29/06/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

29/06/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:03 Δημιουργία 29/06/18, 10:55

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Μέσα σε διαρκώς αυξανόμενα άγχη και καθήκοντα καλείσαι να διευθετήσεις και τα προσωπικά σου, με κριτήριο όμως την χρησιμότητα της κάθε σχέσης και μένοντας μακριά από συναισθηματισμούς, που σε αυτήν τη φάση δεν ωφελούν. Είτε, λοιπόν, θα «υπηρετήσεις» το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είτε θα σε «υπηρετήσει» και το καλύτερο βέβαια είναι να υπάρξει μια αμοιβαία ανταλλαγή υπηρεσιών, που θα σας φέρει πιο κοντά.

Ταύρος
Αν είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να σου «ανοίξει την όρεξη» για κάτι περισσότερο από μια κοινωνική συναναστροφή, ίσως, όμως, τελικά να νιώσεις άβολα από την απόρριψη ενός προσώπου που εσύ μεν επέλεξες, αλλά δεν… αρέσει στα πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός σου! Ακόμα κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να μη δίνεις και πολύ «αέρα» σε όσους/ες «φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν».

Δίδυμοι
Κάποιες σκέψεις ή ανησυχίες που σου «τριβελίζουν» το μυαλό σε εμποδίζουν να χαρείς τα πράγματα όπως θα ήθελες. Ίσως, βέβαια, πρόκειται για πραγματικές καταστάσεις κι όχι του μυαλού σου, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν έχει νόημα να «ψειρίζεις» καταστάσεις, αφού έτσι κι αλλιώς θα «δείξουν» σύντομα. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, προέχει η κάλυψη πρακτικών αναγκών κι όχι τόσο οι… ερωτικές περιπτύξεις!

Καρκίνος
Παρά τις όποιες εντάσεις ή αγωνίες σε ταλαιπωρούν ψυχικά, εξακολουθείς να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν κι αυτό είναι που πρέπει να θυμάσαι. Κάνε, λοιπόν, τον δραματοποιημένο «κύκλο σου», κλείσου στον εαυτό σου, κλάψε, αν το νιώσεις, αλλά μην… τρελαθείς κιόλας! Κάθε μέρα είναι διαφορετική κι όπως μαζεύτηκαν τα «σύννεφα» στη ζωή σου, έτσι και θα φύγουν, οπότε… χαμογέλα!

Λέων
Αν είσαι μόνος/η, τότε η ανάγκη σου για κάποιες πρακτικές λύσεις θα προσελκύσει ένα πρόσωπο, με το οποίο μπορεί να υπάρξει μια ενδιαφέρουσα συνέχεια. Φαίνεται, ωστόσο, να μην υπάρχει μια συναισθηματική επαφή, αλλά κυρίως όσα υπαγορεύονται από το κοινό συμφέρον! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να υπάρξουν «αψιμαχίες» ύστερα από μια αναπόφευκτη απομάκρυνση, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Παρθένος
Η εσωτερική σου «ανησυχία» εντείνεται και δε θέλεις και πολύ να κάνεις κάποια «κουτουράδα», για την οποία σύντομα θα μετανιώσεις, αφού ό,τι κι αν φαίνεται ή νομίζεις αρχικά, το είδος των ατόμων που έλκεις και σε έλκουν σήμερα δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές μιας υγιούς σχέσης. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε δώσε μεγάλη σημασία στα αιτήματα ή τις ανάγκες του/της συντρόφου σου.

Ζυγός
Η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα συμπαθή και εξυπηρετικά κι αν έχεις κατά νου κάτι περισσότερο, αξίζει να προσπαθήσεις, αφού βέβαια πρώτα γίνουν οι δουλειές σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, θα ήταν καλό να επικεντρωθείς στο τι μπορεί να προσφέρει ο ένας στον άλλον, μέσα από αμοιβαίες εξυπηρετήσεις, μιας και τα προβλήματα «τρέχουν» και απαιτούν λύσεις «εδώ και τώρα».

Σκορπιός
Η γοητεία σου κορυφώνεται και οι προτάσεις «πέφτουν βροχή», αλλά, αν θες να αποφύγεις παγίδες και λάθη, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός/η απέναντι σε υποσχέσεις ή συμπεριφορές, που δείχνουν μεν «θεϊκές», αλλά δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Ίσως, μάλιστα, να αξίζει τελικά την προσοχή σου ένα πρόσωπο «χαμηλών τόνων», που κινείται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και περιμένει… υπομονετικά!

Τοξότης
Σκέφτεσαι τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης, όμως ο έρωτας δεν είναι ούτε δουλειά, ούτε σύμβαση για να εξετάζεται με λογικά κριτήρια και τελικά δεν αποκλείεται να αποφασίσεις «σωστά», αλλά τελείως λάθος όσον αφορά στο συναίσθημά σου. Πρόσεξε, ακόμη, μήπως ξοδέψεις χρήματα και αισθήματα για μια υπόθεση, που θα σου «γυρίσει» μπούμερανγκ, αφού όταν σου τελειώσουν τα λεφτά, θα τελειώσει κι αυτή!

Αιγόκερως
Όσο κι αν οι προτεραιότητές σου είναι κυρίως επαγγελματικές, υπάρχει αρκετός χώρος και για τα προσωπικά σου, είτε πρόκειται για ένα πρόσωπο με το οποίο σε συνδέουν κοινά συμφέροντα είτε με κάποιον/α που κινείται στον χώρο της εργασίας σου. Ίσως όμως και να προέχει τελικά το να παράσχεις βοήθεια και συμπαράσταση σε ένα πρόσωπο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, χωρίς να «πληρωθείς» σε… είδος!

Υδροχόος
Εξακολουθείς να έχεις μεγάλη «ζήτηση», αφού η Αφροδίτη απέναντί σου σε φέρνει κοντά σε «ενδιαφέροντα» πρόσωπα, πιστοποιώντας ότι… δεν είσαι μόνος/η σε αυτό το σύμπαν! Αν όμως στοχεύεις σε μια μόνιμη σχέση, τότε θα πρέπει να αναδείξεις και τα πιο πρακτικά στοιχεία σου, αφού αυτά θα… αξιολογηθούν! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε, μήπως μια γνωριμία στην δουλειά σου λάβει… άλλη τροπή!

Ιχθύες
Πολλά γίνονται στο παρασκήνιο, αλλά αν προσπαθήσεις να βγάλεις μια άκρη είναι απίθανο να τα καταφέρεις στην παρούσα φάση. Ίσως, βέβαια, προκύψει κάτι «κρυφό» στον χώρο της εργασίας σου ή κατά τη διάρκεια μιας ανταλλαγής-παροχής υπηρεσιών. Επιπλέον, φαίνεται πως ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον δεν σου τα… λέει καλά κι αν διαπιστώσεις πως σε έχει υπονομεύσει, μη διστάσεις να «κόψεις» μαζί του.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε