21/06/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

21/06/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 16:05 Δημιουργία 21/06/18, 16:00

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Το «άστρο» σου λάμπει κι επειδή προσελκύεις άτομα που δίνουν μεγάλη σημασία στη διαφορετικότητα και το ιδιαίτερο στιλ σου, μην τα… αποποιηθείς για κανένα λόγο! Επιπλέον, να θυμάσαι ότι σε αυτήν την περίοδο επικρατεί η «κλασική» συνταγή του «όταν λέω όχι εννοώ ναι», αρκεί να συντηρείς το ενδιαφέρον σου! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ενδέχεται να δοκιμαστείς… σκληρά από πειρασμούς!

Ταύρος
Σήμερα, έχεις τον τρόπο να κερδίσεις τους άλλους, είτε με τα προσόντα σου είτε με την παρουσία σου, το πρόβλημα όμως είναι ότι μαζί με τα «συμπαθή» φλερτ που θα αποκομίσεις, θα υπάρχουν και κάποιες έντονες παρενοχλήσεις, που ενδέχεται να σε φτάσουν στο… αμήν! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε η διεκδίκηση του/της συντρόφου σου από τρίτο πρόσωπο δεν αποκλείεται να λάβει –και δικαίως– πολεμικές διαστάσεις!

Δίδυμοι
Φαίνεται ότι κάποιος/α σε γοητεύει αλλά και σε «ζορίζει» με το πάθος που έχει για τη ζωή κι επειδή η περιέργειά σου είναι… ανίκητη, δεν αποκλείεται τελικά να ενδώσεις σε μια περιπέτεια ή –αν δε βιάζεσαι και τόσο– να κρατήσεις επαφή, έχοντας φυσικά πονηρό σκοπό! Ίσως, μάλιστα, όλα αυτά να συμβούν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας εξόδου, ενώ «παίζει» και ένα διαδικτυακό ραντεβού.

Καρκίνος
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να σου γίνει μια «κρούση» από ένα μάλλον ευκατάστατο πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα και δείχνει πρόθυμο να σου προσφέρει «τον ουρανό με τ’ άστρα»! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ίσως λάβεις ένα δώρο που θα σε συγκινήσει, κράτα όμως και μια επιφύλαξη, μήπως τελικά πρόκειται για «στάχτη στα μάτια», όπως ακριβώς συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις… απιστίας!

Λέων
Αν είσαι μόνος/η, έχεις το ελεύθερο να «παίξεις», καλό είναι όμως να απολαύσεις τις ομορφιές του έρωτα, χωρίς να εγείρεις προσδοκίες για τη συνέχεια, παρά μόνο στα πλαίσια μιας «θεατράλε» συμπεριφοράς. Εξ άλλου, χωρίς αυτήν δεν… ζεις και οι κάθε είδους υπερβολές συγχωρούνται. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, κάνε το ταίρι σου να νιώσει μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά, αφού βλέπει το κακό να πλησιάζει!

Παρθένος
Ένα –υποτίθεται- επαγγελματικό ραντεβού μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ περισσότερο, χωρίς, ωστόσο, να είναι εξασφαλισμένη η συνέχεια μιας ενδεχόμενης σχέσης. Πρόκειται, δηλαδή, για μια μάλλον εφήμερη κατάσταση, η οποία, ωστόσο, δεν παύει να σε εξυπηρετεί, αν πρόκειται να γίνει η δουλειά σου πιο εύκολα! Αν όμως δεν ενδιαφέρεσαι καθόλου, το πιθανότερο είναι να ενοχληθείς από μια επίμονη «κρούση».

Ζυγός
«Παίζοντας» πιο ομαδικά, μπορεί τελικά να ανταμειφθείς με μια γνωριμία, που, πέρα από τις… χαρές της ζωής, θα σου προσφέρει και έναν «ενδιαφέροντα» κοινωνικό κύκλο από τον οποίο, αν χρειαστεί, ενδέχεται να οδηγηθείς και σε άλλες... πηγές ευτυχίας! Αν όμως έχεις κατά νου μια αποκλειστική σχέση, καλύτερα να μην μπεις καν στην διαδικασία, αφού ούτε εσύ, ούτε η άλλη πλευρά θα μπορέσετε να το υποστηρίξετε.

Σκορπιός
Ένα «ισχυρό» άτομο μπορεί να εκδηλώσει μια… παραπάνω συμπάθεια προς το πρόσωπό σου, όσο εύκολο όμως είναι να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις προς τη θετική κατεύθυνση, άλλο τόσο είναι και το να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις στην περίπτωση που δεν ενδώσεις. Κι ένα επιπλέον πρόβλημα είναι ότι την ίδια στιγμή που εσύ θες «να τιμήσεις το στεφάνι σου», το ταίρι σου πιθανόν να βλέπει το όλο θέμα κάπως διαφορετικά!

Τοξότης
Μια συνάντηση με ξένο/η ή ένα ταξίδι μπορεί να εξελιχθεί απρόσμενα καλά και σε σχέση με την προσωπική σου ζωή, εμπλουτίζοντας τις… παρεχόμενες υπηρεσίες! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ενώ αρχικά φαίνεται να υπάρχει ένας «μεγάλος έρωτας», στην πράξη υπάρχουν εμπόδια, με το κυριότερο από αυτά να είναι η ύπαρξη μιας άλλης σχέσης, είτε στη δική σου ζωή είτε σε εκείνη του/της υποψηφίου/ας συντρόφου!

Αιγόκερως
Στους ουρανούς γίνεται «της κολάσεως», το ίδιο και επί της… γης κι αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να αφεθείς στα όσα σου συμβαίνουν, έστω κι αν πρόκειται για κάτι που δείχνει επιπόλαιο. Εξ άλλου, ποτέ δεν ξέρεις τι εξέλιξη μπορεί να έχει μια κατάσταση που σίγουρα κρύβει εκπλήξεις κι αν προχωρήσεις περαιτέρω, το λιγότερο που θα αποκομίσεις θα είναι κάτι νέο ή διαφορετικό στη σεξουαλική σου πρακτική.

Υδροχόος
Ένα πρόσωπο φαίνεται να ενδιαφέρεται για σένα, ωστόσο, με τον Άρη στο ζώδιό σου, όλα δείχνουν τόσο εφήμερα και περιπετειώδη, που δεν υπάρχει περίπτωση να «σου κάτσει» μια σχέση με διάρκεια ή σταθερότητα. Αν, πάλι, δεν έχεις διάθεση για… τέτοια ή απλά είσαι δεσμευμένος/η και ικανοποιημένος/η από το ταίρι σου, μη μπεις καν στην διαδικασία, αφού ο/η άλλος/η μπορεί να σου γίνει «κολλιτσίδα»!

Ιχθύες
Δε θες και πολύ για να εμπλακείς σε μια «θυελλώδη», όσο και… κρυφή κατάσταση, όπου οι έντονες συγκινήσεις θα έχουν τόσο θετικό, όσο και αρνητικό πρόσημο. Ίσως, μάλιστα, πρόκειται για μια νέα γνωριμία στον χώρο της εργασίας σου, αλλά στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση και δεν επιθυμείς τέτοιου είδους περιπέτειες, έχε τον νου σου, μήπως το ταίρι σου δεν είναι τελικά και τόσο… απρόθυμο να κάνει τα ανάλογα!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε