28/06/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

28/06/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:54 Δημιουργία 28/06/18, 14:48

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Όλα συνηγορούν σε μια συναισθηματική αστάθεια, αλλά και στην εμφάνιση προκλήσεων, που, αν είσαι μόνος/η, θα σου αφήσουν μια γνήσια αίσθηση… περιπέτειας! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται πως πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος σε προβληματίζουν, αντί όμως να «τρώγεσαι με τα ρούχα σου», αποφάσισε να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, αφού η αναμονή «σκοτώνει» την ευτυχία σου.

Ταύρος
Παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις σου και τις δυσκολίες που θα «σκιάσουν» την καθημερινότητά σου, τα ερωτικά «παιχνίδια» καλά κρατούν, αλλά να θυμάσαι ότι με το υπάρχον καθεστώς στους ουρανούς είναι μάλλον απίθανο να προκύψει μια «φυσιολογική» σχέση χωρίς προβλήματα. Αντίθετα, μπορείς να ποντάρεις πολλά περισσότερα σε μια «καυτή» περιπέτεια, χωρίς φυσικά να φορτωθείς τους… καημούς των άλλων!

Δίδυμοι
Φαίνεται να βρίσκεσαι σε δίλημμα και μακάρι να μπορούσες να πετύχεις το «δύο σε ένα», αλλά τουλάχιστον σε αυτήν τη φάση η ζωή δεν δείχνει διατεθειμένη να σε διευκολύνει. Βολέψου, λοιπόν, με μια κατάσταση «σε αναμονή», μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Επιπλέον, μπορεί να προκύψει μια σεξουαλική ατυχία ή δυσλειτουργία την πιο… ακατάλληλη στιγμή, όμως αυτές είναι οι παρενέργειες του υπερβολικού άγχους!

Καρκίνος
Αν είσαι μόνος/η, τότε σίγουρα θα τραβήξεις την προσοχή κάποιου/ας και σε καθαρά σεξουαλικό επίπεδο μπορεί να ζήσεις κάτι «δυνατό». Αν όμως στοχεύεις σε μια «κανονική» σχέση, καλύτερα να το… ξεχάσεις, αφού μόνο προβλήματα θα «μαζέψεις». Εκτός βέβαια αν πρόκειται για μια επανασύνδεση με πρώην, προκειμένου να ξεκαθαρίσει εντελώς το τοπίο και ύστερα ο καθείς να πάρει τον δρόμο του!

Λέων
Αν είσαι μόνος/η, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο που ανταποκρίνεται στις βασικές προδιαγραφές σου και σε κάνει να ελπίζεις στα καλύτερα. Από εκεί και ύστερα όμως, θα χρειαστεί χρόνος και… κόπος για να «δέσει» η υπόθεση, αφού τα εμπόδια δεν θα είναι και λίγα. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, είναι πιθανό να υπάρξουν εντάσεις με αφορμή μια υπόθεση του παρελθόντος.

Παρθένος
Ό,τι κι αν γίνει σε αυτήν τη συγκυρία, αποκλείεται να είναι απαλλαγμένο προβλημάτων. Κι αν βέβαια πρόκειται απλά για μια περιπέτεια, δεν χάλασε κι ο κόσμος. Αν όμως τρέφεις άλλου είδους προσδοκίες, πρόσεξε, μήπως μπλέξεις σε μια υπόθεση με αντικειμενικούς περιορισμούς, που όσο και να εύχεσαι το καλύτερο, θα γίνουν τροχοπέδη στην ευτυχία σου. Μπορείς, ωστόσο, να ασχοληθείς με τα προβλήματα φίλων και γνωστών.

Ζυγός
Αν είσαι ελεύθερος/η, θα έχεις σίγουρα την ευκαιρία να «σπάσεις» την μοναξιά σου, αλλά από εκεί και ύστερα τίθεται ένα ουσιαστικό θέμα ανισότητας στον καταμερισμό των… ικανοποιήσεων, αφού ο ένας μόνο θα δίνει κι ο άλλος μόνο θα παίρνει! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να μην παραβιάσεις τα «θέλω» του/της συντρόφου σου, από την άλλη πλευρά όμως, οφείλεις να αντισταθείς σθεναρά σε ανάλογες πιέσεις που θα σου ασκηθούν.

Σκορπιός
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να έχεις ένα ερωτικό «κάλεσμα» από ένα άτομο, το οποίο είχε βέβαια εκφράσει και στο παρελθόν την προτίμησή του για σένα, αλλά τώρα επανέρχεται… δριμύτερο! Κατά τα άλλα όμως, πρόσεξε, μήπως σε «στριμώξουν» ερωτικά, ύστερα από μια «αθώα» πρόσκληση σε σπίτι κι αν δεν έχεις όρεξη για δυσάρεστες περιπέτειες, τότε είναι προτιμότερο να «κάτσεις στα αβγά σου».

Τοξότης
Πολλά γίνονται ή… φαίνονται να γίνονται, αλλά για την ώρα είναι μάλλον δύσκολο να εκπληρωθούν οι βασικές απαιτήσεις σου. Μάλιστα, με την κατάσταση που επικρατεί στους ουρανούς, το πιθανότερο είναι να πληρώσεις τα «σπασμένα» άλλων. Αν πάντως επιζητάς μια «λάιτ» ερωτική περιπέτεια, χωρίς να ενδιαφέρεσαι για το υπόβαθρό της, δεν έχεις παρά να ταξιδέψεις ή να αναζητήσεις συντροφιά στο διαδίκτυο.

Αιγόκερως
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου συνιστά να κρατήσεις αποστάσεις από υποθέσεις που αφορούν άλλους, αφού δεν αποκλείεται να μπλέξεις χωρίς λόγο κι από αρωγός να βρεθείς κατηγορούμενος/η. Αντίθετα, μπορείς να εκμεταλλευτείς την συγκυρία για να ορίσεις τα πλαίσια της δικής σου σχέσης, σε μια πιο ρεαλιστική βάση, αλλά και για να συζητήσεις με το ταίρι σου θέματα που ενδεχομένως να βαραίνουν είτε εσένα είτε εκείνο.

Υδροχόος
Με την Αφροδίτη και τον Άρη να «κάνουν παιχνίδι» στον άξονα των σχέσεών σου, είναι… εύκολο να παρασυρθείς από ορμές και επιθυμίες, που τελικά θα βρουν τον «στόχο» τους. Ίσως, μάλιστα, επανεμφανιστεί… δριμύτερο ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου. Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε κάνε πως δεν είδες και δεν άκουσες, ενώ σε κάθε περίπτωση σεξουαλικής επαφής μην αμελήσεις ζητήματα υγιεινής και προστασίας.

Ιχθύς
Το σύμπαν σε βάζει σε πειρασμό να εμπλακείς σε μια σχέση, που δείχνει να έχει πολλά πλεονεκτήματα, τελικά όμως θα αποδειχθεί… άνθρακας ο θησαυρός! Το πιο σοφό, λοιπόν, για σένα σε αυτήν τη φάση θα ήταν να περιμένεις μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Εξ άλλου ο χρόνος δουλεύει υπέρ σου και μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχεις περισσότερες και καλύτερες ευκαιρίες για να… ευτυχήσεις στα προσωπικά σου!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε