zwdia-erwtas

Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 11/01/18, 12:25

Κριός

Το ερωτικό κλίμα θα είναι έντονο και σήμερα και η τάση σου να γευτείς νέες ερωτικές εμπειρίες θα παραμείνει μεγάλη. Η έλξη που ασκείς στο αντίθετο φύλο είναι αναμφισβήτητη, το ίδιο κι οι σεξουαλικές επιθυμίες σου που δε σε αφήνουν σε ησυχία, οι οποίες μπορεί να σε οδηγήσουν ακόμα και σε μια παράτολμη ενέργεια, προκειμένου να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Μια καλή τακτική, όμως, θα είχε εξίσου θετικά αποτελέσματα. Πάντως, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στο τέλος θα γίνει το δικό σου.

 

Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα πεισμώσεις με ένα θέμα που μπορεί να αφορά στη διαχείριση των οικονομικών σας, κάτι που ίσως προκαλέσει ένταση στη σχέση σου. Όμως, ακόμα κι αν διαφωνείς, κράτα τη γνώμη του συντρόφου σου και ξανασκέψου την, όταν θα είσαι μόνος/η σου.

 

Ταύρος

Με τον Άρη και τη Σελήνη απέναντί σου, στον Σκορπιό και να ήξερες τι ήθελες στην ερωτική σου ζωή, τώρα μάλλον θα νιώθεις ότι πρέπει να το ερευνήσεις λίγο ακόμα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχεις και μια έντονη συναισθηματική φόρτιση εξ αιτίας όλων αυτών που σκέφτεσαι και νιώθεις. Είναι πιθανή πάντως μια νέα γνωριμία, η οποία θα σε παιδέψει αρκετά, αφού το συγκεκριμένο πρόσωπο θα σε πιέζει συστηματικά, μέχρι να υποκύψεις και από ένα σημείο και μετά ίσως παραιτηθείς και παραδοθείς στον έλεγχό του, κάτι που μάλλον δε θα σου βγει σε καλό.

 

Αν είσαι σε σχέση, είναι πολύ πιθανό να σε εκνευρίσει η συμπεριφορά του συντρόφου σου, όχι μόνο γιατί σου ζητά όλο και περισσότερα πράγματα, αδιαφορώντας αν μπορείς να τα δώσεις, αλλά και γιατί οτιδήποτε κι αν πάρει, μετά θέλει και κάτι άλλο. Γι’ αυτό θα του κόψεις λίγο τη φόρα.

 

Δίδυμοι

Πολλά είναι αυτά που συμβαίνουν γύρω σου και μέσα σου, που σου προκαλούν αναστάτωση και ενδεχομένως σήμερα να αισθανθείς αφόρητη ψυχολογική κούραση και να μην αντέχεις να κάνεις το οτιδήποτε. Από την άλλη, οι αμφιβολίες σου θα μεγαλώσουν για το αν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις το άνοιγμά σου σε ένα πρόσωπο που σου αρέσει, αφού αν δεν τακτοποιήσεις πρώτα κάποια ζητήματά σου, δε θα έχεις το χρόνο να ασχοληθείς μαζί του, οπότε το πιο πιθανό είναι να το αναβάλλεις για αργότερα.

 

Αν είσαι σε σχέση, επειδή η μέρα σηκώνει παρεξηγήσεις, προκειμένου να αποφύγεις μια ένταση με το σύντροφό σου, καλό θα ήταν να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό και να μην αναφέρεις αυτά που σκέφτεσαι γιατί αν η αντίδρασή του είναι απότομη, ίσως πεις πράγματα για τα οποία μετά θα μετανιώσεις.

 

Καρκίνος

Βράζεις μέσα σου και ενδεχομένως να μην μπορείς να συγκρατηθείς, ιδιαίτερα αν έχεις βρει το πρόσωπο που σε ελκύει και πιθανόν να γίνεις λίγο πιο ριψοκίνδυνος/η απ’ όσο συνηθίζεις. Ίσως σκέφτεσαι να τα παίξεις όλα για όλα κι όπου σε βγάλει, γιατί ήδη έχεις κάνει αρκετή υπομονή. Το θέμα όμως είναι να μην σε πιάσει ξαφνικά ο φόβος ότι δε θα έχεις την ανταπόκριση που θέλεις και κάνεις πίσω. Πάντως, πριν ξεκινήσεις την επίθεσή σου, καλό είναι να έχεις μια τακτική και να την κρατήσεις, μέχρι να πετύχεις το σκοπό σου.

 

Αν είσαι σε σχέση, είναι πιθανό ένας φίλος ή φίλη σας να σας εξομολογηθεί ένα πρόβλημα προσωπικό ή αισθηματικής φύσεως που αντιμετωπίζει και να ζητήσει τη γνώμη ή την βοήθειά σας που φυσικά δε θα του την αρνηθείτε. Αν όμως διαπιστώσετε ότι ευθύνεται, καλό θα ήταν να του το πείτε.

 

Λέων

Έχεις αρκετές ευκαιρίες να αλλάξεις την ερωτική σου ζωή κι η παρουσία σου ελκύει το αντίθετο φύλο, ταυτόχρονα όμως οφείλεις και εσύ με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα να το κυνηγήσεις. Αν έχεις κατασταλάξει στο τι θέλεις ή υπάρχει ένας άνθρωπος που σε ενδιαφέρει, πρέπει να του αποδείξεις ότι αξίζεις να σε έχει στο πλευρό του κι όχι να κάνεις διάφορα για να τον εντυπωσιάσεις. Ίσως σου πάρει παραπάνω χρόνο για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του, όμως, αν όντως θεωρείς ότι είναι ο κατάλληλος για σένα, διάθεσέ τον.

 

Αν είσαι σε σχέση, θα καταναλώσετε αρκετό από τον χρόνο και την ενέργειά σας σε οικογενειακά θέματα και καλό θα ήταν όχι μόνο να είστε σε ετοιμότητα, αλλά και αποφασισμένοι να τρίξετε τα δόντια σας, ώστε να μπουν τα πράγματα στη θέση τους.

 

Παρθένος

Συζητήσεις επί συζητήσεων με φίλους και γνωστούς, αλλά η ουσία είναι μία και εκεί πρέπει να σταθείς. Είτε σε ενδιαφέρει πολύ ένα πρόσωπο και θα προσπαθήσεις να το κάνεις δικό σου είτε δεν καίγεσαι κιόλας και θα συνεχίσεις το δρόμο σου, αναζητώντας κάποιο άλλο. Τα διλήμματα και τα «ναι μεν, αλλά» στα ερωτικά δεν ταιριάζουν. Μην εξετάζεις το τι είναι καλό ή τι θα ενέκρινε ο περίγυρός σου, αλλά αυτό που θέλεις πραγματικά γιατί τώρα μπορείς να το έχεις. Έτσι κι αλλιώς, ό,τι κι αν συμβεί, εσύ θα το λουστείς.

 

Αν είσαι σε σχέση, ίσως κάνεις τις έρευνές σου για ένα πρακτικό θέμα που σας έχει απασχολήσει αρκετά και πάρεις τις πληροφορίες σου για το τι πρέπει να κάνετε. Αφού ξενοιάσεις όμως, φρόντισε να το ξεχάσεις και να ρίξεις το ενδιαφέρον σου στο ταίρι σου.

 

Ζυγός

Ο ερωτισμός και ο αισθησιασμός συνεχίζουν να επικρατούν στην ατμόσφαιρα, ωθώντας σε κι εσένα να βγάλεις μια ανάλογη πλευρά και να περιορίσεις χαριεντισμούς και ανάλαφρες προσεγγίσεις. Αν μάλιστα βγεις το βράδυ, θα έχεις και τα τυχερά σου, αφού ένα πρόσωπο που θα σε ελκύσει, φαίνεται διατεθειμένο να σου προσφέρει όσα ζητάς. Το θέμα είναι να είσαι κι εσύ αποφασισμένος/η να το πας παραπέρα και να μην αρχίσεις, όπως συνήθως, τα διλήμματα και τις αμφιβολίες γιατί έτσι δε θα κάνεις προκοπή. Δες το σαν «ή τώρα ή ποτέ».

 

Αν είσαι σε σχέση, η σεξουαλικότητά σου είναι σε υψηλά επίπεδα, οπότε οι νύχτες με το ταίρι σου είναι πιο καυτές και από του καλοκαιριού. Απόψε, όμως καλό θα ήταν να ελέγξεις μια ασυναίσθητη τάση που θα σου βγει να τσιγκλήσεις το ταίρι σου για να ζηλέψει για να κρατήσεις το ενδιαφέρον του ζωντανό γιατί η αντίδρασή του δε θα σου αρέσει.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιό σου και είναι λογικό να αισθάνεσαι ότι οτιδήποτε επιθυμείς, αρκεί να απλώσεις το χέρι σου και να το πάρεις. Το σεξαπίλ σου άλλωστε είναι τόσο έντονο, που δύσκολα θα σου αρνηθεί κάποιο πρόσωπο, το ίδιο κι η θέλησή σου, οπότε εύκολα θα βγεις νικητής/α και δεν αποκλείεται σήμερα, όντως, κάποιος/α που θα συγκεντρώνει πολλά από αυτά που αναζητάς, να κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σου. Αλλά, υπάρχει κι η περίπτωση να σε πιάσει το ανικανοποίητο και μόλις το αποκτήσεις, να θέλεις και κάτι περισσότερο.

 

Αν είσαι σε σχέση, συγκεντρώνεις το αποκλειστικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου, κάτι που ικανοποιεί την ανάγκη σου για αφοσίωση, όμως το να απαιτείς συνεχώς από αυτόν πράγματα ίσως γίνει εξαντλητικό από ένα σημείο και μετά, γι’ αυτό χαλάρωσε λίγο γιατί δε θα αποφύγεις μια ένταση.

 

Τοξότης

Θα έλεγε κανείς ότι έχεις μπει σε μια φάση όπου σκέφτεσαι δυο και τρεις φορές κάθε κίνησή σου και το πιο σημαντικό, δε βιάζεσαι να πανηγυρίσεις για ό,τι πετυχαίνεις σε ερωτικό επίπεδο, αν δε δεις και τη συνέχεια. Σήμερα, θα υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από ένα άτομο που σου αρέσει, ωστόσο, θα λειτουργήσεις με μυστικοπάθεια, θα το κρατήσεις για τον εαυτό σου και δε θα το μοιραστείς, όπως συνήθως, σε διάφορα δικά σου πρόσωπα. Όχι γιατί φοβάσαι ότι δε θα το εγκρίνουν, αλλά γιατί θέλεις να το σιγουρέψεις, πριν το ανακοινώσεις.

 

Αν είσαι σε σχέση, η μέρα σε ωθεί να εξομολογηθείς στο ταίρι σου πράγματα και συναισθήματα που κρατούσες μέσα σου, αλλά καλό θα ήταν να είσαι προσεκτικός/η στο πώς θα τα διατυπώσεις για να μη δημιουργηθεί θέμα από το πουθενά και κάθεσαι μετά να δίνεις εξηγήσεις.

 

Αιγόκερως

Παράπονα δεν έχεις, αφού όπου και αν πας, όποτε κι αν βγεις, προσελκύεις το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου και μάλιστα ορισμένες περιπτώσεις σε βάζουν σε πραγματικό πειρασμό. Απόψε, δεν αποκλείεται να βρεθείς σε ένα χώρο όπου θα γνωρίσεις ένα πρόσωπο που η χημεία μεταξύ σας θα είναι αρκετά μεγάλη και χωρίς να το καταλάβεις θα παρασυρθείς σε ένα ερωτικό παιχνίδι μαζί του. Θα ανταλλάξετε βλέμματα όλο νόημα και πικάντικα υπονοούμενα κι, αν το θελήσεις, μπορεί να γίνει η αρχή ενός φλογερού ειδυλλίου.

 

Αν είσαι σε σχέση, θα βγάλεις αρκετή αυστηρότητα στο ταίρι σου, ενδεχομένως γιατί ένα ζήτημα με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο του έχει γίνει έμμονη ιδέα και δεν ασχολείται με τίποτα άλλο. Σαφώς και θέλεις να το βοηθήσετε, όμως ταυτόχρονα να μην παραμελούνται και τα δικά σας θέματα.

 

Υδροχόος

Ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα μάλλον έχει «περάσει» μέσα σου, αφού το σκέφτεσαι μέρα-νύχτα και θέλεις να το κάνεις δικό σου. Το παν είναι να παίξεις σωστά το παιχνίδι σου, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολος φαίνεται ο στόχος σου, για να το κατακτήσεις. Το να αδιαφορήσεις ή να κρατήσεις μια φλου, σχεδόν φιλική στάση μπορεί να το κάνει να αρχίσει να σε κυνηγάει αυτό. Όμως, είναι ένα ρίσκο, αν δεν το ξέρεις καλά γιατί είναι πιθανό να σου γυρίσει την πλάτη. Το καλύτερο πάντως είναι να είσαι ειλικρινής απέναντί του κι ό,τι γίνει.

 

Αν είσαι σε σχέση, κάποιο επαγγελματικό σου εγχείρημα ή ένα έργο που σου έχει ανατεθεί απαιτεί αρκετό από το χρόνο και την ενέργειά σου, προκειμένου να ολοκληρωθεί, όμως ο σύντροφός σου δεν το καταλαβαίνει, με αποτέλεσμα συχνά να υφίστασαι την γκρίνια και την κακοδιαθεσία του.

 

Ιχθύες

Έρχεσαι σε επαφή με αρκετούς ανθρώπους αυτό το διάστημα, οπότε λογικό είναι να γνωρίζεσαι και με πολλά άτομα και μιας και διανύεις μια φάση εξωστρέφειας, γίνεσαι προσεγγίσιμος/η και συνομιλείς με όποιο σε πλησιάσει. Ένα άτομο που ενδέχεται να γνωρίσεις θα σου ασκήσει έντονη έλξη, αλλά αυτόματα θα αλλάξεις κάπως τη συμπεριφορά σου και θα γίνεις πιο προσεκτικός/η, μην τυχόν και του δώσεις λανθασμένη εικόνα. Όμως δε χρειάζεται να ανησυχείς, αφού δεν είσαι από εκείνους/ες που ξεπερνούν τα όρια.

 

Αν είσαι σε σχέση, ένα γραφειοκρατικό ή νομικό ζήτημα που μπορεί να ανακύψει, θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, αλλά θα χρειαστεί να είστε ψύχραιμοι και να κινηθείτε μεθοδικά προκειμένου να το διευθετήσετε. Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια, αν διαπιστώσετε ότι είναι πιο πολύπλοκο απ’ ό,τι πιστεύατε.

 

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε