Ιούνιος 2018: Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ιούνιος 2018: Μηνιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 11:53 Δημιουργία 01/06/18, 11:42

Τι επιφυλάσσει ο νέος μήνας για τα ερωτικά σας;

Κριός
Καλό πρώτο μήνα καλοκαιριού! Και τι μήνας, να λέτε! Έχει τόσο ενθουσιασμό, τόσο παιχνίδι και τόση γλύκα που δε θα χορταίνετε!
Κατ’ αρχάς, ξεκινάμε με το αυτονόητο! Ο μήνας ανήκει στα Διδυμάκια! Ήλιος, Ερμής, Νέα Σελήνη περνάνε από το ζώδιο τους και σας ανάβουν την… περιέργεια! Ήρθε κι έδεσε ο Ερμής στους Διδύμους (είναι κάργα δυνατός στο ζώδιό τους) και, μέχρι τις 12 του μήνα που θα βρίσκεται εκεί, προλαβαίνετε άνετα να γεμίσετε το μυαλό σας με σκέψεις (ολόσωστες) και το στόμα σας με λόγια πολλά. Θα ζήσετε ένα πρώτο δεκαήμερο έντονο, γεμάτο με πολλές λεπτομέρειες που θα γεμίζουν το μάτι και την καθημερινότητά σας. Οι singles, με την Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 13, μπορείτε να κάνετε μια ολοκαίνουργια γνωριμία κάπως εγκεφαλική, αλλά πολύ, μα πολύ ελκυστική! Θα κάνετε τρελό παιχνίδι με τα λόγια, αλλά ο μήνας σας επιφυλάσσει κι άλλα καλούδια. Απλά, διαβάστε λίγο παρακάτω!
Οι δεσμευμένοι μια χαρά θα τα πάτε με τον Δίδυμο να ανακατεύει τα πράγματα διαρκώς, απλά προσέξτε, μην το παρακάνετε με τα λόγια γιατί ένας κάποιος εκνευρισμός δεν αποκλείεται να σας πιάσει από το ποδάρι και να σας παρασύρει σε άσχημα μονοπάτια. Μην το δέσετε κόμπο αυτό που σας έγραψα, σούπερ ξηγιέται ο Δίδυμος, απλά προσέξτε να τον εκμεταλλευτείτε κι όχι να σας εκμεταλλευτεί, ΟΚ; Δηλαδή, ανοιχτείτε και μιλήστε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, εκφράστε ό,τι θέλετε κι ό,τι σας προβληματίζει, πείτε ακόμα και τα πιο χαζά πράγματα. Δεν έχει σημασία, θα βγουν όλα σωστά από το στόμα σας!
Ακούστε τώρα κι αυτό: η Αφροδίτη, όσο ο Ερμής θα είναι στους Διδύμους, θα είναι εκείνη στον τρυφερό και σούπερ γλύκα Καρκίνο (βρε σταματήστε επιτέλους να φτύνετε!). Είναι μια χαρά θέση για να ζουζουνιάσετε με τον/την αγαπημένο/η σας, να μείνετε σπιτάκι να κάνετε αγκαλίτσες, να βγείτε έξω τα δυο σας και να μην σφαχτείτε, αλλά να θυμηθείτε ξανά γιατί τον/την ερωτευτήκατε και ζευγαρώσατε (καλέ, δεν το είπα για να χτυπήσετε το κεφάλι σας στον τοίχο, αλλά για να μελώσετε!). Θα σας πιάσει και μια ρομαντική διάθεση, άλλο πράγμα! Βάλτε τώρα τον λαλίστατο Ερμή στους Διδύμους παρέα την ίδια περίοδο με την γλυκιά Αφροδίτη στον Καρκίνο και τι έχουμε; Όμορφη επικοινωνία με το έτερο ήμισυ σε υπέροχη τρυφερή βάση. Όσοι/ες δεν το καταφέρετε αυτό κι απεναντίας πιαστείτε μαλλί με μαλλί με τον/την σύντροφό σας, θα απολυθείτε πάραυτα!
Ας πάμε και παρακάτω: Ο Ερμής, από τις 13 του μήνα, περνάει στον Καρκίνο, άρα… όχι μόνο τα συναισθήματα γλυκαίνουν (πολλή ζάχαρη και μέλι πέφτει αυτό το μήνα, θα κολλήσουμε στο τέλος), αλλά και τα λογάκια!
Όσην ώρα οι singles διαβάζετε τα παραπάνω, ελπίζω να έχετε καταλάβει ότι είναι μια ΣΟΥΠΕΡ περίοδος για να κάνετε κινήσεις, να απλώσετε τα δίχτυα σας (και τραχανά άμα θέλετε) και να κάνετε ό,τι περνάει από το χεράκι σας να δεσμευτείτε! Εάν ψάχνετε για νέα γνωριμία, βασιστείτε στη θετική επιρροή της Νέας Σελήνης στις 13 και στην ευλογία της Αφροδίτης στον φιλικό σας Λέοντα! Το είπα απότομα και κάτι χάσατε, ε; Το λοιπόν: η Αφροδίτη, από τις 14 και μετά, μπαίνει στον Λέοντα κι εκεί αρχίζει το πάρτι! Τρελό και γερό πάρτι με πολλές ευκαιρίες για παιχνίδι, για δράμα, για έρωτα, για σεξ. Singles ή μη, γίνεστε το επίκεντρο, τραβάτε τα βλέμματα και αυτό που βλέπουν οι άλλοι είναι ένα πολύ θελκτικό άτομο! Ορμήστε κι ό,τι καταλαβαίνετε, κάντε!
Η Πανσέληνος, στις 28 του μήνα στον Αιγόκερω, θα σας κάνει να πείτε «ωχ!», αλλά πιστέψτε με δεν είναι το κύριο μέλημά μας. Ο Άρης στον Υδροχόο, στις 27 αποφασίζει να γίνει ανάδρομος (ποιος ήρθε;;;) κι εκεί το πράγμα σκαλώνει κάπως.
Να σας το πω αλλιώς; Οι singles κάντε ό,τι είναι να κάνετε μέχρι τις 27, μην ποντάρετε σε γνωριμίες μέσω φίλων, ιντερνέτ ή μέσω κάποιου κλαμπ, συλλόγου κτλ. Αφήστε το καλύτερα. Οι δεσμευμένοι θα φαγωθείτε με κάποιο γνωστό σας πρόσωπο κι ίσως ρίξετε και κανένα ξεγυρισμένο καβγαδάκι. Προσέξτε όμως γιατί δεν μπορείτε να τα βάλετε με όλους τους γνωστούς σας κι αυτός ο Άρης, ο τρισάθλιος, έχει σκοπό να την πάει μακριά την βαλίτσα.
Πάντως μια φορά, αν εξαιρέσουμε τον Άρη, όλος ο υπόλοιπος μήνας είναι ένας σωστός κύριος! Να περάσετε όμορφα και να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν!

Ταύρος
Γλυκός, σε γενικές γραμμές κι ωραίος μήνας, ο Ιούνιος δίνει μια σπουδαία ώθηση στα ερωτικά σας!
Ο μήνας, που ανήκει παραδοσιακά στα Διδυμάκια, έχει πολύ από αυτά, αλλά σε σωστές δόσεις! Ερμής, Νέα Σελήνη και Ήλιος θα είναι κάποια στιγμή εκεί, αλλά εμείς θα εστιάσουμε, για αρχή, στον Ερμή.
Ωραίος Ερμής, δυνατός, σωστός, μέχρι τις 12 του μήνα που θα βρίσκεται εκεί (στα Διδυμάκια ντε!), θέλει να δώσετε προσοχή στα οικονομικά σας. Όχι πως τον χρειάζεστε για να σας πει ό,τι ήδη ξέρετε, αλλά επειδή είναι σε σούπερ θέση, οπότε ό,τι προλαβαίνετε μέχρι τις 12, τακτοποιήστε το. Οι δεσμευμένοι, με τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 13, μπορεί να δείτε τον/την σύντροφο σας με πολλές ορέξεις (σεξουαλικού τύπου) και μια χαρά θα σας κάτσει. Οι singles, εάν δεν έχετε κάποια γνωριμία ήδη στα σκαριά, περιμένετε να διαβάσετε παρακάτω.
Η Αφροδίτη, από την άλλη, θα βρίσκεται μέχρι τις 13 του μήνα στον Καρκίνο και θα φτιάξει ωραία κατάσταση για τους singles! Δεν αποκλείω να κάνετε μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία μέχρι τότε, με πρόσωπο που είτε σας έχουν συστήσει στο παρελθόν κοινοί γνωστοί είτε με ένα που θα γνωρίσετε μέσα από ασήμαντες αφορμές (όπως π.χ. να κάνετε τα ψώνια σας στο σούπερ μάρκετ και να πέσετε πάνω στο ιδανικό άτομο!) Είναι τόσο τρυφερή και δοτική αυτή η Αφροδίτη, που θα μελώσετε! Οι δεσμευμένοι στην ίδια λούπα θα πέσετε, θα κάνετε πολύ όμορφα πλάνα για το καλοκαιράκι και η ψυχολογία σας θα είναι μέλι, σας λέω!
Να μου το θυμάστε ότι το διάστημα από την αρχή του μήνα μέχρι τα μισά του περίπου, με Ερμή στους Διδύμους και Αφροδίτη στον Καρκίνο, θα είναι πολύ σούπερ και ιδανικό για να σχεδιάζετε και να πράττετε! Να σας υπογραμμίσω ότι ο Καρκίνος είναι ένα πολύ δημιουργικό, γόνιμο, καταφερτζίδικο ζώδιο, που ό,τι βάλει στο μυαλό του, σιγά-σιγά το καταφέρνει. Έτσι κι εσείς, μπορείτε σε συναισθηματικό επίπεδο, να τα στρώσετε τα πράγματα, να τα φέρετε εκεί που θέλετε, κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, σε πολύ γλυκό, ήπιο κλίμα. Βάλτε τα δυνατά σας να ευτυχήσετε λέμε!
Από τις 13 του μήνα, ο Ερμής περνάει στον Καρκίνο, ενώ η Αφροδίτη στον Λέοντα. Με τον Ερμή στον Καρκίνο δε θα έχετε πρόβλημα, ίσα – ίσα που θα μπείτε σε μια ωραία ερευνητική φάση της ζωής σας. Θα θελήσετε να μάθετε καινούργια πράγματα, κυρίως ό,τι μπορεί να διευκολύνει στη ζωή σας στο σπίτι. Δεν το συζητώ ότι οι δεσμευμένοι θα περάσετε όμορφα, παρέα με τον Ερμή στον Καρκίνο: η επικοινωνία με το έτερο ήμισυ θα είναι τόσο ομαλή και απρόσκοπτη, σε σημείο να θέλετε να τον/την πιάσετε από το μαλλί, έτσι, για να πέσει και καμία ψηλή νότα και έρθετε στα ίσα σας!
Η Αφροδίτη, πάλι, στον Λέοντα δεν είναι ότι θα σας καθίσει στο λαιμό, αλλά -για να το πω ευγενικά- έχετε δει και καλύτερες! Κι όμως, αυτή η Αφροδίτη είναι που θα βάλει το αλατοπίπερο στη σχέση σας! Πριν σας πάρει ο ύπνος όρθιους/ες από τα πολλά μέλια και τις πολλές ευγένειες και τρυφερότητες, έρχεται να σας πιάσει από το χέρι και να σας χορέψει! Θέλει ηρεμία η οικογενειακή ζωή, αλλά θέλει και τη διασκέδασή της! Το ένα δεν αναιρεί το άλλο! Θα σας δώσει το έναυσμα να καλέσετε φίλους, να αλλάξετε λιγάκι τον αέρα του σπιτιού, να περάσετε καλά, έξω καρδιά ένα πράγμα! Κάντε το!
Οι singles θα επωφεληθείτε από αυτή την εξωστρεφή Αφροδίτη, από τον Δία στον Σκορπιό που εξακολουθεί να θέλει να σας κάνει προξενιό (και θα το θέλει, όσο είναι σε αυτό το ζώδιο), αλλά σαν την Πανσέληνο στον Αιγόκερω στις 28, δεν έχει!
Εκεί είναι που θα δώσετε ρέστα! Θα σας βγάλει από το καβούκι σας, θα σας πετάξει στην πίστα και θα σας προκαλέσει! Φυσικά και θα έχετε την τέλεια ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία που θα είναι, όχι μόνο συγκροτημένη (το αντίθετο του ότι να ‘ναι), αλλά και με τον Κρόνο να κοιτάει από κοντά μπορεί και να κρατήσει κιόλας! Με το καλό!
Για το τέλος σας άφησα τον Άρη. Αυτός λοιπόν, θα βολτάρει στον Υδροχόο. Πρώτο «άουτς». Στις 27 του μήνα θα γίνει ανάδρομος (δεύτερο «άουτς»... και λιποθυμία). Για να σας το πω όσο καλύτερα κι όσο πιο απλά μπορώ, μην ανακατέψετε την τράπουλα στα θέματα της καριέρας σας, προσέξτε, μην πιαστείτε μαλλί με μαλλί με πρόσωπο που έχει μεγαλύτερη θέση από εσάς και γενικότερα, δεν το αφήνετε να πάει στο καλό; Δεν είναι εποχή για κόντρες, με τον Άρη τον άθλιο να κάνει τα δικά του! Είναι και στον Υδροχόο, πιάσε το αβγό και κούρεψ’ το!
Να κοιτάξετε να περάσετε όμορφα, οικογενειακά, γλυκά, να κάνετε ωραία πλάνα για το καλοκαιράκι και να μην εστιάζετε στο τι θα μπορούσε να πάει στραβά, αλλά στο τι θα πάει σούπερ φίνα!

Δίδυμοι
Χρόνια σας πολλά και καλά, Διδυμάκια!
Έχετε Ήλιο, Νέα Σελήνη, Ερμή στο ζωδιάκι σας να περνάνε και να στήνουν πάρτι ολόκληρο! Τρέξτε αγαπημένα μου να επωφεληθείτε τον Ερμή που θα είναι στο ζώδιό σας μέχρι τις 12 του μήνα, για να ετοιμάσετε ωραίες καταστάσεις! Μιλήστε άφοβα, προσεγγίστε ανθρώπους και θέματα που σας απασχολούν (με τον καλό ή τον άγριο τρόπο) και βρείτε μια λύση για ό,τι πιάνει ο νους και το χέρι σας. Έχοντας τον Ήλιο στο ζώδιό σας μέχρι τις 21, θα λάμπετε κυριολεκτικά, θα έχετε μια αύρα ζεστή, φιλική, σέξι, επιβλητική, όχι όμως φορτική και με τον Ερμή παρέα, θα μπορέσετε κυριολεκτικά να κάνετε θαύματα. Μην αφήσετε αυτή την ευλογημένη περίοδο του έτους να πάει χαμένη! Οι δεσμευμένοι έχετε τη δυνατότητα να κάνετε σούπερ συνεννοήσεις με το έτερο ήμισυ, να βρείτε κοινές γραμμές, να λύσετε θεματάκια που σας απασχολούν, να βάλετε πολλά πράγματα σε μια τάξη και να λάβετε και τη βοήθειά του/της σε ό,τι δεν μπορείτε εσείς μόνοι/ες σας να διαχειριστείτε.
Οι singles βγείτε με φόρα προς τα έξω, κάντε ό,τι περνάει από το χέρι σας για να κουνήσετε την μοίρα σας και θα δείτε ότι όλο και κάτι καλό θα σας κληρώσει! Με την Νέα Σελήνη στις 13 στο ζώδιό σας, δεν αποκλείω να θελήσετε μια ανανέωση είτε εξωτερική (εμφάνιση) είτε εσωτερική, να ξεκινήσετε μια γνωριμία ή μια σχέση, ακολουθώντας μια εντελώς διαφορετική πεπατημένη σε σχέση με το παρελθόν και πολύ καλά θα κάνετε!
Αν πάλι κάποιοι/ες από εσάς (τους δεσμευμένους) σκέφτεστε σοβαρά να κάνετε ένα reboot στην ερωτική σας ζωή, καλώς να το πράξετε. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι κάτι παλιό πρέπει να τελειώσει για να έρθει το καινούργιο στη ζωή σας.
Η Αφροδίτη, παράλληλα, μέχρι τις 12 του μήνα, θα βρίσκεται στον Καρκίνο, που θα φορτίσει πολύ θετικά τις μπαταρίες σας κι όσοι είστε δεσμευμένοι, θα νιώσετε γλυκά τσιμπηματάκια κτητικότητας, αλλά και τρυφερότητας για το έτερο ήμισυ! Στις 14 του μήνα, μπαίνει όμως στον αισιόδοξο Λέοντα κι εκεί οι όροι του παιχνιδιού αλλάζουν! Θα γεμίσει το κεφαλάκι σας με όμορφες σκέψεις, θα πλευρίζετε με ωραίο τρόπο τα πρόσωπα που θα σας αρέσουν, θα γεμίσετε περιέργεια να ανακαλύψετε και τι βρίσκεται παρακάτω από τον άμεσο ορίζοντά σας (να κι οι πειρασμοί εν όψει για τους δεσμευμένους!) για να μην μακρηγορώ, σας βλέπω να τη δαγκώνετε γερά την λαμαρίνα, περισσότερο γιατί θα βρίσκεστε στην κατάλληλη ψυχολογία κι ο Ερμής, που θα έχει περάσει ήδη στον Καρκίνο, θα σας κάνει να θέλετε να βρείτε ταίρι εδώ και τώρα!
Οι δεσμευμένοι τι να κρατήσετε από όλα όσα σας έχω γράψει έως τώρα; Μα φυσικά τη ζουζουνιάρικη και παιχνιδιάρικη διάθεση που θα έχετε, τα ανεβασμένα vibes, τη διάθεση να ξεκολλήσετε τη μύτη σας από τα της καθημερινότητας και να το ψάξετε το θέμα λιγάκι. Ο ερωτισμός του/της συντρόφου σας θα είναι εξαιρετικά ανεβασμένος κι επειδή, από την μια, εσείς θα είστε σε καλά κέφια κι από την άλλη, το έτερο ήμισυ θα έχει ορεξούλες, δε βλέπω τον λόγο γιατί να μην περάσετε πανέμορφα!
Ακούστε κι αυτό τώρα: Η Πανσέληνος θα γίνει στις 28 του μήνα, στον μετρημένο και κάπως αυστηρό Αιγόκερω. Δε θα σας χαλάσει και πολύ, για να μην σας πω ότι δε θα δώσετε σημασία. Γιατί; Μα επειδή θέλει να σας κάνει να δεσμευτείτε μέσα από το… σεξάκι. Οι singles μπορεί να νιώσετε ότι χτυπήσατε το Jack Pot και να θελήσετε το κρεβάτι να το κάνετε σχέση και κάτω από νορμάλ συνθήκες, θα σας έδινα το πράσινο φως και την ευχή μου, αλλά…
…Αλλά, ο Άρης θα βρίσκεται στον Υδροχόο όλο τον μήνα (πράγμα πολύ καλό για εσάς) και θα σας δίνει λόγους για να είστε σε απίστευτη φόρμα, χαρούμενοι/ες, θα ψάχνεστε, θα νιώθετε στην κορυφή του κόσμου και θα είστε στα καλύτερα κέφια. Ωραία όλα αυτά, θα μου πείτε, αλλά γιατί κόλλησα;
Επειδή στις 27, γίνεται ανάδρομος, τρομάρα του κι ενώ η Πανσέληνος θα σας έδινε λόγους για να δεσμευτείτε, ο ανάδρομος ο Άρης, που θα έχει ξεκινήσει μια ημέρα πριν, σας δίνει κόκκινη κάρτα και σας στέλνει στον πάγκο! Για να είμαι ειλικρινής, θα τη βγάλετε σχετικά καλά, απλά μην πάτε να μου γυρίσετε το σεξ σε κάτι άλλο, αφήστε το καλύτερα για αργότερα αυτό.
Φροντίστε να περάσετε σούπερ τον μήνα των γενεθλίων σας και να χαμογελάτε: όλες οι πλανητικές ενδείξεις σας προικίζουν αρκετά, μην κολλήσετε σε ένα και μόνο στραβό!

Καρκίνος
Καλό καλοκαιράκι! Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού θα σας ξηγηθεί πολύ όμορφα και θα το δείτε κι εσείς ότι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να φτιάξετε… κατάσταση!
Έχουμε και λέμε: ο μήνας, όπως θα γνωρίζετε, ανήκει παραδοσιακά στους Διδύμους. Ερμής, Ήλιος και Νέα Σελήνη κάνουν από εκεί ένα όμορφο πέρασμα, το οποίο θα βοηθήσει κι εσάς. Ο Ερμής για παράδειγμα, που θα βρίσκεται μέχρι τις 12 στους Διδύμους, θα σας δώσει τη συγκέντρωση που χρειάζεστε για να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά (ό,τι αφορά στα αισθηματικά σας και όχι μόνο), να δείτε με ηρεμία και να εξετάσετε τι λάθη έχετε κάνει και πόσα σας έχουν χρεωθεί άδικα. Ο διάλογος θα είναι εσωτερικός και το σοφό θα ήταν να μην φανερώσετε τις σκέψεις σας σε τρίτα άτομα. Οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα για να κάνετε τον απολογισμό σας. Τέλειος Ερμής, δυνατός κι ωραίος, που, πριν περάσει στο ζώδιό σας, στις 13, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε καινούργια αρχή και να (δια)κόψετε καταστάσεις που σας ρίχνουν το ηθικό και σας στενοχωρούν.
Η Νέα Σελήνη στις 13, πάλι στους Διδύμους, τον ίδιο στόχο έχει: βρείτε τα με τον εαυτό σας, δείτε τι σας λείπει, τι θέλετε και τι (ή ποιον/α) πρέπει να απομακρύνετε από την ζωή σας, ώστε να κάνετε μια καινούργια αρχή. Οι singles πρέπει κι εσείς να σκεφτείτε καλά: πριν ανοίξετε την καρδούλα σας για έρωτες καλοκαιρινούς, καλό θα ήταν να στοχοθετήσετε και να υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα προσέξετε και ΔΕ θα την πατήσετε φέτος.
Και πάμε στα ωραία! Η Αφροδίτη, μέχρι τις 13 του μήνα, θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Υπέροχο διάστημα κι αρκετό για να κάνετε καλλωπισμούς (αλλαγή π.χ. στα μαλλιά), ενώ, παράλληλα, θα γεμίζετε την ατμόσφαιρα με ωραία vibes, ερωτικά, γεμάτα σεξαπίλ και νάζι. Είστε θελκτικοί/ες, στέλνετε τα σωστά μηνύματα προς το αντικείμενο του πόθου σας κι απλά περιμένετε να δρέψετε τα αποτελέσματα. Πολύ σωστή η τακτική σας κι έχω την εντύπωση πως θα αποδώσει καρπούς!
Στις 13 του μήνα, όπως σας έγραψα και πιο πάνω, θα μπει ο Ερμής στο ζώδιό σας κι έτσι θα περάσετε κι εσείς από την φάση της ενδοσκόπησης σε εκείνη της έκφρασης. Από εδώ και μέχρι τα τέλη του μήνα, αποκτάτε λαλιά, δείχνετε καθαρά τι θέλετε και βρίσκετε τρόπους να το προσεγγίσετε. Εάν είναι να βάλω την επιρροή της Αφροδίτης στις αρχές του μήνα και του Ερμή στη συνέχεια, μέχρι το τέλος θα έλεγα ότι θα περάσετε έναν μήνα που τα πράγματα, ως δια μαγείας, θα πηγαίνουν κατ’ ευχήν!
Όσοι πάλι αναρωτιέστε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψετε μια γνωριμία σε σχέση ή μια σχέση σε πολύ σοβαρή σχέση (έως και γάμο), η απάντηση είναι ΤΩΡΑ! Με Κρόνο στον Αιγόκερω και Πανσέληνο στο ίδιο ζώδιο στις 28 του μήνα, μπορείτε άνετα να θεμελιώσετε γερά κι ωραία ό,τι τραβάει η ψυχή σας! Κάντε τώρα τις απαραίτητες ενέργειες για να χαρείτε μια καλή σχέση!
Γιατί επιμένω στο ΤΩΡΑ; Μα γιατί ο μήνας μας κρύβει και μια έκπληξη: ο Άρης θα βρίσκεται στον Υδροχόο όλο τον μήνα, χαρίζοντας άφθονο σεξάκι σε δεσμευμένους και singles Καρκίνους, αλλά (προσέξτε αυτό το «αλλά» - καίει) στις 27 ξεκινάει ανάδρομη πορεία. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κάποιοι που τώρα είστε singles ή και όχι, μπορεί να έχετε νέα από παλιά σχέση ή έρωτα που να θέλει επανασύνδεση. Μερικοί/ες θα το δοκιμάσετε (ξανά) το γλυκό κι εύχομαι να σας αρέσει. Όμως, μην προχωρήσετε, εάν δεν είστε σίγουροι/ες ότι δε θα στενοχωρηθείτε σε περίπτωση που το πράγμα δεν περπατήσει, όπως θα το ευχόσασταν. Οι δεσμευμένοι Καρκίνοι φροντίστε να κρατήσετε τα επίπεδα κτητικότητας και ζήλιας χαμηλά ή μην απορήσετε, εάν το έτερο ήμισυ σας κάνει σκηνές ζηλοτυπίας. Άρης είναι αυτός, ό,τι θέλει το γραπώνει και το δαγκώνει.
Καλό μήνα να περάσετε και να φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες του σωστά! Όμορφο καλοκαιράκι να έχετε!

Λέων
Μήνα όμορφο και καλό! Και γιατί να μην έχετε, αφού μέσα στον μήνα περνάει η Αφροδίτη στο ζωδιάκι σας κι εκεί πραγματικά, η αύρα σας, θα γεμίσει ηλεκτρισμό; Λυπάμαι από τώρα τα άμοιρα πλάσματα που θα βρεθούν στο διάβα σας και θα πάθουν έρωτα!
Για να τα πιάσουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Δίδυμος κυβερνά τον μήνα, σωστά και με τον νόμο. Ήλιος, Ερμής, Νέα Σελήνη θα σας στείλουν φιλάκια από αυτό το ζώδιο, ευχή και κατάρα σας δίνω να το εκμεταλλευτείτε στο έπακρο και τι καλό που θα σας κάνουν! Ποιο είναι αυτό; Ο Ερμής, μέχρι τις 12 που θα βρίσκεται στους Διδύμους, δίνει τρελή ώθηση στην κοινωνική σας ζωή, στις επαφές σας με τους φίλους σας, με φίλους των φίλων σας. Ένα ολόκληρο δίκτυο καινούργιων γνωριμιών μπορείτε να φτιάξετε, εάν παίξετε τα χαρτιά σας σωστά! Βιαστείτε, μέχρι τις 21 του μήνα θα είναι κι ο Ήλιος στο ίδιο ζώδιο, όλες οι πλανητικές ενδείξεις είναι ΟΚ, κάντε παιχνίδι άφοβα κι ό,τι νέο προκύψει, θα σας βγει πολύ καλό! Και πιστέψτε το, θα κάνετε κάποιο κονέ, κάποια νέα επαφή. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους (στις 13) αυτό έρχεται να επισφραγίσει! Κάτι καινούργιο θα ξεκινήσετε και πολύ καλά θα κάνετε γιατί θα είναι σούπερ γνωριμία λέμε!
Οι δεσμευμένοι, από αυτά που διαβάσατε μέχρι τώρα, καταλαβαίνετε ότι κι εσείς μπορείτε να στρώσετε την κοινωνική σας ζωή και να διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο, να βγείτε, να περάσετε καλά με φίλους και να φτιάξετε μια ωραία ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Επίσης, κρατήστε στο πίσω μέρος του μυαλού σας ότι θα πρέπει να έχετε τον νου σας στο έτερο ήμισυ, που θα του ανοίξει η όρεξη, θα αισθανθεί πολύ κοινωνικό και θα γίνει ύποπτα εξωστρεφές και λαλίστατο. Μην αρπαχτείτε για το τίποτα, αλλά έχετε και τα μάτια σας ανοιχτά, ποτέ δεν ξέρετε, τι... τσαχπινιές μπορεί να συμβούν!
Η Αφροδιτούλα, μέχρι τις 13 του μήνα, θα βρίσκεται στον γείτονά σας, τον Καρκίνο. Είναι ωραία και τρυφερή, σας φτιάχνει την ψυχολογία, μπορεί να σας βγάλει και μερικά παραπονάκια στην επιφάνεια, ίσως γκρινιάξετε και λίγο παραπάνω, καλά θα κάνετε να απαιτήσετε ό,τι νιώθετε ότι σας χρωστάει η σχέση σας κι όλα καλά θα κυλήσουν.
Μόλις όμως στις 14 πιάσει λιμάνι στο ζώδιό σας, εκεί θα αρχίσουν τα όργανα! Λάμψη, ομορφιά, καλλωπισμοί μέσα κι έξω, σεξαπίλ, θελκτικότητα, τέλεια αύρα, αέρας νικητή! Τι άλλο να γράψω για να καταλάβετε ότι θα ξεκινήσει μια τέλεια περίοδος, που κυριολεκτικά η μπάλα θα είναι στο τερέν σας και θα κάνετε παιχνίδι, όπως γουστάρετε κι αγαπάτε; Φυσικά οι singles θα ευτυχίσετε, να δείτε τι όμορφα θα σας προσεγγίζουν και πόσο εύκολα θα κάνετε πάσες εκεί που θέλετε, βάζοντας γκολ!
Δεν θα είναι όμως μόνο η Αφροδίτη που θα σας βοηθάει! Τσου! Θα είναι κι ο Άρης στον Υδροχόο (μάλιστα, εκεί!) που θα σας κοιτάει στα ματάκια και θα σας κάνει αρκετά επιθετικούς/ες στις ερωτικές σας διεκδικήσεις, ανεβάζοντας τις μετοχές σας, χαρίζοντάς σας τρομερή αποφασιστικότητα, αλλά και σεξουαλικότητα. Οι singles θα περάσετε θαυμάσια, πραγματικά θα διανύσετε μια σούπερ περίοδο! Οι δεσμευμένοι, προσέξτε την ζήλια που μπορεί να σας ξυπνήσει εκείνη η εξωστρέφεια του έτερου ήμισυ, για την οποία σας μίλησα παραπάνω, γιατί ο Άρης στον Υδροχόο, ναι μεν φέρνει έρωτες και σεξάκι, αλλά στην δική σας περίπτωση, το σεξάκι μπορεί να είναι το σεξάκι της συμφιλίωσης. Κοινώς, προσέξτε, μην πιαστείτε μαλλί με μαλλί και τρέχετε και δεν φτάνετε μετά.
Επιμένω πολύ σε εσάς τους δεσμευμένους, γιατί στις 27 του μήνα, ο Άρης αυτός θα γυρίσει ανάδρομος και σε εσάς θα γυρίσει... το μάτι και το μυαλό ανάποδα. Να γιατί θέλω να τον προσεγγίσετε με προσοχή κι αν γίνεται και με αδιαφορία, ώστε να περάσει και γρατζουνιά να μην κάνει.
Όσον αφορά στην Πανσέληνο, αυτή θα γίνει στις 28, στον βαρύ Αιγόκερω. Άντε να σας πω ότι μπορεί να θελήσει να βάλει μερικά πράγματα στη θέση τους όσον αφορά τα της καθημερινότητάς σας κι ίσως κομματάκι σας στριμώξει σε θεματάκια δουλειάς, αλλά δε θα σας ανοίξει και κανένα ρουθούνι πια!
Αν εξαιρέσετε τον Άρη κατά τα τέλη, όλος ο υπόλοιπος μήνας θα είναι ένα υπέροχο μείγμα χαράς, φλερτ, σεξ και πολλών ευκαιριών για εσάς! Να περάσετε πολύ πολύ όμορφα!

Παρθένος
Καλό σας Ιούνιο Παρθενάκια!
Δίδυμος παίζει μπάλα, Δίδυμος κερνάει και όλοι από κάτι θα τσιμπήσουμε! Ερμής (μέχρι τις 12) και Νέα Σελήνη (στις 13), σε αυτό το ζώδιο έχουν σκοπό να σας βοηθήσουν σε θέματα κοινωνικά, καριέρας, θα σας δώσουν ένα χεράκι να χειριστείτε δύσκολες καταστάσεις με ανθρώπους που έχουν εξουσία πάνω σας κι αν μη τι άλλο, θα σας διευκολύνουν να πείτε και κάποια «όχι» εκεί που πρέπει! Ιδιαίτερα η Νέα Σελήνη, στις 13, μπορεί να σας δώσει το έναυσμα να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα στη δουλειά σας ή να αναζητήσετε και να διεκδικήσετε τον έπαινο και το «μπράβο» που αισθάνεστε ότι δικαιούστε. Οι singles θα φορτίσετε μπαταρίες για να προχωρήσετε σε στόχους και νέες κατακτήσεις (στον τομέα της εργασίας), ενώ παράλληλα θα θελήσετε να βγείτε προς τα έξω και να προβληθείτε σε ανθρώπους που μετράνε. Κυνηγήστε το με νύχια και με δόντια, αυτή είναι η τέλεια περίοδος. Κάπου εκεί, που θα σας πιάσει η εξωστρέφεια από το αφτί και θα σας τρέχει πέρα δώθε, μπορεί να τσιμπήσετε και μία καινούργια γνωριμία. Ένα θα σας πω: οι συνθήκες είναι τέλειες, πείτε «ναι» και προχωρήστε.
Η Αφροδίτη, την ίδια ακριβώς περίοδο (από τις αρχές του μήνα, μέχρι τις 13), θα βρίσκεται στον τρυφερό Καρκίνο κι αυτά είναι, επίσης, θαυμάσια νέα για τους singles, αλλά και για τους δεσμευμένους Παρθένους! Θα έχετε, όχι μόνο τον Ερμή και την Νέα Σελήνη να σας δείχνουν τον δρόμο προς τα έξω, αλλά και την Αφροδίτη να συναινεί με τα 1000! Θα σας αρέσει πολύ να βγαίνετε με φίλους, να διασκεδάζετε, να περνάτε ώρες χαλάρωσης, χωρίς να σκέφτεστε κάτι. Θα το δείτε κι εσείς ότι θα γίνετε πολύ κοινωνικοί/ες και θα επιδιώξετε να έχετε ανοιχτό μυαλό και πόρτες, ώστε να γίνει και καμία γνωριμία μέσω φίλων και γνωστών. Έτσι είναι το σωστό, έτσι θα βρείτε κάτι τυχερό!
Προσέξτε τώρα κι αυτό! Από τις 13 και μετά, ο Ερμής πηγαίνει από τους Διδύμους στον Καρκίνο κι ό,τι σας έχω γράψει παραπάνω εξακολουθεί να ισχύει και μάλιστα με διπλή ισχύ, αφού ο συγκεκριμένος πλανήτης βάζει το μπλα-μπλα για το κονέ και τρίτα πρόσωπα να δουλεύουν για εσάς! Δεν ξέρω και ποιον/α θα γνωρίσετε και μέσω διαδικτύου, αλλά οπωσδήποτε έχετε καλές ευκαιρίες να κατεβάσετε αγγελάκια!
Οι δεσμευμένοι που απορείτε τόση ώρα πως να εκμεταλλευτείτε όλο αυτό το τυχερό σύννεφο πλανητών που είτε βρίσκονται στους Διδύμους είτε είναι στον Καρκίνο, να σας πω αμέσως για να χαμογελάσει το χειλάκι σας! Θα περάσετε σε μια φάση που θα θέλετε να αρπάξετε το έτερο ήμισυ και να βρεθείτε με φίλους και γνωστούς (ιδιαίτερα με παλιούς και καλούς που ξέρετε χρόνια), να περάσετε όμορφα, κι όσον αφορά στο άλλο σας μισό, εκείνο θα έχει και τα καλά του νέα από την πλευρά της οικογένειάς του! Επίσης, από τα μισά του μήνα κι έπειτα, το κέφι του/της καλού/ής σας, θα ανέβει, θα είναι πολύ παιχνιδιάρης/α και ρίξτε και καμία ματιά, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο γιατί μια τάση να ανοίγεται πολύ και προς όλες τις κατευθύνσεις θα την έχει. Όχι τίποτα κολάσιμο, απλά θα πάρει πολλή φόρα από το κέφι και την ωραία ατμόσφαιρα, μην αρπαχτείτε κι εσείς για το τίποτα, έτσι;
Η Πανσέληνος του μήνα θα γίνει στις 28, στον φιλικό σας Αιγόκερω και δεν αποκλείω οι singles να ξεκινήσετε φλερτάκι και γνωριμία με πολύ σωστό και σοβαρό άτομο που θα κάνει όλους/ες τους υπόλοιπους/ες που έχετε στο μυαλό σας να σβηστούν τελείως! Οι δεσμευμένοι που έχετε παιδιά μπορεί να ακούσετε κάτι σοβαρό και καλό από την πλευρά τους! Για να δούμε!
Για το τέλος σας άφησα τον Άρη στον Υδροχόο. Δεν θέλει πολλά: να σας δώσει φόρα στα επαγγελματικά σας, όπλα για να επιβληθείτε στον χώρο της δουλειάς σας και να βάλει ενέργεια στην καθημερινότητά σας. Προσέξτε μόνο ένα πραγματάκι: στις 27 γίνεται ανάδρομος και αυτό μπορεί να σας κάψει λιγάκι. Κοινώς, έχετε το νου σας, μην μου πάθετε καμία υπερκόπωση καλοκαιριάτικα, δεν λέει!

Ζυγός
Καλό μας καλοκαιράκι! Ο Ιούνιος υπόσχεται να σας φερθεί με το γάντι και να σας δώσει ευκαιρίες για πολύ ωραίες στιγμές και γνωριμίες! Πάμε να δούμε τι συμβαίνει στο ουράνιο στερέωμα, που σας ευνοεί σκανδαλωδώς αυτό τον μήνα;
Ο Ήλιος, ο Ερμής κι η Νέα Σελήνη θα είναι στους Διδύμους κάποια στιγμή μέσα στον μήνα. Ο Ήλιος μέχρι τις 21, ο Ερμής μέχρι τις 12 κι η Νέα Σελήνη θα γίνει στο ίδιο ζώδιο στις 13! Άρα, αμέσως-αμέσως καταλαβαίνετε ότι το πρώτο μισό του μήνα σας θέλει τρελά! Μην απορήσετε, εάν έχετε επαφές με πρόσωπα που ζουν μακριά σας, εάν θελήσουν να σας δουν και να σας προσεγγίσουν! Οι singles δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει πέτρα που δεν θα γυρίσετε ανάποδα, θα σας πιάσει μια διάθεση να δοκιμάσετε τα πάντα, να πείτε «ναι» σε πράγματα που παλαιότερα θα σας γύριζαν τα μάτια ανάποδα και θα τους δίνατε αρνητική ψήφο. Κι όμως! Ο Δίδυμος σας προσφέρει, όχι μόνο την περιέργεια και τη διάθεση να ανακατέψετε την τράπουλα της ζωής σας, αλλά και το θάρρος να κάνετε βήματα που μεν δε θα είναι καλά σχεδιασμένα, όμως θα σας κάνουν να νιώσετε ελεύθεροι/ες και αποδεσμευμένοι/ες από τον φόβο της αποτυχίας! Πολύ καλά θα κάνετε να ακολουθήσετε αυτή την εσωτερική παρόρμηση, σε καλό θα σας βγει, να μου το θυμάστε!
Οι δεσμευμένοι Ζυγοί πολλά θα ακούσετε από το έτερο ήμισυ, αρκετά σχέδια θα κάνει κι ίσως κάποιοι/ες από εσάς τον/την δείτε να παίρνει και μια γενναία απόφαση για να αλλάξει κάτι στον τρόπο που δουλεύει. Δεν ξέρω, αν η μεγάλη κουβέντα γίνει και πράξη, αλλά δε θα περάσετε κι άσχημα! Λαλίστατος/η θα είναι και θα το διασκεδάσετε πολύ. Κάπου εκεί φυσικά, αφού θα έχει που θα έχει ανοιχτό ορίζοντα, μπορείτε κι εσείς να πετάξετε μερικά πραγματάκια που θα θέλατε. Σε καλή φάση θα τον/την πιάσετε πάντως!
Την ίδια ακριβώς περίοδο (από τις αρχές του μήνα μέχρι τις 13), η Αφροδίτη θα είναι στον Καρκίνο (μη βογκάτε, δεν πονάει) και, είτε το πιστεύετε είτε όχι, έχει αγνές προθέσεις και θέλει να σας βοηθήσει με κάτι φλερτάκια που έχετε ξεκινήσει στον επαγγελματικό σας τομέα. Δεν αποκλείω να ερωτευτείτε πρόσωπα που είναι εντελώς έξω από τα νερά σας, αλλά από την άλλη και γιατί να σας σταματήσω!
Ο Ερμής από τους Διδύμους θα περάσει στον Καρκίνο στις 13 (το ξέρω ότι σας έχω μπερδέψει ποιος πλανήτης πάει που, αλλά το γενικό μοτίβο του μήνα είναι Δίδυμος-Καρκίνος!). Κι ο Ερμής σε αυτή τη θέση, πάλι, με τα της καριέρας σας θα βοηθήσει, με τα πρόσωπα που λέγαμε παραπάνω, με την κοινωνική σας ζωή, την οποία μπορεί και να απογειώσει!
Οι δεσμευμένοι Ζυγοί με τόσο... Καρκίνο μια χαρά θα τα πάτε: θα σας κάνει να γουργουρίζετε! Το έτερο ήμισυ θα έχει τρυφερή διάθεση και θα πλέετε σε πελάγη νηνεμίας, οικογενειακής γαλήνης και όμορφων στιγμών!
Στις 14, από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη περνάει στον Λέοντα κι εκεί για εσάς ξεκινάει ο κύκλος εξωστρέφειας και διασκέδασης! Όσοι πιστοί, προσέλθετε! Οι singles έχετε θαυμάσιες ευκαιρίες να σας συστήσουν σε πρόσωπο που κυριολεκτικά θα σας ξεσηκώσει, θα σας πάρει τα μυαλά! Μην το αφήσετε να περάσει έτσι! Αρπάξτε την ευκαιρία από τα μαλλιά!
Η Πανσέληνος του μήνα, θα γίνει στις 28, στον Αιγόκερω. ΟΚ, έχετε δει και καλύτερα Φεγγάρια είναι η αλήθεια, αλλά κι αυτό κάποια θεματάκια οικογενειακά θέλει να σας στρώσει, τίποτα παραπάνω.
Ο Άρης όλο τον μήνα θα βρίσκεται στον Υδροχόο κι αυτό είναι ένα σούπερ νέο για εσάς! Θα σας φέρει φλερτάκι, σεξάκι, παιχνιδάκι κι ό,τι μπορεί να σας απογειώσει για να περάσετε καλά. Προσοχή όμως! Στις 27 γυρνάει ανάδρομος (καλά διαβάσατε, ανάδρομος) και αυτό σημαίνει πως ό,τι προλάβατε να κάνετε μέχρι τις 25, καλά ήταν, στοπ από εδώ και πέρα γιατί το φλερτάκι μετά θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε αυτόν τον τέλειο, κατά τα άλλα μήνα, όσο μπορείτε!
Ο μήνας έχει μοναδικές ευκαιρίες για εσάς, αρκεί να τρέξετε να τις προλάβετε!

Σκορπιός
Όμορφο Ιούνιο να περάσετε! Δεν σας το εύχομαι μόνο, θα είναι κιόλας!
Ο μήνας ανήκει παραδοσιακά στα Διδυμάκια και πιστέψτε με, δώρο σας κάνουν! Ήλιος (μέχρι τις 21), Ερμής (μέχρι τις 12) και Νέα Σελήνη (στις 13) βάζουν φωτιά στο κρεβατάκι σας. Όχι ότι θέλετε ξεσήκωμα, αλλά λέμε τώρα! Singles ή δεσμευμένοι, σημασία δεν έχει, πολύ μπλα-μπλα θα ρίξετε πριν και μετά το σεξάκι, πολλές σκέψεις θα κάνετε, αρκετές πονηρές, έτσι, για να δείτε από που μπορείτε να το πιάσετε το άτομο που θα σας αρέσει! Να σας θυμίσω εδώ ότι έχετε και τον Ουρανό φάτσα-κάρτα στον Ταύρο να σας στέλνει τα φιλάκια του και να σας σπέρνει έρωτες παράξενους και γνωριμίες από το πουθενά. Δεν αποκλείω και κάποιοι/ες από εσάς να αποφασίσετε εντελώς αψυχολόγητα να περάσετε από γνωριμία σε σχέση κι από σχέση σε πιο σοβαρή κατάσταση σε χρόνο dt!
Όσο ο Δίδυμος θα δίνει ρέστα στο κρεβατάκι σας και στα αισθήματα κτητικότητας που θα σας πιάσουν (αλλά δε θα σας βασανίσουν είναι η αλήθεια), η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Καρκίνο που πολύ σας πάει και θα σας δίνει το έναυσμα να δείτε και τι υπάρχει πέρα από τα συνηθισμένα, πέρα από την ζώνη ασφαλείας σας, πέρα από εκεί που φτάνετε εύκολα. Έρωτας από το εξωτερικό, έρωτας που ζει αλλού θα είναι πιθανό να σας βρει ή να σας θυμηθεί και να σας χτυπήσει (ξανά) την πόρτα. Μην είστε ακατάδεχτοι/ες, ανοίξτε και εσείς τα όριά σας και την αγκαλιά σας κι ό,τι προκύψει! Γίνετε λίγο περισσότερο περιπετειώδεις, βγείτε από την ρουτίνα σας, ανακαλύψτε και τι υπάρχει και στην άλλη γειτονιά πιο κάτω, δε θα πάθετε τίποτα, ντε!
Δε θα σας αφήσω σε ησυχία: Ο Ερμής, μετά τις 12, περνάει στον Καρκίνο κι ο Ήλιος στις 21. Το μήνυμα και το μοτίβο παραμένει το ίδιο: ξεκουράστε το μυαλό σας, κάντε ένα διάλλειμα, ψαχτείτε και ψάξτε και τις γνωριμίες σας, πετάξτε τη σοβαρότητα του χειμώνα από πάνω σας, επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει βήματα, ακόμα και σε κατευθύνσεις άγνωστες. Ακολουθήστε πρόσωπα κι ας μην έχουν την ίδια νοοτροπία με εσάς. Κάπου καλά θα καταλήξετε πάντως, κάτι καινούργιο θα μάθετε (έστω κι αν το πάθετε! Δεν είναι και το τέλος του κόσμου δα!).
Όταν η Αφροδίτη περάσει στον Λέοντα στις 14 του μήνα, μπορεί εσείς να στραβώσετε τα μουτράκια σας, αλλά εκείνη μούτρα δε θα σας κρατήσει. Παιχνίδι στον χώρο της εργασίας σας μπορεί να παίξετε, αλλά προσέξτε! Μην το παρακάνετε γιατί ο Άρης.. καραδοκεί!
Ο Άρης, που λέτε, θα είναι όλο τον μήνα στον Υδροχόο. ΟΚ, ξέρω ότι δεν είναι το αγαπημένο σας, γι’ αυτό προσέξτε μερικά πραγματάκια. 1ον ελέγξτε τις αντιδράσεις σας μέσα στην οικογένεια και το σπίτι σας. Αυτό είναι το πρώτο καμπανάκι που βαράω, για τους δεσμευμένους Σκορπιούς ιδιαίτερα! 2ον οι singles ένα πρόσωπο μπορεί να σας πάρει τα μυαλά και να θελήσετε να κάνετε παιχνίδι, το οποίο κυκλοφορεί μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο ή έχει δύναμη, θέση ή τα χρονάκια του, αλλά εγώ στην θέση σας θα πρόσεχα, μη μου γυρίσει τούμπα το όλο θεματάκι.
Γιατί σας το χαλάω; Για έναν και μοναδικό λόγο: επειδή ο Άρης στις 27 γυρνάει ανάδρομος (ναι, κάνει κι αυτός τσαχπινιές σαν τον Ερμή και έχει ανάδρομη πορεία) κι αυτό, όπως καταλαβαίνετε, δεν ακούγεται καλό, όπως και να το κάνουμε! Με άλλα λόγια, οι δεσμευμένοι προσέξτε τα νεύρα σας, όταν θα βρίσκεστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μην πείτε κοφτερά λόγια, μην αντιδράσετε απότομα. Επίσης, οι δεσμευμένοι, πάλι, φροντίστε να είστε υποστηρικτικοί/ες, όσον αφορά τυχόν αναποδιά που μπορεί να γίνει στον κοινωνικό περίγυρο του έτερου ήμισυ ή στον τομέα της καριέρας του. Οι singles διασκεδάστε τον μήνα όπως θέλετε, κάντε σεξάκι, νέες γνωριμίες, αλλά τραβήξτε γραμμή με τα πρόσωπα που ήδη σας περιέγραψα παραπάνω: εκεί, μην κουνηθείτε και μην κάνετε προσεγγίσεις ερωτικές.
Για το τέλος σας έχω την Πανσέληνο στον Αιγόκερω που εσάς σας πάει κομματάκι όμορφα: θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε πλάνα που έχετε καταστρώσει ήδη στο μυαλό σας και μπορεί να σας δώσει κι ένα χεράκι για να αρχίσετε να τα υλοποιείτε σιγά-σιγά!

Τοξότης
Ο μήνας γενεθλίων των Διδύμων σας φέρνει πολλά καλά και σας υπόσχεται αρκετές ευκαιρίες και μπόλικο σεξάκι! Πάμε όμως να δούμε το γιατί και το πώς!
Πρώτα από όλα, τα Διδυμάκια σας εξηγούνται τέλεια και με πολλή αγάπη: Ήλιος, Νέα Σελήνη κι Ερμής σας δίνουν εξαιρετικές ευκαιρίες να κάνετε γνωριμίες, να ξεκινήσετε μια καινούργια σχέση, να περάσετε μια υπάρχουσα στο επόμενο επίπεδο, κοινώς δεν υπάρχει τίποτα που δε μπορείτε να κάνετε, ιδιαίτερα το πρώτο μισό του μήνα, που ο Δίδυμος θα κρατάει τα ηνία γερά στα χέρια του. Σχέση θέλετε; Να γνωρίσετε έναν σωστό άνθρωπο θέλετε; Ο Ερμής μέχρι τις 12 θα είναι στους Διδύμους, η Νέα Σελήνη θα γίνει στις 13 στο ίδιο ζώδιο. Τα προσθέτουμε κι αμέσως έχουμε τις ιδανικές συνθήκες για να παίξετε μπάλα και να σκοράρετε. Κάντε αυτό το διάστημα (από τις αρχές του μήνα έως τις 13-14) ό,τι έχετε να κάνετε, για να πετύχετε τους συναισθηματικούς κι ερωτικούς σας στόχους! Μην περιμένετε, μη χαζεύετε, μην κοιτάτε τα αστέρια! Πράξτε! Βγείτε προς τα έξω, εκφραστείτε, φανείτε! Σας παραινώ γιατί αυτό το υπέροχο πλανητικά διάστημα δε θα το συναντήσετε συχνά!
Θα προσθέσω σε ό,τι σας έχω γράψει ήδη και την Αφροδιτούλα, που μέχρι τις 13 θα βρίσκεται στον τρυφερό Καρκίνο, να σας κάνει νάζια, να βάζει…. Φωτιά στο κρεβάτι σας, να απογειώνει το σεξάκι και να σας δημιουργεί διάθεση τρυφερή και θετικά φορτισμένη. Οι δεσμευμένοι θα περάσετε πολύ όμορφα, θα ανοίξετε νέο κανάλι επικοινωνίας με το έτερο ήμισυ, θα δείτε πόσο καλό θα κάνει ο Καρκίνος στη σχέση σας.
Πολλά πράγματα και συναισθήματα ίσως βγουν στην επιφάνεια, αλλά με ωραίο τρόπο κι όχι σκληρό ή άγαρμπο. Μη φοβάστε για τίποτα, απεναντίας, θα είναι υπέροχη η επαφή σας! Αυτό θα οφείλεται στον Ερμή, που από τους Διδύμους, στις 13 του μήνα, θα περάσει στον Καρκίνο κι η σκέψη σας, ο τρόπος που προσεγγίζετε τα πράγματα, θα γίνει πιο ήπιος, πιο συναισθηματικός, πιο γλυκός και πολύ δημιουργικός. Είναι μια θαυμάσια περίοδος και δε θα βαρεθώ να το γράφω, μέχρι να το εμπεδώσετε και να την εκμεταλλευτείτε πλήρως.
Οι singles πάλι, κάτι μου λέει ότι θα κάνετε πάρτι, όταν σας πω πως στις 14, η Αφροδίτη μπαίνει στο φοβερό και τρομερό Λέοντα, που όπως ξέρετε σας πάει πολύ! Ό,τι ξεκίνησε απλόχερα να σας δίνει ο Δίδυμος, συνεχίζει να σας το προσφέρει η Αφροδίτη από τον Λέοντα. Κέφι, έξω καρδιά, φλερτ, πολύ, μα πολύ παιχνίδι ερωτικό, σεξάκι χωρίς δεσμεύσεις, απόλαυση για χάρη της απόλαυσης κι όλα τα καλά και μεγαλόπνοα που μόνο ο Λέοντας ξέρει να μοιράζει! Θα συναντήσετε πρόσωπα που έχετε πολύ καιρό να δείτε, θα ακούσετε νέα τους, μπορεί να γίνει και κάποια γνωριμία με άτομο που ζει μακριά από εσάς, αλλά ό,τι κι αν κάνετε, όποιον κι αν δείτε, θα περάσετε εξαιρετικά!
Ο Άρης θα είναι όλο τον μήνα στον Υδροχόο, πράγμα που σημαίνει ότι θα διοχετεύσετε πολλή ενέργεια σε μικροπράγματα που πρέπει να γίνουν, σε ψιλοκουβέντες με διάφορα πρόσωπα κι εκεί κάπου ίσως υπάρξει μια ευκαιρία για σεξάκι για τους singles. Οι δεσμευμένοι θα υπηρετήσετε πιστά τον Θεό των μικρών πραγμάτων, δηλαδή, θα αναλωθείτε σε μικροπράγματα κι ίσως πιάσετε τον εαυτό σας να θυμώνει με βλακείες, πραγματικά. Προσέξτε το αυτό το τελευταίο όλοι οι Τοξότες γιατί ο Αρούλης θα γίνει ανάδρομος στις 27 κι είναι αμαρτία να σας γυρίσει το μάτι ανάποδα!
Πανσέληνο θα έχουμε στις 28, στον Αιγόκερω και δεν μπορώ να πάρω όρκο ότι θα συγκλονιστεί ο κόσμος σας (εκτός κι αν έχετε κανέναν πλανήτη ή ωροσκόπο εκεί). Γενικά, ο Αιγόκερως δεν το φοράει με χάρη το ολόγιομο Φεγγαράκι, άρα αν νιώσετε ότι στη σχέση σας τίθενται θέματα εξουσίας και ποιος έχει το πάνω χέρι, μην μασήσετε. Φτύστε το και προχωρήστε παρακάτω. Φεγγάρι είναι, θα περάσει, τι θα κάνει;

Αιγόκερως
Καλό σας μήνα Αιγοκεράκια! Μια χαρά θα σας πάει ο πρώτος μήνα του καλοκαιριού και θα είναι και πολύ ενδιαφέροντας, μπορώ να σας πω! Για αρχή, θα πούμε χρόνια πολλά στα Διδυμάκια και πάμε να δούμε τι θα σας φέρουν!
Ήλιος, Ερμής, αλλά και Νέα Σελήνη θα κάνουν ένα πέρασμα από τους Διδύμους κι αυτό για εσάς μεταφράζεται σε πολύ ενδιαφέρουσα καθημερινότητα, με πολλά λόγια, έργα, σκέψεις, γνωριμίες με πρόσωπα από το εργασιακό σας περιβάλλον, καινούργιες φιλίες από εκεί (ή έστω, δημιουργία μιας πιο κοντινής σχέσης), νέες συνήθειες, καινούργιες ρουτίνες, μια όμορφη φασαρία, που θα σας φορτίσει θετικότατα και θα σας προμηθεύσει με πολλά και νέα ερεθίσματα, αλλά και πρόσωπα που μπορεί να είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε αυτήν την περίοδο! Δεν θα εκπλαγώ, εάν αποφασίσετε να κάνετε ένα άνοιγμα και να προχωρήσετε σε πιο καλή γνωριμία με κάποιον/α μέσα από το καθημερινό σας περιβάλλον (άτομο που βλέπετε καθημερινά, είτε στην γειτονιά σας είτε στον ευρύτερο επαγγελματικό σας χώρο, π.χ. κάποιον/α που συνεργάζεται μαζί σας). Να ξέρετε ότι είναι μια πολύ καλή περίοδος για να κάνετε όποια συναισθηματικά ανοίγματα θέλετε!
Γιατί; Μα φυσικά γιατί, πέρα από τον Ερμή που είναι σούπερ τοποθετημένος στους Διδύμους το πρώτο δεκαήμερο, έχουμε και την Αφροδίτη στον Καρκίνο το ίδιο ακριβώς διάστημα, να σας κάνει πλάτες και να σας χαρίζει άφθονη χάρη στα αισθηματικά σας! Μόνο που δε θα γουργουρίζετε! Μια χαρά προξενιό θα σας κάνει κι αν προσθέσω και τον Ερμή που θα περάσει στον Καρκίνο στις 13, ε, τότε, ξεκινήστε τα παλαμάκια από τώρα! Μια χαρά θα ενεργοποιηθούν τα ερωτικά σας ζητήματα, σαν να βγήκατε από χειμερία νάρκη ένα πράγμα! Κουνηθείτε καλέ, τι με κοιτάτε; Κάνετε ανοίγματα, κινήσεις, πάρτε πόζα με σκέρτσο και νάζι, όλα πρίμα θα σας πάνε.
Δεν ξέρω τι καταλαβαίνετε από όλα αυτά εσείς οι δεσμευμένοι Αιγόκεροι, αλλά αν ξερογλείφεστε, δε σας αδικώ. Είναι μια πολύ καλή περίοδος για να στρώσετε κι εσείς όποια θεματάκια έχετε, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, κυριολεκτικά. Επιπλέον, θα βιώσετε μια ονειρεμένη νηνεμία, μια ηρεμία συναισθηματική, δίχως προηγούμενο! Μια χαρά ξηγιέται ο Καρκίνος, μικρά μου Αιγοκεράκια! Και που να διαβάσετε και τη συνέχεια!
Στις 13 του μήνα, η Αφροδίτη περπατάει κι από τον Καρκίνο περνάει στον Λέοντα! Εδώ, ανάβουν τα αίματα, ξυπνάνε οι αισθήσεις, ξυπνάει και το ζώο μέσα σας και γίνεται το όργιο! Σεξ, σεξ και πάλι σεξ, κέφι, χαρά, παιχνίδι (ερωτικό), δράματα γλυκά και παθιασμένα, από όλα έχει ο μπαξές. Μπείτε και τρυγήστε ό,τι έχετε κέφι κι ευχαρίστηση! Δεσμευμένοι ή singles, δεν έχει απολύτως καμία σημασία, θα περάσετε σε άλλη φάση! Κοιτάξτε να ευχαριστηθείτε, να περάσετε καλά και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας! Ο Λέοντας θέλει κέφι και εξωστρέφεια, απόλαυση και ξεγνοιασιά!
Η Πανσέληνος στις 28 του μήνα, θα γίνει στο ζώδιο σας κι αν εκεί προσθέσω και τις επιρροές του Κρόνου και του Πλούτωνα, μια χαρά το πάτε το πράγμα. Ήρθε εκείνη η στιγμή που επιτέλους, θα βάλετε τις ανάγκες σας πρώτες, θα κοιτάξετε να έρθετε στα ίσα σας, και συμβουλή σας δίνω, θέστε τους κανόνες του παιχνιδιού, όπως εσείς τους θέλετε. Είναι λαμπρή ευκαιρία για να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Οι δεσμευμένοι, απλά, προσέξτε να το κάνετε χωρίς νυχάκια, χωρίς φωνές, εκφράζοντας απλά και λιτά τι είναι αυτό που θέλετε.
Οι singles ενδέχεται και να κάνετε μια γνωριμία κλειδί (για την ακρίβεια, θα σας προσεγγίσει κάποιος/α) και σας εύχομαι τα καλύτερα, αλλά…
Αλλά, ο Άρης ο τσαχπίνης, θα είναι όλο τον μήνα στον Υδροχόο, πράγμα που μπορεί να ψιλοεκνευρίσει τους δεσμευμένους (ωραίο το σεξάκι, αλλά θα σας βγει κτητικότητα και ζήλεια), αλλά ούτε κι αυτό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι στις 27 του μήνα γίνεται ανάδρομος κι εκεί τα νεύρα όλων μας κινδυνεύουν να γίνουν κορδελίτσες. Γι’ αυτό το λόγο έγραψα πιο πάνω ότι οι singles, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί/ες, σε περίπτωση καινούργιας γνωριμίας ή σύναψης μιας σχέσης κοντά στις 25-27 του μήνα και μετά. Καλύτερα να το πάτε βήμα-βήμα και χωρίς πολλούς ενθουσιασμούς κι ανοίγματα. Και προσέξτε: είναι στον Υδροχόο και δίνει την εντύπωση ότι όλα είναι καλά, σιγά το πράγμα. Μην πατήσετε φόλα και χάψετε αμάσητο το παραμύθι.
Τρέξτε να περάσετε καλά και να επωφεληθείτε από τις υπέροχες ευκαιρίες που σας δίνει ο μήνας.

Υδροχόος
Μήνας που γιορτάζουν τα Διδυμάκια που πολύ σας πάνε και μαζί θα περάσετε φίνα, αφού θα σας κάνουν γερές πλάτες, αλλά ένας από τους πρωταγωνιστές θα είστε κι εσείς!
Γιατί και πώς; Θα σας πω αμέσως: ο Άρης ο τσαχπίνης, σεξουλιάρης, θα βρίσκεται όοοοοοοολο το μήνα στο ζώδιό σας (αυτά είναι!), αλλά στις 27, θα μας την κάνει τη ζημιά! Θα ξεκινήσει να είναι ανάδρομος κι εκεί χαλάει η σούπα για όλους μας! Πριν φτάσουμε στις 27 όμως, έχουμε δρόμο να διανύσουμε, πολύ νερό θα κυλήσει στο αυλάκι και αρκετά όμορφα πράγματα θα σας συμβούν! Ακούστε που σας το λέω!
Καταρχάς, ο Άρης στο ζώδιό σας είναι το πιο γερό σπρώξιμο κι η πιο καλή εγγύηση ότι θα έχετε ενέργεια, σεξαπίλ και γερά κρατήματα όλο τον μήνα! Ποιος άλλος θα έχει τέτοιες πλάτες; Κανένας! Μόνο εσείς! Ξέρετε πόσα γκολ μπορείτε να βάλετε μέχρι τις 27; Πάμπολλα! Δεσμευμένοι και μη, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά σας και την σεξουαλικότητα σας, όπως αγαπάτε και να ξοδευτείτε όπως γουστάρετε! Ένα θα σας πω: μπορείτε να διεκδικήσετε ό,τι έχετε βάλει στο μάτι (κι όποιον/α), να παλέψετε και να βγείτε νικητές, να πατήσετε γερά τα πόδια σας στην γη και να κάνετε και μερικούς/ες να τα χάσουν και να φοβηθούν. Καλό κάνει, δεν πειράζει. Δείξτε δόντια, δαγκώστε την λαμαρίνα κι επιτρέψτε και να σας πλησιάσουν.
Και πάμε στο παρασύνθημα: ωραίος ο Άρης να τον έχει κανείς στο ζώδιό του και να τον χαίρεται: ενέργεια, σεξ, φλερτ, σεξαπίλ, όλα όμορφα, όλα ανθηρά. Όταν όμως ο Αρούλης γίνεται ανάδρομος, εκεί το πράμα αλλάζει: νεύρα φουντώνουν, λόγια φτύνονται σαν κουκούτσια, δεξιά κι αριστερά και το αυτογκόλ δεν αργεί να μπει. Δεσμευμένοι μου Υδροχόοι, καταπολεμήστε τη διάθεση που θα έχετε από τις 27 και μετά να πιαστείτε μαλλί με μαλλί με ό,τι έχει... μαλλί κι οι singles προσέξτε πού πάτε να χτυπήσετε και ποιοι θα σας χτυπήσουν την πόρτα. Για την ακρίβεια, περισσότερο κινδυνεύουν οι άλλοι από εσάς, παρά το ανάποδο, αλλά λέμε τώρα.
Πριν όμως συμβούν όλα αυτά τα κοσμοϊστορικά, σας είπα και πιο πάνω ότι κι άλλα όμορφα θα συμβούν στη ζωή σας αυτό τον μήνα. Ο Ήλιος, ο Ερμής, η Νέα Σελήνη θα είναι κάποια στιγμή στους Διδύμους. Τέλεια εποχή για να κάνετε νέες γνωριμίες με σούπερ προϋποθέσεις, ωραία επικοινωνία, κομμένη και ραμμένη όπως ακριβώς πρέπει, πολλά κι όμορφα λογάκια σε στιλ παιχνιδιού που θα σας απογειώσουν –με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει- και μια Νέα Σελήνη, στις 13 (πάλι στους Διδύμους), να θέλει σώνει και καλά να σας κάνει την προξενήτρα! Καθόλου άσχημα, ξεκινάτε να φτιάχνετε τα προικιά σας!
Η Αφροδίτη, μέχρι τις 13, θα είναι στον Καρκίνο και σε όλους μας θα αρέσει πολύ: μια γλύκα, μια ρομαντζάδα, θα την περάσουμε και θα πούμε κι ευχαριστώ! Στις 14 όμως, περνάει στον μπριόζο Λέοντα κι εκεί… επωφελείστε πάλι εσείς! Αν ο Άρης σας δίνει τον αέρα του νικητή, η Νέα Σελήνη σας κάνει προξενιό για γνωριμία, η Αφροδίτη στον Λέοντα σας ραίνει με ροδοπέταλα το δρόμο προς τη σχέση την καλή, την όμορφη, την τέλεια! Μα τι άλλο πια να σας τάξω αυτό τον μήνα;
Η Πανσέληνος θα γίνει στον Αιγόκερω, στις 28 του μήνα, αλλά μια που σας το είπα και μια σκασίλα σας μεγάλη. Δεν πρόκειται να δείτε χαΐρι από αυτό το Φεγγάρι, που το πολύ-πολύ να σας στρώσει καμία σκέψη στο κεφάλι και να σας κάνει κομματάκι πιο οργανωτικούς. Δεν μασάμε και προχωράμε παρακάτω.
Εστιάστε στα καλά του μήνα και φροντίστε να τον απολαύσετε.

Ιχθύς
Καλό σας μήνα, καλό καλοκαίρι Ψαράκια!
Ο μήνας μπορεί να είναι παραδοσιακά ο μήνας των γενεθλίων των υπέρ-αγαπημένων σας Διδύμων, αλλά έχει και πολλά καλά για εσάς!
Ήλιος, Νέα Σελήνη κι Ερμής θα περάσουν, λοιπόν, από τους Διδύμους, ενεργοποιώντας θαυμάσια τη θετική ενέργεια, που μπορεί και πρέπει να κυκλοφορήσει μέσα στο σπιτάκι σας! Οι δεσμευμένοι ανοίξτε το στοματάκι σας, επικοινωνήστε σωστά με τον περίγυρό σας, φτιάξτε μια σούπερ ατμόσφαιρα, κάντε και μια μίνι ανακαίνιση, αν το επιθυμείτε, αλλάξτε τον αέρα στο σπιτικό σας, βρείτε εστίες χαράς, μέσα στα πλαίσια της συντροφικής σας ζωής. Επίσης, να περιμένετε και κάποιο καλό νέο από την εργασία του/της συντρόφου σας ή κάποιο καινούργιο ξεκίνημα σε αυτόν τον τομέα. Οι singles, πέρα από το όμορφο οικογενειακό κλίμα και τα καλά μαντάτα, μπορεί και να κάνετε μια καινούργια γνωριμία, μέσα όμως από τις συστάσεις ανθρώπου του περιβάλλοντός σας, που γνωρίζετε πολύ καλά, σαν να είναι μέλος της οικογένειάς σας! Μέχρι τις 13 του μήνα όμως κι η Αφροδιτούλα θα σας κάνει πλάτες, μιας και θα βρίσκεται στον φιλικό σας Καρκίνο! Εκεί να δείτε κέφια!
Από την μια πλευρά, ίσως γίνει γνωριμία μέσω γνωστού κι από την άλλη, όσοι singles δεν προσβλέπετε σε σχέση, θα κάνετε τρελό παιχνίδι και σεξάκι, με πολλή δόση τρυφερότητας! Μούρλια λέμε! Να μου το θυμάστε ότι αυτήν την περίοδο, από την πρώτη μέρα του μήνα, μέχρι και τις 14, θα περάσετε όμορφα, η ψυχολογία σας θα είναι ιδιαιτέρως ανεβασμένη, θα βγάζετε προς τα έξω έναν αέρα αυτοπεποίθησης και διασκεδαστικής πονηριάς! Η γοητεία σας θα χτυπήσει κόκκινο, θα αισθάνεστε κι εσείς οι ίδιοι/ες την ανάγκη να εκφραστείτε, να πετάξετε τα «πρέπει» και τα «μη» από πάνω σας και να αφεθείτε σε ό,τι φέρει η στιγμή! Αυτό ισχύει και για τους δεσμευμένους και για τους single Ιχθύς!
Όταν οι πλανήτες προχωρήσουν, θα πάνε να φιλήσουν τον Καρκίνο στο μάγουλο, πράγμα που σημαίνει ότι σας… έφεξε, πάλι! Μετά τις 13, ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο, μετά τις 21 ο Ήλιος κι όλοι αυτοί στέλνουν φιλάκια στον Δία στον Σκορπιό, άρα, το καλό πολλαπλασιάζεται κι η θετική αύρα κι επιρροή τους σας φτιάχνουν καλή κατάσταση! Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για όσα έγραψα για την Αφροδιτούλα λίγο πιο πάνω, στον Καρκίνο! Μα είδατε πώς δένουν τόσο όμορφα αυτό τον μήνα για εσάς; Φλερτάκι και πάλι φλερτάκι. Σεξ, διασκέδαση, εξωστρέφεια, ευκαιρίες για νέες παιχνιδιάρικες γνωριμίες (με τρυφερή βάση), όμορφη ψυχολογία, μα τι άλλο θέλετε; Φροντίστε να περάσετε καλά, ξέγνοιαστα, να κάνετε αυτό το διάστημα τις καλύτερες γνωριμίες τις ζωής σας!
Μετά τις 14, η Αφροδίτη μπαίνει στον ζωηρό Λέοντα, αλλά όχι ότι θα σας χαλάσει καθόλου! Κι εκεί στο παιχνίδι και στο πώς θα τα φορτώσετε στον κόκορα θα είναι το μυαλό σας, αλλά, θα φροντίσει να σας στρώσει και τα της καθημερινότητάς σας, να βάλει κέφι στη ρουτίνα σας (να την σπάσει κοινώς), ενώ, παράλληλα, θα σας βοηθήσει και στην δουλίτσα σας! Κοιτάξτε οι singles, μη μου ερωτευτείτε καμία/κανένα συνάδελφο! Όχι ότι είναι απαγορευτικό, τουναντίον, αλλά θα σας πω αμέσως γιατί εγώ στη θέση σας θα ήμουν επιφυλακτική.
Το λοιπόν: ο Άρης θα είναι στον Υδροχόο. «Με γεια του και με χαρά του», θα μου απαντήσετε και με το δίκιο σας. Στο κάτω-κάτω, εκεί που είναι δε σας βλάπτει και πολύ, μήτε θα σας ταράξει. Το πολύ-πολύ να σας φέρει τίποτα δεύτερες σκέψεις και να αναμασήσετε ό,τι ήδη έχετε απορρίψει. Σιγά τα ωά.
Έλα όμως που στις 27 ξεκινάει να είναι ανάδρομος, πράγμα που σημαίνει ότι αγριοκοιτάζει την Αφροδίτη στον Λέοντα για την οποία σας έγραψα παραπάνω! Άρα… Καλύτερα να μείνετε στις ευκαιρίες που σας ανέφερα προηγουμένως (με την Αφροδίτη στον Καρκίνο) και να μην ανακατευτείτε με φλερτάκια στον χώρο της εργασίας σας.
Για το τέλος, σας έχω την Πανσέληνο στον σοβαρό και μετρημένο Αιγόκερω, στις 28 του μήνα! Να μια ωραία ευκαιρία να ξεχωρίσετε τους πραγματικούς φίλους (και τους χρήσιμους) από όλους τους υπόλοιπους! Αιγόκερως είναι, αυστηρός είναι, δεν χαρίζει κάστανα κι αυτό που μπορεί να σας δωρίσει είναι η καθαρή ματιά και το γερό χέρι για να κόψετε δεσμούς που κακώς κουβαλάτε έως τώρα!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε