11-17/06/18: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

11-17/06/18: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:59 Δημιουργία 11/06/18, 14:48

Πώς θα εξελιχθεί η νέα εβδομάδα για τα ερωτικά των ζωδίων;

Κριός
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Βιβλίο
Σε σχέση
Σου αποκαλύπτονται αυτή την εβδομάδα σημαντικές πληροφορίες που θα φωτίσουν σκοτεινά σημεία της σχέσης σου. Ίσως εσύ αποκτήσεις μια βαθύτερη αντίληψη των ανασφαλειών και των φόβων σου που εμποδίζουν την οικειότητα και την εμπιστοσύνη με το άλλο σου μισό, πράγμα που θα συμβάλλει στην καλυτέρευση της σχέσης σου μαζί του. Από την άλλη, θα βρεθείς να μοιράζεσαι άκρως προσωπικές και μυστικές σκέψεις με το ταίρι σου και να ανακαλύπτεις κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς του που θα ενισχύσουν την κατανόηση και θα σας φέρουν πιο κοντά. Τέλος, αν κρατούσες κάποιο μυστικό που βάραινε την ψυχή σου, τώρα θα μπορέσεις να το εκμυστηρευτείς στο αγαπημένο σου πρόσωπο και να νιώσεις ανακούφιση.
Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα αρχίζεις να συνειδητοποιείς τι θέλεις από την αγάπη. Σε ενδιαφέρει να δημιουργήσεις μια σχέση που να έχει βάθος συναισθημάτων, γι αυτό και δύσκολα θα ενδώσεις σε περιπέτειες ή επιπόλαιες καταστάσεις. Αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δεν είναι ακόμη η κατάλληλη στιγμή για να αποκαλύψεις το ενδιαφέρον σου αλλά να περιμένεις να δεις τα κατάλληλα σημάδια. Προσπάθησε να το ψυχολογήσεις και βάλε μπρος το ερευνητικό σου μυαλό για να ανακαλύψεις τα πάντα για τη ζωή του. Επεξεργάσου με προσοχή τα γεγονότα και τις πληροφορίες που παίρνεις για να καταλάβεις αν είναι το κατάλληλο ή το ακατάλληλο άτομο για να σταθεί δίπλα σου.

Ταύρος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άνθη
Σε σχέση
Τρυφερές συναισθηματικές εκδηλώσεις, αγκαλιές και όμορφα λόγια που θα προέρχονται από τα βάθη της καρδιάς του αγαπημένου σου προσώπου, θα σε κάνουν να ξεχάσεις ό,τι σε έχει στεναχωρήσει και να εστιάσεις στην θετική πλευρά της σχέσης σου αλλά και της προσωπικότητας του άλλου σου μισού. Απολαμβάνετε μαζί όμορφες στιγμές και κάνετε πράγματα που σας φέρνουν πιο κοντά και ενδυναμώνουν τα συναισθήματά σας. Ευχάριστες εκπλήξεις αλλά και κάποιο δώρο, μεταφορικά ή κυριολεκτικά, σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα. Μια εξαιρετική εβδομάδα που ευνοεί το δεσμό σου και θερμαίνει τα συναισθήματα, τον ρομαντισμό και την αγάπη.
Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα ασκείς έντονη έλξη στους γύρω σου, καθώς η αυτοπεποίθηση και η κοινωνικότητά σου είναι ιδιαίτερα τονισμένες. Ασχολείσαι περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση και φροντίζεις να αισθάνεσαι κάθε στιγμή όμορφα με τον εαυτό σου. Το φλερτ θα παίξει σημαντικό ρόλο μέσα στην εβδομάδα και θα αποτελέσει τονωτική ένεση για την διάθεση σου. Μπαίνεις δυναμικά στο παιχνίδι του έρωτα. Ακούς κομπλιμέντα, επιβραβεύσεις και λόγια αγάπης. Νέα πρόσωπα εμφανίζονται στο προσκήνιο και κάποιο από αυτά πιθανόν να σου κάνει το κλικ και να ξεκινήσεις μια νέα σχέση.

Δίδυμος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Ράβδος
Σε σχέση
Θα υπάρξουν κάποιες αναταράξεις με το ταίρι σου που αιτία θα είναι η υπερβολική σου αντίδραση σε κάποια πράγματα και ίσως η επιτακτική ανάγκη σου να γίνουν κάποια πράγματα με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις για περισσότερη αρμονία και ισορροπία στη σχέση σου και να μην φέρεσαι ατομιστικά αλλά να δέχεσαι και τις προτάσεις ή πρωτοβουλίες του άλλου σου μισού, διαφορετικά οι διαμάχες θα γίνουν καθημερινότητα και το καλό κλίμα ίσως χαλάσει ανεπιστρεπτί. Αντιθέτως, η ενέργεια αυτής της εβδομάδος θα συντελέσει θετικά στον σεξουαλικό τομέα, όπου θα παρατηρηθεί έντονη δραστηριότητα, πάθος και αισθησιασμός.
Χωρίς σχέση
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι θα αμφιταλαντευτείς έντονα σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου. Ένα κομμάτι του εαυτού σου θέλει το φλερτ, την περιπέτεια και την ελευθερία και το άλλο θέλει σταθερότητα και αποκλειστικότητα, με αποτέλεσμα τα σήματα που στέλνεις προς τα έξω να είναι πολύ συγκεχυμένα. Ευκαιρία για ένα νέο φλερτ που θα χαρακτηρίζεται από έντονο πάθος θα παρουσιαστεί, αλλά αν νιώσεις πως θέλεις κάτι παραπάνω από ένα φλερτ, πρέπει να πάρεις αποφάσεις και να κινηθείς με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και χωρίς φόβο για δέσμευση. Να φροντίσεις να ξεκαθαρίσεις τις προθέσεις σου απέναντι στο άλλο πρόσωπο και να αποφύγεις την διφορούμενη στάση που μόνο αρνητικές εντυπώσεις θα μπορούσε να δώσει.

Καρκίνος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Κλειδί
Σε σχέση
Θα υπάρξει μεταμόρφωση στο δεσμό σου και θα έχεις ευκαιρίες για να αποκαταστήσεις την συναισθηματική σου ασφάλεια, να ξεκαθαρίσεις θέματα που προκάλεσαν εντάσεις με τον αγαπημένο σου και να βελτιώσεις την επικοινωνία σας. Τρυφερές στιγμές μαζί με το ταίρι σου και ευτυχή γεγονότα που επαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου, είναι μια σημαντική εβδομάδα γιατί η εμπιστοσύνη εδραιώνεται ξανά, εστιάζεις στα θετικά της σχέσης σου και δεν αφήνεις εξωτερικούς παράγοντες να σε αποπροσανατολίσουν.
Χωρίς σχέση
Με ανάλαφρη και αισιόδοξη διάθεση ξεκινάς την εβδομάδα σου και ετοιμάζεσαι να μπεις ξανά στο ερωτικό παιχνίδι. Η αισθηματική σου ζωή θα αναθερμανθεί με νέες γνωριμίες, φλερτ και συναρπαστικές ερωτικές εξελίξεις. Ο ερωτισμός σου θα είναι έντονος και το ερωτικό παιχνίδι θα απογειώσει την καθημερινότητα σου. Ίσως πάρεις την απόφαση να μπεις σε μια πολλά υποσχόμενη δέσμευση που θα ανατρέψει τα δεδομένα της ζωής σου και θα σε οδηγήσει στην πολυπόθητη ευτυχία.

Λέων
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Πουλιά
Σε σχέση
Αυτή την εβδομάδα ισχυροποιείται η επικοινωνία με το άλλο σου μισό και γεγονότα που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις χαρά και ζωντάνια. Θα απολαύσεις τον έρωτα με το άλλο σου μισό, κάνοντας μαζί διάφορες δραστηριότητες, διασκεδάζοντας, συναντώντας παρέα φίλων ή κάνοντας θαλάσσιες μετακινήσεις. Ερωτικές εξομολογήσεις θα σου δώσουν μεγάλη χαρά και θα ενισχύσουν την ελπίδα σου. Το ταίρι σου περνάει περισσότερο χρόνο μαζί σου και προσπαθεί να σου δείξει πόση έχει η ύπαρξη σου στη ζωή του.
Χωρίς σχέση
Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς για να ανανεωθείς και να ανοίξεις την πόρτα στον έρωτα. Την εβδομάδα αυτή θα ευνοηθούν οι νέες γνωριμίες, φλερτ, ραντεβού και ερωτικές επικοινωνίες. Ίσως επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν ή να αρχίσεις να βγαίνεις ξανά με κάποιο πρόσωπο που γνώρισες, άλλα για κάποιους λόγους, δεν είχε προχωρήσει στο παρελθόν. Σε ταξίδι ή μετακίνηση, είναι πιθανό να κάνεις μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα βρεις πολλά κοινά ενδιαφέροντα.

Παρθένος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Σύννεφα
Σε σχέση
Η σύγχυση θα είναι έντονη αυτή την εβδομάδα και θα πρέπει να είσαι τέρας ψυχραιμίας για να μην οδηγηθείς σε συμπεριφορές που θα δυσχεράνουν περισσότερο το κλίμα με το ταίρι σου. Σε κατακλύζουν αμφιβολίες για τα συναισθήματα του και για τα δικά σου. Τι θέλεις πραγματικά να κάνεις; Έχεις ακόμη συναισθήματα ή μένεις στη σχέση αυτή από συνήθεια; Δεν είναι η κατάλληλη φάση για να επαναπροσδιορίσεις τη σχέση σου, διότι το μυαλό σου είναι ταραγμένο και δεν μπορείς να σκεφτείς καθαρά. Μια συζήτηση προς το τέλος της εβδομάδας θα αποτελέσει ιδανική ευκαιρία για να ξεκαθαριστεί το τοπίο και να γλυκάνει το κλίμα ξανά.
Χωρίς σχέση
Βρίσκεσαι σε μια ανησυχία για τις ερωτικές σου υποθέσεις, που ενδεχομένως να μην βασίζεται σε γεγονότα αλλά σε λανθασμένες προαισθήσεις και ενδότερες ανασφάλειές σου. Μπορεί να μην υπάρξουν οι επιθυμητές εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, αλλά σίγουρα θα επαναπροσδιορίσεις τι θέλεις από μια σχέση. Ένα φλερτ ίσως ξεκινήσει αυτή την περίοδο με αβέβαιη κατάληξη. Αν θες να ελαχιστοποιήσεις τις αρνητικές επιδράσεις, πρόσεχε πολύ την επικοινωνία σου και τι σημάδια στέλνεις προς τα έξω.

Ζυγός
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Ποντίκια
Σε σχέση
Δύσκολα τα πράγματα για την εβδομάδα αυτή. Το ταίρι σου ίσως αφιερώσει περισσότερο χρόνο σε κοινωνικές δραστηριότητες ή ενασχολήσεις που δεν σχετίζονται με εσένα και αυτό να σε πειράξει. Ίσως νιώθεις πως σταδιακά απομακρύνεται από εσένα ή ότι χάνει το ενδιαφέρον του και αυτό σε κάνει να εκνευρίζεσαι και να διαμαρτύρεσαι έντονα. Αν και θα υπάρξουν κάποιες τρυφερές στιγμές, οι ανησυχίες σου και οι ανασφάλειες σου, δε θα σου επιτρέψουν να τις απολαύσεις. Αν βλέπεις πως κάτι δε δουλεύει στο δεσμό σου, σκέψου μήπως ήρθε η ώρα και εσύ να αλλάξεις τακτική.
Χωρίς σχέση
Καλείσαι να δώσεις απαντήσεις σε ρωτήματα που σε βασάνιζαν μέχρι πρότινος, όσον αφορά την κατάληξη μιας πρώην σχέσης που σε στιγμάτισε αλλά και της δικής σου συμπεριφοράς απέναντι στον έρωτα. Η επιφυλακτικότητα σου και η δυσκολία να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι θα σταθούν εμπόδιο στην προσέγγιση του ατόμου που έχει κλέψει την καρδιά σου. Θα απαιτηθεί προσπάθεια και προσγειωμένες κινήσεις εκ μέρους σου για να αξιοποιήσεις νέες γνωριμίες. Μην αφήνεις την απαισιοδοξία να σε καταβάλει.

Σκορπιός
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Πύργος
Σε σχέση
Κάποια προβλήματα από το παρελθόν ίσως κάνουν την εμφάνιση τους και κλονίσουν τη σχέση σου. Είναι σημαντικό να μην ριψοκινδυνεύεις την πορεία της σχέσης για ανούσιους λόγους. Πρόσεχε τα λόγια σου γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξη, ακόμη και χωρισμό, μην ανοίξεις κόντρα με το άλλο σου μισό. Ήρθε η στιγμή να επαναπροσδιορίσεις τι θέλεις από το δεσμό σου και να δεις αν αυτή η σχέση σε βοηθά να εξελιχθείς ή εμποδίζει τους στόχους σου. Δεν είναι ώρα αποφάσεων αλλά ενδοσκόπησης και επεξεργασίας της κατάστασης.
Χωρίς σχέση
Έχεις την τάση να κρύβεις από τους άλλους τι πραγματικά αισθάνεσαι και να κλείνεσαι στον εαυτό σου αυτή την εβδομάδα. Πιθανόν να σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο το οποίο αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να προσεγγίσεις. Δεν είναι το κατάλληλο διάστημα για να αρχίσεις μια νέα σχέση, αλλά να επαναπροσδιορίσεις τις επιθυμίες και τους στόχους σου. Ίσως να εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το ερωτικό σου παρελθόν, προβληματίζοντάς σε αν θα πρέπει να δώσεις μια νέα ευκαιρία ή να αφήσεις τα πράγματα όπως έχουν.

Τοξότης
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι τα Άστρα
Σε σχέση
Η αισθηματική σου ζωή βελτιώνεται και έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, σε διανοητικό, ψυχικό αλλά και σωματικό επίπεδο. Συζητήσεις που αφορούν το μέλλον σας, θα σε κάνουν να πετάξεις από τη χαρά σου, αλλά μην μείνεις μόνο σε λόγια αλλά βασίσου σε πράξεις. Στη σεξουαλική σας ζωή θα έχεις μεγάλη έμπνευση που θα έχει θετικό αντίκτυπο και θα είναι πηγή ικανοποίησης και για τους δύο. Τέλος, ίσως δεις μια έντονη επιθυμία σου να πραγματοποιείται και θα χαρείς πάρα πολύ. Οι ελπίδες για ένα καλύτερο μέλλον με το άλλο σου μισό δείχνουν πιο πραγματοποιήσιμες από ποτέ.
Χωρίς σχέση
Νέες επαφές θα σε ωθήσουν σε νέα σχέδια και όνειρα, που όμως η εξέλιξη είναι αβέβαιη. Για σένα ο έρωτας είναι διασκέδαση, ανεμελιά και χαρά, δεν είσαι ακόμη σε θέση να αναλάβεις καθήκοντα και ευθύνες, πόσο μάλλον περιορισμούς. Για αυτό και άτομα που θα διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από εσένα, θα μείνουν έξω από τη λίστα. Παρόλα αυτά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσεις ένα νέο άτομο που μαζί του θα ζήσεις μαγευτικές εμπειρίες και δε θα σε πιέσει να μπεις σε καλούπια, αλλά θα σε ερωτευθεί και θα σε δεχτεί για αυτό που πραγματικά είσαι.

Αιγόκερως
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι το Φέρετρο
Σε σχέση
Η εβδομάδα ενέχει δυσκολίες και προβλήματα που θα δοκιμάσουν το δεσμό σου και θα πυροδοτήσουν διαφωνίες και συγκρούσεις. Είναι σημαντικό να μην ριψοκινδυνεύσεις το δεσμό σου για ανούσιο λόγο, γιατί τα πράγματα μπορεί να πάρουν μια άσχημη τροπή χωρίς να υπάρχει γυρισμός. Μην αφήσεις να σε καταβάλλουν οι αναποδιές και προσπάθησε να μην βγάλεις τον κακό σου χαρακτήρα, αντί αυτού δείξε ψυχραιμία, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος να έρθεις σε ρήξη ακόμη και σε χωρισμό με το άλλο σου μισό.
Χωρίς σχέση
Συνειδητοποιείς πως αυτό που στέκεται εμπόδιο στην ερωτική σου ευτυχία είναι η ανασφάλεια και ο φόβος σου να προχωρήσεις μπροστά. Ίσως χώρισες πρόσφατα από μια μακροχρόνια δέσμευση και σου είναι δύσκολο να τον βγάλεις από το μυαλό σου ή το άτομο που σε ενδιαφέρει δεν δείχνει κανένα σημάδι ενδιαφέροντος και απελπίζεσαι. Μην αφήνεις τις κακές εμπειρίες να σε ρίξουν, πάρε τα πάνω σου και έχε πίστη στον εαυτό σου. Είναι ιδανικό διάστημα για να κάνεις μια επαναξιολόγηση της αισθηματικής σου ζωής και να κλείσεις μέσα σου κάποια κεφάλαια.

Υδροχόος
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι ο Ιππέας
Σε σχέση
Θα βρεθείς ενόψει σημαντικών αλλαγών στη σχέση σου και θα θέσεις νέους κανόνες που θα αλλάξουν την κατάσταση προς όφελός σου. Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ θετική για τα αισθηματικά σου. Η ανάγκη να δραπετεύσεις από την καθημερινότητα και να ξεκουραστείς, θα σε οδηγήσει σε ευχάριστες εξορμήσεις με το άλλο σου μισό που θα αποτελέσουν τονωτικές ενέσεις για το δεσμό σας. Το αγαπημένο σου πρόσωπο γίνεται πιο τρυφερό, στοργικό και αφιερώνει περισσότερο χρόνο για να είστε μαζί. Από την άλλη εσύ θα κάνεις τα απαραίτητα βήματα ώστε να αναζωπυρώσεις τη χαμένη αίγλη του έρωτα σας με απόλυτη επιτυχία.
Χωρίς σχέση
Αν υπήρξε μια πρόσφατη γνωριμία, αυτή την εβδομάδα θα φανεί αν θα αντέξει, τι είδους προοπτικές έχει και ποια είναι τα πραγματικά συναισθήματα της άλλης πλευράς. Δώσε προσοχή και μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Επίσης απέφυγε παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να τρομάξουν το άλλο πρόσωπο. Τέλος, δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα καταλήξει σε φλογερό και παθιασμένο έρωτα αλλά θα έχει δύσκολη πορεία. Γενικότερα είσαι σε διάθεση να φλερτάρεις και να ζήσεις έντονες καταστάσεις στον έρωτα, δίχως να σε νοιάζει τόσο.

Ιχθύες
Η κάρτα που αντιπροσωπεύει την εβδομάδα σου είναι η Καρδιά
Σε σχέση
Υπάρχει το κατάλληλο έδαφος αυτή την εβδομάδα για να βελτιώσεις, να αποκαταστήσεις ή να ξαναζεστάνεις μια σχέση που ταλαιπωρήθηκε αρκετά. Βιώνεις εντονότερα την συντροφικότητα και τον έρωτα, το κλίμα είναι πολύ ευχάριστο και διακατέχεστε και οι δύο από μια αγαπησιάρικη διάθεση που σας οδηγεί σε ευχάριστες στιγμές και ενδυναμώνει τα συναισθήματά σας. Δεν θα έχεις καμία αμφιβολία για το τι αισθάνεται το ταίρι σου και αυτό θα σε ωθήσει να επενδύσεις περισσότερο στη σχέση και να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον σας.
Χωρίς σχέση
Η αυξημένη ερωτική σου διάθεση, η γοητεία που εκπέμπεις και η κοινωνικότητά σου συμβάλλουν θετικά σε νέες γνωριμίες και σε προσεγγίσεις από ευχάριστα και ενδιαφέροντα άτομα. Αυτή την εβδομάδα θα βρεθείς να διασκεδάζεις, να φλερτάρεις και ζεις έντονες ερωτικές στιγμές. Νιώθεις την αγάπη, τη συμπάθεια και το θαυμασμό από το περιβάλλον σου, εμπλουτίζεις τη λίστα των προσώπων που σου εκδηλώνουν το θαυμασμό τους και νιώθεις όλα να πηγαίνουν προς το καλύτερο. Δεν αποκλείεται τώρα να είναι η στιγμή που θα συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα σου.

Πηγή: astropedia.gr

Αν σου άρεσε κάνε