28/05-01/06/18: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

28/05-01/06/18: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 20:25 Δημιουργία 28/05/18, 20:14

Πώς θα εξελιχθεί η νέα εβδομάδα για τα ερωτικά των ζωδίων;

Κριός
Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 29 και ο Ερμής στους Διδύμους από τις 30 και μετά δίνουν μια ιδιαίτερη χροιά στην αισθηματική σου ζωή. Γίνεσαι πιο «ανοιχτός» στο συναίσθημα και δεν φοβάσαι να γίνεις πιο ευάλωτος. Άλλωστε δεν μπορείς να «γευθείς» την αγάπη αν δεν «βουτήξεις» μέσα σε αυτήν. Όποια και αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, μην φοβηθείς να δείξεις το συναίσθημά σου, είτε στον σύντροφό σου, είτε σε ένα νέο πρόσωπο που προσπαθεί να μπει στη ζωή σου και να μείνει σε αυτήν. Ρίξε τα τείχη και απόλαυσε το συναίσθημά σου, ακόμη και αν είναι γλυκόπικρο.

Ταύρος
Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο η εβδομάδα αυτή είναι καλή για να εκφράσεις την αγάπη σου, τις σκέψεις και το πάθος σου. Υπάρχει τρυφερότητα και έντονο συναίσθημα που δεν θα μπορέσεις να το απαρνηθείς ή να το προσπεράσεις. Οι ημέρες αυτές θα σε φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σου και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις γκρίνιες και διαφορές. Εσύ που είσαι μόνος, μπορείς να αφήσεις τη γοητεία σου να φέρει κοντά σου εκείνον ή εκείνη που ποθείς.

Δίδυμος
Στα αισθηματικά θα νιώσεις την θετική επιρροή του Ερμή στο ζώδιο σου από τις 30 και μετά, ειδικά εσύ που είσαι μόνος. Γεμίζεις αυτοπεποίθηση και το χιούμορ σου θα σε κάνει πολύ γοητευτικό στα μάτια των γύρω σου. Η χαρά και ο αυθορμητισμός θα κάνουν το επίκεντρο της παρέας και αυτό από μόνο του λειτουργεί ως θέλγητρο για εκείνον ή εκείνη που σε ενδιαφέρει. Εσύ πάλι που ήδη έχεις ήδη βρει τον σύντροφο της ζωής σου, άρπαξε την ευκαιρία των ημερών για να κάνεις πιο ζωηρή τη σχέση, να την βγάλεις από την μονοτονία και να την κάνεις σίγουρα πιο διασκεδαστική.

Καρκίνος
Τρυφερότητα, στοργή και σταθερότητα θα επικρατήσουν στην αισθηματική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση το κλίμα γίνεται πολύ πιο ζεστό. Θα ανοίγεσαι πολύ πιο εύκολα στον άνθρωπό σου και θα νιώθεις μεγαλύτερη ευκολία στο να εκφράσεις αυτό που νιώθεις. Ο εγωισμός μένει στην άκρη και αυτό που σε νοιάζει είναι να νιώθεις κοντά στο άλλου σου μισό. Αν πάλι αναζητάς τον μοναδικό, για εσένα, σύντροφο, άφησε την τρυφερότητα και την γλυκύτητα να σε φέρει κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Λέων
Με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων στις 30, η αισθηματική σου ζωή κατακλύζεται από ρομαντισμό, τρυφερότητα και πλούσιο συναίσθημα. Η φαντασία σου γίνεται αχαλίνωτη και είναι ικανή να φέρει αυτό το «κάτι διαφορετικό» στη σχέση. Τόλμησε να πρωτοτυπήσεις και να κάνεις τον σύντροφό σου να εκπλαγεί ευχάριστα. Εσύ που ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, άφησε την πόρτα σου ανοιχτή σε νέες γνωριμίες, αλλά φρόντισε να μην παρασύρεσαι από το συναίσθημα και σπαταλάς την ψυχή σου ακόμη και σε αυτούς που δεν αξίζουν.

Παρθένος
Ο Ερμής στους Διδύμους από τις 30 και μετά σε βοηθάει να γίνεις πιο κοινωνικός και ανοιχτός στις συναναστροφές σου με τους γύρω σου. Σε ωθεί στη διασκέδαση και στην απόλαυση. Με λίγα λόγια, η θέση αυτή σε διευκολύνει να περάσεις καλά, να γνωρίσεις κόσμο και ό,τι μπορεί να προκύψει είναι καλοδεχούμενο. Προς το παρόν, όμως, η δέσμευση δεν είναι κάτι που σκέφτεσαι, οπότε μπορείς να διασκεδάσεις με την ψυχή σου. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, φαίνεται πως δεν είσαι διατεθειμένος να μιζεριάσεις, για αυτό δεν στέκεσαι σε λεπτομέρειες που σου χαλούν τη διάθεση.

Ζυγός
Άσχετα από την παρούσα κατάσταση της αισθηματικής σου ζωής, το πλανητικό σκηνικό σε προτρέπει να είσαι ανοιχτός σε πειραματισμούς και στο «διαφορετικό». Θα καταφέρεις να ξεφύγεις από τα «πρέπει» που θέτει η κοινωνία και θα βρεις έναν δικό σου τρόπο ισορροπίας. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στις 30 στους Διδύμους ενεργοποιείται ο τομέας που αφορά στην εικόνα, τον ρομαντισμό και την φήμη. Συνάμα το πάθος που κουβαλάει ο Άρης από τον Υδροχόο θα σου δώσει πολλές προοπτικές για αλλαγές, ζευγάρωμα και πάθος!

Σκορπιός
Με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων στις 30 έχεις την ανάγκη να αλλάξεις την αισθηματική σου ζωή θέτοντας ως προτεραιότητα την εσωτερική σου ικανοποίηση. Από την σχέση σου δεν αποδέχεσαι πλέον μια επιφανειακή ευχαρίστηση που δεν σε γεμίζει σε βάθος και δεν σε κάνει να δένεσαι βαθιά με το άλλο σου μισό. Για αυτό μην εκπλαγείς από τον εαυτό σου αν κάνεις το βήμα να απεμπλακείς από πρόσωπα και καταστάσεις που σε πνίγουν. Εσύ που είσαι μόνος, ξεκινάς μια περίοδο αναζήτησης, αλλά όχι συμβιβασμού.

Τοξότης
Ο Ερμής κάνει την είσοδο του στο ζώδιο των Διδύμων στις 30 για αυτό οι ημέρες αυτές θα σου προσφέρουν εκτόνωση, ηρεμία και σταθερότητα στην σχέση. Ακόμη και εσύ που είσαι μόνος και αναζητάς την συντροφικότητα, δεν έχεις διάθεση για παιχνίδι και εφήμερες απολαύσεις. Αναζητάς κάτι πιο μόνιμο, πιο ουσιαστικό που θα καταφέρει να ξεδιψάσεις κάθε σου ανάγκη και πιο ολοκληρωτικά. Η τρυφερότητα και ο αισθησιασμός που εκπέμπεις θα είναι τα γοητευτικά σου σημεία.

Αιγόκερως
Αισθησιασμός, γλυκύτητα και λάμψη θα κυριαρχήσει στην αισθηματική σου ζωή. Ο Ερμής που κάνει την είσοδο του στους Διδύμους στις 30 θα σε ηρεμήσει και θα σε κάνει να διώξεις την ένταση από μέσα σου και από την σχέση σου. Το προηγούμενο διάστημα ήταν πιο εκφραστικό, πιο έντονο, αλλά τώρα αρχίζουν τα πράγματα να αποκτούν νέες ισορροπίες που θα σε κάνουν να αναπνεύσεις με ανακούφιση.

Υδροχόος
Η συντροφικότητα θα είναι πολύ σημαντική για εσένα και νιώθεις την ανάγκη να κρατήσεις τις προσωπικές σου ισορροπίες μέσα από μια ουσιαστική σχέση. Για να γίνει αυτό απαιτείται να μπουν νέοι κανόνες μέσα σε αυτήν που θα ξεβολέψουν και τους δυο, αλλά στο τέλος θα προσφέρουν κοινή ικανοποίηση. Αν είσαι μόνος, τώρα είναι μια περίοδος που συνειδητοποιείς την αξία της ομορφιάς και της λάμψης. Αλλά όχι εκείνης που έρχεται από ένα όμορφο ρούχο ή από την εικόνα γενικότερα. Αναζητάς όμορφους ανθρώπους που λάμπουν «από μέσα»!

Ιχθύς
Ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας βρίσκεται στο ζώδιό σου, με αποτέλεσμα να εξιδανικεύεις τις καταστάσεις γύρω σου. Αυτό είναι πολύ καλό στην παρούσα φάση, αφού καταφέρνεις να παίρνεις βαθιά ικανοποίηση από την σχέση στην οποία βρίσκεσαι. Ακόμη και αν είσαι μόνος, ο πήχης της αναζήτησής σου θα είναι ψηλά. Δεν θα είσαι διατεθειμένος να «χαρίσεις» την ελευθερία σου σε κάποιον που δεν θα πληροί αυστηρά όλες σου τις προϋποθέσεις.

Πηγή: zwdiasimera.gr

Αν σου άρεσε κάνε