλάξουν πολλά πράγματα στην ζωή σου. Θα έχεις αρκετό δυναμισμό θα ομορφύνει την καθημερινότητα σου και η γοητεία σου δεν θα μπορέσει να περάσει απαρατήρητη από τον περίγυρό σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που μπορείς να ζήσεις τον έρωτα και την αγάπη στην κορύφωσή τους. Από τις πρώτες μέρες του μήνα η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα βλέπεις τα πράγματα γύρω σου πολύ όμορφα. Από τις 9 που θα μπει η Αφροδίτη στο ζώδιο σου μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σου. Προγραμμάτισε ένα ταξίδι πέρασε όμορφα με το ταίρι σου γιατί μαζί σου κανείς το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να πλήξει. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις και θέματα στην σχέση σου που σε προβληματίζουν από παλιά και να είναι σίγουρο ότι θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Και αν ακόμη η μοναξιά μονοπωλεί στην ζωή σου έφτασε ο καιρός να την διώξεις. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης θα έχεις όλη την γοητεία και τον ερωτισμό που χρειάζεσαι ώστε να βρεις το κατάλληλο ταίρι που θα περάσεις πολύ καλά μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 13 στον Καρκίνο θα σε βάλει σε πολλές σκέψεις και θα έχεις άγχος σε σχέση με την δουλειά σου. Θα έχεις πολύ δυναμικότητα και ενεργητικότητα που θέλεις για να μπορέσεις να ξεπεράσεις κάποια μικρά προβλήματα που μπορεί να έχεις. Ο Ερμής σε προειδοποιεί να προσέξεις στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχεις πάρα πολύ δουλειά και αρκετό τρέξιμο για να προλάβεις όλα αυτά που σε ενδιαφέρουν. Το ευχάριστο είναι ότι με ότι ασχοληθείς από πίσω θα κρύβεται και μια μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά πρόσεχε αρκετά γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα. Από τις 27 που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές και απόφυγε να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις που σε άγχωναν και τα οικονομικά σου θα είναι σε καλό επίπεδο.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία
Από τις πρώτες μέρες του Ιουλίου μπορείς να νιώθεις καλύτερα αφού αυτό τον μήνα τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε την διατροφή σου γιατί το τελευταίο διάστημα δεν δίνεις και πολύ μεγάλη σημασία. Η Αφροδίτη από τις 9 που θα μπει στο ζώδιο σου κάνει τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα. Θα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Θα αισθάνεσαι και θα δείχνεις καλά. Μπορείς να επισκεφτείς κάποιο γυμναστήριο για να ρυθμίσεις τα κιλά αν είναι αυτά που σε αγχώνουν. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πολύ δυναμικότητα και θα μπορείς να ασχοληθείς με πολύ επιτυχία με ότι σπορ μπορεί να σου αρέσει.

Ζυγός
Γενικά
Στις 13 του μήνα η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο συνωμοτεί να τεντώσει το νευρικό σου σύστημα, να φέρει καθυστερήσεις, μετακινήσεις που δεν θέλεις και ξαφνικές αλλαγές που δεν τις περίμενες. Από τις 26 του μήνα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα φέρει έντονη ασυνεννοησία. Στις 27 του μήνα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο σου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις ευχάριστες αλλά και κάποιες δοκιμασίες που δεν θα σου αρέσουν και θα πρέπει να περιμένεις συγκεκριμένες αντιπαραθέσεις ή συγκρούσεις με κάποια άτομα. Βέβαια οτιδήποτε σε υποβάλλει σε όλες αυτές τις δοκιμασίες ίσως προέρχονται από κάποιες ενέργειες του παρελθόντος. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις κάνει πολύ καλή οργάνωση και δεν θα κάνεις τίποτε καινούργιο που δεν το γνωρίζεις. Γεγονότα και ευχάριστες καταστάσεις θα μονοπωλούν την καθημερινότητα σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα σε κυριεύουν πολύ καλά συναισθήματα για το ταίρι σου. Φρόντισε να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου να του λες για αυτά που σε προβληματίζουν στην σχέση και είναι σίγουρο ότι θα περάσεις πολύ καλά. Από τις 13 απόφυγε να θυμηθείς παλιές καταστάσεις που σε έχουν στεναχωρήσει αλλά ακόμη και αν γίνει αυτό μην πεις τίποτε στο ταίρι σου για να αποφύγεις καβγάδες. Από τις 29 θα μπορείς να λύσεις όλα αυτά που μπορεί να σε απασχολούν στην σχέση σου μέχρι τώρα. Θα αρχίσεις να ξαναβρίσκεις τον παλιό καλό εαυτό σου και ο δυναμισμός σου θα καταπλήξει το ταίρι σου. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να διασκεδάσεις με το ταίρι σου να πας ένα ταξίδι μαζί του και γενικότερα να κάνεις κινήσεις που θα το κάνουν να νιώσει πολύ καλά μαζί σου. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι πολύ σύντομα θα έρθει αυτό που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο μήνας θα είναι αρκετά καλός για την δουλειά σου. Από τις 13 απόφυγε να κάνεις κάποια αλλαγή των σχεδίων στην δουλειά σου. Θα θέλεις να κάνεις πολλές συναντήσεις και θα οργανώσεις τα σχέδια σου για το μέλλον. Οι συναντήσεις και τα καινούργια ξεκινήματα θα έρχονται το ένα μετά το άλλο και θα καταλάβεις ότι πρέπει να κινηθείς με πολύ σταθερό τρόπο για να φτάσεις στην επιτυχία. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να βάλεις πολλά θέματα που καθυστερούν στην δουλειά σου σε καλή σειρά. Και η Ηλιακή Έκλειψη στην 13 στον Καρκίνο αλλά και η Σεληνιακή Έκλειψη στις 27 στον Υδροχόο σε προειδοποιούν να προσέξεις αρκετά τα οικονομικά σου. Μην κλείσεις συμφωνίες και προπάντων απόφυγε τα έξοδα.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία
Ο Ιούλιος θα είναι πολύ καλός μήνας για την φυσική σου κατάσταση. Απόφυγε στις 13 που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο και στις 27 του μήνα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο να κάνεις πράγματα που μπορεί να σε φορτίσουν ψυχικά. Μην δώσεις σημασία σε κάποια γεγονότα που θα γίνουν γιατί θα είναι πολύ προσωρινά. Μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την καλυτέρευση του σώματος σου. Όπως καταλαβαίνεις έχεις σύμμαχους τους πλανήτες που σου δίνουν τις ευκαιρίες να περάσεις ένα υπέροχο μήνα.

Σκορπιός
Γενικά
Ο μήνας σου ξεκινάει με ευχάριστες εξελίξεις στα θέματα που μέχρι τώρα σε απασχολούν. Στις 13 η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο θα φέρει αρκετή ανασφάλεια και καχυποψία. Ο Ερμής από τις 26 του μήνα θα είναι ανάδρομος και θα φέρει καθυστερήσεις και έντονη ασυνεννοησία. Στις 27 η Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο θα φέρει κούραση και πολύ εκνευρισμό. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον τα προβλήματα συνεχίζονται να υπάρχουν και για να λυθούν θα πρέπει να δείξεις λίγο παραπάνω διαλλακτικότητα. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις έντονη δυναμικότητα και ενέργεια για να ξεπεράσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα σταματούν την πορεία σου προς στους στόχους σου στην επιτυχία. Κάνε τα πλάνα σου και δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε γιατί η επιτυχία είναι σίγουρα δική σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στην σχέση σου από την αρχή του μήνα θα θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα που δεν σου αρέσουν. Η Αφροδίτη μέχρι τις 8 στον Λέοντα δίνει τις καλύτερες επιρροές της. Ο ερωτισμός σου ο ρομαντισμός σου η γοητεία σου η καλή σου συμπεριφορά θα κάνουν το ταίρι σου να περνάει καλά μαζί σου. Ο Ερμής σε προειδοποιεί να προσέξεις αρκετά στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Είναι καιρός να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην σχέση σου και να αλλάξεις σελίδα που θα είναι το καλύτερο για εσένα και το ταίρι σου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά αν προσπαθήσεις να ξεχάσεις καταστάσεις που έχουν γίνει στην σχέση σου και σε έχουν στεναχωρήσει. Μπορείς να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου ή την επισημοποίηση της. Και σε εσένα που ακόμη την πόρτα σου δεν την έχει χτυπήσει ακόμη κάποιο ταίρι και μιλάς με την μοναξιά τώρα έφτασε ο καιρός που θα κάνεις την σχέση που θέλεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά αυτό τον μήνα. Πρέπει να κάνεις υπομονή γιατί θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις για την δουλειά σου. Οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ καλές και μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις πετύχει όλα αυτά που θέλεις και με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά οι δύο Εκλείψεις του μήνα η πρώτη στις 13 η Ηλιακή στον Καρκίνο και η δεύτερη Σεληνιακή στις 27 στον Υδροχόο θα φέρουν πολλά έξοδα και οικονομικά θέματα που δεν τα περίμενες. Θα έχεις πολύ άγχος για τις υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα. Μην εκνευρίζεσαι και προσπάθησε να βάλεις καλό προγραμματισμό. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις βάλει πολλά θέματα σε μια καλή σειρά.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία
Ο Ιούλιος είναι πολύ καλός μήνας για εσένα αφού θα έχεις τις πολύ καλές επιρροές των πλανητών. Μέχρι τις 8 που θα είναι η Αφροδίτη στον Λέοντα θα μπορείς να ασχοληθείς με το σώμα σου την εξωτερική σου εμφάνιση και την ομορφιά σου. Θα θέλεις να δείχνεις καλά και θα γοητεύσεις το περίγυρο σου. Με τις δυνατότητες που έχεις θα μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Φρόντισε να προσέξεις λίγο παραπάνω την διατροφή σου στις 27 του μήνα με την Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στον Υδροχόο. Μέχρι τέλος του μήνα τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά η φυσική σου κατάσταση θα σε ικανοποιεί και θα έχεις πετύχει πάρα πολλά από όλα αυτά που ήθελες.

Τοξότης
Γενικά
Από τις 13 με την Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο θα έχεις κάποιες τάσεις απαισιοδοξίας. Από τις 26 του μήνα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος πρόσεξε αρκετά την επικοινωνία σου με τον περίγυρό σου. Θα έχεις αρκετό δυναμισμό για να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα. Στις 27 του μήνα με την Σεληνιακή Έκλειψη στον Υδροχόο πρέπει να προσέξεις αρκετά άτομα που είναι δίπλα σου γιατί θα υπάρχουν παρασκηνιακές καταστάσεις. Θα δοκιμαστεί πολλές φορές το νευρικό σου σύστημα. Θα σου φέρει έντονη αναστάτωση στις σχέσεις σου και θα θέλεις να τακτοποιήσεις ότι δεν σου αρέσει μέχρι τώρα. Μέχρι τέλος του μήνα δείξε αρκετή αγάπη στο φιλικό σου περιβάλλον να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και να προσέχεις τις επιλογές σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αλλάξεις πολλές φορές απόψεις για την σχέση σου και το ταίρι σου. Παρόλο που δεν είναι στην φύση του ζωδίου σου θα έρθουν έτσι οι συνθήκες που θα το κάνεις. Από τις αρχές του μήνα που η Αφροδίτη θα είναι στον Λέοντα και στις 9 θα μπει στην Παρθένο η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις πολλά σχέδια για την σχέση σου. Θα μπορείς να επικοινωνήσεις με το ταίρι σου με τον καλύτερο τρόπο και να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν από παλιά. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να περνάς αρκετές ώρες με το ταίρι σου και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να πήγαινες με το ταίρι σου και μια εκδρομή που θα σας έφερνε ακόμη περισσότερο κοντά τον έναν στον άλλο. Και αν ακόμη είσαι μέσα στην μοναξιά δεν πρέπει να κάτσεις καθόλου. Η Αφροδίτη θα σου δώσει τα καλύτερα της εφόδια ώστε να κάνεις την ιδανική γνωριμία που έψαχνες τόσο καιρό.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου θα κινηθεί σε γενικές γραμμές καλά. Θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις όλα τα ζητήματα που έχουν αναβληθεί από πριν. Οι επαφές οι συναντήσεις και οι πολλές συζητήσεις δεν θα λείπουν κάθε μέρα. Ο δυναμισμός σου που θα είναι στα ύψη του και θα μπορέσει να σε βγάλει από πολλές δυσκολίες που έχεις μέχρι τώρα. Μέχρι τέλος του μήνα να αποφύγεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζί αν δεν έχεις ξεκαθαρίσει άλλες υποθέσεις που ακόμη είναι σε εκκρεμότητα. Στα οικονομικά θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδα σου και θα σου κάνουν προτάσεις με πολλά κέρδη. Αυτό που οφείλω να σε προειδοποιήσω είναι μην κάνεις πολλά έξοδα. Μέχρι τέλος του μήνα αν κινηθείς με αρκετή σύνεση σου εγγυώμαι ότι θα έχεις αρκετή ικανοποίηση από την πορεία τους.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία
Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου θα πρέπει να κινηθείς με αρκετή ηρεμία χωρίς εκνευρισμούς και εντάσεις. Η Ηλιακή Έκλειψη στις 13 στον Καρκίνο και η δεύτερη Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στις 27 στον Υδροχόο θα φέρουν κάποια γεγονότα που θα σου χαλάνε την διάθεση. Φρόντισε με πολύ σύνεση και καθόλου απερισκεψία να κινηθείς ήρεμα και ότι θα γίνει εκείνη την περίοδο θα ξεπεραστεί με τον καλύτερο τρόπο. Από τις 9 του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στην Παρθένο και μέχρι το τέλος του μπορείς να ασχοληθείς με την εξωτερική σου εμφάνιση την ομορφιά σου αλλά και προπάντων να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις γιατί το σώμα σου το έχει πάρα πολύ ανάγκη.

Αιγόκερως
Γενικά
Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 13 στον Καρκίνο φέρνει παρασκηνιακές καταστάσεις. Από τις 26 του μήνα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα είναι αρκετά επεισοδιακές οι μέρες σου και θα έρχονται καλά γεγονότα που δεν τα περιμένεις. Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στις 27 στον Υδροχόο θα φέρει πολλά νεύρα και άγχος. Η συμβουλή μου που θα σε βγάλει από το αδιέξοδο είναι ψυχραιμία. Πριν κάνεις κάποια κίνηση πριν πεις κάτι και προπάντων μην αλλάξεις τίποτε που δεν σου αρέσει. Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο δεν θα μπορείς να κάνεις λάθη. Είσαι από τα ζώδια που αναζητούν την αρμονία και αυτό το κλίμα δεν σου αρέσει καθόλου. Μέχρι το τέλος του μήνα θα έρθουν πολύ καλές ευκαιρίες που δεν τις περιμένεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από την αρχή του μήνα θα πρέπει να έχεις μεγάλη υπομονή για να μπορέσεις να αντέξεις κάποια θέματα που μπορεί να γίνονται στην σχέση σου. Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 13 στον Καρκίνο σε ευνοεί και η σχέση σου θα είναι σε άριστη κατάσταση. Η γοητεία και ο ερωτισμός σου θα ξεχειλίζουν και η καλή σου διάθεση θα κάνουν το ταίρι σου να μην μπορεί να φύγει λεπτό από δίπλα σου. Και έχω και άλλο να σου πω. Θα περάσεις στιγμές γεμάτες έρωτα πάθους και ρομαντισμού. Μέχρι τέλος του μήνα τα πράγματα θα είναι έτσι όπως τα θέλεις και θα περνάς πολύ καλά. Εσύ που έχεις την μοναξιά επάνω σου και δεν σου φεύγει σου εγγυώμαι ότι θα την διώξεις. Το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί σε περιμένουν στιγμές με το ταίρι που θα γνωρίσεις που θα είναι αξέχαστες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου από τις 13 του μήνα θα πρέπει να κινείσαι με πολύ προσοχή γιατί η ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Καθυστερήσεις και κάποια μικρά προβλήματα που θα σου παρουσιαστούν δεν πρέπει να ασχοληθείς καθόλου γιατί έτσι όπως ήρθαν έτσι γρήγορα και θα φύγουν. Μέχρι τέλος του μήνα θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα που θα σε ικανοποιήσουν αρκετά. Στα οικονομικά σου αυτό τον μήνα θα πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Μέχρι τέλος του μήνα αυτό που θα πρέπει να σκέφτεσαι είναι το συγκρατούμαι ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα οικονομικά σου στο σημείο που θα σε ικανοποιούν.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία
Αυτό τον μήνα η γοητεία σου θα είναι μεγάλη αλλά θα είναι αρκετά μεταβαλλόμενη λόγο της διάθεσης που θα έχεις. Στις 13 που θα γίνει η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο απόφυγε να κάνεις αρνητικές σκέψεις και να βλέπεις τα πράγματα απαισιόδοξα γιατί θα σου κάνει κακό στην ψυχολογία σου. Οι υποχρεώσεις θα είναι πάρα πολλές για αυτό τον λόγο θα πρέπει να βάλεις προγραμματισμό για να αποφύγεις την εξάντληση. Θα μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Η διάθεση σου θα είναι καλή και θα θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Γυμναστική δίαιτα αλλά και ξεκούραση είναι αυτά που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Υδροχόος
Γενικά
Στις 13 του μήνα με την Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στον Καρκίνο πρόσεξε τι στόχους βάζεις και πως θα τους υλοποιήσεις γιατί χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Από τις 26 μήνα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος θα έχεις αρκετή ασυνεννοησία με τον περίγυρό σου. Στις 27 του μήνα με την Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο σου θα έχεις έντονο άγχος και εκνευρισμό και θα θέλεις να τα τελειώνεις όλα εδώ και τώρα. Πριν αρχίζεις να νευριάζεις θα πρέπει να σκεφτείς πριν μιλήσεις και προπάντων να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση μέσα στον παρορμητισμό σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα σε άγχωναν και σε έβαζαν σε σκέψεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά αυτό τον μήνα πιο καλά από ότι περίμενες. Με την Αφροδίτη μέχρι τις 8 στον Λέοντα θα μπορέσεις να περάσεις αξέχαστα. Να σου πω από τον ερωτισμό σου να σου πω από τον ρομαντισμό από την γοητεία σου. Τι να πιάσω και τι να αφήσω. Θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Μπορεί ο μήνας να μην έχει καλό πλανητικό σκηνικό αλλά αυτό εσένα δεν σε πτοεί γιατί οι βάσεις που έχεις βάλει στην σχέση σου είναι καλές και έχουν και προοπτικές. Μέχρι τέλος του μήνα σε περιμένουν όμορφες στιγμές γεμάτες ρομαντισμό έρωτα και πάθος έτσι για να ξεχνιέσαι λίγο και από την καθημερινότητα. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι της ζωής σου μην κάθεσαι καθόλου. Το σύμπαν σε ευνοεί και η σχέση που περίμενες έρχεται και πολύ γρήγορα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου αυτό τον μήνα σου επιφυλάσσει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις. Οι πλανήτες σου δίνουν μεγάλο δυναμισμό και ενεργητικότητα να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι τα λάθη πριν ακόμη γίνουν. Οι ιδέες που θα έχεις για κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις στην δουλειά σου θα είναι πολύ καλές. Μέχρι το τέλος του μήνα θα βρίσκεσαι σε μια συνεχείς κίνηση για να μπορέσεις να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που θα έχεις στην δουλειά σου για να φτάσεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αυτό τον μήνα χρειάζονται αρκετή προσοχή γιατί θα βγουν στην επιφάνεια έξοδα που δεν τα περιμένεις. Τις πρώτες μέρες του μήνα φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Από τις 29 του μήνα και μετά θα μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία
Αυτό τον μήνα θα πρέπει να κάνεις τα πάντα για να αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα ψυχικά και να φροντίσεις να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις. Μέχρι τις 8 που θα είναι η Αφροδίτη στον Λέοντα η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση να φροντίσεις την ομορφιά σου και να ασχοληθείς με κάποια κιλά παραπάνω που μπορεί να έχεις πάρει. Στις 27 του μήνα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο σου φρόντισε να δεις τα πράγματα αρκετά επιφανειακά για να μην επηρεαστείς από κάποια γεγονότα και χαλάσεις την ψυχολογία σου. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να κάνεις αισιόδοξες σκέψεις για να βγάλεις το ψυχικό φόρτο που έχεις από το παρελθόν. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να περάσεις πολύ καλά αρκεί να θέλεις να τις εκμεταλλευτείς.

Ιχθύς
Γενικά
Στις 13 η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στον Καρκίνο η καθημερινότητα σου θα είναι καλή παρόλο που το άγχος δεν θα σου λείπει. Αυτό τον μήνα το σύμπαν μερικά πράγματα δεν θα έρθουν όπως τα θέλεις. Ο Ερμής από τις 26 του μήνα θα είναι ανάδρομος θα φέρει έντονη ασυνεννοησία. Στις 27 του μήνα με την Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στον Υδροχόο θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα νομίζεις ότι μερικά σχέδια σου σταματούν. Με Αφροδίτη από τις 9 που θα είναι στην Παρθένο μπορώ να σου πω ότι τα πράγματα θα είναι ιδανικά για εσένα. Η έντονη καθημερινότητα σου και η επικοινωνία που θα έχεις θα τα φέρνουν όλα έτσι όπως τα θέλεις. Μέχρι τέλος του μήνα θα μπορείς να απολαμβάνεις τις καλές καταστάσεις που θα υπάρχουν γύρω στην ζωή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Και αυτό τον μήνα ο ερωτισμός σου και η γοητεία σου θα καταπλήξουν. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις αλλά πολλές φορές δεν το δίνεις να το καταλάβει το ταίρι σου και εκεί δημιουργείται το πρόβλημα με το ταίρι σου. Θα έχεις πολύ καλή διάθεση και θα έχεις έντονο το αίσθημα της αλλαγής. Από τις 9 που θα μπει η Αφροδίτη στην Παρθένο και σε ευνοεί μπορείς να διασκεδάσεις να χαρείς τον έρωτα και να ξεφύγεις λίγο από την κούραση της καθημερινότητας. Θα θέλεις να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα στην σχέση σου και να φτιάξεις πολλά πράγματα που μπορεί να σε φέρνουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα περάσεις έτσι όπως ήθελες. Εσύ που ακόμη δεν έχεις ταίρι με την εύνοια της Αφροδίτης μπορείς να κάνεις καινούργιες γνωριμίες που θα σε ευχαριστήσουν πάρα πολύ. Μην κάτσεις με τα χέρια σταυρωμένα γιατί το σύμπαν σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά. Στις 27 με την Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στον Υδροχόο κάνε πολύ καλό προγραμματισμό και μην πτοηθείς από κάποιες καταστάσεις που μπορεί να θέλουν να σε επηρεάσουν. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα έχεις πολύ καλές ιδέες για την καλυτέρευση της δουλειάς σου. Μέχρι το τέλος του μήνα όλα στην δουλειά σου θα έχουν πάρει τον δρόμο τους και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο αλλά αυτό τον μήνα θα πρέπει να τα προσέξεις περισσότερο. Έχεις κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Την περίοδο που γίνονται οι Εκλείψεις μην κάνεις οικονομικές συναλλαγές. Μέχρι τέλος του μήνα τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα και θα προχωράς προς την αύξηση τους.
Προβλέψεις για Υγεία - Ομορφία
Αυτό τον μήνα θα πρέπει να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τον εαυτό σου και να μην αμελείς βασικά πράγματα. Από τις 9 του μήνα που η Αφροδίτη θα μπει στην Παρθένο μπορείς να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Η γοητεία σου αλλά και η λάμψη θα γοητεύουν τους πάντες. Στις 13 του μήνα που γίνεται η Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο απόφυγε να δώσεις σημασία σε κάποια γεγονότα που μπορεί να σου χαλάσουν την ψυχολογική σου διάθεση. Μπορείς να εκτονώσεις το άγχος και την πίεση των καταστάσεων με περισσότερη ξεκούραση και χαλάρωση. Μέχρι το τέλος του η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα θέλεις να κάνεις πολλά για τον εαυτό σου ώστε να είσαι και να δείχνεις καλά.

Πηγή: oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε