05/06/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

05/06/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:41 Δημιουργία 05/06/18, 12:34

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Οι αρκετές και σημαντικές υποχρεώσεις σου δε σου επιτρέπουν να κινηθείς όπως θα ήθελες στα προσωπικά σου κι ίσως το καλύτερο που μπορείς να έχεις είναι μια «οικογενειακή» κατάσταση με το ταίρι σου, αφού τουλάχιστον θα απολαύσεις τα καλά της… μονιμότητας! Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε πιθανόν να καταφύγεις στην πατρική σου οικογένεια, αφού έτσι κι αλλιώς εκεί… έξω η τύχη σου δε θα είναι και τόσο καλή!

Ταύρος
Οι συναισθηματικές σου ανάγκες γίνονται πιο πιεστικές, αφού νοιώθεις πως κάτι σου λείπει, αλλά σε αυτήν τη φάση είναι μάλλον δύσκολο να βρεις την επιθυμητή ανταπόκριση. Αν, μάλιστα, επιμείνεις να διεκδικείς πεισματικά αυτόν/η που σου έχει «σφηνωθεί» στο μυαλό, μπορεί μεν να τον/την κερδίσεις, παράλληλα όμως θα «φορτωθείς» και τα προβλήματά του/της, τα οποία αργά ή γρήγορα θα σε «πνίξουν».

Δίδυμοι
Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μια φάση αξιολόγησης και σίγουρα χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο, αφού υπάρχουν… άλλα που πρέπει να προηγηθούν! Ανεξάρτητα όμως με το τι θέλεις και το «τι θα μπορούσε να γίνει αν…», η ζωή σου θέτει ένα ζήτημα, στο οποίο θα πρέπει να δώσεις μια ρεαλιστική απάντηση. Μερικές φορές δε μπορείς να τα έχεις όλα κι αν δεν το αντέχεις, μην προχωρήσεις γιατί θα απογοητευτείς.

Καρκίνος
Με τον Δία στον 5ο ηλιακό οίκο σου και τον Κρόνο απέναντί σου, τα διλήμματα καλά κρατούν, αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση που δε «σε χωρά» πια, θα έχεις την ευκαιρία, είτε να την ενισχύσεις μέσα από μια επισημοποίηση είτε να… απαλλαγείς από αυτήν! Αν, πάλι, είσαι μόνος/η και διαθέσιμος/η, έχεις το ελεύθερο να δράσεις κατά βούληση, σε κάθε περίπτωση όμως, φρόντισε να τηρήσεις τα δέοντα μέτρα υγιεινής.

Λέων
Ο Άρης απέναντί σου ενδέχεται να συμβάλλει σε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, είτε δική σου είτε των άλλων, αλλά αν δεν αντέχεις τον σκληρό ανταγωνισμό, είναι προτιμότερο να απέχεις από κάθε τι που θα μπορούσε να σε αγχώσει ή να σε αποσυντονίσει. Επιπλέον ενδέχεται να κατηγορηθείς άδικα για κάτι, με την παρεξήγηση, ωστόσο, να λύνεται σύντομα και να αντικαθίσταται από… έρωτα!

Παρθένος
Αν έχεις την πεποίθηση ότι μπορείς να «δέσεις» τον άνθρωπό σου με εκδηλώσεις «υποταγής» και με ένα μπαράζ προσφοράς υπηρεσιών, μάλλον δουλεύεις στον… βρόντο! Ίσως, μάλιστα, δημιουργήσεις ένα πολύ κακό προηγούμενο στην σχέση σου, που σίγουρα θα το βρεις μπροστά σου. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, η ημέρα δεν προσφέρεται για πολλά-πολλά κι είναι προτιμότερο να αφοσιωθείς στις δουλειές σου.

Ζυγός
Αν είσαι μόνος/η, να ξέρεις ότι αυτό το «καθεστώς» θα αλλάξει πολύ σύντομα, μπορεί και άμεσα, ανεξάρτητα με τα εμπόδια που θα προκύψουν, ιδίως σε επικοινωνιακό επίπεδο. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε με τον Άρη στον «οίκο» των ερώτων σου, μια αντίστοιχη αλλαγή θα προκαλέσει αναταράξεις, ίσως και την διακοπή της σχέσης σου, γι’ αυτό «ζύγισε» προσεκτικά τις συνέπειες ενός ενδεχόμενου ρίσκου.

Σκορπιός
Ίσως έφτασε η στιγμή να πάρεις μια δύσκολη απόφαση, αλλά μην κάνεις το λάθος να κρίνεις τα πράγματα, με γνώμονα το τι ευχαριστεί τους άλλους. Οι δικές σου ανάγκες και επιθυμίες είναι που «μετράνε» πρώτες κι εκεί δε χωρούν υποχωρήσεις, αφού το πιθανότερο είναι να αρχίσεις να «παλεύεις» μια κατάσταση, που απλά… δεν παλεύεται! Επιπλέον, μπορεί να προβληματιστείς από μια σεξουαλική «δυστοκία».

Τοξότης
Αν είσαι σε μια σχέση η οποία έχει κάνει τον κύκλο της ή βασανίζεσαι από μια κατάσταση που «τραβάει σε μάκρος» χωρίς να σου προσφέρει αυτά που επιθυμείς, τότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις τις αποφάσεις σου. όσο κι αν στενοχωρηθεί κάποιος/α! Αν όμως ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, είναι προτιμότερο να περιμένεις, αφού σήμερα το σύμπαν δεν σε πάει!

Αιγόκερως
Παρά τα ενθαρρυντικά μηνύματα που λαμβάνεις, οι συνθήκες είναι κατάλληλες, όχι για να «δράσεις» άμεσα, αλλά για να βάλεις κάτω τα πράγματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Όμως, αν σε πρώτη φάση το μυαλό σου μπορεί να σε βοηθήσει να απεμπλακείς από κάθε είδους «κολλήματα» ή κλισέ που σε καθορίζουν και σε απομακρύνουν από την ευτυχία σου, σε δεύτερη φάση σειρά έχει η καρδιά σου να επιλέξει!

Υδροχόος
Αν είσαι μόνος/η, τότε, με τον Άρη στο ζώδιό σου, είναι μάλλον άτοπο να αναζητάς σταθερότητα και διάρκεια σε μια σχέση. Ανεξάρτητα όμως από αυτό, μπορείς σίγουρα να κατακτήσεις έναν δύσκολο «στόχο» κι όσο έχεις ένα τέτοιο κίνητρο, δεν αποκλείεται να «πείσεις» τον εαυτό σου να ασχοληθεί με μια περίπτωση, που στην πραγματικότητα δεν αξίζει την προσοχή σου, αφού μόνο προβλήματα θα σου δημιουργήσει.

Ιχθύες
Με την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, οι επιτυχίες σου είναι δεδομένες, αν όμως συμβιώνεις με το ταίρι σου, ενδέχεται να υπάρξει και μια μάλλον απογοητευτική εξέλιξη. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η και προκύψει κάτι «ενδιαφέρον» κράτα τις επιφυλάξεις σου, μήπως τελικά πρόκειται για μεγάλο «μπέρδεμα». Ίσως, μάλιστα, ένας φίλος ή μια φίλη να είναι μέρος του «προβλήματος», με συνέπεια να βρεθείς σε αρκετά δύσκολη θέση.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε