31/05/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

31/05/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 12:34 Δημιουργία 31/05/18, 12:30

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Με την Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου, αν είσαι μόνος/η και επιθυμείς να αλλάξεις αυτό το καθεστώς, δεν έχεις παρά να καλέσεις κόσμο στον χώρο σου ή αντίθετα να παρευρεθείς εσύ σε ένα αντίστοιχο event. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε απλά «φτιάξε ατμόσφαιρα» με τα κατάλληλα «αξεσουάρ» (μουσική, δείπνο κλπ) και αγκάλιασε το ταίρι σου, μέχρι «να καεί το πελεκούδι»!

Ταύρος
Σήμερα, ενδεχομένως να γνωρίσεις ένα πρόσωπο, το οποίο σου αρέσει, αλλά διαθέτει και αρκετά «πρακτικά» προσόντα, όπως για παράδειγμα μια οικονομική άνεση! Ακόμη όμως κι αν δεν σου αρκεί αυτό, θα μείνεις καταγοητευμένος/η από την επικοινωνιακή «χημεία» που έχετε. Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ένας έξωθεν «πειρασμός» θα θέσει σε κίνδυνο τις ισορροπίες της, αλλά μπορεί να είναι και για καλό!

Δίδυμοι
Αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, είναι πιθανό να συναντήσεις το κατάλληλο πρόσωπο σε ένα επαγγελματικό μίτινγκ ή με αφορμή μια δουλειά που θα κάνεις. Τα δεδομένα, μάλιστα, θα σε κάνουν να ελπίζεις σε κάτι «σούπερ» από συναισθηματική και υλική άποψη, καλό είναι όμως να απολαύσεις πρώτα τα όσα σου υπόσχονται, αφού «με τα λόγια κτίζονται ανώγεια και κατώγια»!

Καρκίνος
Η γοητεία σου κορυφώνεται κι αν είσαι μόνος/η, θα συναντήσεις ένα πρόσωπο, που θα κρίνεις ότι ταιριάζετε σε πολλά, πριν όμως βιαστείς να «ενδώσεις», ρίξε μια… ματιά γύρω σου, αφού σίγουρα υπάρχουν κι άλλες ψυχές που σε «καλοβλέπουν» και μπορεί να συγκεντρώνουν ακόμη μεγαλύτερα πλεονεκτήματα. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, το ότι αρέσεις θα έχει μάλλον… διεγερτικές συνέπειες στο ταίρι σου!

Λέων
Το να ρισκάρεις με ένα πρόσωπο που συναντάς για πρώτη φορά δεν είναι βέβαια και ότι το ασφαλέστερο, αλλά σε πρώτη φάση φαίνεται ότι δε θα έχεις πρόβλημα. Ίσα-ίσα που με τον Άρη στον ηλιακό 7ο οίκο σου, κάτι τέτοιο είναι μάλλον αντιπροσωπευτικό, απλά να θυμάσαι πως η περιπέτειά σου έχει μια όχι και τόσο μακρινή ημερομηνία λήξης. Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μια «κρυφή» κατάσταση θα τη διαταράξει!

Παρθένος
Εξακολουθείς να βρίσκεσαι υπό πίεση, με κίνδυνο να «πέσει» η ψυχολογία σου, δεν έχεις όμως παρά να ξεχάσεις τα δικά σου, προσφέροντας στήριξη σε όποιον/α την έχει ανάγκη. Μάλιστα, με τη συμβολή σου κάποιοι φίλοι ή γνωστοί μπορεί να νοιώσουν πολύ καλύτερα. Ανάλογα οφέλη όμως ενδέχεται να αποκομίσεις κι εσύ μέσα από παρέες ή συμμετέχοντας σε μια κοινωνική εκδήλωση, αφού η συμπαράσταση θα είναι αμφίδρομη!

Ζυγός
Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, με την Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου, οι ευκαιρίες δε θα σου λείψουν αλλά με δεδομένο το ότι όλα «παίζονται» σε επίπεδο εντυπώσεων, φαίνεται κάπως δύσκολο να καταλήξεις σε κάτι το οριστικό. Εκείνο πάντως που προέχει στην παρούσα φάση δεν είναι τόσο το «αίσθημα», αλλά το να περάσεις καλά, έχοντας στην απόλυτη διάθεσή σου «και του πουλιού το γάλα»!

Σκορπιός
Με την Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο σου, αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις ταίρι σε ένα ταξίδι ή μια βραδινή έξοδο, αλλά και μέσα από ένα «σερφάρισμα» στο διαδίκτυο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να προκύψουν θέματα από μια «χαλαρή» -κατά τη γνώμη σου- στάση που κρατά το ταίρι σου απέναντι σε κάποιον/α τρίτο/η, με πιθανό ενδεχόμενο να τα «τσουγκρίσετε» για τα καλά.

Τοξότης
Σήμερα, ενδέχεται να σου δοθεί μια υπόσχεση, η οποία –τουλάχιστον- θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα, αφού κάποια πράγματα που σε «βασάνιζαν» και σε άγχωναν, αποδεικνύεται πως δεν έχουν βάση. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να βιώσεις μια «σούπερ» σεξουαλική εμπειρία με το ταίρι σου. Αν πάλι, πρόκειται για μια νέα γνωριμία, η εξέλιξή της μπορεί να σε οδηγήσει μέχρι την εκκλησία ή το δημαρχείο!

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη απέναντί σου σε φέρνει πιο κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κι αν πραγματικά το επιθυμείς, μπορείτε να αποκτήσετε μια στενότερη σχέση, που έχει τις προοπτικές να εξελιχθεί σε μόνιμη και σταθερή, αφού όμως πρώτα ξεκαθαρίσουν κάποια «ζητήματα» και των δύο σας! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να την ανανεώσεις μέσα από δράσεις που προσφέρουν αμοιβαία ευχαρίστηση και χαρά.

Υδροχόος
Με την Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που, πέρα από την «ωφελιμιστική» σας σχέση, τρέφει για σένα τα καλύτερα συναισθήματα. Ίσως, μάλιστα, όλα αυτά να γίνουν αφορμή για μια κοινή συμπόρευση και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε δε χρειάζεται να μπεις σε κανενός είδους πειρασμό, αφού τα οφέλη σου είναι δεδομένα και χωρίς… έρωτες!

Ιχθύες
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου και τον Δία στον 5ο ηλιακό οίκο σου να έχει… κέφια, η ζωή σου προσφέρει απλόχερα τις ευκαιρίες της και σε κάθε περίπτωση θα βρεθείς στην ευχάριστη θέση να διαλέξεις ανάμεσα στο καλό και το… καλύτερο! Ίσως, μάλιστα, διευρύνεις τις επιλογές σου, ώστε να μην… απευθύνεσαι σε ένα και μόνο πρόσωπο, αφού στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ανταγωνισμός θα λειτουργήσει υπέρ σου!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε