12/06/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

12/06/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 13:45 Δημιουργία 12/06/18, 13:31

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Οι διαβουλεύσεις, αλλά και οι ανταγωνισμοί μεταξύ φίλων, έχουν σήμερα τον πρώτο λόγο, κάτι που ίσως δε θα σου επιτρέψει να αφοσιωθείς αποκλειστικά και μόνο στα δικά σου. Όταν, μάλιστα, μπλέκεσαι σε υποθέσεις άλλων, το πιθανότερο είναι να «λουστείς» τις συνέπειες μιας «συνενοχής», πέρα και ανεξάρτητα από τις πραγματικές σου προθέσεις. Φρόντισε, λοιπόν, να κρατήσεις τις δέουσες αποστάσεις.

Ταύρος
Το ότι κερδίζεις και με… διαφορά στη μάχη των εντυπώσεων δεν είναι απαραίτητα καλό για σένα, αφού σε… περιτριγυρίζουν και άτομα που δεν ταιριάζουν διόλου μαζί σου, αλλά το χειρότερο είναι πως κάποιος/α μπορεί να γίνει τόσο φορτικός/η, που να μην ξέρεις πια τι να κάνεις! Αν, λοιπόν, ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να απομακρύνεις από δίπλα σου τους «ταραξίες».

Δίδυμοι
Από τη στιγμή που θα «κυκλοφορήσεις», είτε στον έξω κόσμο είτε στο διαδίκτυο, ο δρόμος για μια νέα κατάκτηση είναι ανοικτός, ίσως, μάλιστα, υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις κι όσο πιο τολμηρός/η είσαι, τόσο το καλύτερο για σένα! Αν όμως δεν έχεις καμία όρεξη για περιπέτειες ή είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να ενοχληθείς από μια επίμονη συμπεριφορά κάποιου/ας, που όχι μόνο δεν παίρνει από λόγια, αλλά εκλαμβάνει το «όχι» ως «ναι»!

Καρκίνος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ενισχύει την αποδοχή σου από τους άλλους και σου προσφέρει λύσεις «στο πιάτο», φαίνεται όμως ότι εσύ έχεις… αλλού το μυαλό σου και προτιμάς τα πιο δύσκολα, έστω κι αν οι πιθανότητες επιτυχίας σου δε δείχνουν εξασφαλισμένες. Επειδή όμως υπάρχουν και οι… δυσάρεστες εκπλήξεις σε αυτήν τη ζωή, καλό είναι να μην «πας γυρεύοντας», μπαίνοντας σε μια περιπέτεια που δεν ξέρεις που θα καταλήξει.

Λέων
Αν είσαι μόνος/η και επιθυμείς μια μάλλον εφήμερη ερωτική περιπέτεια, τότε ο δρόμος είναι ανοικτός! Αν όμως έχεις κατά νου κάτι πιο σταθερό ή διαρκές, τότε είναι προτιμότερο να μείνεις στις «φιλοφρονήσεις», χωρίς να επιδιώξεις κάτι περισσότερο. Στην περίπτωση βέβαια που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα «χορέψεις», θες-δε θες, αφού το ταίρι σου φαίνεται ιδιαίτερα… ορεξάτο και ανοιχτό σε έξωθεν προκλήσεις.

Παρθένος
Ένα πρόσωπο που σχετίζεται με την εργασία σου μπορεί να γίνει ο/η παρτενέρ σου στον έρωτα και να ζήσετε μαζί έντονες στιγμές, αλλά ,αν προσβλέπεις σε μια διάρκεια ή σταθερότητα στην σχέση σου, μάλλον θα απογοητευτείς, αφού... αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα! Σε κάθε περίπτωση πάντως φρόντισε να τηρήσεις τα δέοντα μέτρα υγιεινής και προστασίας, καθώς το ενδεχόμενο μιας μόλυνσης πιθανόν να σου «κόψει» τη χαρά.

Ζυγός
Αν είσαι σε μια σχέση, μπορεί να διαπιστώσεις ότι μια… τόση δα διαφωνία είναι σε θέση να προκαλέσει μεγάλο «σαματά», θέτοντας σε κίνδυνο τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Αντίθετα, αν είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, τότε όλα λειτουργούν υπέρ σου κι επειδή «στη βράση κολλάει το σίδερο», δεν έχεις παρά να παρακάμψεις τη συνήθη διακριτικότητά σου και να μπεις κατευθείαν στο «ψητό»!

Σκορπιός
Σήμερα, δεν αποκλείεται να βρεθείς σε δύσκολη θέση, ύστερα από μια ερωτική «επίθεση» που θα δεχθείς, ίσως, μάλιστα, από ένα άτομο που θα κάνει κατάχρηση της φιλοξενίας σου – ή της δικής του. Κράτα, λοιπόν, τις αναγκαίες αποστάσεις, ώστε να μην προκύψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αν όμως δεν έχεις… αντιρρήσεις στο να συμβεί κάτι, τότε το μόνο που σου απομένει είναι να τσεκάρεις την ύπαρξη κι ενός τρίτου προσώπου, αφού μπορεί να «μπουκάρει» μέσα!

Τοξότης
Η μέρα προσφέρεται περισσότερο για συζητήσεις που θα βγάλουν αλήθειες και θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πραγματική εικόνα για τη σχέση σου, έστω κι αν προς στιγμή υπάρξει μεγάλος εκνευρισμός ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, αφού μετά θα ακολουθήσουν οι… αγκαλιές! Από την άλλη πλευρά όμως, ενδέχεται να ενοχληθείς από την παρέμβαση ενός γνωστού ή συγγενή στα προσωπικά σου.

Αιγόκερως
Το βέβαιο είναι ότι με την Αφροδίτη απέναντί σου εξακολουθεί να διευρύνεται το «target group» των ενδιαφερόμενων για σένα κι οποιαδήποτε πρόταση σου γίνει ή κάνεις υποκρύπτει ένα γνήσιο ερωτικό ενδιαφέρον. Ίσως, μάλιστα, σου προσφερθεί μια προσφορά ή ένα δώρο, με σκοπό να «πέσεις», εσύ όμως δε χρειάζεται να καταφύγεις σε ανάλογες μεθόδους, αφού η αγάπη δεν μετριέται ούτε με το χρήμα, ούτε με τις παροχές.

Υδροχόος
Έχοντας έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, είναι λογικό να συγκεντρώσεις πολλά κολακευτικά σχόλια, αλλά και… φαρμακερά βέλη από όσους/ες σε ανταγωνίζονται. Σε κάθε περίπτωση πάντως, ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το γρήγορα, αφού ο αιφνιδιασμός είναι ένα από τα πολύτιμα όπλα σου στη «μάχη» των σχέσεων! Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η και θες να... παραμείνεις, κλείσε τα μάτια στους πειρασμούς!

Ιχθύες
Η υπεροχή σου στον ερωτικό τομέα καλά κρατεί και από αυτήν την άποψη το πρόβλημά σου δεν είναι ποσοτικό, αλλά ποιοτικό. Γιατί, έλκοντας ακόμη και «ασύμβατους» τύπους υποψήφιων συντρόφων, που απλά ζητούν… παρηγοριά, είναι πολύ εύκολο να προκύψουν παρεξηγήσεις στη συνέχεια. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, πρόσεξε, μήπως κάποιος/α υπονομεύει τη σχέση σου με διάφορα «τερτίπια».

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε