22/05/2018: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

22/05/2018: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 16:32 Δημιουργία 22/05/18, 16:23

Τι λένε τα ερωτικά σας για σήμερα;

Κριός
Η Δήμητρα στον 5ο ηλιακό σου οίκο σου παρέχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, τόσο στις πιο προσωπικές σου επαφές, όσο και γενικότερα τις κοινωνικές, ίσως, μάλιστα, έρθεις πιο κοντά με ένα «διακεκριμένο» πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση όμως, φαίνεται να μην υπάρχει συναισθηματικό υπόβαθρο, αλλά κυρίως μια διάθεση συνεργασίας, που απλά μπορεί να επισφραγιστεί και με ένα… φιλί! Επιπλέον, φαίνεται πως σε σχολιάζουν αδιάλειπτα.

Ταύρος
Αν είσαι μόνος/η, μπορείς να «στοχεύσεις» σε ένα πρόσωπο που σε βοηθά ή σε κατατοπίζει γύρω από πρακτικά θέματα, συνδυάζοντας έτσι το… τερπνόν μετά του ωφελίμου! Ίσως μάλιστα η πρώτη επαφή σας να γίνει κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μέσω διαδικτύου. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, σίγουρα θα κολακευτείς από τα θετικά σχόλια που θα εισπράξεις, δε χρειάζεται όμως να δίνεις και… θάρρος!

Δίδυμοι
Η προσωρινή αδυναμία σου να προσφέρεις στο πρόσωπο που αγαπάς αυτά που θα ήθελες, ενδέχεται να σε κάνει πιο άτολμο/η ή διστακτικό/η. Αλλά κι αν περιμένεις να πάρεις κάτι, το πιθανότερο είναι να διαψευστείς. Επιπλέον, το άγχος μπορεί να επηρεάσει καταλυτικά την σεξουαλικότητά σου, γι’ αυτό μην παίρνεις σοβαρά τα όσα γίνονται, αντίθετα, δες τα σαν το μέρος ενός παιχνιδιού, που απλά έχει κερδισμένους και χαμένους.

Καρκίνος
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν αποκλείεται να στερηθείς το ταίρι σου για λόγους «ανωτέρας βίας», κάτι βέβαια που θα σε στενοχωρήσει. Γενικότερα, ο Κρόνος απέναντί σου σε παραπέμπει σε προβλήματα σχέσεων, αλλά μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις, συμβουλεύοντας άλλους/ες για το τι οφείλουν να πράξουν. Αν, πάλι, σου προκύψει μια νέα γνωριμία, το πιθανότερο είναι να «πέσεις» σε πρόβλημα, οπότε μην ξανοίγεσαι και πολύ.

Λέων
Φαίνεται να υπάρχουν αρκετά ανοικτά «μέτωπα» κι αν είσαι μόνος/η δεν έχεις παρά να διαλέξεις το πρόσωπο που σου ταιριάζει περισσότερο. Ίσως όμως υπάρξουν και επικοινωνιακές δυσκολίες ή μια υποχρέωση που θα σε αναγκάσει να αποτραβηχτείς από την όποια διεκδίκηση. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε αναμένονται προστριβές και παρεξηγήσεις, πιθανόν όμως να προκύψει κι ένα θέμα υγείας που θα «παγώσει» τις εξελίξεις.

Παρθένος
Αν μεν ενδιαφέρεσαι για ένα πρόσωπο κύρους ή μιας κάποιας ηλικίας, τότε θα πάρεις αυτό που ζητάς, έστω κι αν ο ένας εκ των δύο θα έχει το «πάνω χέρι» κι ο άλλος θα… υπηρετεί! Σε κάθε άλλη περίπτωση όμως, μη «δένεις» τίποτα, αφού το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν θα τη χαρείς όσο θα ήθελες, εξ αιτίας μιας υποχρέωσης που μπαίνει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

Ζυγός
Φαίνεται πως οι αυξημένες υποχρεώσεις σου δε σου επιτρέπουν και πολλά-πολλά, αν, μάλιστα, έχεις οικογένεια και παιδιά, οφείλεις να επικεντρωθείς σε τρέχοντα προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις. Στην περίπτωση όμως που είσαι μόνος/η και επιμείνεις… ερωτικά, τότε ο υπερβάλλων ζήλος σου μπορεί να έχει ακριβώς τα αντίθετα αποτελέσματα από εκείνα που προσδοκάς, οπότε… κόψε ταχύτητα!

Σκορπιός
Ένα ραντεβού ή μια υπόθεσή σου μπορεί να μην έχει την κατάληξη που θα ήθελες, ίσως όμως να πρόκειται και για το… καλό σου, ιδιαίτερα αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η και θελήσεις να «ψαχτείς» αλλού! Επιπλέον, ενδέχεται να σου αποκαλυφθεί ένα μυστικό που θα σε στενοχωρήσει μεν, αλλά θα σου διαλύσει και τις τυχόν αυταπάτες που τρέφεις. Αν, πάλι, είσαι μόνος/η, τότε μια πρόσκληση που θα λάβεις, έχει σίγουρα σεξουαλικό κίνητρο.

Τοξότης
Το γενικό κλίμα δεν είναι θετικό και προς στιγμήν πιθανόν να νιώσεις σαν φτερό στον… άνεμο! Ωστόσο, μην τα παίρνεις όλα στα σοβαρά και μην προβείς σε σπασμωδικές ενέργειες, αφού είναι ικανές να δημιουργήσουν από μόνες τους ένα θέμα που δεν υπάρχει. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε μια έντονη λογομαχία μπορεί μεν να καταλήξει στο… κρεβάτι, αλλά ο ένας εκ των δύο θα πονέσει και θα πληγωθεί.

Αιγόκερως
Από την μια πλευρά, είσαι ή γίνεσαι περιζήτητος/η, από την άλλη όμως, φαίνεται να αδιαφορείς για τα εύκολα και να επικεντρώνεσαι σε ένα πρόσωπο που μάλλον θα σου δυσκολέψει τη ζωή! Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, προσπάθησε να μην εξαντλήσεις την αυστηρότητά σου και κάνεις το ταίρι σου να νιώσει άσχημα. Επιπλέον, καλό είναι να μην κάνεις «ταρζανιές» στο κρεβάτι, αφού ένα «κρακ» θα σε επαναφέρει στην τάξη!

Υδροχόος
Με τον Άρη στο ζώδιό σου είναι μάλλον άτοπο το να προσπαθείς να καταλήξεις σε οριστικά συμπεράσματα, αφού είτε είσαι «κυνηγός» είτε το «θήραμα» τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Προσπάθησε, λοιπόν, να μη δώσεις υπερβολική διάσταση ούτε στα θετικά, ούτε στα αρνητικά. Επιπλέον, καλό είναι να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου, διακινδυνεύοντας το να μείνεις στην μέση της «διαδρομής»!

Ιχθύες
Σε αυτήν τη φάση, η όποια συναισθηματική «γκίνια» προκύψει, έχει να κάνει με κριτικές φίλων προς το πρόσωπό σου και βέβαια έχεις το… ελεύθερο να «μετρήσεις» τα πράγματα ανάλογα με την εκτίμηση που τρέφεις σε εκείνους/ες που παρεμβαίνουν στα προσωπικά σου. Επειδή, ωστόσο, το να χάνεις χρόνο με όλα αυτά θα σου στερήσει την ευτυχία που σου υπόσχεται η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου, είναι προτιμότερο να αδιαφορήσεις.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε