08/06/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

08/06/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 13:05 Δημιουργία 08/06/18, 12:46

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, η ημέρα προσφέρεται για μια συγκέντρωση στο σπίτι σου, αφού μέσα από το «οικογενειακό» κλίμα θα προκύψει και κάτι αρκετά «αγαπησιάρικο»! Αν, πάλι, σου γίνει μια πρόταση φιλοξενίας ή μια πρόσκληση σε δείπνο, να είσαι σίγουρος/η ότι θα λάβει ερωτικές διαστάσεις, ιδιαίτερα αν επιδείξεις την… νοικοκυροσύνη σου στο πλύσιμο των πιάτων και το στρώσιμο του κρεβατιού!

Ταύρος
Με τον Άρη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, η υπομονή σου εξαντλείται και τα θέλεις όλα «εδώ και τώρα», χωρίς όμως να υπολογίζεις τις διαθέσεις των άλλων, κάτι που εύκολα μπορεί να προκαλέσει προστριβές ή παρεξηγήσεις. Ανάλογα αποτελέσματα όμως θα υπάρξουν κι αν κάποιος/α σου «την πέσει», πιέζοντάς σε να ενδώσεις και έχοντας παρεξηγήσει την «επαγγελματική» διάθεσή σου να τον/την εξυπηρετήσεις.

Δίδυμοι
Όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, η παρουσία σου προκαλεί το ενδιαφέρον, κάτι βέβαια που μπορείς να εκμεταλλευτείς στο έπακρο, αν ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή. Ίσως, μάλιστα, λάβεις πρακτική βοήθεια από έναν φίλο ή μια φίλη που θα προθυμοποιηθεί να μεσολαβήσει για την… ευτυχία σου! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε μια ανάλογη πρωτοβουλία ενδέχεται να δημιουργήσει θέματα.

Καρκίνος
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να «αγγίξεις» μια ευτυχία αντάξια των προσδοκιών σου, με επιπλέον «bonus» την παροχή υπηρεσιών από και προς το υπάρχον ή το μελλοντικό ταίρι σου. Και το μόνο που μπορεί να εμποδίσει ή να καθυστερήσει μια τέτοια εξέλιξη είναι η… εξονυχιστική εξέταση, στην οποία θα υποβάλλεις τους άλλους, «ψήνοντάς τους το ψάρι στα χείλη» μέχρι να πεις το ναι!

Λέων
Ο Άρης απέναντί σου καθιστά κάθε κατάσταση διεκδικήσιμη και δεν αποκλείεται προς στιγμή να θορυβηθείς ή να απογοητευτείς από μια εξέλιξη στα προσωπικά σου, σύντομα όμως «θα γυρίσει ο τροχός». Επιπλέον, είναι πιθανό να βρεθείς σε δίλημμα για το αν θα δράσεις κρυφά ή φανερά, αφού το παρασκήνιο είναι… εδώ. Ίσως, μάλιστα, πρόκειται για ένα πρόσωπο που συνδέεται και με τα επαγγελματικά σου.

Παρθένος
Να, λοιπόν, που ήρθε και η δική σου σειρά για να χαρείς τη ζωή σου, χωρίς προβλήματα και κωλύματα κι αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να επιλέξεις ανάμεσα στο καλό και το καλύτερο. Μη χάνεις όμως τον χρόνο σου «ψειρίζοντας» τις καταστάσεις, ούτε να κάνεις σχέδια και προγράμματα. Απλά, αφήσου στην ροή κι όλα τα άλλα θα γίνουν από μόνα τους. Ίσως, μάλιστα, συμβεί κάτι με ένα παλιό σου «αμόρε».

Ζυγός
Ο Άρης στον «οίκο» των ερώτων σου δημιουργεί ισχυρές έλξεις και… απώσεις, χωρίς να αποκλείεται μια έντονη «παρενόχληση», αλλά σε κάθε περίπτωση το πρώτο σου μέλημα είναι να μην εμπλακείς με ζήλειες και ανταγωνισμούς που θα σου χαλάσουν την ηρεμία! Επειδή, δε, είναι στη διάθεσή σου ένα πρόσωπο που σε βλέπει και σαν συνεργάτη, μάλλον σε συμφέρει να κινηθείς προς την μεριά του!

Σκορπιός
Αν είσαι μόνος/η, τότε μια συνάντηση σε ταξίδι ή κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής εκδήλωσης, μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι ουσιαστικό, αν φυσικά το επιθυμείς. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις ένα ερωτικό μήνυμα από μακριά ή να αναβιώσει μια σχέση με άτομο του εξωτερικού. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, αναμένονται εντάσεις και «φουρτούνες», με αιτία κι αφορμή ένα οικογενειακό θέμα.

Τοξότης
Ο Ερμής στον 7ο ηλιακό οίκο σου, διευκολύνει την επαφή σου με τους άλλους και μια σχέση σου πιθανόν να «δεθεί» μέσα από μια ευχάριστη και λειτουργική επικοινωνία. Επιπλέον, με την Σελήνη να κινείται στον Κριό, οι εξελίξεις ενδέχεται να είναι ραγδαίες, από την άλλη πλευρά όμως, πρόσεξε, μήπως μια αψυχολόγητη ή απότομη κίνησή σου συμβάλλει σε μια ένταση που σίγουρα θα μπορούσε να αποφευχθεί.

Αιγόκερως
Ναι μεν η ζωή σε «σπρώχνει» να ασχοληθείς… ξανά με τις δουλειές σου και τις φιλοδοξίες που τις συνοδεύουν, αλλά σε αυτήν τη φάση η ουσία για σένα κρύβεται σε μια σχέση, που, εκτός από τη συναισθηματική ανταπόκριση που εμπεριέχει, κινείται σε ένα πλαίσιο αμοιβαίας χρησιμότητας και ανταλλαγής υπηρεσιών. Μπορείς, λοιπόν, να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου», όποτε κάνε το μεγάλο βήμα!

Υδροχόος
Μια επαγγελματική συνάντηση μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι… πολύ περισσότερο, αφού βέβαια πρώτα ολοκληρωθούν οι εργασίες! Με τον Άρη στο ζώδιό σου πάντως, είναι εύκολο να προκύψουν εντάσεις, είτε αυτό έχει να κάνει με μια δική σου συμπεριφορά είτε με αντιδράσεις των άλλων απέναντί σου. Τελικά όμως τίποτε δεν καταχτιέται χωρίς αγώνα, με την αξία του κατακτημένου να δίνει δόξα στον νικητή!

Ιχθύες
Το θετικό κλίμα που επικρατεί στα προσωπικά σου θα φέρει σίγουρα αποτελέσματα, αν ενδιαφέρεσαι να κάνεις μια νέα αρχή, έστω και με μια παλιά σου αγάπη! Ωστόσο, δεν πρέπει να αγνοήσεις κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες, αφού αυτές θα κρίνουν και τη συνέχεια. Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε τον λόγο έχουν οι υπηρεσίες που θα προσφέρει ο ένας στον άλλον, από μαγείρεμα και «ντάντεμα» μέχρι… μασάζ!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε