21-25/05/18: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

21-25/05/18: Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 17:04 Δημιουργία 21/05/18, 16:57

Πώς θα εξελιχθεί η νέα εβδομάδα για τα ερωτικά των ζωδίων;

Κριός
Ο Ερμής έχει αποχωρήσει από το ζώδιό σου και έχει περάσει στον Ταύρο, μια θέση πιο συγκαταβατική για τον τομέα της επικοινωνίας σου. Οι τόνοι στην σχέση πέφτουν και οι συζητήσεις αποκτούν ευαισθησία, κατανόηση και σαφώς λιγότερη επιθετικότητα. Το πέρασμα του Ήλιου στους Διδύμους στις 21 θα σε κάνει να δεις τη σχέση σου με μια διαφορετική ματιά, με περισσότερη ουσία και ενδιαφέρον. Ίσως τελευταία να έχεις παραμελήσει την αισθηματική σου ζωή, οπότε τώρα είναι στιγμή να ασχοληθείς σοβαρά με αυτήν.

Ταύρος
Η αισθηματική σου ζωή είναι πολύ πιθανό να αλλάξει από εδώ και εμπρός με την παραμονή του Ουρανού στο ζώδιο σου. Η ανάγκη σου να προστατεύσεις την προσωπική σου ανεξαρτησία θα σε κάνει να θέσεις νέες ισορροπίες στη σχέση ή ακόμη και να προβείς σε ριζικές αλλαγές, αν νιώσεις ότι είναι απαραίτητο. Καλό είναι σε κάθε περίπτωση να μην επιτρέψεις στο συναίσθημα να καθορίσει τις επιλογές σου, υποκινώντας σε να κάνεις απρόβλεπτες και αυθόρμητες κινήσεις. Όσο για εσένα που αναζητάς την συντροφικότητα, η τάση που υπάρχει σε κάνει να ανεβάζεις τον πήχη των προσδοκιών σου και να ζητάς ακόμη περισσότερα από έναν νέο σύντροφο.

Δίδυμος
Στα αισθηματικά σου ξεκινάει μια περίοδος αλλαγών και ανακατατάξεων που φέρνει η νέα θέση του Ήλιου στο ζώδιο σου από τις 21 και μετά. Επηρεάζεται ο τομέας αυτός αρκετά έντονα και θα πιάσεις τον εαυτό σου να γίνεται πιο επίμονος προκειμένου να διεκδικήσεις αυτό που θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα στη σχέση. Η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει ακόμη και έναν χωρισμό σε μια σχέση που δεν πάει άλλο. Όπως και να έχει, ακόμη και εσύ που είσαι αδέσμευτος, μπορείς να ελπίζεις σε καταλυτικές αλλαγές που θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου.

Καρκίνος
Η προσωπική σου ζωή είναι πολύ πιθανό να περάσει από διακυμάνσεις και η εβδομάδα αυτή να είναι το ξεκίνημα μικρότερων ή μεγαλύτερων αλλαγών. Μέχρι τώρα έχεις δείξει ένα πρόσωπο αρκετά συγκαταβατικό που συμβιβάζεται με ανθρώπους και συνήθειες. Όσο παράδοξο και αν είναι για τα δικά σου δεδομένα, η περίοδος που έρχεται σε βοηθάει να λυτρωθείς από δεσμά που σε κάνουν να ασφυκτιάς. Για εσένα που έχεις σχέση μπορεί να είναι κάποιες συνήθειες, αντιλήψεις ή ακόμη και το ταίρι σου. Για εσένα που είσαι μόνος, μπορεί να είναι προσδοκίες, συναισθήματα του παρελθόντος ή ό,τι άλλο σε κρατάει στάσιμο.

Λέων
Η αισθηματική σου ζωή αποκτάει ζωηράδα και το πλανητικό σκηνικό σου θυμίζει ότι έχεις ανάγκη από αισθησιασμό, φλερτ και πλούσιο συναίσθημα. Η ικανοποίηση των ψυχικών σου αναγκών θα αποτελέσει για εσένα σημαντικό κίνητρο να αλλάξεις καταστάσεις που μέχρι τώρα σε έφθειραν. Η αισιοδοξία που θα σε πλημμυρίζει θα σε κάνει να σκεφτείς πρωτότυπες ιδέες για να σαγηνεύσεις και πάλι το άλλο σου μισό. Όσο για εσένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, η ανάγκη να αγαπήσεις και να αγαπηθείς θα σε φέρει κοντά σε ενδιαφέροντα πρόσωπα που θα είναι ικανά να σου δώσουν νέες προοπτικές.

Παρθένος
Με τον Ήλιο να κάνει την είσοδο του στους Διδύμους στις 21 η αισθηματική σου ζωή είναι γεμάτη χρώμα, φως και καλή διάθεση. Ο παιχνιδιάρης Δίδυμος είναι γεμάτος χαρά, αυθορμητισμό και αισιοδοξία, συναισθήματα και τάσεις που τα χαρίζει απλόχερα στην αισθηματική σου ζωή. Εκμεταλλεύσου την περίοδο για να διορθώσεις λάθη του παρελθόντος και να απαλλάξεις τη σχέση σου από τη γκρίνια και τη μιζέρια που φέρνει η καθημερινότητα. Αν πάλι είσαι μόνος, βγες και διασκέδασε, γνώρισε νέα πρόσωπα και μην αμφιβάλεις ότι η γοητεία σου θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες!

Ζυγός
Πολύ ενδιαφέρουσα θα είναι η αισθηματική σου ζωή την εβδομάδα αυτή. Υπάρχει ενθουσιασμός, καλή διάθεση και κέφι για παιχνίδι. Ο αυθορμητισμός σου διασκεδάζει το ταίρι σου και το κάνει να στρέφεται με περισσότερο ενδιαφέρον προς τα εσένα. Αν είσαι μόνος, ο Ήλιος που κάνει την είσοδο του στους Διδύμους στις 21 θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους που μπορούν να σε κάνουν να νιώσεις ενθουσιασμό, κέφι, αισιοδοξία αλλά και μοναδική αυτοπεποίθηση.

Σκορπιός
Ο τομέας των αισθηματικών δεν φαίνεται να μένει ανέγγιχτος από τα αστρολογικά φαινόμενα της εβδομάδας. Ο Ήλιος που κάνει την είσοδο του στους Διδύμους στις 21 αυξάνει την επικοινωνία, αλλά δίνει και ένα αίσθημα βαθιάς χαράς και έντονου αυθορμητισμού. Η Αφροδίτη που παραμένει στον Καρκίνο φέρνει αγάπη, ζεστασιά και ενισχύει τους οικογενειακούς δεσμούς. Εσύ που είσαι ακόμη μόνος και ψάχνεις να βρεις την αγάπη και την ολοκλήρωση στα μάτια ενός προσώπου, η περίοδος αυτή θα σου χαρίσει την ικανοποίηση που ζητάς.

Τοξότης
Είτε είσαι μόνος, είτε βρίσκεσαι σε σχέση η εβδομάδα θα είναι πολύ θετική για τον τομέα των αισθηματικών σου. Μπορείς να φτιάξεις το κλίμα στη σχέση σου, να αλλάξεις καταστάσεις που σε ενοχλούν ή σε κρατούν σε απόσταση από τον σύντροφό σου. Από την άλλη, μπορείς να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για να το γνωρίσεις καλύτερα ή για να δώσεις ώθηση στις εξελίξεις προς την κατεύθυνση που θέλεις. Η εβδομάδα με τον Ήλιο να κάνει την είσοδο του στους Διδύμους στις 21 είναι πολύ καλή και μην την αφήσεις να κυλήσει ανεκμετάλλευτη.

Αιγόκερως
Υπάρχει κάτι που σε ενοχλεί στη σχέση σου; Ή μήπως η μοναχική σου ζωή σε έχει κάνει να νιώθεις ανυπόφορη πλήξη; Ετοιμάσου για μεγάλες αλλαγές που προμηνύονται από την θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο αλλά και από την παραμονή του Ουρανού στον Ταύρο που σε κάνει να ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα. Οι μεγάλες αλλαγές δεν γίνονται πάντα «αναίμακτα», αλλά μόνο έτσι θα καταφέρεις να φτάσεις στην λύτρωση και στην ουσιαστική ευτυχία. Μην μάχεσαι να σταματήσεις τις εξελίξεις, είναι μάταιο! Απλά απόλαυσε αυτά που έχει προετοιμάσει η μοίρα για εσένα!

Υδροχόος
Οι αλλαγές επηρεάζουν και τον αισθηματικό τομέα της ζωής σου αγαπητέ Υδροχόε. Μπορείς να πας τη σχέση σου ή το γάμο σου ένα βήμα παρακάτω, να κάνεις μια νέα γνωριμία ή μια νέα σχέση, να αλλάξεις τα δεδομένα στον τομέα αυτό με στόχο την εσωτερική σου ολοκλήρωση. Μην διστάζεις να κινηθείς εξελικτικά, τώρα που το σύμπαν σου δίνει την βοήθεια που χρειάζεσαι. Φρόντισε μόνο να περιορίσεις την παρόρμηση και τον εκνευρισμό που φέρνει ο Άρης που παραμένει στο ζώδιο σου.

Ιχθύς
Ο Ήλιος κάνει την είσοδο του στους Διδύμους στις 21 και η αισθηματική σου ζωή θα είναι πιο πλούσια, πιο σταθερή, πιο ζωντανή! Το συναίσθημα και η ικανοποίηση των ψυχικών σου αναγκών θα είναι ο κύριος στόχος σου. Υπάρχει «γενναιοδωρία» από το σύμπαν στον τομέα αυτό, πράγμα που θα το αισθανθείς οπωσδήποτε τις ημέρες αυτές. Μπορείς να ελπίζεις στην πραγματοποίηση των βαθύτερών σου πόθων…!

Πηγή: zwdiasimera.gr

Αν σου άρεσε κάνε