01/06/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

01/06/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:12 Δημιουργία 01/06/18, 11:57

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Με ποικίλα θέματα να συσσωρεύονται, ζητώντας επιτακτικά τη λύση τους, φαίνεται να έχει μεγαλύτερη σημασία για σένα μια «εδώ και τώρα» απόλαυση, παρά κάτι πιο διαρκές, που θα σου «φάει» πολύτιμο χρόνο από τις λοιπές δραστηριότητές σου. Κάποια στιγμή βέβαια τα πράγματα θα αλλάξουν, αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, ζήσε το σήμερα, χωρίς να δίνεις σημασία στο τι λένε οι άλλοι, αφού δεν αξίζει να τσακώνεσαι για τίποτα!

Ταύρος
Αν είσαι μόνος/η, ο Δίας απέναντί σου αλλά και η Αφροδίτη στον οίκο της επικοινωνίας σου σε βοηθούν να προσελκύσεις άτομα με μια σχετική οικονομική ευχέρεια. Ωστόσο είναι πιθανό να μη διαθέτουν βάθος συναισθημάτων ή να «κουβαλάνε» συμπλέγματα, που θα τα βρεις μπροστά σου, οπότε μην ξανοίγεσαι και πολύ. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, προσπάθησε να μην κάνεις κορυφαίο ζήτημα μια οικονομική διαφωνία.

Δίδυμοι
Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε φέρνει πιο κοντά με «κάθε καρυδιάς καρύδι» και είναι λογικό, εκτός από τη «ζέση» που θα σου προκαλέσει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, να υπάρξουν και εντάσεις ή ανταγωνισμοί με άτομα που απλά έχουν τα… νεύρα τους. Ίσως, μάλιστα, ακουστούν ή γίνουν και πράγματα που θα σε ενοχλήσουν πολύ. Ό,τι κι αν γίνει όμως, η κατάσταση θα εκτονωθεί, οπότε μην κρατάς κακία!

Καρκίνος
Η Σελήνη απέναντί σου πολλαπλασιάζει τις διαθέσιμες επιλογές σου, αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να γίνει κάτι πιο ουσιαστικό υπάρχει μεγάλη απόσταση. Κράτα, λοιπόν, την… όρεξή σου και άσε τον χρόνο να δουλέψει υπέρ σου, αφού για την ώρα «μαζεύεις» γύρω σου προβληματικές περιπτώσεις. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι πιθανό να σου ασκηθεί μια αυστηρή κριτική από το ταίρι σου, όμως όλοι έχουν την «κακή μέρα» τους.

Λέων
Είτε ανήκεις στην κατηγορία των «κυνηγών» είτε αρέσκεσαι στον ρόλο του «θηράματος», ο Άρης απέναντί σου εξακολουθεί να σου επιφυλάσσει δυνατές συγκινήσεις, με τις πιθανότητές σου, ωστόσο, για μια σχέση διαρκείας να μην είναι και τόσο καλές! Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια έντονη διαφωνία με το ταίρι σου, με συνέπεια να βγουν αλήθειες, που «καίνε»!

Παρθένος
Φανεροί αλλά και κρυφοί πειρασμοί συνθέτουν ένα αρκετά ερωτικό περιβάλλον και το πιο απλό θα ήταν να ενδώσεις στις απολαύσεις που σου γνέφουν. Όμως ο Κρόνος στον 5ο φυσικό οίκο σου σε καλεί να αποφύγεις οτιδήποτε το ηθικά «μεμπτό», ενώ παράλληλα θα πρέπει να έχεις τον νου σου για ήδη δεσμευμένα άτομα που σε προσεγγίζουν. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, ήρθε η στιγμή να ξεκαθαριστούν δικαιώματα και υποχρεώσεις.

Ζυγός
Αν είσαι μόνος/η, όλα συνηγορούν σε μια νέα σχέση, που όμως θα έρθει ύστερα από μια «μάχη» που θα κάνει την κατάκτησή σου ακόμη πιο πολύτιμη και θα φτάσει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Αν, βέβαια, υποχωρήσεις εν ονόματι της… ευγένειας, τότε δε θα σου φταίει κανείς άλλος! Στην περίπτωση, πάλι, που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το πιθανότερο είναι να ενοχλήσεις ή να ενοχληθείς από ένα έντονο φλερτ.

Σκορπιός
Παρότι οι προτεραιότητές σου είναι άλλες, η προσωπική σου ζωή μπορεί να γίνει εύκολα άνω-κάτω. Αν, μάλιστα, είσαι ήδη σε μια σχέση και αναγκαστείς να λείψεις ή να ταξιδέψεις, ενδέχεται να διαπιστώσεις στην πράξη πως «όταν λείπει ο γάτος, χορεύουν τα ποντίκια»! Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε μια «τυχαία» συνεύρεση μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι «στιγμιαίο» μεν, αλλά πολύ δυνατό ερωτικά.

Τοξότης
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, η ηρεμία της μπορεί να διαταραχθεί από ένα καβγαδάκι, ίσως όμως προλάβεις να πάρεις κάποιες πρωτοβουλίες που θα την ανανεώσουν και θα προφτάσουν το… κακό! Αν, πάλι, είσαι μόνος/η κι ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, τότε οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες. Δεν αποκλείεται, δε, μια διαφωνία ή λογομαχία να σε οδηγήσει σε μια δυνατή… αγκαλιά!

Αιγόκερως
Η διάθεσή σου αλλάζει διαρκώς και κόντρα στους συνήθεις κώδικες συμπεριφοράς σου, η συναισθηματική σου κατάσταση αρχίζει να θυμίζει… τραμπάλα. Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αυτό ίσως κουράσει ή να ανησυχήσει τον άνθρωπό σου, που σε έχει μάθει αλλιώς. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε οι παρορμήσεις σου μπορούν να ευοδωθούν και πάλι όμως θα δώσεις μια εντύπωση, που σύντομα θα διαψευστεί από σένα τον/την ίδιο/α.

Υδροχόος
Οι επιθυμίες σου «φουντώνουν» κι επειδή «όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος», αν είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε, μήπως, τελικά «προδοθείς» από τον αυθορμητισμό σου. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε είναι πιθανό να ζήσεις μια δυνατή περιπέτεια, έστω κι αν αύριο ξημερώνει μια άλλη μέρα, που θα σε κάνει να ξανασκεφτείς τις επιλογές σου, αφού «φλόγα» μεν υπάρχει, αλλά περί σταθερότητας δε γίνεται λόγος!

Ιχθύες
Είτε είσαι μόνος/η είτε είσαι ήδη σε σχέση, μπορεί να βρεις αυτό που ζητάς, αρκεί να εμπιστευτείς το άλλο πρόσωπο και να κλείσεις τα αφτιά σου στις παρεμβάσεις ενός ατόμου που κινείται στο φιλικό ή στο οικείο σου περιβάλλον. Φαίνεται, μάλιστα, πως έχουν συμβεί και πράγματα στο παρασκήνιο κι αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να σκεφτείς, στην περίπτωση που δεις κάτι να «στραβώνει» ανεξήγητα.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε