30/05/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

30/05/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:46 Δημιουργία 30/05/18, 10:37

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Έχεις την παρόρμηση να κάνεις ό,τι σου υπαγορεύει η καρδιά ή το ένστικτό σου, προκειμένου να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει από την άλλη πλευρά όμως υπάρχουν και κάποιες υποχρεώσεις που σε «κρατάνε» πίσω ή δε σου επιτρέπουν να κινηθείς ελεύθερα, γι’ αυτό κάνε λίγη υπομονή ακόμη. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να αφήσεις το ταίρι σου να σε φροντίσει όπως εκείνο ξέρει.

Ταύρος
Αν είσαι μόνος/η και θελήσεις να δείξεις την εύνοιά σου προς ένα πρόσωπο ή να το εντυπωσιάσεις, μπορεί οι «θυσίες» σου να πάνε στράφι, εξ αιτίας μιας ατυχίας που δεν είναι στο χέρι σου να αποτρέψεις. Θα έχεις, ωστόσο, σύντομα την ευκαιρία να επανορθώσεις και να «βγεις από πάνω», οπότε μην απογοητεύεσαι! Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μην αφήσεις γνωστούς και συγγενείς να μπουν ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

Δίδυμοι
Το πιθανότερο είναι να ασχοληθείς με θέματα των άλλων, πρόσεξε, ωστόσο, αφού δε θέλει και πολύ τα όποια προβλήματά τους να γίνουν και δικά σου, από τη στιγμή που θα εμπλακείς προσωπικά. Δεν αποκλείεται, επίσης, να εμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, σε κάθε περίπτωση όμως, αρκέσου σε κουβέντες και την ανταλλαγή απόψεων, αφού σεξουαλικά δεν είσαι σε… φόρμα κι αυτό θα φανεί!

Καρκίνος
Από την στιγμή που οι υποψηφιότητες για την καρδιά σου είναι πολύ περισσότερες της μιας, αν είσαι μόνος/η, πολλά μπορεί να συμβούν, φαίνεται όμως ότι σήμερα η πλάστιγγα γέρνει προς τα αρνητικά κι όχι τα θετικά, οπότε κράτα μικρό καλάθι! Ίσως, μάλιστα, επανεμφανιστεί κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, κάτι που θα σε μπερδέψει χειρότερα. Αν, βέβαια, είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να «χωθείς» στην ασφάλειά της.

Λέων
Όσο κι αν σου υπαγορεύει η λογική να «κάτσεις φρόνιμα», φαίνεται πως αυτό δε… γίνεται κι είσαι έτοιμος/η να ενδώσεις σε μια «κρυφή» κατάσταση, κάτι που, βέβαια, θα δημιουργήσει θέματα στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, αφού «ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται». Ίσως όμως κατά… σύμπτωση να διαπιστώσεις ότι το ταίρι σου «ψάχνεται» αναλόγως και τελικά η όλη υπόθεση να γίνει «μύλος»!

Παρθένος
Αν είσαι μόνος/η, ενδέχεται να βρεθείς σε δίλημμα ανάμεσα σε ένα πρόσωπο, με το οποίο επικοινωνείς και περνάς καλά και σε ένα άλλο, πιο «αυστηρό», που μπορεί να σου χρησιμέψει σε πολλά, ωστόσο σε αμφότερες τις περιπτώσεις φαίνεται ότι το συναίσθημα έρχεται δεύτερο, οπότε κάνε πρώτα τη… δουλειά σου κι ύστερα βλέπεις! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, είναι πιθανό να δοκιμάσεις μια απογοήτευση.

Ζυγός
Φαίνεται να βρίσκεσαι σε δίλημμα, ανάμεσα σε ένα πρόσωπο που έχει «σοβαρό σκοπό» και σου προσφέρει πρακτικά ανταλλάγματα για τη σχέση σας, αλλά δεν παύει να είναι… πληκτικό και σε ένα δυνατό, όσο και… νεανικό «αίσθημα» που όμως δε σου παρέχει καμία ασφάλεια. Κι επειδή στην παρούσα φάση δε γίνεται να τα έχεις και τα δύο, δώσε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου, μέχρι… νεωτέρας!

Σκορπιός
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η και μάλιστα… για τα καλά, ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να φέρει εντάσεις και τσακωμούς με τον/την σύντροφό σου και τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα, αν παρέμβουν συγγενείς υπέρ της μιας ή της άλλης πλευράς, οπότε λύστε τα θέματά σας χωρίς την παρέμβαση τρίτων. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, φαίνεται να… γλιτώνεις απ’ όλα αυτά και είσαι ελεύθερος/η να πράξεις ό,τι αγαπάς!

Τοξότης
Τα θετικά μηνύματα που εισπράττεις σε «ανεβάζουν» ψυχολογικά κι αν είσαι μόνος/η, ίσως τελικά να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο που σε… περιτριγυρίζει, χωρίς να το πολυσκεφτείς! Αν όμως δε στοχεύεις σε μια απλή περιπέτεια, το θέμα είναι το κατά πόσο είσαι σίγουρος/η για την επιλογή σου, αφού μπορεί να το μετανιώσεις σύντομα, ενώ ούτε από την άλλη πλευρά φαίνεται να υπάρχουν σταθερά συναισθήματα.

Αιγόκερως
Σήμερα, η υπόθεση θυμίζει περισσότερο… συνοικέσιο, παρά κάτι που βγαίνει «από καρδιάς» κι εσύ δεν έχεις παρά να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά μιας κατάστασης, παίρνοντας τις δέουσες αποφάσεις. Μπορεί, βέβαια, να σου γίνει μια πιο «χαλαρή» κρούση από ένα άτομο που εργάζεται κοντά σου, πρόκειται, ωστόσο, για μια ανάλαφρη περιπέτεια κι έτσι να το δεις, φροντίζοντας να λάβεις όλα τα δέοντα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής.

Υδροχόος
Όσο κι αν βρίσκονται όλα «στον αέρα», το βέβαιο είναι πως υπάρχει πολύ μεγάλη κινητικότητα στα προσωπικά σου κι αν είσαι μόνος/η, μπορεί να υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος από ένα πρόσωπο που σου αρέσει και σχετίζεται με την δουλειά σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση θα έχεις την ευκαιρία να την «δέσεις» περισσότερο μέσα από την αμοιβαία παροχή υπηρεσιών ή την κοινή «στράτευση» σε μια υπόθεση.

Ιχθύες
Αν είσαι μόνος/η, τότε η εμπλοκή του Κρόνου στις διαπροσωπικές σχέσεις σου μπορεί τελικά να συμβάλλει σε «διπλές» ή προβληματικές καταστάσεις. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, να ξεγελαστείς από ένα πρόσωπο που αλλιώς σου τα παρουσιάζει κι αλλιώς είναι. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, φαίνεται να δημιουργείται προσωρινά μια απόσταση ή ψυχρότητα που θα σε κάνει να… αναρωτιέσαι τι φταίει!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε