Πανσέληνος Μαΐου στον Τοξότη: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

Πανσέληνος Μαΐου στον Τοξότη: Πώς επηρεάζει τα 12 ζώδια;

ΖΩΔΙΑ UPD 13:40 Δημιουργία 29/05/18, 13:34

Η Πανσέληνος που γίνεται στις 29 του μηνός, στις 5.20 μμ, στον φλογερό Τοξότη θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στην επικοινωνία, αλλά και στη διάδοση και μετάδοση των γνώσεων.

Η εκπαίδευση, τα ταξίδια και οτιδήποτε έχει να κάνει με επέκταση και εξέλιξη θα επανέλθουν στο προσκήνιο, ενώ το μήνυμα για ελευθερία λόγου και σκέψης και αναζήτησης της αλήθειας θα είναι ηχηρό.

Ωστόσο, καλό θα είναι να υπάρχει σωστή διαχείριση στη μεταφορά ειδήσεων και των πληροφοριών, καθώς μπορεί να πρόκειται για κακόβουλα κουτσομπολιά και με την άσχημη γνώμη που θα σχηματιστεί, πιθανόν να στιγματιστούν συγκεκριμένα άτομα. Επίσης και στα μέσα μαζικής επικοινωνίας θα υπάρχει μια υπερβολή και ίσως γίνουν λάθη. Ευτυχώς, όλο αυτό θα ξεκαθαρίσει πολύ γρήγορα και η αλήθεια θα επικρατήσει.

Ευνοούνται οι Τοξότες που βγαίνουν από ένα λήθαργο κι ακολουθούν τα υπόλοιπα ζώδια της Φωτιάς, Κριός και Λέων. Επίσης, τα ζώδια του Αέρα, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι θα δώσουν ένα δυναμικό «παρών», με τις ξεχωριστές τους ιδέες. Μεγάλη κινητικότητα θα έχουν οι Παρθένοι κι οι Ιχθύες.

Κριός
Θα βρεθείς με πολύ κόσμο, θα εκφράσεις εύκολα τις ιδέες σου, αλλά και οτιδήποτε θέλεις να μοιραστείς με άλλα άτομα. Μπορεί να ταξιδέψεις ξαφνικά κι από εκεί που δεν το περίμενες να βρεθείς σε μια άλλη χώρα. Το να ξεκινήσεις κάτι που θα σχετίζεται με μια καινούργια γνώση θα σου δώσει φτερά για να πετάξεις. Ο Δίδυμος και ο Τοξότης θα είναι άτομα που θα σου δώσουν ένα χέρι βοήθειας και σίγουρα θα υπάρξει μια πολύ εποικοδομητική σχέση μαζί τους. Όλα φυσικά θα εξαρτηθούν από το αν έχεις ήδη ξεφορτωθεί κάποιες αυταπάτες που λειτουργούσαν υποσυνείδητα και αφορούσαν στο συναισθηματικό σου κομμάτι.

Ταύρος
Θα προσπαθήσεις να απελευθερωθείς από βαρίδια που σε κρατούσαν χαμηλά, γι’ αυτό θα βρεις το θάρρος να μιλήσεις για οικονομικά θέματα και με αυτόν τον τρόπο θα μάθεις και πολλά. Θα διαπραγματευτείς πιο εύκολα και θα υιοθετήσεις μια πιο έξυπνη πολιτική σε ό,τι αφορά στις συνεργασίες σου, αλλά και τις συναλλαγές με τον/την σύντροφό σου. Θα νιώσεις δυνατός/η, δε θα καθίσεις «στα αβγά σου», ενώ ακόμα και κάποιες υπερβολές θα σε βοηθήσουν να περάσεις το σωστό μήνυμα. Η αυτογνωσία πιθανόν να σε βγάλει από αδιέξοδα. Ένας Τοξότης θα σε συγκινήσει.

Δίδυμος
Είσαι το πρόσωπο που θα ωφεληθεί ποικιλοτρόπως από αυτή την Πανσέληνο γιατί θα βγουν στην επιφάνεια πράγματα, που θα σε βοηθήσουν να ολοκληρώσεις ένα κύκλο γνώσης και εμπειρίας. Οπότε, από δω και στο εξής, θα μπορείς να κινείσαι πιο άνετα για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι θα τραβήξεις κοντά σου άτομα που θα συμβάλλουν, ώστε να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια και με τον τρόπο τους θα σου ανοίξουν νέους δρόμους. Η προσπάθειά σου να απεμπλακείς από καταστάσεις που σε βουλιάζουν σε ένα τέλμα ή σε οδηγούν στο χάος θα γίνει πιο έντονη. Τα πάντα πλέον χρειάζονται παρακολούθηση και έλεγχο και κάθε κίνηση ή ενέργειά σου θα πρέπει να βασίζεται σε μια συγκεκριμένη φιλοσοφία.

Καρκίνος
Η επιρροή αυτής της Πανσελήνου θα είναι έντονη και ενδεχομένως να σου βγάλει μια υπερβολή σε όλα τα θέματα, κυρίως της επικοινωνίας γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η σε ό,τι λες, αλλά και στα άτομα που απευθύνεσαι γιατί πολλά θα χρειάζονται αποσαφηνίσεις, προκειμένου να αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα. Ωστόσο, δε θα νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς με κανένα τις εμπειρίες και τις αποκαλύψεις σου, ενώ το πιο πιθανό είναι να κλειστείς για λίγο στον εαυτό σου και να έρχεσαι σε επαφή με πολύ λίγα πρόσωπα που μπορούν να σε υποστηρίξουν. Ίσως αισθάνεσαι κουρασμένος/η γιατί το νευρικό σου σύστημα είναι αρκετά επιβαρυμένο. Η σχέση με ένα Τοξότη θα σε προχωρήσει σε ένα άλλο επίπεδο στην καθημερινότητά σου, περισσότερο εναλλακτικό και ελεύθερο.

Λέων
Αυτή η Πανσέληνος θα είναι πολύ θετική για τα προσωπικά σου θέματα, όπου και θα υπάρχουν εξελίξεις. Θα αρχίσεις να επικοινωνείς με αρκετό κόσμο, ενώ στον δρόμο σου θα παρουσιαστούν καινούργια άτομα, πρόθυμα να σε στηρίξουν, ώστε να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Πιθανόν ένα ταξίδι να είναι ευνοϊκό για τα επαγγελματικά σου. Η ερωτική σου ζωή θα πάρει φωτιά κι ενδεχομένως σε αυτό να παίξει σημαντικό ρόλο ένας Τοξότης. Κάποιες ψευδαισθήσεις που τρέφεις και αφορούν στο συναισθηματικό σου κομμάτι θα ξεδιαλύνουν με τη μία και αυτό θα σε βοηθήσει αφάνταστα γιατί θα δεις από άλλη οπτική γωνία τόσο τον εαυτό σου, όσο και τους άλλους.

Παρθένος
Η Πανσέληνος θα σε βοηθήσει να περάσεις σε άλλη... πίστα, όπου εκεί θα μπορείς να τρέξεις ελεύθερα, καθώς θα βλέπεις καθαρά τον στόχο σου. Θα κινητοποιηθείς γιατί θα συνειδητοποιήσεις τις δυνατότητές σου και θα κατανοήσεις ποιος/α πραγματικά είσαι. Το ζητούμενο είναι να βγάλεις τον αληθινό εαυτό σου, να δικτυωθείς κοινωνικά και μέσα από εκεί να δείξεις και τις επαγγελματικές σου ικανότητες. Ένα άτομο από το εξωτερικό θα σε βοηθήσει να καλλιεργήσεις σωστά την εικόνα σου. Η γνώση δε θα συμβάλλει μόνο στην εξέλιξή σου, αλλά και στο να βγεις από συναισθηματικά αδιέξοδα. Όλα φυσικά θα γίνουν, αν το θέλεις, αλλιώς δεν έχει νόημα να χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου.

Ζυγός
Η Πανσέληνος θα σε βοηθήσει να περάσεις σε άλλη... πίστα, όπου εκεί θα μπορείς να τρέξεις ελεύθερα, καθώς θα βλέπεις καθαρά τον στόχο σου. Θα κινητοποιηθείς γιατί θα συνειδητοποιήσεις τις δυνατότητές σου και θα κατανοήσεις ποιος/α πραγματικά είσαι. Το ζητούμενο είναι να βγάλεις τον αληθινό εαυτό σου, να δικτυωθείς κοινωνικά και μέσα από εκεί να δείξεις και τις επαγγελματικές σου ικανότητες. Ένα άτομο από το εξωτερικό θα σε βοηθήσει να καλλιεργήσεις σωστά την εικόνα σου. Η γνώση δε θα συμβάλλει μόνο στην εξέλιξή σου, αλλά και στο να βγεις από συναισθηματικά αδιέξοδα. Όλα φυσικά θα γίνουν, αν το θέλεις, αλλιώς δεν έχει νόημα να χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου.

Σκορπιός
Θα κινηθείς γύρω από οικονομικά θέματα και θα προσπαθήσεις να διαχειριστείς τα υπάρχοντά σου και οτιδήποτε σου ανήκει ή επιδιώκεις να αποκτήσεις. Θα θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα, εξ αιτίας και μιας υπερβολής που θα σε διακατέχει, οπότε είναι αναμενόμενα και κάποια επιπλέον έξοδα. Από την άλλη, οι επιθυμίες σου είναι πολλές, το ίδιο και οι ανομολόγητες σκέψεις σου και πρέπει να βρεις τον τρόπο να τις επικοινωνήσεις, κάτι που δεν είχες κάνει μέχρι τώρα, γιατί μόνο έτσι θα ικανοποιηθούν. Ένας από τους κύριους στόχους σου είναι και το να αποβάλλεις μερικές ανασφάλειές σου και με θάρρος να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες σχετίζονται με τη διάδοση του έργου σου.

Τοξότης
Με την Πανσέληνο που γίνεται στο ζώδιό σου, θα ξεκολλήσεις τελείως από τις αυταπάτες που έτρεφες τόσο καιρό και για τον εαυτό σου και για τους άλλους. Η συγχώρηση, επίσης, αυτών που σε έχουν ενοχλήσει θα είναι ένα σημαντικό βήμα για να ελαφρύνεις την συνείδησή σου και να κινηθείς σε ένα άλλο επίπεδο, πιο εξελιγμένο. Όλα θα εξαρτηθούν, βέβαια, από το πόσο πολύ θέλεις να κάνεις αλλαγές, αλλά και το πόσο συνειδητοποιημένος/η μπορείς να γίνεις όσον αφορά στο πώς στέκεσαι απέναντι σε άλλα άτομα και την αντίληψη που έχεις για σένα. Σίγουρα πάντως θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα στις συνεργασίες σου, αλλά και στην συντροφική σου σχέση, καθώς θα βγάλεις ένα κρυφό κομμάτι σου και θα μιλήσεις ή θα κάνεις ανακοινώνεις που ίσως απέφευγες.

Αιγόκερως
Πιθανόν να έχεις τη διάθεση να απομονωθείς ή να βρίσκεσαι μόνο με λίγα άτομα που σου ταιριάζουν περισσότερο. Οι συνθήκες, από την άλλη, θα είναι λίγο πολύπλοκες, καθώς θα χρειαστεί να ανακαλύψεις διάφορα ή κάτι θα βγει στην επιφάνεια που ίσως σε κάνει να νιώσεις άβολα ή να πιστέψεις ότι σε εκθέτει, κυρίως αν αφορά σε κινήσεις που είχες κάνει στο παρελθόν και δεν είχες μοιραστεί, που όμως δεν ισχύει. Το παρασκήνιο που υπάρχει στη δουλειά σου ενδέχεται να σε στεναχωρήσει, αλλά δεν πρέπει να δίνεις σημασία γιατί σύντομα θα δεις ότι δεν θα παίξει κάποιο ρόλο. Οι προσπάθειές σου πάντως θα φέρουν θετικά αποτελέσματα. Αφήσου στην ροή των πραγμάτων για να καταφέρεις να βγεις έξω από τα καλούπια που έχεις δημιουργήσει, τα οποία μερικές φορές χρειάζονται σπάσιμο γιατί μόνο έτσι μαθαίνεις και εξελίσσεσαι.

Υδροχόος
Η Πανσέληνος θα σε βοηθήσει να φέρεις σε πέρας κάποιες υποθέσεις που είχες αναλάβει και θα σε πριμοδοτήσει με καινούργιες εμπειρίες, κυρίως γνωριμίες ή γνώσεις που θα σου προσφέρουν κάτι καινούργιο και ιδιαίτερο. Ένας Τοξότης θα σε ξεσηκώσει να κάνεις πράγματα διαφορετικά και πολύ δημιουργικά. Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, ενώ μπορεί να συμμετέχεις σε ομάδες, που καταπιάνονται με θέματα οικολογικά ή κοινωνικά. Η διάθεσή σου θα είναι ερωτική, χαρούμενη και παιχνιδιάρικη, κάνοντας πιο εύκολη την επικοινωνία σου, χωρίς κολλήματα, ενδοιασμούς ή φόβο ότι δε θα έχεις ανταπόκριση. Ένα νεότερο πρόσωπο θα φέρει χαρά στη ζωή σου. Από την άλλη, ίσως ρισκάρεις σε μια επιχείρηση, προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδιά σου.

Ιχθύς
Θα βρεθείς σε δίλημμα γιατί θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Από τη μια, θα θέλεις να φύγεις από μια κατάσταση, η οποία -κατά τη γνώμη σου- έχει τελματώσει, από την άλλη, πιθανόν να μάθεις κάποια στοιχεία που θα σε μπερδέψουν ως προς την κατεύθυνση που πρέπει να κινηθείς. Αλλά, στο τέλος θα καταφέρεις να ξεφύγεις και θα βρεις την σωστή πορεία. Το κυριότερο απ’ όλα είναι να σταματήσεις να επιμένεις τόσο σε πρόσωπα και πράγματα, που βλέπεις ότι δε βγάζουν πουθενά γιατί έτσι χάνεις και χρόνο και ενέργεια. Οι συνθήκες για λίγο θα είναι πολύπλοκες και θα επηρεάζεσαι ποικιλοτρόπως, αλλά, σαν καλός μαέστρος, οφείλεις να διευθύνεις άψογα την ορχήστρα. Χρησιμοποίησε τις εμπειρίες σου, σε συνδυασμό με τις πληροφορίες που θα λαμβάνεις -και θα είναι πάρα πολλές- για να μπορέσεις να διακρίνεις το σωστό από το λάθος.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε