astrology-map-zodiac

Πως επηρεάζει τα 12 ζώδια η νέα Σελήνη στον Κριό

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 16/04/18, 11:36

Κριός

Με την Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου και τον Ουρανό από δίπλα είσαι αποφασισμένος/η να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα, κλείνοντας όλες τις εκκρεμότητες του παρελθόντος σου και ανοίγοντας έναν διαφορετικό κύκλο στην προσωπική σου ζωή. Κύριο ζητούμενό σου είναι η ανεξαρτησία και η αυτονομία σου από πρόσωπα και καταστάσεις, το σίγουρο είναι όμως ότι όλα αυτά που θέλεις να κάνεις ή να αλλάξεις θα είναι μια «ψυχρολουσία» για κάποιους ή θα τους αιφνιδιάσουν, με αποτέλεσμα να συναντήσεις έντονες αντιδράσεις. Ωστόσο, επειδή είναι «συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια», δε φαίνεται να πτοείσαι και δε θα έπρεπε να αφήσεις την ευκαιρία για να δημιουργήσεις κάτι συναρπαστικό να πάει χαμένη. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και τίποτα δε διαρκεί για πάντα, οπότε, μετά το αρχικό «σοκ», θα επανέλθουν όλα στα ίσα τους.

 

Ταύρος

Με τη Νέα Σελήνη στο 12ο οίκο σου το παρασκήνιο στον εργασιακό σου χώρο είναι ιδιαίτερα ενεργό και ενδεχομένως να μην αποφύγεις μια αναστάτωση που όμως δε θα είναι «ξένη» για σένα, αφού αρκετά θέματα παραμένουν άλυτα είτε γιατί αδιαφόρησες είτε γιατί τα υποτίμησες και τώρα θα αναγκαστείς να τα αντιμετωπίσεις. Πιθανόν να επέδειξες και μια εγωιστική στάση απέναντι σε κάποια πρόσωπα και τώρα να διαπιστώσεις ότι αν ο καθένας κοιτάει τη βολή του και το συμφέρον του, είναι επόμενο η δουλειά να μην πηγαίνει καλά. Από την άλλη πλευρά, θα σου αποκαλυφθεί ένα μυστικό που θα σου καλύψει αρκετά κενά και ίσως αλλάξει την από εδώ και πέρα αντίληψή σου για κάποια πράγματα.

 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον 11ο οίκο σου σε καλεί να εμπλουτίσεις τη ζωή σου με καινούργια χόμπι και ενδιαφέροντα που θα σου δώσουν χαρά και θα αισθανθείς ότι δεν ξοδεύεις άσκοπα τον χρόνο σου. Η έντονη κοινωνικοποίησή σου θα φέρει νέες γνωριμίες που είτε θα γίνουν φιλίες είτε θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις προσβάσεις σε κύκλους σημαντικούς για την μετέπειτα επαγγελματική σου εξέλιξη. Δεν αποκλείεται όμως να «ξεφορτωθείς» ή να αρχίσεις να αποστασιοποιείσαι από έναν φίλο ή μια φίλη σου, καθώς θα διαπιστώσεις ότι δε συμβαδίζετε πια ή γιατί θέλει να ηγείται ή να κάνετε ό,τι τον/ην ευχαριστεί, χωρίς να ρωτά τη γνώμη σου. Ένα νέο ειδύλλιο είναι πιθανό να προκύψει μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη όπως επίσης και ο Ουρανός επηρεάζουν τον 10ο οίκο των επαγγελματικών και της καριέρας σου, οπότε είναι λογικό να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου ανάλογα θέματα. Με δεδομένη, μάλιστα, την παρουσία του Άρη στον 7ο οίκο σου, δεν αποκλείεται κάποια συνεργασία σου, που δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, να τερματιστεί ξαφνικά. Ακόμα, ίσως έχεις κουραστεί από το κλίμα αστάθειας που επικρατεί και να θέλεις να φύγεις από την υπάρχουσα δουλειά σου, να πας κάπου αλλού ή να ασχοληθείς με κάτι τελείως διαφορετικό, αλλά να μην κάνεις σπασμωδικές ενέργειες. Γεγονός είναι ότι μια αναστάτωση θα υπάρξει και οφείλεις να είσαι σε εγρήγορση. Το να αλλάξει το καθεστώς μπορεί να σε φοβίζει, όμως μακροπρόθεσμα θα διαπιστώσεις ότι είναι για το καλό σου.

 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον 9ο οίκο σου σε καλεί να διευρύνεις τους ορίζοντές σου ή να πάρεις επιπλέον γνώσεις, όπως κάποιο σεμινάριο, μεταπτυχιακό ή να εξειδικευτείς σε ένα αντικείμενο, προκειμένου να αυξήσεις το επίπεδό σου είτε για την προσωπική είτε για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Ενδεχομένως να επεκταθείς σε τομείς που μέχρι τώρα δίσταζες, να πειραματιστείς με καινούργια αντικείμενα ή να σου δοθεί η δυνατότητα να κάνεις ένα ταξίδι, μέσα από το οποίο θα έρθεις σε επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους, που όμως θα βρεις αρκετά κοινά σε ιδέες και αντιλήψεις. Επιπλέον, αν έχεις «ανοιχτά» νομικά ή γραφειοκρατικά θέματα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα κλείσεις, διαφορετικά η εξέλιξή τους δε θα είναι η επιθυμητή.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που γίνεται στον 8ο οίκο σου, με την παρέα του Ουρανού, είναι φυσικό να δημιουργήσει «αναταραχές», αλλά και να ωθήσει να αλλάξεις την κατάσταση στον οικονομικό αλλά και σεξουαλικό τομέα. Ξαφνικά, οι επιθυμίες σου θα αυξηθούν, ίσως συνειδητοποιήσεις ότι πολλά από αυτά που έκανες ήταν για να ικανοποιήσεις άλλους κι όχι τα θέλω σου και ότι αν δε βάλεις φρένο σύντομα, θα χάσεις τον εαυτό σου. Επιπλέον, είτε εξ αιτίας ενός γεγονότος είτε από μόνος/η σου, θα κινητοποιηθείς να κλείσεις εκκρεμότητές σου προς τρίτους, όπως εφορία, τράπεζες, ασφάλειες. Από την άλλη πλευρά, ένας αναπάντεχος έρωτας είναι πιθανός, μέσα από τον οποίο θα πειραματιστείς και σεξουαλικά ή τουλάχιστον θα αποκτήσεις καινούργιες εμπειρίες.

 

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Κριό, τον 7ο οίκο σου, όπως και ο Ουρανός που βρίσκεται εκεί, φέρνει μια γενική αναστάτωση στη σχέση και τις συνεργασίες. Γεγονός είναι ότι απαιτούνται αλλαγές, που βέβαια θα ήταν προτιμότερο να τις επιδιώξεις εσύ, γιατί διαφορετικά θα έρθουν από την πλευρά των άλλων που σχετίζεσαι και εκτός του ότι θα είναι αιφνίδιες θα είναι και σε βάρος σου. Πάντως, σου δίνεται η δυνατότητα να ανεξαρτητοποιηθείς και να βάλεις ένα οριστικό τέλος σε καταστάσεις που δε σε εξυπηρετούν πλέον πουθενά και παραμένεις από συνήθεια ή φόβο να ρισκάρεις κάτι διαφορετικό. Το ασυνήθιστο θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και αν ξεφορτωθείς γρήγορα κάποιους ενδοιασμούς σου, θα δεις μεγάλη διαφορά και στην ερωτική σου ζωή. Μια γνωριμία μπορεί καταλήξει σε σχέση, ενώ ένας χωρισμός είναι επίσης πιθανός.

 

Σκορπιός

Με την Νέα Σελήνη στον 6ο οίκο σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου κυρίως εργασιακά και θέματα υγείας. Μέσα από διάφορα περιστατικά θα αναγκαστείς να διορθώσεις κακώς κείμενα, να βάλεις συναδέλφους ή υπαλλήλους στη θέση τους, ενώ μπορεί να τραβήξεις και το σχοινί και να σπάσει, αν οι καταστάσεις το απαιτήσουν. Η υπομονή σου μάλλον έχει εξαντληθεί και η παραμικρή αφορμή ενδέχεται να αποτελέσει αιτία για ρήξη. Από την άλλη, θα δώσεις περισσότερη σημασία στη σωματική σου κατάσταση, οπότε είναι πιθανό να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής σου ή άσκησης που θα συμβάλλει στην ευεξία σου αλλά και την καλύτερη εμφάνισή σου! Επίσης, θα απασχοληθείς αρκετά με τη φροντίδα των ζώων ή των φυτών σου.

 

Τοξότης

 

Η Νέα Σελήνη στον 5ο οίκο των ερώτων, της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας σου σε καλεί να κάνεις μια καινούργια αρχή στις προσωπικές σου σχέσεις, ενδεχομένως και να απεμπλακείς από μια, αν βλέπεις ότι δεν υπάρχει εξέλιξη και να στραφείς αλλού, αλλά και να βγάλεις τις δημιουργικές πτυχές σου. Γεγονός είναι ότι θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να γνωρίσεις πολλά και ξεχωριστά άτομα και μάλιστα είναι πιθανό να εμφανιστεί στον δρόμο σου ένα που θα σε ενθουσιάσει με τις ιδιαιτερότητές του, να το ερωτευτείς και να κάνεις τα αδύνατα-δυνατά να το κατακτήσεις. Δεν αποκλείεται, επίσης, μετά από μια συμπεριφορά να χάσεις κάθε ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο που μέχρι πρότινος κυνηγούσες. Αν έχεις παιδιά, θα δοκιμάσουν την υπομονή σου, με την επαναστατική τους στάση και την ανυπακοή τους.

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον 4ο οίκο σου θα φέρει μια αναστάτωση στο οικογενειακό περιβάλλον και το σπίτι σου και θα πρέπει ψυχολογικά να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος/η για διάφορα γεγονότα που μπορεί να συμβούν και να δοκιμάσουν τα νεύρα σου. Αυθαιρεσίες, παρεμβάσεις και ξεροκεφαλιά από κάποιο μέλος θα σε κάνουν να πάρεις αυστηρά μέτρα, ενδεχομένως να τσακωθείς κιόλας αν δεις ότι δε βγάζεις άκρη με τα λόγια. Από την άλλη, μια βλάβη ή αναγκαστική αλλαγή χώρου ή μετακίνηση θα σε ταράξει. Ωστόσο, θα πρέπει να διατηρήσεις τη θετική σκέψη και ελέγξεις τις παρορμήσεις σου για να μην πάρεις αποφάσεις ή κάνεις εν βρασμώ ενέργειες, που δε θα μπορείς μετά να ανακαλέσεις. Θα ήταν σκόπιμο να αποστασιοποιηθείς συναισθηματικά και να δεις τι είναι πραγματικά είναι καλό για σένα.

 

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον 3ο οίκο σου σε ωθεί να γίνεις αρκετά πιο εξωστρεφής, να κάνεις δημόσιες σχέσεις, να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να βγάλεις στην επιφάνεια τα ταλέντα και τις ικανότητές σου, κερδίζοντας τις θετικές εντυπώσεις τόσο του περιβάλλοντός σου όσο και μεγαλύτερης μερίδας κόσμου. Καλό θα ήταν όμως να ελέγξεις την προκλητικότητα ή την εκκεντρικότητά σου και αντίθετα να βγάλεις αναδείξεις τη διαφορετικότητά σου. Επίσης, να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια και να ανανεώσεις την καθημερινότητά σου, με καινούργια στοιχεία που θα σε εκφράζουν περισσότερο. Γραφειοκρατικά ή θέματα με ένα μεταφορικό μέσο θα αναγκαστείς να τα διευθετήσεις ενώ οι σχέσεις σου με συγγενικά πρόσωπα θα είναι μάλλον περίεργες κι ίσως διακόψεις επαφές με κάποια.

 

Ιχθύες

Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό και 2ο οίκο σου ενδεχομένως να σου γίνει μια απρόσμενη πρόταση ή να στριμωχτείς και να κληθείς να πάρεις μια σημαντική απόφαση σχετικά με τα οικονομικά σου, που θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα σου και παρότι θα σου φανεί ριζοσπαστική ή παρακινδυνευμένη, δεν πρέπει να διστάσεις γιατί γενικά δεν ευνοούνται οι κλασικές, ορθόδοξες μέθοδοι. Ίσως μάλιστα να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδά σου ή να κερδίσεις χρήματα. Και ερωτικά όμως όλα ενδέχεται να αλλάξουν από τη μια στιγμή στην άλλη και εκεί που ήσουν μόνος/η κι αδιάφορος/η να εμφανιστεί ένα πρόσωπο που θα σε εξιτάρει, όπως επίσης και να σου περάσει η «κάψα» για ένα άλλο. Επίσης δεν αποκλείεται να πειραματιστείς σεξουαλικά ή να δοκιμάσεις μια καινούργια εμπειρία.

 

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε