zodiac-deiktes-symvola

02-04-2018: Ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 02/04/18, 14:07

Κριός

Αν είσαι μόνος/η, ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να σου προσφέρει όμορφες στιγμές και, παρότι πρόκειται απλά για μια «παρένθεση» στη ζωή σου, δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος για να μη ζήσεις αυτήν την περιπέτεια. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα προκύψουν ζήλειες και ανταγωνισμοί που θα χαλάσουν το καλό κλίμα, μέχρι τουλάχιστον να αποκατασταθούν τα πράγματα με περισσότερες... αγκαλιές μεταξύ σας!

Ταύρος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σε κάνει πολύ πιο ελκυστικό/η, οι προτάσεις θα αρχίσουν να πέφτουν βροχή και από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις! Κάπως έτσι εμφανίζονται τα πράγματα σήμερα, να θυμάσαι όμως ότι οι συνθήκες δεν ευνοούν τόσο τη δημιουργία μιας σταθερής σχέσης, όσο ένα ερωτικό παιχνίδι, που δεν είναι απαραίτητο να έχει ως κατάληξη όλα αυτά που ποθείς και ονειρεύεσαι.

Δίδυμοι

Πολλά ενδέχεται να συμβούν σήμερα και η αλήθεια είναι ότι όσο λιγότερες δεσμεύσεις έχεις στην προσωπική σου ζωή κι όσο πιο «άνετος/η» είσαι, τόσο περισσότερο θα μπορέσεις να απολαύσεις τις χαρές και τους… πειρασμούς που σου προσφέρονται! Φαίνεται, μάλιστα, ότι είναι «στα σκαριά» μια μάλλον παράνομη σχέση και επαφίεται σε σένα το πώς θα διαχειριστείς την όλη κατάσταση, χωρίς να υπάρξει «σκάνδαλο».

Καρκίνος

Αυτό που μπορείς και δικαιούσαι να «κυνηγήσεις» σήμερα είναι μια «δυνατή» ερωτική εμπειρία, χωρίς, ωστόσο, να έχεις κατά νου μια σχέση με την κλασική έννοια του όρου. Ίσως, μάλιστα, ξεκινήσουν όλα από μια φιλική συνάθροιση. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, τότε προετοιμάσου για τις αναταράξεις που έρχονται, αφού ένα πρόσωπο που εμπιστεύεσαι δεν παίζει τίμια και θα σου δημιουργήσει θέματα!

Λέων

Εσύ μεν δουλεύεις για να προσφέρεις τα πάντα στο πρόσωπο που αγαπάς, την ίδια στιγμή όμως η απουσία σου εκλαμβάνεται ως αδιαφορία, γι’ αυτό πρόσεχε, μην… πάρεις καμιά κρυάδα! Αν όμως είσαι μόνος/η, τότε μια επαγγελματική συνάντηση μπορεί να πάρει άλλες διαστάσεις, ύστερα από την εμφανή προτίμηση που θα σου δείξει ένα πρόσωπο με κύρος. Φρόντισε μόνο να λάβεις όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας.

Παρθένος

Προκλήσεις και πειρασμοί σε ωθούν να εγκαταλείψεις την «λογική και μετρημένη» στάση σου, προβαίνοντας σε κινήσεις που δε συνηθίζεις. Αν, μάλιστα, ταξιδέψεις, οι πιθανότητές σου για να σου συμβεί κάτι πολύ ιδιαίτερο πολλαπλασιάζονται. Από την άλλη πλευρά όμως και αναφορικά με μια τρέχουσα σχέση σου, τα «μαντάτα» δεν είναι καλά, αφού στην καλύτερη περίπτωση θα πρέπει να συμβιβαστείς με καταστάσεις που δεν εγκρίνεις.

Ζυγός

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να πληροφορηθείς για κάτι που συνέβη στο παρελθόν, το οποίο θα σε προβληματίσει για τη συνοχή ή την αξιοπιστία του. Ίσως, δε, να επανεμφανιστεί κάποιος/α πρώην, που θα σε εξωθήσει να ενδώσεις! Αν όμως δεν έχεις διάθεση για ερωτοτροπίες, πρόσεξε ποιόν/α βάζεις μέσα στο σπίτι σου, αλλά και το που θα βρεθείς, αφού ενδέχεται να πέσεις θύμα μιας έντονης σεξουαλικής παρενόχλησης

Σκορπιός

Η αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπό σου είναι δεδομένη, όσο όμως οι σχέσεις σου ορίζονται ως «κτήσεις», είναι λογικό να υποφέρεις και μόνο στη σκέψη ότι θα χάσεις «κάτι» που θεωρείς πως σου ανήκει. Προσπάθησε, λοιπόν, να βγεις από το ψευτοδίλημμα του «κατέχω-δεν έχω», πριν σε πάρει στο κατόπι η ζήλεια! Επιπλέον, μη δίνεις βάση σε «καλοθελητές», που μπορεί να παίζουν τα δικά τους παιχνίδια.

Τοξότης

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να κάνουν παιχνίδι στους ουρανούς, είναι εύκολο να υποκύψεις και να ενδώσεις σε μια κατάσταση που μέχρι χθες κατέκρινες ή απέρριπτες. Ίσως, μάλιστα, συμβούν όλα στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα πρόσωπο που συνδέεται με αυτήν. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση και δεν έχεις όρεξη για μπερδέματα, τότε θα χρειαστεί να αποκρούσεις κάποια επίμονη παρενόχληση.

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου και τον Άρη στο ζώδιό σου, το πρόβλημα δεν είναι το ποιον/α να διαλέξεις, αλλά πολύ περισσότερο το ποιον/α να αποκρούσεις! Αν όμως ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δεν αποκλείεται να αγχωθείς παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται, με συνέπεια να υπάρξει ένας κακός συντονισμός κι έτσι, ενώ όλα θα δείχνουν «στρωμένα», τελικά να μη γίνει τίποτε.

Υδροχόος

Αν είσαι μόνος/η, δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να σε… συγκρατήσει κι αν τύχει να βρεθείς σε «γόνιμο» και φιλόξενο περιβάλλον, είναι μάλλον απίθανο το να μην καταλήξεις σε κάποια αγκαλιά, έστω και «παράνομη». Δεν αποκλείεται βέβαια να καλέσεις εσύ το «πρόσωπο» στον χώρο σου, αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση, καλό είναι να μην κάνεις τίποτε το μεμπτό, αφού οι κινήσεις σου θα αποκαλυφθούν.

Ιχθύες

Με την Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό «οίκο» σου να επηρεάζεται από τον Άρη, πολλά κι ενδιαφέροντα μπορεί να συμβούν σε μια έξοδό σου ή μέσω διαδικτύου, ωστόσο, κάτω από τις παρούσες συνθήκες, είναι μάλλον άτοπο να προσβλέπεις σε κάτι μόνιμο. Εξ άλλου, ο ενεργός Κρόνος παραπέμπει σε πρόβλημα, οπότε μείνε στα φλερτ! Επιπλέον, ενδέχεται να σε απασχολήσουν ερωτικά ζητήματα φίλων και γνωστών.

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε