all-12-zodiac-signs

17/04/2018: Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 17/04/18, 12:53

Κριός

Αν είσαι μόνος/η, έχεις καλές πιθανότητες για να ευνοηθείς σε μια ερωτική «διαμάχη», ίσως, μάλιστα, κερδίσεις ένα πρόσωπο από μια τρίτη αγκαλιά, καλό θα ήταν όμως να κινηθείς με βάση τα αληθινά σου συναισθήματα και όχι τον εγωισμό σου. Επιπλέον, ενδέχεται να σου χαρίσουν κάτι που θα σε συγκινήσει, αλλά το ίδιο μπορείς να κάνεις κι εσύ στο ταίρι σου, αφού θα σε αποζημιώσει με μια σούπερ ερωτική επαφή!

Ταύρος

Σίγουρα έχεις «το πάνω χέρι» στις εξελίξεις και όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο αποτελεσματικά θα χειριστείς πρόσωπα και πράγματα, αλλά κυρίως τον εαυτό σου και τις επιθυμίες σου. Γιατί αν επιμείνεις να «βραδυπορείς» και δεν περάσεις άμεσα στην πράξη, θα περνούν οι μέρες και… προκοπή δε θα δεις, παρά τα θετικά σχόλια που θα εισπράττεις! Φαίνεται, μάλιστα, ότι μια νέα σχέση θα σε καλύψει σε όλα τα επίπεδα.

Δίδυμοι

Τα «κρυφά» έχουν προτεραιότητα για σένα κι ίσως μάθεις πολλά για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή καταφέρεις να συναντηθείς μαζί του σε ένα μυστικό μέρος με την… εύλογη συνέχεια! Αλλά και σε σχέση να είσαι, μπορείς να απομονωθείς με το ταίρι σου σε μια «φωλιά» για να χαρείτε τον έρωτά σας και να έρθετε πολύ πιο κοντά μέσα από εκμυστηρεύσεις και εξομολογήσεις, που… κάποια στιγμή έπρεπε να γίνουν!

Καρκίνος

Αν είσαι μόνος/η, οι συνθήκες είναι κάτι παραπάνω από ευνοϊκές, ώστε να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ίσως, μάλιστα, εντυπωσιαστείς δικαίως από ένα πρόσωπο, που μπορεί να είναι πολύ καλός/η φίλος/η και συνάμα εραστής ή ερωμένη. Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, να ξέρεις ότι στην παρούσα φάση η φροντίδα και το ενδιαφέρον δεν αρκούν για να συντηρήσουν τη σχέση, αν λείπει το σεξουαλικό στοιχείο, οπότε… κανόνισε!

Λέων

Με αφορμή μια επαγγελματική υπόθεση, μπορεί να συναντήσεις ένα «υψηλά ιστάμενο» πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σου με τα πλούσια προσόντα του, αλλά σίγουρα πρόκειται για κάτι αμοιβαίο και μάλιστα με σπουδαίες προοπτικές «αποκατάστασης». Αν δεν έχεις κάποια δέσμευση, λοιπόν, μη διστάσεις να προχωρήσεις. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε γίνε ακόμη πιο σέξι για το ταίρι σου!

Παρθένος

Παρά τις εντάσεις και τις πιέσεις αυτής της περιόδου, φαίνεται πως σήμερα είναι η… τυχερή σου μέρα κι αν κάνεις μια νέα γνωριμία, μη διστάσεις να την προχωρήσεις. Ίσως, μάλιστα, συμβούν όλα κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησής σου ή μέσω διαδικτύου. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, καλείσαι να την αναθερμάνεις επί… κλίνης, αφού η σεξουαλικότητα είναι το «κλειδί» μιας ψυχικής ταύτισης, που πάντα αναζητούσες.

Ζυγός

Ο Ουρανός απέναντί σου δεν εγγυάται την ομαλή εξέλιξη μιας κατάστασης που υπάρχει ή θεωρείς ως δεδομένη, από την άλλη πλευρά όμως πιθανόν να σου προσφέρει έντονες και αξέχαστες συγκινήσεις με ένα πρόσωπο που θα γνωρίσεις ξαφνικά! Ίσως, μάλιστα, πρόκειται για κάποιον/α, που… πάντα έψαχνες και τελικά η μεταξύ σας «χημεία» μπορεί εύκολα να οδηγήσει και σε περαιτέρω ευχάριστες εξελίξεις.

Σκορπιός

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις… σούπερ στιγμές με τον άνθρωπό σου, διευρύνοντας, μάλιστα, τον κύκλο των κοινών δραστηριοτήτων σας. Αλλά και αν είσαι μόνος/η, μπορεί να προκύψει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον, αφού το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα προδιαθέτει σε εξελίξεις που είναι «κομμένες και ραμμένες» στα μέτρα σου, αρκεί βέβαια να μην καταληφθείς από το «μικρόβιο» της ζήλειας!

Τοξότης

Το πεδίο «δράσης» σου φαίνεται να είναι ο χώρος της εργασίας σου και σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς με… πολλούς τρόπους το πλεονέκτημα που σου παρέχει η προτίμηση κάποιου/ας προς το πρόσωπό σου. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, να ξέρεις ότι ακόμη και μια απλή «παρασπονδία» από πλευράς σου, θα σημάνει την οριστική παρακμή της, οπότε πριν αποφασίσεις να δράσεις, σκέψου το δύο φορές!

Αιγόκερως

Είτε είσαι μόνος/η είτε όχι, η μεγάλη ποικιλία στις επιλογές σου, θα σε αφήσει ευχαριστημένο/η και θα βελτιώσει την ψυχολογία σου. Εκμεταλλεύσου, λοιπόν, τις περιστάσεις για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου σε όλα τα επίπεδα. Ίσως, μάλιστα, σου τύχει και μια ευκαιρία, από εκείνες που έρχονται μια φορά στο… τόσο και συμβαδίζουν με την ανάγκη σου για μια πλήρη σχέση, που στην πορεία της θα γίνει ακόμη πιο δυνατή.

Υδροχόος

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, το κλίμα γίνεται σταδιακά «οικογενειακό» και οι όποιες εντάσεις υποχωρούν για να αντικατασταθούν από όλα εκείνα που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά. Αν, μάλιστα, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε αναμένεται μια… σούπερ ερωτική εμπειρία με το ταίρι σου. Από εκεί και ύστερα, η διαχείριση του πλεονεκτήματος σου επαφίεται σε σένα.

Ιχθύες

Έχοντας ουσιώδη επικοινωνιακά πλεονεκτήματα, είναι βέβαιο ότι μπορείς να «τραβήξεις» πολύ κόσμο, είτε «κυκλοφορήσεις» είτε αρκεστείς στις ευκαιρίες που σου παρέχουν τα κοινωνικά δίκτυα και τα… τηλέφωνα! Επιπλέον, φαίνεται πως ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον επιθυμεί κάτι ακόμη πιο… στενό κι αν είσαι μόνος/η, αξίζει να μπεις στην όλη διαδικασία, αφού θα σε εκπλήξει ευχάριστα!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε