signs-zodia

22/01/18: Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 22/01/18, 13:08

Κριός

Καλωσορίζεις την καινούργια βδομάδα με τη Σελήνη στο ζώδιό σου γι’ αυτό θα είσαι πιο μαχητικός/η, δραστήριος/α, ενώ η έντονη σεξουαλικότητά σου θα σε κάνει ακαταμάχητο/η, οπότε δύσκολα θα σου αντισταθεί οποιοδήποτε πρόσωπο θελήσεις. Φλερτ και προκλήσεις θα έχεις αρκετές που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη, θα μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον και ενδεχομένως να κάνεις και μια αλλαγή εμφάνισης που θα τραβήξει την προσοχή του αντίθετου φύλου. Μόνο να ελέγξεις τις παρορμήσεις σου κι όλα θα πάνε όπως τα θέλεις.

 

Αν είσαι δεσμευμένος/η, ωθείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις πράγματα για τη σχέση σου, ιδιαίτερα αν νιώθεις ότι κάτι πρέπει να γίνει για να τονωθεί και το δικό σου ενδιαφέρον. Ο σύντροφός σου πάντως θα είναι πρόθυμος να συμμετάσχει στις προσπάθειές σου, παρότι κάπως θα τον αιφνιδιάσεις.

 

Ταύρος

Μια εσωτερική διέγερση θα έχεις σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να σε καταλάβει η ανυπομονησία και να βαλθείς να κλείσεις όσες εκκρεμότητες έχεις στη δουλειά σου. Από την άλλη, σε προβληματίζει η κατάσταση με ένα πρόσωπο ίσως γιατί οι εξελίξεις είναι πολύ γρήγορες και δεν μπορείς να τις παρακολουθήσεις ή σε πιέζει να τρέξετε λίγο τα πράγματα και δε νιώθεις έτοιμος/η. Οπότε, το να ασχολείσαι με διάφορα σε βοηθά να βγάζεις την ένταση, ώστε με ηρεμία μετά να πάρεις τις αποφάσεις σου.

 

Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να στρεσαριστείς με κάποια θέματα της δουλειάς σου και να είσαι κάπως πιο μυγιάγγιχτος/η ή εύθικτος/η, οπότε δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί μια ένταση με το ταίρι, αν σου πει κάτι που θα το πάρεις στραβά. Από την άλλη, μπορεί να μάθεις κάτι που θα σε αναστατώσει.

 

Δίδυμοι

Η κοινωνικότητά σου έχει αυξηθεί κατά πολύ και σου έχει δημιουργηθεί η επιθυμία να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που ταιριάζουν όχι μόνο στο χαρακτήρα σου, αλλά και έχετε κοινές ιδέες και αντιλήψεις, καθώς σου είναι πιο εύκολο να συνεννοηθείς μαζί τους. Δεν αποκλείεται σήμερα να κάνεις ένα άνοιγμα σε μια παρέα ανάλογων προσώπων ή να μπεις σε μια ομάδα. Εκτός από τη μάλλον θερμή υποδοχή σου, ίσως υπάρξει ένα άτομο που θα κεντρίσει την προσοχή σου με το στιλ του, με το οποίο θα έχετε και έντονη χημεία.

 

Αν είσαι σε σχέση, η συνάντησή σας με ένα φιλικό σας πρόσωπο ίσως δεν είναι πολύ ευχάριστη, γιατί πριν προλάβετε να ανοίξετε το στόμα σας να πείτε τα νέα σας, θα σας πιάσει με τα προβλήματά του. Το κακό είναι ότι ό,τι του προτείνετε σαν λύση, θα φέρνει αντιρρήσεις και αυτό μάλλον θα σε εκνευρίσει.

 

Καρκίνος

Από εκεί που χθες ήσουν στον κόσμο σου και έκανες σχέδια και όνειρα για το μέλλον, σήμερα θα έρθεις αντιμέτωπος/η με το τώρα, το οποίο σε καλεί να πάρεις την τύχη στα χέρια σου και να μην αρκεστείς μόνο στις ευχές. Ενδεχομένως να χρειαστεί να ξεκαθαρίσεις και το τοπίο με ένα πρόσωπο που βλέπεις ότι έχετε παραμείνει στάσιμοι ή με ένα άλλο που σου αρέσει και απ’ ό,τι φαίνεται είναι αμοιβαίο, αλλά διστάζεις να το πλησιάσεις γιατί φοβάσαι ότι μόλις επιβεβαιώσεις τα συναισθήματά σου, αυτόματα θα θεωρηθείς δεδομένος/η.

 

Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα υπάρξει μια έντονη διαφωνία ανάμεσά σας με αιτία ένα επαγγελματικό θέμα και τον τρόπο που θα ήταν καλύτερο να το χειριστείς, καθώς εσύ προσπαθείς να βρεις μια λύση για να μην το φτάσεις στα άκρα, ενώ το ταίρι σου θεωρεί ότι πρέπει να γίνεις πιο επιθετικός/η και διεκδικητικός/η.

 

Λέων

Στο πόδι θα είσαι το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας με διάφορες συναντήσεις που έχεις προγραμματίσει, αλλά και για να τακτοποιήσεις κάποιες υποθέσεις σου και να ξενοιάσεις. Όμως, με τη φόρα που έχεις, μπορεί να βγάλεις μια εριστική ή εγωιστική συμπεριφορά δίνοντας άσχημη εντύπωση σε ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα. Προσπάθησε, λοιπόν, να κοντρολάρεις το ταμπεραμέντο σου και είσαι να είσαι πιο συγκρατημένος/η στις αντιδράσεις σου, για να μη δημιουργήσεις εσφαλμένη εικόνα.

 

Αν είσαι δεσμευμένος/η, δεν έχεις καμία όρεξη να τσακωθείς με το ταίρι σου για ασήμαντα θέματα, πόσο μάλλον για κάποια που δεν αφορούν εσάς και τη σχέση σας αλλά τρίτους ή ένα συγγενή που μόνιμα έχει πρόβλημα. Καλό είναι όμως να διαχωρίσεις τη θέση σου από την αρχή και να μη μετέχεις σε καμία συζήτηση.

 

Παρθένος

Ξαφνικά κι εκεί που ήσουν πιο συγκρατημένος/η, θα σε πιάσει η βιασύνη να κλείσεις θέματα που αφορούν στα ερωτικά σου, η οποία όμως δεν σου πηγαίνει σαν χαρακτήρα και κινδυνεύεις, κάτω από τις παρούσες συνθήκες, να καταστρέψεις κάτι, που ακόμα δεν έχει καν πάρει την τελική του μορφή. Επικαλέσου, λοιπόν, τη λογική σου και μην κάνεις αψυχολόγητες κινήσεις γιατί δε θα σου βγουν. Αν, μάλιστα, υπάρχει ήδη ένα πρόσωπο που η κατάσταση μεταξύ σας είναι υπό... διαμόρφωση, ζήσε το τώρα και ξέχνα τα υπόλοιπα.

 

Αν είσαι σε σχέση, η ερωτική σου διάθεση θα είναι μεγάλη και ίσως γίνεις πολύ διαχυτικός/η προς ταίρι σου, κάτι που προμηνύει ένα αρκετά ενδιαφέρον βράδυ από σεξουαλικής άποψης. Από οικονομικής, πάλι, η αστάθεια που υπάρχει ίσως σου προκαλεί έντονο άγχος.

 

Ζυγός

Με τη Σελήνη απέναντί σου, στον Κριό, θα ξεκινήσεις τη βδομάδα φορτσάτα και μάλιστα θα νιώσεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε κρατήσει απ’ έξω από το ερωτικό παιχνίδι. Έτσι κι αλλιώς, η εύνοιά σου αυτή την περίοδο είναι μεγάλη και η γοητεία που ασκείς είναι έντονη, οπότε μπορείς να πάρεις πρωτοβουλίες και να ρισκάρεις λίγο περισσότερο. Πάντως, σήμερα, μέσα από τις κοινωνικές σου συναναστροφές, ίσως σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις μια νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σε συναρπάσει και μάλλον θα σε αναγκάσει να ακολουθήσεις τις υψηλές ταχύτητές του.

 

Αν είσαι σε σχέση, το να κοντραριστείς με το ταίρι σου για κάτι που θέλεις να γίνει είναι μάλλον ανώφελο, αφού στο τέλος και τσακωμένοι θα είστε και γνώμη δε θα του αλλάξεις. Αν το πιάσεις στο φιλότιμο όμως, έχεις πολύ περισσότερες πιθανότητες να σου κάνει το χατίρι.

 

Σκορπιός

Πιθανόν σήμερα να έχεις μια υπερένταση, η οποία θα βγει και στη συμπεριφορά σου, με αποτέλεσμα να αρπάζεσαι με το παραμικρό. Επειδή θα συνειδητοποιήσεις έγκαιρα ότι δε σου φταίει κανένας, απλά είσαι φορτωμένος/η με τα δικά σου, ίσως αποφασίσεις να ρίξεις τους τόνους και να προσπαθήσεις να ηρεμήσεις. Έτσι, θα βρεις και την αιτία της συναισθηματικής σου φόρτισης που μπορεί να είναι ένα άτομο που δεν το έχεις ή βρίσκεται στη δουλειά σου και αυτό σε εμποδίζει να κινηθείς όπως θα ήθελες.

 

Αν είσαι σε σχέση, το να σου κολλάει μια σκέψη στο μυαλό και να μην μπορείς να την ξεχάσεις είναι συνηθισμένο, αλλά καλό θα ήταν να τη συζητάς με το ταίρι σου για να λύνεις κάθε αμφιβολία ή απορία και να μη βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα που οδηγούν σε εντάσεις και τσακωμούς.

 

Τοξότης

Σήμερα θα νιώσεις πιο απελευθερωμένος/η και μέσα στην αυτοπεποίθηση, γι’ αυτό και θα είσαι πολύ άνετος/η σε όλες τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Ο αυθορμητισμός, η αμεσότητα, αλλά και ο ερωτισμός σου, που θα είναι αρκετά έντονος, θα ελκύσουν το αντίθετο φύλο, οπότε λογικό είναι να αυξηθούν κι οι κατακτήσεις σου. Θα διασκεδάσεις με το φλερτ, θα παίξεις περισσότερο και ίσως πιο «επικίνδυνα» και είναι πιθανό να κάνεις μια συναρπαστική γνωριμία που σου εγγυάται καινούργιες συγκινήσεις.

 

Αν είσαι δεσμευμένος/η, καλό θα ήταν να πάρεις την πρωτοβουλία να σπρώξεις λίγο τα πράγματα στη σχέση σου, αν βλέπεις ότι έχετε πέσει σε λήθαργο και σας έχει καταπιεί η ρουτίνα. Μην περιμένεις να γίνει κάτι από μόνο του ή αποκλειστικά από το σύντροφό σου, δείξε κι εσύ το ενδιαφέρον σου.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, μάλλον θα εκνευριστείς με τη στάση ενός ατόμου που θα νιώσεις ότι σε υποτιμά και ενδέχεται να δεις την κατάσταση τελείως εγωιστικά, με αποτέλεσμα να επιδιώξεις μια συνάντηση όπου θα το περάσεις γενναίες δεκατέσσερις και θα αποχωρήσεις με ψηλά το κεφάλι. Το θέμα είναι, βέβαια, να μην πρόκειται για μια ξαφνική σου παρόρμηση, αλλά για μια απόφαση που θα έχει παρθεί με ηρεμία και βάσει συγκεκριμένων συμπεριφορών του που δε δικαιολογούνται. Ό, τι είναι αν γίνει, πάντως, για καλό σου θα είναι, αφού σύντομα θα βρεθεί αντικαταστάτης/α του.

 

Αν είσαι δεσμευμένος/η, έχεις κουραστεί να ασχολείσαι συνεχώς με ένα οικογενειακό θέμα που δε λέει να φτιάξει, παρά τις συχνές προσπάθειές σου. Οπότε σήμερα ένα ξέσπασμά σου είναι πολύ πιθανό και αφού θα πεις τα σύκα, σύκα και τη σκάφη, σκάφη θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά στη σχέση και το ταίρι σου.

 

Υδροχόος

Η μέρα σου ταιριάζει πολύ, γι’ αυτό θα λειτουργήσεις πιο ελεύθερα, βγάζοντας τον αυθορμητισμό και το ανεξάρτητο πνεύμα σου. Όπου κι αν βρεθείς, θα συγκεντρώσεις την προσοχή των άλλων τόσο με την άνεσή σου στην επικοινωνία, όσο και με την παρουσία σου. Ίσως μάλιστα να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο θα κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος και θα έχετε αρκετά κοινά ενδιαφέροντα για να συζητήσετε, κάτι που εσένα θα σε ενθουσιάσει, αφού θα σου αρέσει και σαν εμφάνιση και σαν μυαλό.

 

Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως κλείσει μια γραφειοκρατική σας υπόθεση, η οποία σας ταλαιπώρησε καιρό, οπότε δικαιολογημένα θα νιώσεις πιο ανακουφισμένος/η, αλλά με μεγαλύτερη διάθεση να ασχοληθείς με τα της σχέσης σου και να κάνεις κάποια πράγματα που σκεφτόσουν, τα οποία θα ανανεώσουν την καθημερινότητά σας.

 

Ιχθύες

Έχεις τη διάθεση να κάνεις μια καινούργια αρχή και να ξεχάσεις το παρελθόν και τις καταστάσεις που βίωσες, κάποιες από τις οποίες δεν ήταν κι οι πιο ευχάριστες. Σήμερα θα σου δοθεί αυτή η δυνατότητα με μια γνωριμία που θα κάνεις, που βέβαια είναι πιθανό αρχικά, εκτός από έντονη έλξη, να σου προκαλέσει μια εσωτερική αναστάτωση, αφού το συγκεκριμένο πρόσωπο θα είναι αρκετά δυναμικό, ως προς τον χαρακτήρα του και θα νιώσεις ότι δεν σου αφήνει περιθώρια να αρνηθείς ή να ελιχθείς. Όμως, μπορεί και να είναι αυτό που χρειάζεσαι.

 

Αν είσαι σε σχέση, ίσως εκνευριστείς με το σύντροφό σου γιατί θα ενεργήσει χωρίς να ζητήσει τη γνώμη σου σε ένα θέμα που αφορά στα οικονομικά σας. Ωστόσο, υπάρχει πιθανότητα να το έκανε επειδή έπρεπε να αντιδράσει άμεσα και δεν είχε περιθώρια για συζήτηση. Τώρα αν θα δικαιωθεί αυτός ή εσύ, θα το δείξει η ιστορία.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αν σου άρεσε κάνε