Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων την Πέμπτη, 24/05/2018

Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων την Πέμπτη, 24/05/2018

ΖΩΔΙΑ UPD 15:52 Δημιουργία 24/05/18, 13:11

Κριός

Από την μια πλευρά, ο Κρόνος σε πιέζει να εκπληρώσεις στο ακέραιο τα καθήκοντά σου και να τηρήσεις τους κώδικες συμπεριφοράς, από την άλλη όμως, ο Άρης κάνει το αίμα σου να «βράζει» και το πιθανότερο τελικά είναι να κάνεις του κεφαλιού σου, διακινδυνεύοντας τις ήδη διαμορφωμένες ισορροπίες στην προσωπική σου, αλλά και την επαγγελματική σου ζωή. Σε κάθε περίπτωση όμως θα περάσεις πολύ όμορφα σε μια ερωτική «φωλιά»!

Ταύρος

Για την ώρα οι προτεραιότητές σου φαίνεται να είναι οικονομικές ή επαγγελματικές κι αν δεν… ξεμπερδέψεις πρώτα με αυτές, δεν υφίσταται λόγος να μιλάει κανείς για τα προσωπικά σου. Επειδή, ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις σου σχετικά σύντομα, δεν είναι… κακό να δοκιμάσεις την τύχη σου, βγαίνοντας έξω ή μέσω διαδικτύου, αφού είναι βέβαιο πως θα τραβήξεις την προσοχή των άλλων.

Δίδυμοι

Η λογική σου υποχωρεί, χάριν του συναισθήματος και του… αυθορμητισμού σου και από αυτήν την άποψη όλα είναι ανοικτά, ίσως, μάλιστα, πάρεις κι ένα «ρίσκο» που θα σου προσφέρει τη χαρά της κατάκτησης! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε πολλά θα κριθούν από το κατά πόσο σε καλύπτει, ιδίως σε επικοινωνιακό επίπεδο, αφού αν δε συμβαίνει αυτό, το πιθανότερο είναι να αγνοήσεις την «δέσμευσή» σου με ό,τι συνεπάγεται αυτό.

Καρκίνος

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει ακόμη πιο γοητευτικό/η αλλά το πρόβλημα είναι ότι ελκύεις άτομα που με κάποιο τρόπο θα σε… βασανίσουν, οπότε δε συμφέρει να «ξανοιχτείς» σε μια καινούρια κατάσταση. Επιπλέον, τσέκαρε, μήπως το πρόσωπο που «τρελαίνεται» για σένα έχει ήδη μια σχέση και δε σου το λέει. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να στερηθείς το ταίρι σου, κάτι όμως που δεν πρέπει να «σε πάρει από κάτω».

Λέων

Με την Αφροδίτη να συνηγορεί σε μια αρχικά «κρυφή» κατάσταση και τον Άρη να δίνει το σύνθημα για την ερωτική «επέλασή» σου, φιλικές και ερωτικές σχέσεις… μπερδεύονται μεταξύ τους και τελικά, τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν με «φασαριόζικο» τρόπο, αφού παντού καιροφυλακτούν οι ανταγωνιστές! Καλό είναι επίσης να μην «άγεσαι και φέρεσαι» από τα καπρίτσια των άλλων αλλά να δείξεις χαρακτήρα.

Παρθένος

Ανεξάρτητα με το αν οι προτεραιότητές σου είναι κυρίως επαγγελματικές, μπορείς να συζητήσεις με τον άνθρωπό σου τι είναι αυτό που λείπει από τη σχέση σας και τι καλύτερο θα μπορούσε να γίνει, με αφορμή ενδεχομένως μια «δυστοκία» που παρατηρείται. Ανάλογα διερευνητική μπορεί να είναι και η στάση σου απέναντι σε μια νέα γνωριμία, αφού το πραγματικό πρόβλημα ίσως είναι ότι κάποιος/α είναι ήδη δεσμευμένος/η και σου το κρύβει.

Ζυγός

Τα συναισθήματά σου είναι μάλλον αβέβαια, ανάλογη όμως μπορεί να είναι η κατάσταση και στην… απέναντι πλευρά, οπότε αν ενδιαφέρεσαι για κάτι «σοβαρό», τότε ας μην αναλάβεις κάποια σημαντική πρωτοβουλία, πριν καταλήξεις οριστικά σε αυτό που θέλεις. Αν όμως θες απλά να ζήσεις μια περιπέτεια, τότε δεν υπάρχει λόγος να «το βασανίζεις», ίσως, μάλιστα, έχεις μια «σούπερ» εμπειρία σε ένα ταξίδι η μια εκδρομή.

Σκορπιός

Αν είσαι μόνος/η και το θέλεις πραγματικά, μπορείς να χαρείς τον έρωτα χωρίς ιδιαίτερες δεσμεύσεις. Ίσως, μάλιστα, σου προσφερθούν περισσότερα από όσα θα ζητήσεις σε ένα ταξίδι. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τότε το «αντάρτικο» που θα προκύψει θα σε κάνει «έξω φρενών», τσέκαρε όμως, μήπως πίσω από όλα κρύβεται ένα συγγενικό σου πρόσωπο, που για τους δικούς του λόγους «βάζει λόγια» στο ταίρι σου.

Τοξότης

Ο Ήλιος απέναντί σου σε κάνει πιο διεκδικητικό/η, αλλά και ανυποχώρητο/η σε σχέση με εκείνα που κάποιος/α προσπαθεί να σου επιβάλλει κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να χωρίσετε τα «τσανάκια» σας για λίγο. Αν βέβαια είσαι μόνος/η, τότε το μόνο… κακό είναι το ότι μπορεί να «πέσεις» σε ένα ήδη δεσμευμένο άτομο, κάτι που σίγουρα δε βοηθά στο να έχετε μια «κανονική» σχέση, παρά την αρχική «φούντωση»!

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη απέναντί σου, οι προτάσεις δε σου λείπουν κι αν είσαι μόνος/η, μπορείς… τουλάχιστον να κρατήσεις επαφή για τη συνέχεια! Για την ώρα πάντως φαίνεται να προηγούνται οικονομικά και επαγγελματικά θέματα που σε αγχώνουν και δε σου επιτρέπουν να χαρείς τη ζωή σου όπως πραγματικά θα ήθελες. Αν βέβαια είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε οι δουλειές θα γίνουν για μια ακόμη φορά η… διέξοδός σου!

Υδροχόος

Μια νέα γνωριμία φαίνεται να σε συναρπάζει, ίσως, μάλιστα, υπάρξει μια «ραγδαία» εξέλιξη στην περίπτωση που δεν έχεις κάποια δέσμευση να σε «κολλάει» και το καλό είναι πως ό,τι ζήσεις, δε θα είναι ούτε μέτριο, ούτε αδιάφορο. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε σίγουρα θα μπεις σε πειρασμό, κι αν τελικά ενδώσεις, το πιθανότερο είναι να καταλήξεις στο… γνωστό «δεν έπρεπε να συμβεί αυτό, ήταν λάθος»!

Ιχθύες

Με την Αφροδίτη να ευνοεί τα προσωπικά σου, δεν έχεις παρά να αφεθείς στην ροή και όλα θα πάνε καλά, είτε είσαι μόνος/η είτε δεσμευμένος/η. Επιπλέον, ο Άρης στον φυσικό 12ο «οίκο» σου θα συμβάλλει σε αποκαλύψεις κι εκμυστηρεύσεις, που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πληρέστερη εικόνα για τα τεκταινόμενα. Ίσως, μάλιστα, προλάβεις κάποιον/α που σου «σκάβει τον λάκκο» και τελικά να πέσει ο/η ίδιος/α μέσα!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε