zodiac-signs

Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων σήμερα, 12/01/18

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 12/01/18, 12:18

Κριός

Από το πρωί η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη, δίνοντας το σύνθημα για μια χαλαρή και κεφάτη Παρασκευή. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να βρεθείς με δικούς σου ανθρώπους και άτομα που είχες καιρό να δεις και να μάθεις τα νέα τους, ενώ δεν αποκλείεται μέσα από το περιβάλλον σου ή από ένα γνωστό να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που θα σου αρέσει ο τρόπος που κινείται και συμπεριφέρεται και θα θέλεις να αποκτήσετε πιο στενή σχέση. Πιθανόν, επίσης, να επικοινωνήσει μαζί σου κάποιος/α που είχατε παλιότερα δεσμό.

 

Αν είσαι σε σχέση, μια απόδραση με το ταίρι σου για σαββατοκύριακο ή τουλάχιστον, αν δεν έχετε τη δυνατότητα, μια βόλτα θα σας αναζωογονήσει και θα ξεφύγετε για λίγο από τα συνηθισμένα. Από την άλλη, θα μπορέσετε να μιλήσετε, να γελάσετε και να έρθετε πιο κοντά σαν ζευγάρι.

 

Ταύρος

Μετά την ένταση της χθεσινής μέρας, η ατμόσφαιρα ξαναγίνεται ανάλαφρη και χαρούμενη, ανεβάζοντας και τη δική σου διάθεση, οπότε θα αντιμετωπίσεις αλλιώς και τα ερωτικά σου θέματα. Αν μάλιστα, έχεις καταλάβει ότι με ένα πρόσωπο υπάρχει αμοιβαία έλξη αλλά δεν έχει γίνει κίνηση από κανέναν σας μέχρι τώρα, θα πάρεις την πρωτοβουλία να το προσεγγίσεις εσύ. Το σίγουρο είναι ότι θα είσαι αρκετά ερωτικός/η και έτοιμος/η να παίξεις και να φλερτάρεις, οπότε θα έχεις τα τυχερά σου, αν κυκλοφορήσεις απόψε.

 

Αν είσαι σε σχέση, τώρα που είστε κι οι δυο πιο χαλαροί, θα ξαναδείτε με το σύντροφό σου ένα οικονομικό σας θέμα και ίσως καταλήξετε στον τρόπο, με τον οποίο θα καλύψετε κάποια έξοδα που είναι άμεσα. Ενδεχομένως πάντως να σας έρθουν και χρήματα που δεν περιμένετε.

 

Δίδυμοι

Με την Σελήνη στον 7° οίκο σου, τον Τοξότη, από το πρωί, θα ελαφρύνει η διάθεσή σου, θα θέλεις να βγεις, να επικοινωνήσεις περισσότερο και αν το κάνεις, θα κερδίσεις πολλές συμπάθειες. Ένα, μάλιστα, άτομο θα σε προσεγγίσει χαλαρά κι ωραία κι εφ’ όσον δε θα αισθανθείς καθόλου άβολα με την παρέα του, θα είσαι και πιο ελεύθερος/η να μιλήσεις, να αστειευτείς και φυσικά να φλερτάρεις. Πάντως, θα υπάρξει μια οικειότητα από την πρώτη επαφή κι αφού περνάτε καλά, το πιο πιθανό είναι να ακολουθήσουν κι άλλες.

 

Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη μέρα να βγείτε με το ταίρι σου, να ξεσκάσετε, να διασκεδάσετε και να ξεχάσετε όσα σας απασχόλησαν. Επίσης, να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, ώστε να λυθεί μια παρεξήγηση που προέκυψε τις προηγούμενες μέρες και εσένα τουλάχιστον σε είχε πειράξει.

 

Καρκίνος

Πολύ διάθεση για δουλειά δε θα έχεις, αντίθετα θα θέλεις να τελειώνει όσο πιο γρήγορα γίνεται η μέρα, να πας σπίτι σου και να χαλαρώσεις. Μέσα σε όλα, μπορεί να σε προβληματίζει κι η έκβαση μιας ερωτικής σου υπόθεσης, όμως μάλλον το έχεις πάρει το θέμα πολύ σοβαρά. Ενδεχομένως να εξελίσσεται πολύ γρήγορα και να μην προλαβαίνεις να παρακολουθήσεις τις εξελίξεις. Ωστόσο, αν αφήσεις τον εαυτό σου να πάει με τη ροή, αντί να σε πιάνει κι εσένα το άγχος, θα το διασκέδαζες περισσότερο.

 

Αν είσαι σε σχέση, είναι η κατάλληλη μέρα να κάνετε ένα πλάνο που αφορά σε τεχνικές ή άλλες εργασίες για το σπίτι σας, που όμως για να ξεκινήσουν άμεσα θα πρέπει να εξασφαλίσετε και το ανάλογο ποσό, γι’ αυτό μπορεί να κάνετε μόνο όποια θεωρείτε επείγουσα.

 

Λέων

Θα ξεχωρίσεις σήμερα, όπου κι αν πας, με το μπρίο και το κέφι σου, οπότε λογικό είναι, άμα βγεις, να έχεις τα τυχερά σου. Η ζωντάνια κι ο αυθορμητισμός, άλλωστε, σου πηγαίνει περισσότερο στο χαρακτήρα, γι’ αυτό άσε κατά μέρος τους τύπους και προσπάθησε, απλά και χαμογελαστά να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Θα δεις ότι, όχι μόνο θα το κερδίσεις αμέσως, αλλά κι εσύ θα νιώσεις πιο απελευθερωμένος/η και πιο κοντά στον πραγματικό εαυτό σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξει και συνέχεια.

 

Αν είσαι σε σχέση, τόσο εσύ, όσο και το ταίρι σου θέλετε να πάτε κάπου σήμερα για να ξεσκάσετε ή να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα. Είτε οι δυο σας είτε με φίλους για φαγητό ή ποτό, μέσα δε θα μείνετε και μάλιστα μπορεί ανάμεσα στα γέλια και τα αστεία να ανταλλάξετε και διάφορες ιδέες.

 

Παρθένος

Διανύεις μια φάση όπου στόχος σου είναι να βρεις το κατάλληλο άτομο για να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση, οπότε και τα κριτήριά σου είναι αυστηρά, ώστε να κάνεις τη σωστή επιλογή. Γι’ αυτό αν σου γίνει κρούση από ένα νεότερο πρόσωπο, παρότι θα σε κολακεύσει, το πιο πιθανό είναι να την απορρίψεις, αφού δε θεωρείς ότι μπορεί να σου προσφέρει αυτά που ζητάς. Από την άλλη, ούτε σαν περιπέτεια θέλεις να το δεις γιατί όσο ασχολείσαι μαζί του, θα χάνεις πολύτιμο χρόνο που θα αφιέρωνες για να ψάξεις αυτό που σου ταιριάζει.

 

Αν είσαι σε σχέση, η συζήτηση με τον σύντροφό σου για ένα θέμα που αφορά στο σπίτι και κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε θα τραβήξει αρκετά και τελικά μπορεί να μην καταφέρετε να συνεννοηθείτε, αφού είτε θα έχετε αντιρρήσεις για το χρόνο που πρέπει να γίνουν ή για το ποιο είναι σημαντικό να γίνει πρώτα.

 

Ζυγός

Θα είσαι αισιόδοξος/η και ευδιάθετος/η, ίσως μάλιστα αποφασίσεις να μην ασχοληθείς καθόλου με τα ερωτικά σου και να καταπιαστείς με άλλα πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο/η. Ωστόσο, εντελώς συμπτωματικά μπορεί να γνωριστείς με ένα πρόσωπο με το οποίο θα υπάρχει αμεσότητα στην επικοινωνία, που είναι αρκετή για να σε ξαναβάλει στο παιχνίδι. Η κουβέντα σας θα κυλήσει όμορφα και θα μιλήσετε για ένα σωρό θέματα, οπότε είναι φυσικό να κανονίσετε άμεσα να ξαναβρεθείτε.

 

Αν είσαι σε σχέση, συζήτησε με το ταίρι σου ένα θέμα, αφού επιμένει να το ξεκαθαρίσετε και φρόντισε να είσαι ειλικρινής απέναντί του, δίνοντάς του τις απαραίτητες εξηγήσεις. Όσο χρησιμοποιείς τεχνάσματα ή δικαιολογίες για να το αποφύγεις, τόσο περισσότερο το κάνεις να βάζει με το νου του διάφορα.

 

Σκορπιός

Η Παρασκευή σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες όχι μόνο να βγεις και να διασκεδάσεις, αλλά και να ζήσεις καινούργιες περιπέτειες, γι’ αυτό πρέπει να κυκλοφορήσεις απόψε. Δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο να σε ελκύσει πολύ και να αρχίσετε ένα παιχνίδι πολύ ερωτικό στο οποίο όμως εσύ θα έχεις τον έλεγχο. Ενδεχομένως να δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο, όπου το σεξ θα είναι κυρίαρχο, αλλά υπάρχει πιθανότητα να είναι μικρής χρονικής διάρκειας. Φρόντισε λοιπόν να ευχαριστηθείς το τώρα και άφησε στην άκρη το αύριο.

 

Αν είσαι σε σχέση, το βράδυ σου αναμένεται αρκετά ερωτικό, καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια κάποιες κρυφές επιθυμίες σου και ίσως θελήσεις μερικές από αυτές να τις πραγματοποιήσεις με το σύντροφό σου, που θα φανεί αρκετά πρόθυμος να... συμβάλλει.

 

Τοξότης

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου θα εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν όχι μόνο για να περάσεις όμορφα τη μέρα σου, αλλά και να τρέξεις λίγο τα ερωτικά σου θέματα. Έτσι κι αλλιώς, θα μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου, θα έχεις τα φλερτ σου και πρόθυμα θα λάβεις μέρος σε ένα παιχνίδι, ανταπαντώντας στις προκλήσεις που τυχόν σου γίνουν από ένα πρόσωπο που θα σε ελκύσει. Οι γρήγορες αντιδράσεις του θα είναι αυτές που θα σε σπρώξουν στο να κάνεις το βήμα παραπάνω, αφού θα νιώσεις ότι ταιριάζετε.

 

Αν είσαι σε σχέση, η βραδιά θα είναι αρκετά ευχάριστη και γεμάτη όμορφες στιγμές ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Ίσως μάλιστα εντελώς απρογραμμάτιστα και χωρίς να το σκεφτείτε καθόλου, αποφασίσετε να πάτε κάπου για να ξεσκάσετε, κλείνοντας ωραία μια κοπιαστική εργάσιμη.

 

Αιγόκερως

Θα έχεις διάφορες ιδέες για το πώς θα ελκύσεις ένα άτομο που σου αρέσει εδώ και καιρό, χωρίς όμως να εκτεθείς, σε περίπτωση που αυτό δεν ενδιαφέρεται. Αν το θέλεις πάντως, δε θα δυσκολευτείς ιδιαίτερα, αφού και τύχη έχεις και την παρουσία για να το τραβήξεις προς τη μεριά σου. Πάντως καλό θα ήταν να κρατήσεις μια πιο χαλαρή και πρόσχαρη στάση και να συμπεριφερθείς σαν να πρόκειται για μια κοινωνική επαφή. Αργότερα, όταν κρίνεις ότι η στιγμή είναι κατάλληλη, θα αρχίσεις να ανεβάζεις τον πήχη των απαιτήσεών σου.

 

Αν είσαι σε σχέση, ενδεχομένως να έχεις κουραστεί ψυχικά και να θέλεις να αλλάξεις παραστάσεις γι’ αυτό θα προσπαθήσεις να πείσεις το ταίρι σου με την πρώτη ευκαιρία που θα σας δοθεί να πάτε κάπου να αλλάξετε παραστάσεις. Για σήμερα όμως, «σπίτι μου-σπιτάκι μου»...

 

Υδροχόος

Το μόνο που επιδιώκεις αυτήν την περίοδο είναι να περάσεις καλά και από εκεί και πέρα ό, τι ήθελε προκύψει, οπότε αν κυκλοφορήσεις, τα τυχερά δε θα σου λείψουν. Αν παρευρεθείς σε ένα χώρο με αρκετό κόσμο, θα σου δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρεις, να παίξεις, ακόμα και να προκαλέσεις ένα άτομο που τελικά θα καταφέρεις να γοητεύσεις. Η ανταπόκρισή του θα είναι θετική, ίσως μάλιστα μετά από λίγο, η συμπεριφορά του να γίνει ακόμα πιο ενθαρρυντική, ανάβοντάς σου το πράσινο φως για να ρισκάρεις κάτι περισσότερο.

 

Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται να βγείτε με την παρέα σας και χωρίς να το πολυσκεφτείς να πετάξεις κάτι σε ένα φίλο ή μια φίλη σας που θα φέρει το ταίρι σου σε δύσκολη θέση και ίσως εκνευριστεί. Όχι ότι θα είναι ψέματα, απλά ο τρόπος σου δε θα είναι κι ο πιο διακριτικός.

 

Ιχθύες

Η Παρασκευή σε καλεί να αφήσεις πίσω σου άγχη και προβλήματα και να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με την παρέα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Όπου κι αν βρεθείς πάντως θα τραβάς την προσοχή, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνουν προτάσεις και προκλήσεις που δε θα σου είναι καθόλου αδιάφορες. Μια καινούργια ερωτική γνωριμία είναι πιθανή και μάλιστα πολύ κοντά σε αυτό που ψάχνεις κι αν έχεις λίγη υπομονή, ενδέχεται η κατάληξη να είναι θετική. Προς το παρόν, λοιπόν, φρόντισε να το διασκεδάσεις.

 

Αν είσαι σε σχέση, ίσως διαφωνήσεις με το σύντροφό σου στο χειρισμό ενός επαγγελματικού σας ζητήματος και προσπαθήσεις να του αποδείξεις ότι έκανε λάθος. Ωστόσο, μην περιμένεις να το παραδεχτεί, ακόμα κι αν γνωρίζει ότι έχεις δίκιο, αντίθετα μπορεί και να αντιδράσει, γι’ αυτό μη σκας.

 

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε