23/05/2018: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

23/05/2018: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 14:20 Δημιουργία 23/05/18, 14:12

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Σήμερα, ο έρωτας συνδυάζεται με παροχές από την πλευρά σου ή από το ταίρι σου. Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε το πιθανότερο είναι να υπάρξουν υπερβολές που θα συμβάλλουν σε μια αμηχανία, είτε κάποιος/α αποπειραθεί να σε «σκλαβώσει» με την οικονομική ισχύ του/της είτε κινηθείς εσύ με ανάλογο τρόπο. Βλέπεις το χρήμα δε φέρνει από μόνο του την ευτυχία, ούτε μπορεί να εξαγοράσει μια καρδιά που να αξίζει!

Ταύρος
Όλα λειτουργούν υπέρ σου και γίνεσαι μάλλον… περιζήτητος/η, οπότε αν είσαι μόνος/η, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το καλύτερο για σένα ή απλά να αφήσεις την τύχη να αποφασίσει! Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η χρειάζεται μια κάποια προσοχή στις κινήσεις σου, αφού ένας «χαριεντισμός» μπορεί να πάρει διαστάσεις, χαλώντας το καλό κλίμα μέσα σε μια στιγμή, έστω κι αν τελικά γίνει πολύ κακό για το τίποτα.

Δίδυμοι
Αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, τότε μπορείς να απολαύσεις τις ευκαιρίες που σου προσφέρονται. Ίσως, μάλιστα, λάβεις και μια ενδιαφέρουσα πρόσκληση ή ένα δώρο ενδεικτικό του ενδιαφέροντος της «άλλης πλευράς». Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, ενδέχεται να ξεσπάσει ένα μίνι σκάνδαλο, ύστερα από την αποκάλυψη του τι έχει «παιχτεί» παρασκηνιακά. Φταις κι εσύ βέβαια, αφού… δεν κρατάς το στόμα σου κλειστό!

Καρκίνος
Αν είσαι διαθέσιμος/η, έχεις την τύχη με το μέρος σου, ίσως, μάλιστα, μεσολαβήσει κάποιος/α για την προσωπική σου ευτυχία. Μπορείς, ωστόσο, να επωφεληθείς το ίδιο αποτελεσματικά, συμμετέχοντας σε ένα κοινωνικό δρώμενο και χωρίς τη βοήθεια… κανενός! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε προσπάθησε να αντιμετωπίσεις με χιούμορ όλα αυτά τα «ανάλαφρα» που συμβαίνουν είτε σε σένα είτε στο ταίρι σου.

Λέων
Σήμερα, φαίνεται πως θα σου είναι αρκετά δύσκολο να ελέγξεις τα συναισθήματα ή τις ορμές σου και το πιθανότερο είναι να αφεθείς είτε στις επιθυμίες σου είτε σε έναν θελκτικό πειρασμό και μέχρι εδώ όλα καλά. Στην περίπτωση όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα υπάρξουν σίγουρα κάποια… προβληματάκια, ιδιαίτερα αν αποπειραθείς να κινηθείς κρυφά, πιστεύοντας πως δε σε βλέπουν. Όμως «έστιν Δίκης οφθαλμός…»!

Παρθένος
Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες ευνοούν μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή και το μόνο που μπορεί να ακυρώσει κάτι τέτοιο είναι το «ψείρισμα» των καταστάσεων και η δυσανάλογα μεγάλη αξία που δίνεις σε λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τους άλλους. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, σίγουρα θα υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος από ένα τρίτο πρόσωπο, αλλά δεν πρόκειται παρά για ένα «παιχνίδι» χωρίς συνέχεια.

Ζυγός
Με τον Άρη να δεσπόζει στον «οίκο» των ερώτων σου και την Αφροδίτη «κορώνα στο κεφάλι σου», όλα κινούνται σε έντονους ρυθμούς κι αν θες να ζευγαρωθείς, τότε τα πάντα θα γίνουν σε… χρόνο dt! Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση και δεν έχεις όρεξη για πολλά-πολλά, δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα μιας επίμονης σεξουαλικής παρενόχλησης ή να τη δεις να συμβαίνει στο ταίρι σου κι άντε μετά να «καθαρίσεις».

Σκορπιός
Αν είσαι μόνος/η, είσαι πολύ κοντά στο να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, που θα σε καλύψει πολλαπλά, δεν έχεις, λοιπόν, παρά να «υποκύψεις» και μάλιστα… άνευ όρων, αφήνοντας τις πολλές λεπτομέρειες για αργότερα! Ίσως, δε, να συναντηθείς με το «έτερον ήμισυ» κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας γιορτής. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορεί να «γυρίσει το μάτι σου» με αυτά που δεις να συμβαίνουν!

Τοξότης
Αν είσαι μόνος/η, σήμερα ίσως κερδίσεις έναν «χρήσιμο» σύντροφο, ένα πρόσωπο δηλαδή που, πέρα από την συναισθηματική του ανταπόκριση, μπορεί να σου προσφέρει και πολύτιμες βοήθειες σε ποικίλα πρακτικά θέματα. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και δεν ενδιαφέρεσαι για φλερτ και έρωτες, δεν έχεις παρά να επικεντρωθείς σε συζητήσεις για δουλειές. Κατά τα άλλα βέβαια, οι χοροί και τα γλέντια καλά κρατούν!

Αιγόκερως
Βρίσκεσαι σε φάση που η επισημοποίηση μιας σχέσης δεν ηχεί άσχημα στα αφτιά σου, με τον Κρόνο όμως να δεσπόζει στο ζώδιό σου, πρόσεξε, μήπως παραγίνεις σοβαρός/η, την ώρα που κανείς δε θα σε πάρει στα... σοβαρά! Χαλάρωσε λοιπόν και άφησε να σε παρασύρει ο ρυθμός της διασκέδασης και πού ξέρεις, κάπου μεταξύ αστείου και κουβέντας μπορεί να προκύψει το ποθούμενο, χωρίς «τυπικούρες» και πρωτόκολλα.

Υδροχόος
Η λίμπιντό σου… ανεβοκατεβαίνει, ενώ και συναισθηματικά δείχνεις κάπως ασταθής, κάτι που μπορεί να δώσει αντιφατικές πληροφορίες στους άλλους. Σίγουρα όμως δε θα σου λείψουν οι νέες γνωριμίες, από τις οποίες μπορείς να επωφεληθείς είτε άμεσα είτε… μελλοντικά, κρατώντας την δέουσα επαφή! Δεν αποκλείεται μάλιστα να αφήσεις ή να λάβεις πολλές υποσχέσεις, συμμετέχοντας σε ένα «χαλαρό» κοινωνικό δρώμενο.

Ιχθύες
Όταν είσαι «στα πάνω σου», πραγματικά «δεν παίζεσαι», αφού το μυστήριο που αποπνέεις είναι… ακαταμάχητο και μάλλον θα είναι πολύ τυχερός/η, όποιος/α είναι δίπλα σου σε μια τέτοια συγκυρία! Κι εσύ όμως θα απολαύσεις τις ξεχωριστές χαρές που σου προσφέρει απλόχερα η Αφροδίτη στον «οίκο» των ερώτων σου, ίσως, μάλιστα, συνδυάσεις έρωτα και διασκέδαση σε ένα ταξίδι ή μια εκδρομή.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε