25/05/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

25/05/18: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:34 Δημιουργία 25/05/18, 14:24

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Αν είσαι μόνος/η, τότε, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, ο έρωτας θα έρθει να σε συναντήσει, έστω και με την μορφή μιας εφήμερης κατάστασης! Από εκεί και ύστερα, είναι καθαρά δική σου υπόθεση το τι θα πράξεις. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, είναι… φανερό πως η πολύ «ανοικτή» συμπεριφορά σου προς τους άλλους θα εγείρει «θέματα», όπως επίσης και το να ενοχληθείς κι εσύ από μια ανάλογη στάση του/της συντρόφου σου.

Ταύρος
Για όλα τα πράγματα υπάρχει η «πρώτη φορά» κι αν είσαι ανοικτός/η στους πειραματισμούς, ίσως βιώσεις κάτι μοναδικό. Ωστόσο, αν διαπιστώσεις ότι συμβαίνει ακριβώς το… αντίθετο από αυτό που προσδοκάς και ότι τα συναισθήματά σου γίνονται αντικείμενο «σκωπτικών» σχολίων, το σοφότερο θα ήταν να αποσυρθείς από το προσκήνιο, μέχρι τουλάχιστον οι άλλοι να καταλάβουν πως κάποια πράγματα έχουν και τα όριά τους.

Δίδυμοι
Η προσωπική σου ζωή θυμίζει βόλτα στο… παζάρι και σίγουρα θα δυσκολευτείς να αφοσιωθείς σε ένα και μόνο πρόσωπο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είσαι και πρόθυμος/η να ενδώσεις οπουδήποτε. Αν, λοιπόν, είσαι ήδη σε μια σχέση, δώσε στο ταίρι σου να καταλάβει ότι η εξωστρέφειά σου δε σημαίνει κι ότι το βαρέθηκες. Κι όσο για εκείνους/ες που σε «πολιορκούν», ας αποδείξουν ότι πράγματι αξίζουν την προσοχή σου!

Καρκίνος
Σήμερα, έχεις τον τρόπο να γοητεύσεις ένα άτομο που γενικότερα χαρακτηρίζεται ως «στρυφνό» ή «δυσπρόσιτο» κι αν είσαι διαθέσιμος/η, μπορείς να εκμεταλλευτείς την εύνοια της Αφροδίτης προς το πρόσωπό σου! Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου γίνει μια «σκανδαλώδης» πρόταση, με χαριτωμένο τρόπο… Αντίθετα όμως, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τα πράγματα δε θα εξελιχθούν ομαλά κι ίσως συμβούν διάφορα που θα σε εκπλήξουν δυσάρεστα.

Λέων
Όσο μεγαλύτερες είναι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζεις, τόσο πιο αυξημένη είναι κι η υποστήριξη που λαμβάνεις από το σύμπαν. Έχε, λοιπόν, πίστη στις δυνατότητές σου και τόλμησε να ζητήσεις όλα αυτά που έχεις στερηθεί ή έχεις βάλει «στη γωνία» για «λόγους ανωτέρας βίας», έστω κι αν αναπόφευκτα διαταραχθούν οι ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Κι αν σε πρώτη φάση γίνει κάτι «στα κρυφά», να ξέρεις ότι σύντομα θα λάβει «επίσημη» διάσταση.

Παρθένος
Ο ενεργός Ουρανός δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να βιώσεις την μετεξέλιξη μιας φιλίας σε κάτι πολύ πιο… προσωπικό κι αν δεν έχεις «κολλήματα», τότε οι εξελίξεις μπορεί να είναι ραγδαίες και απρόσμενα ευχάριστες! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η ή δεν έχεις καμία απολύτως διάθεση για ερωτοτροπίες, τότε δεν αποκλείεται να βρεθείς σε αμήχανη θέση, εξ αιτίας μιας «αψυχολόγητης» κίνησης από το ταίρι σου.

Ζυγός
Τα καλά νέα είναι ότι σήμερα δε θα πλήξεις, ίσα-ίσα θα βρεθείς με πολύ κόσμο, διώχνοντας μακριά κάθε… υποψία μοναξιάς! Μπορεί, μάλιστα, να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που διατίθεται να σου προσφέρει πολλά, κυρίως όμως στον υλικό τομέα κι αν ζητάς κάτι περισσότερο από το να περάσεις καλά, ίσως τελικά συνειδητοποιήσεις ότι παρά τα αναμφισβήτητα προσόντα του, έχει και πλευρές που δύσκολα… αντέχεις!

Σκορπιός
Σήμερα, μπορεί να διαπιστώσεις ότι όσα σχέδια ή προγράμματα κι αν κάνεις, το σύμπαν έχει τον τρόπο να σε πάει εκεί που αυτό… θέλει! Αφήσου, λοιπόν, στη ροή και το απρόβλεπτο, αφού κάθε προσπάθειά σου να συντηρήσεις μια «νορμάλ» κατάσταση θα πέσει στο κενό. Ίσως, μάλιστα, λάβεις ένα ερωτικό μήνυμα από εκεί που δεν το περιμένεις ή έχεις ένα… ενδιαφέρον συναπάντημα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Τοξότης
Αν είσαι ελεύθερος/η, τότε σίγουρα θα ικανοποιηθείς από το… πλήθος των νέων γνωριμιών σου, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα βρεις οπωσδήποτε ένα πρόσωπο που να ταιριάζετε. Περισσότερο με βολιδοσκόπηση μοιάζει η όλη ιστορία, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να προκύψει κάτι «έκτακτο» με ένα άτομο που κινείται στον χώρο της εργασίας σου, όχι όμως με ορίζοντα μια σχέση, αλλά μια σεξουαλική εμπειρία... μόνο!

Αιγόκερως
Αν είσαι μόνος/η, θα συναντήσεις ένα πρόσωπο, με το οποίο σίγουρα σας χωρίζουν πολλά, αλλά ασκεί επάνω σου μια ιδιαίτερη γοητεία και μένει να… μάθεις, αν θα καταφέρεις να «προσαρμοστείς» εν ονόματι της αγάπης! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να την «φρεσκάρεις» με νέες δραστηριότητες κι ευχάριστες εκπλήξεις, πριν αρχίσουν να συμβαίνουν πράγματα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου.

Υδροχόος
Σήμερα, αναδεικνύονται οι πιο εγκεφαλικές και πειραματικές τάσεις σου, αυτό όμως δε σημαίνει ότι μπορείς να διαχειριστείς ή να αντέξεις κάθε κατάσταση, ιδιαίτερα αν στην «άλλη πλευρά» υπάρχει ένα πρόσωπο που χαρακτηρίζεται από ιδιαιτερότητες, πολύ περισσότερες από τις δικές σου! Φαίνεται, μάλιστα, πως το όλο «σκηνικό» θα διαμορφωθεί είτε στο σπίτι σου είτε στη δουλειά σου και να δούμε τελικά ποιος θα αιφνιδιάσει ποιον!

Ιχθύες
Η Αφροδίτη στον «οίκο» των σχέσεών σου σε κάνει πολύ πιο ανήσυχο/η και... πρόθυμο/η στους ποικίλους πειρασμούς που κυκλοφορούν γύρω σου. Κι αν, βέβαια, είσαι μόνος/η, τότε… όλα καλά, ίσως, μάλιστα, γνωριστείς με ένα πρόσωπο που διαφέρει από όσα ήξερες μέχρι σήμερα και είναι ικανό να σου προσφέρει το «κάτι άλλο» στην ζωή σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πρόσεξε, μην εκτεθείς.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε