02/07/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

02/07/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:34 Δημιουργία 02/07/18, 12:32

Τι λένε τα ερωτικά σας σήμερα;

Κριός
Η Αφροδίτη και ο Ερμής στον 5ο φυσικό «οίκο» σου σε βοηθούν να κερδίσεις τους άλλους είτε με την παρουσία σου είτε με την συμπεριφορά σου, αλλά ενισχύουν και την… επιπολαιότητά σου. Αν, μάλιστα, είσαι ήδη σε μια σχέση, μάλλον θα εκτεθείς στα μάτια του/της συντρόφου σου. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε κάνε το… κομμάτι σου, χωρίς να έχεις κατά νου οτιδήποτε μόνιμο και σταθερό, αφού αυτό θα κριθεί στη συνέχεια.

Ταύρος
Από τη μια πλευρά, φαίνεται πως δημιουργούνται εμπόδια στην επικοινωνία σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, από την άλλη όμως, το σύμπαν σε βάζει σε πειρασμό με μια γνωριμία που δεν ήταν στο πρόγραμμα και σε γοητεύει με το ιδιαίτερο στιλ της. Σε πρώτη φάση πάντως είναι προτιμότερο να κρατήσεις τη σχέση σου σε φιλικό επίπεδο, μέχρι τουλάχιστον να μάθεις και κάποια πράγματα που δεν γνωρίζεις.

Δίδυμοι
Αν είσαι μόνος/η, τότε ο Ερμής και η Αφροδίτη στον 3ο φυσικό «οίκο» σου μπορούν να σου προσφέρουν μια ερωτική ικανοποίηση, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, να θυμάσαι ότι στην παρούσα φάση «και οι τοίχοι έχουν αφτιά» κι αν μπεις σε μια παράνομη σχέση, δε θα αργήσει η ώρα που όλα θα αποκαλυφθούν και θα κληθείς να δώσεις εξηγήσεις.

Καρκίνος
Είτε είσαι μόνος/η είτε δεσμευμένος/η, φαίνεται πως βρίσκεσαι στα πρόθυρα μιας αλλαγής, ίσως, μάλιστα, να «βοηθήσει» σε αυτό κι ένας φίλος ή μια φίλη, που θα σε παρασύρει στα μονοπάτια του έρωτα, ενδεχομένως όμως και της… απιστίας! Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα σου προσφερθούν ανέσεις ή δώρα, που υποδηλώνουν το ενδιαφέρον κάποιου/ας για σένα, ενώ κι εσύ πιθανόν να κάνεις ανάλογες κινήσεις.

Λέων
Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σε κάνουν πιο «παιχνιδιάρη/α», αλλά και επιρρεπή σε νεαρότερες ηλικίες, η ημέρα προσφέρεται για φλερτ κι… ακόμη περισσότερα, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις κι ένα μικρό ταξίδι για να συναντήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Καλό είναι, ωστόσο, να μην αμελήσεις την υγεία σου, αφού είναι κρίμα να χάσεις το… πάρτι, εξ αιτίας μιας αδιαθεσίας!

Παρθένος
Αν όχι απαραίτητα σήμερα, πολύ σύντομα θα κληθείς να βάλεις «τελεία και παύλα» σε μια σχέση που σε ταλαιπωρεί κι όσο πιο πρόθυμος/η δείξεις για να το πράξεις, τόσο πιο απελευθερωμένος/η θα νιώσεις. Αλλιώς, θα «σέρνεσαι» πίσω από τις καταστάσεις, έχοντας, μάλιστα, να αντιμετωπίσεις και παρασκηνιακές ενέργειες, που ναι μεν δε θα σου προκαλέσουν κάποια ζημιά, σίγουρα όμως θα σου αφήσουν μια πικρή γεύση.

Ζυγός
Με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Ερμή να κάνουν παιχνίδι στον «άξονα» των διαπροσωπικών σου σχέσεων, οι προκλήσεις διαδέχονται η μια την άλλη, ίσως, μάλιστα, να μην μπορείς να… κρατηθείς! Ωστόσο, αν δεν υπάρχει κάποιο θέμα «ηθικής τάξης», τότε είσαι ελεύθερος/η να χαρείς τον έρωτά σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε πρόκειται για μια νέα γνωριμία είτε για μια «θερμή» επανασύνδεση.

Σκορπιός
Με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον 10ο φυσικό «οίκο» σου, μπορείς να γοητεύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το «κακό» είναι βέβαια ότι μια προσωπική σου υπόθεση ίσως να γίνει κεντρικό ζήτημα ή να σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, από γνωστούς και αγνώστους, με αποτέλεσμα να νοιώσεις κάπως άβολα. Αυτό όμως δεν πρέπει να σου στερήσει το δικαίωμα να εκφράζεις τα συναισθήματά σου όπου και όπως θέλεις.

Τοξότης
Ένας γνωστός ή μια γνωστή μπορεί να σε παρασύρει σε «πονηρές» ατραπούς, αλλά σε καμία περίπτωση η ευθύνη δεν είναι αποκλειστικά δική του/της. Λίγο οι έντονες επιθυμίες σου, λίγο η διάθεσή σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, όλα είναι ανοικτά στην προσωπική σου ζωή, ίσως, μάλιστα, συμβούν πολλά σε ένα ταξίδι ή μια ψυχαγωγική έξοδο. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μείνε στους… χαριεντισμούς!

Αιγόκερως
Ο Ήλιος στον 7ο ηλιακό οίκο σου προσθέτει «πόντους» στην προσωπική σου ζωή, το κακό όμως είναι ότι σήμερα προσελκύεις μάλλον «απατηλούς» χαρακτήρες, που σου δείχνουν μόνο αυτό που θέλεις να δεις, ίσως, μάλιστα, στοχεύουν στην οικονομική ή συναισθηματική εκμετάλλευσή σου. Τσέκαρε, λοιπόν, πρόσωπα και καταστάσεις, πριν «ενδώσεις». Κι αν δεν «σου βγει», μπορείς να αρκεστείς στα… όνειρά σου!

Υδροχόος
Αν είσαι μόνος/η, τότε ο Ερμής απέναντί σου θα σου φέρει ένα μάλλον νεαρό άτομο, με το οποίο θα υπάρξει… τουλάχιστον μια πνευματική «χημεία», με τη συνέχεια να είναι ανοικτή. Ωστόσο, με τον Άρη στο ζώδιό σου, η περιπέτεια συνεχίζεται και για την ώρα δε δείχνει ρεαλιστικό το να επιδιώξεις μια σταθερότητα, πολύ περισσότερο δε, να κάνεις σκέψεις και όνειρα «μονιμότητας», αφού αύριο-μεθαύριο πιθανόν όλα να αλλάξουν!

Ιχθύες
Με τον «φευγάτο» Ήλιο στον 5ο ηλιακό οίκο σου να καλλιεργεί μια αίσθηση ευτυχίας, αλλά και να αποκρύπτει κάθε δυσάρεστη λεπτομέρεια, η αίσθηση που έχεις για τα προσωπικά σου είναι θετική και εμψυχωτική. Αν όμως γοητευτείς από κάποιον/α και μπεις στη διαδικασία μιας «κανονικής» σχέσης, καλό είναι να μην τρέφεις υπερβολικές προσδοκίες, αφού μετά το ρομάντζο θα έρθει η… προσγείωση!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε