04/06/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

04/06/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:56 Δημιουργία 04/06/18, 11:50

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε με αφορμή μια μίνι κρίση θα κληθείς να συζητήσεις με το ταίρι σου, ώστε να ξεκαθαριστούν κάποια πράγματα και να επανέλθουν οι… αγκαλιές και το καλό κλίμα! Αν, πάλι, είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, σίγουρα έχεις καλύτερες πιθανότητες «εντός των τειχών», αφού εκεί… έξω μπορεί να σε «στήσουν» σε ένα ραντεβού ή να μην μπορέσεις εσύ να πας.

Ταύρος
Με την Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου, είναι σχετικά… εύκολο να ζήσεις μια ρομαντική περιπέτεια σε ταξίδι ή σε εκδρομή, ίσως, μάλιστα, ο Δίας απέναντί σου να… μεσολαβήσει, ώστε να υπάρξει μια ακόμη πιο ευοίωνη εξέλιξη! Αν όμως έχεις ήδη κάποια δέσμευση και δε θες να την «προδώσεις», είναι προτιμότερο να αφήσεις τα «ξεπορτίσματα» και να μείνεις με το ταίρι σου, σε ένα ασφαλές περιβάλλον χωρίς προκλήσεις.

Δίδυμος
Αν είσαι μόνος/η, κανείς και τίποτε δεν αποκλείει το να έρθεις πολύ κοντά με κάποιον/α, όσον αφορά όμως το ποιόν του/της υποψηφίου/ας, το πιθανότερο είναι να κουβαλά ένα τουλάχιστον σημαντικό πρόβλημα, που αργά ή γρήγορα θα γίνει και δικό σου, οπότε μην παίρνεις και πολύ… φόρα! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να δοκιμαστείς από μια σεξουαλική «αφλογιστία», που οφείλεται στο υπερβολικό άγχος σου.

Καρκίνος
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και τον Δία στον 5ο ηλιακό οίκο σου, όλα μπορεί να εξελιχθούν σύμφωνα με τις επιθυμίες σου, ενώ αν ενδιαφέρεσαι για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή, δεν αποκλείεται να σου τύχει ένα πρόσωπο, που θα σε καλύψει συναισθηματικά αλλά και οικονομικά! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ενδέχεται να στενοχωρηθείς από μια εξέλιξη στη ζωή του/της συντρόφου σου.

Λέων
Ο Άρης απέναντί σου συνεχίζει να σε «προωθεί», στην παρούσα φάση όμως δεν εξαρτάται μόνο από σένα το τι θα συμβεί, αφού προηγούνται οι απανταχού… διεκδικητές κι ίσως τελικά να μη γλιτώσεις την εμπλοκή σου σε μια αντιζηλία. Υπάρχει ωστόσο και ο δρόμος της Αφροδίτης στον 12ο ηλιακό οίκο σου, να κάνεις, δηλαδή, τη… δουλειά σου στα κρυφά, παρακάμπτοντας κάθε εξωτερική «ενόχληση».

Παρθένος
Η Αφροδίτη ευνοεί την κοινωνική σου ζωή κι αν είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται να βρεις το πρόσωπο που αναζητάς μέσα σε μια παρέα. Σίγουρα, βέβαια, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, οπότε διασκέδασε κι απόλαυσε ό,τι σου προσφέρεται, χωρίς να κάνεις σχέδια για το αύριο. Εξ άλλου έχεις και δουλειές, οπότε είναι πιθανό να μην μπορέσεις να διαθέσεις τον χρόνο που θα ήθελες στο πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα.

Ζυγός
Με την Αφροδίτη «κορώνα στο κεφάλι σου» και την Σελήνη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, ευνοείται μια ερωτική περιπέτεια με ανοικτό… φινάλε κι αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, κινήσου όπως νομίζεις. Σε διαφορετική περίπτωση βέβαια θα πρέπει να αρκεστείς σε ένα ανεπαίσθητο φλερτ, ώστε να μην προκύψει «θέμα» με το ταίρι σου, που με δεδομένη την «πολιτική ανοικτών θυρών» που ακολουθείς, έχει κάθε λόγο να ανησυχεί.

Σκορπιός
Παρά τα σοβαρά ζητήματα που σε απασχολούν, υπάρχει αρκετός χώρος και για πιο ανάλαφρες καταστάσεις ή ερωτικά παιχνιδίσματα, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις, βγεις στον έξω κόσμο ή «σερφάρεις» στο διαδίκτυο. Το παράδοξο της υπόθεσης, μάλιστα, είναι ότι την ίδια στιγμή που οι επαγγελματικές αναζητήσεις και επαφές σου μπορεί να «στραβώσουν», θα λάβεις ως… αντάλλαγμα μια ευχάριστη ερωτική περιπέτεια!

Τοξότης
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το κλίμα μπορεί να βαρύνει εξ αιτίας κάποιων πιεστικών προβλημάτων ή μιας κριτικής που θα σου ασκηθεί και μένει να δεις, αν τελικά η σχέση σου έχει πραγματικές βάσεις, ώστε να αντέχει «κραδασμούς». Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε να θυμάσαι ότι σήμερα ελκύεις το… πρόβλημα, που ενδεχομένως να αποτυπωθεί τόσο στα χαρακτηριστικά μιας νέας σχέσης, όσο και στο ποιόν του/της συντρόφου σου.

Αιγόκερως
Αν είσαι μόνος/η, όλα συνηγορούν σε μια νέα γνωριμία, που μπορεί να σε καλύψει σε πολλά. Φαίνεται όμως ότι παίρνεις τον ρόλο σου πολύ πιο… σοβαρά από όσο θα έπρεπε, κάτι που όχι μόνο δεν διευκολύνει τα πράγματα, αλλά «φορτώνει» το ταίρι σου με κώδικες και κανόνες που του κόβουν τον αυθορμητισμό. Επιπλέον, σε κάθε ερωτική επαφή σου, φρόντισε να τηρήσεις τα δέοντα μέτρα υγιεινής και προστασίας.

Υδροχόος
Αναμένονται «μπερδέματα» ή απογοητεύσεις κι όσον αφορά στη δική σου στάση εκείνο που καλείσαι πρωτίστως να κάνεις είναι το να μη γίνεις έρμαιο της ανασφάλειάς σου και να μη λειτουργήσεις ενοχικά, αφού η «άλλη πλευρά» θα το εκμεταλλευτεί. Κατά τα άλλα βέβαια η Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να σου φέρει έναν έρωτα στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με αυτήν.

Ιχθύς
Αν είσαι μόνος/η και… έρημος/η και προσδοκάς να «αναστηθείς» μέσα από μια σχέση, το πιθανότερο είναι να έχεις την ευκαιρία που σου αξίζει. Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να προκύψει κι ένα περίπλοκο ζήτημα που αφορά ένα οικείο σου πρόσωπο και θα απορροφήσει μεγάλο μέρος του χρόνου και της προσοχής σου. Αν, βέβαια, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα σου έρθει πιο εύκολο το να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου»!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε