29/05/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

29/05/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 10:48 Δημιουργία 29/05/18, 10:43

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Σήμερα, η αυξημένη ευαισθησία σου μπορεί να σε κάνει να πληγωθείς από πράγματα που σε μια άλλη περίπτωση δε θα υπολόγιζες ή θα τα έπαιρνες αλλιώς. Επιπλέον, «παίζει δυνατά» το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης, κάτι που αν είσαι ήδη σε μια σχέση σίγουρα θα… μπερδέψει τα πράγματα, σε διαφορετική περίπτωση όμως δεν έχεις παρά να «τρέξεις» το θέμα, έτσι για να σου λυθούν και κάποιες απορίες για τα παλιά!

Ταύρος
Τα ευχάριστα μηνύματα που λαμβάνεις μπορεί μεν να σου ανυψώσουν το ηθικό, ίσως όμως να υπάρξει και μια παρενόχληση που θα σε φέρει σε δύσκολη ή αμήχανη θέση, γι’ αυτό μη δίνεις και πολύ θάρρος! Επιπλέον, είναι πιθανό να γίνεις μάρτυρας μιας ερωτικής αντιζηλίας στο περιβάλλον σου, αν όμως θελήσεις να ανακατευτείς, τότε τα «σκάγια» μάλλον θα πάρουν κι εσένα. Οπότε, αν δεις το… κακό να πλησιάζει, κάνε ότι δεν ξέρεις και δεν άκουσες.

Δίδυμοι
Περί σταθερότητας… ουδείς λόγος να γίνεται, μπορείς, ωστόσο, να δείξεις την προτίμησή σου προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, χαρίζοντάς του κάτι με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία. Δεν αποκλείεται, φυσικά, να λάβεις κι εσύ ένα αντίστοιχο δώρο, αν αυτό όμως συμβεί από έναν φίλο ή μια φίλη, είναι πιθανό να υπάρξουν αντιδράσεις από το ταίρι σου, που μάλλον βλέπει κάτι… περισσότερο σε αυτήν την κίνηση!

Καρκίνος
Αν είσαι μόνος/η, όλα λειτουργούν υπέρ σου, μη διστάσεις, λοιπόν, να ενδώσεις σε ένα πρόσωπο που σε συγκινεί, πολύ περισσότερο που η σχέση σας έχει ουσιαστικές προοπτικές για να εξελιχθεί σε κάτι… μόνιμο! Μπορείς, μάλιστα, να «εκμεταλλευτείς» μια αδιαθεσία σου για να έρθετε κοντά. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, δεν έχεις παρά να αναπολήσεις με το ταίρι σου ευτυχισμένες στιγμές του παρελθόντος.

Λέων
Βρίσκεσαι σε φάση όπου όλα «παίζονται», αλλά θα σου είναι δύσκολο να αποφασίσεις με ποιο «παιχνίδι» θα ασχοληθείς περισσότερο. Θεωρητικά, προηγείται εκείνος ή εκείνη που σου δείχνει απροκάλυπτα τον θαυμασμό του/της, ίσως όμως να βρεθείς σε δίλημμα, αφού κάποια άλλη «ψυχή» έχει τον τρόπο να σε παρασύρει κάπου… κρυφά! Αν, βέβαια, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα χρειαστεί να αντισταθείς στον πειρασμό.

Παρθένος
Αν είσαι μόνος/η, ίσως βρεις αυτό που ζητάς ύστερα από την μεσολάβηση ενός φιλικού σου προσώπου ή απλά συμμετέχοντας στα δρώμενα μιας παρέας. Μπορεί, επίσης, να ξαναβρεθείς με μια παλιά σου αγάπη, αλλά και να γίνεις η «παρηγοριά» ενός ατόμου που βρίσκεται σε ευαίσθητη φάση. Αν θες να προσδώσεις ερωτικό χαρακτήρα στον ρόλο της «νοσοκόμας», τότε το… κρίμα στον λαιμό σου!

Ζυγός
Ο έρωτας σου κτυπά την πόρτα και αν είσαι μόνος/η, μπορεί να βρεις μια παλιά σου αγάπη, που εκπληρώνει αρκετές από τις προδιαγραφές σου, ίσως, μάλιστα, η επανασύνδεσή σας να έχει αυτήν τη φορά ένα εξαιρετικά αίσιο τέλος. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε πρόσεξε, μήπως η «ολική επαναφορά» μιας παρελθοντικής σχέσης σου καταστήσει τα πράγματα… ασύμφορα, εγκλωβίζοντάς σε ανάμεσα στο χθες και το σήμερα!

Σκορπιός
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις μεν τις ευκαιρίες σου, είτε διά ζώσης είτε στο διαδίκτυο, ίσως όμως πρόκειται, απλά, για κομπλιμέντα, με μόνη συνέπεια την τόνωση της αυτοπεποίθησής σου. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να… καταξοδευτείς για να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο, που «σήμερα είναι κι αύριο δεν είναι». Ως δεσμευμένος/η βέβαια, μπορείς να βγεις με το ταίρι σου και με οικογενειακούς φίλους το… πολύ!

Τοξότης
Η Πανσέληνος «φουντώνει» τις επιθυμίες σου και με την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου, οι πιθανότητές σου για κάτι καλό στον σεξουαλικό τομέα είναι αυξημένες. Στην περίπτωση όμως που είσαι μόνος/η και θελήσεις να προχωρήσεις, προσβλέποντας σε μια σχέση, σύντομα θα καταλάβεις ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως αξιοπιστία, είτε αυτό αφορά στα δικά σου συναισθήματα είτε σε εκείνα της άλλης πλευράς.

Αιγόκερως
Τα… θερμά μηνύματα που λαμβάνεις είναι άκρως ενθαρρυντικά, ιδιαίτερα αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για κάτι μόνιμο. Ωστόσο, ξέρεις καλύτερα απ’ όλους ότι για να «δέσει» μια σχέση, πρέπει πρώτα να δοκιμαστεί, πάρε, λοιπόν, τον χρόνο σου, μέχρι να βεβαιωθείς. Αν, βέβαια, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε δε χρειάζεται να αναζητήσεις κάποιο είδος «αποδείξεων», παρά μόνο να «χαθείς» στην αγκαλιά του/της συντρόφου σου!

Υδροχόος
Σήμερα η «μπίλια» γυρίζει και το πιο πιθανό είναι να «κάτσει» οπουδήποτε, γι’ αυτό έσο έτοιμος/η! Επιπλέον, με την Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου, πολλά… γίνονται στον χώρο της εργασίας σου κι αν είσαι μόνος/η, μπορείς να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για να πετύχεις το ποθούμενο. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε, μήπως όλη αυτή η «κινητικότητα» παρεξηγηθεί από το ταίρι σου... κι όχι άδικα.

Ιχθύες
Κάποιος/α φαίνεται να εκφράζει την προτίμησή του για σένα με έναν ευαίσθητο τρόπο που μπορεί να σε κάνει να ονειρεύεσαι τα καλύτερα. Ίσως, μάλιστα, πρόκειται για μια παλιά σου αγάπη που διεκδικεί ξανά το μερίδιό της στο παρόν σου. Αν, όμως, είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να της δώσεις νόημα και περιεχόμενο, μέσα από σχέδια για μια ακόμη πιο «οικογενειακή» κατάσταση.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε