25/06/18: Ημερήσιες Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

25/06/18: Ημερήσιες Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:51 Δημιουργία 25/06/18, 12:23

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά και για την ώρα δείχνει δύσκολο να βγάλεις ένα οριστικό συμπέρασμα σε σχέση με το τι θέλεις εσύ, αλλά και το τι ζητούν οι άλλοι από σένα. Επιπλέον, μπορεί να μην «εγκρίνεις» άτομα ή συμπεριφορές που κινούνται στα όρια της «ελαφρότητας», αυτό, ωστόσο, δε σου… απαγορεύει να περάσεις όμορφα, χωρίς να παίρνεις πολύ στα σοβαρά υποσχέσεις που αύριο-μεθαύριο θα ξεχαστούν!

Ταύρος
Με τον Δία απέναντί σου να έχει κέφια, οι προσφορές διαδέχονται η μια την άλλη, ίσως, μάλιστα, σου γίνει και μια «επίσημη» πρόταση, δεν είναι, ωστόσο, σκόπιμο να την πάρεις και πολύ στα σοβαρά! Μπορείς όμως να επωφεληθείς από τη διάθεση των άλλων να σου προσφέρουν «και του πουλιού το γάλα» για να σε κερδίσουν. Αλλά, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε με όλα αυτά ενδέχεται να ξεσπάσει ένα… μίνι σκάνδαλο!

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου πολλαπλασιάζει μεν τις διαθέσιμες επιλογές σου, αλλά ταυτόχρονα σου θέτει και διλήμματα, υπό την μορφή ενός «ευχάριστου πονοκέφαλου»! Κι αντί να αναρωτιέσαι για την τύχη σου, δεν έχεις παρά να αφεθείς σε όσα σου συμβαίνουν, έστω κι αν σου φαίνονται κάπως υπερβολικά. Αν πάντως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να ενοχλήσεις με τη «χαλαρή» στάση που θα επιδείξεις!

Καρκίνος
Ακόμη κι αν οι υποψήφιοι/ες σου… περισσεύουν, οι συνθήκες δεν ευνοούν τόσο την δημιουργία μιας σταθερής σχέσης, όσο την καλοπέρασή σου! Από εκεί και ύστερα, απαιτείται κάποιος χρόνος μέχρι να διαπιστώσεις το κατά πόσο ένα νέο ξεκίνημα έχει τις προϋποθέσεις για να εξελιχθεί σε κάτι πραγματικά «σούπερ». Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χρειαστεί να επιστρατεύσεις τη… σύνεσή σου, ώστε να αποφύγεις κάποια «παρατράγουδα».

Λέων
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καθιστά το… αδιαφιλονίκητο φαβορί στις προτιμήσεις των άλλων, χωρίς ωστόσο να σου εξασφαλίζει μια σταθερότητα ή διάρκεια στις επιλογές σου. Ζήσε, λοιπόν, το «σήμερα», χωρίς να θεωρείς ότι οι εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπό σου έχουν και συναισθηματικό βάθος. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε προσπάθησε να μην την «προσβάλλεις», ένεκα της ματαιοδοξίας σου!

Παρθένος
Η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στον τομέα των «μυστικών ερώτων», τελικά όμως τα όσα θα γίνουν δύσκολα θα μείνουν μυστικά! Κι αν μεν είσαι ελεύθερος/η και δημιουργηθεί κάποιο «σκάνδαλο», θα χρειαστεί απλά να δώσεις διευκρινήσεις για τη συμμετοχή σου σε αυτό, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα δημιουργηθούν καταστάσεις «απείρου κάλλους», που «έχουν πλάκα» μόνο για όσους/ες τις ζουν ως παρατηρητές.

Ζυγός
Η καθημερινότητά σου βρίθει από φλερτ και… πολλά υποσχόμενες ματιές, κάτι που σίγουρα θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου! Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη μπορεί να μεσολαβήσει «ψήνοντας» μια κατάσταση. Από εκεί και ύστερα, δεν έχεις παρά να καλλιεργήσεις το θετικό κλίμα, ώστε να αποδώσεις τους καρπούς του στο εγγύς μέλλον, αφού πρώτα σιγουρευτείς για το ότι δεν έχεις να κάνεις απλά με επιπόλαιες επιλογές και υποσχέσεις που δε θα τηρηθούν.

Σκορπιός
Ίσως σου γίνει μια πρόταση που… φαινομενικά αγγίζει τα όρια της τελειότητας αλλά αυτό δεν αρκεί για να εξασφαλίσεις την ευτυχία σου. Ωραίες είναι οι υποσχέσεις και οι προοπτικές, αλλά ξέρεις πολύ καλά ότι για να κτιστεί μια ποιοτική σχέση θέλει χρόνο και κόπο. Αν βέβαια ενδιαφέρεσαι απλά για να διασκεδάσεις, χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις, τότε η ζωή εκεί… έξω σε περιμένει για να τρυγήσεις τους καρπούς του έρωτα!

Τοξότης
Αν είσαι μόνος/η, οι πιθανότητές σου για μια νέα γνωριμία είναι πολύ καλύτερες, αν ταξιδέψεις ή γενικότερα αν «κυκλοφορήσεις» ακόμη και στο… διαδίκτυο! Να θυμάσαι όμως ότι δεν πρόκειται για κάτι σταθερό, αλλά μάλλον για μια ευχάριστη περιπέτεια. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να επιχειρήσεις ένα κοινωνικό άνοιγμα, παρέα με το ταίρι σου, ώστε να ξεφύγετε από τα ίδια και τα όμοια.

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο, με το οποίο ταιριάζετε σεξουαλικά κι αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, μπορείς να απολαύσεις τα όσα σου προσφέρονται. Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι πρόκειται για μια μάλλον εφήμερη απόλαυση. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε, μήπως «παρασυρθείς» από τις παρέες σου και τελικά κάνεις «σκανδαλώδη» πράγματα!

Υδροχόος
Αν τα έχεις… καταφέρει και είσαι ακόμη μόνος/η, να ξέρεις ότι αυτό το «καθεστώς» θα αλλάξει πολύ σύντομα, μπορεί και άμεσα, ίσως, μάλιστα, εντυπωσιαστείς από τον τρόπο που θα επιλέξει κάποιος/α για να σου δείξει το ενδιαφέρον του/της. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε η «ασαφής» και επαμφοτερίζουσα στάση σου θα προκαλέσει αντιδράσεις κι άντε μετά να αποδείξεις ότι «δεν είναι αυτό που νομίζουν»!

Ιχθύες
Ο Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει πιο κοντά με ένα νεαρό άτομο, ωστόσο, δεν αποκλείεται να υποστείς μια κριτική για την επιλογή σου. Επιπλέον, ένα πρόσωπο από το εργασιακό σου περιβάλλον είναι πιθανόν να εκδηλώσει τον έρωτά του για σένα, όμως αν ενδώσεις στην πρόκληση, να ξέρεις ότι πρόκειται για κάτι διασκεδαστικό μεν, αλλά και προσωρινό, που απλά θα εμπλουτίσει τις ευχάριστες εμπειρίες σου.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε