zodiac-chart-wallpaper-disc

Τα ερωτικά των ζωδίων την Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 10/01/18, 13:18

Κριός

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον κυβερνήτη σου, Άρη, αυξάνει τη σεξουαλικότητά σου, όμως σε κάνει βιαστικό/η και ανυπόμονο/η και ενδεχομένως να πιέσεις παραπάνω τα πράγματα από όσο πρέπει με ένα πρόσωπο που θέλεις πολύ, γιατί θα νιώσεις ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και πρέπει να κινηθείς άμεσα, αλλιώς θα σου ξεφύγει. Στην προσπάθειά σου να το κατακτήσεις, μπορεί να κάνεις κάτι αψυχολόγητο που θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα. Προσπάθησε να ελέγξεις τα έντονα συναισθήματά σου για να έρθει το ποθούμενο.

 

Αν είσαι σε σχέση, ένα καβγαδάκι με το ταίρι σου για ασήμαντη αιτία μπορεί να οδηγήσει σε σύρραξη, καθώς το ένα θα φέρει το άλλο και δεν αποκλείεται να βγάλει μια ζήλεια που θα σε ενοχλήσει. Είναι προτιμότερο όμως να λύσετε τις διαφορές σας στην... κρεβατοκάμαρα.

 

Ταύρος

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Άρη απέναντί σου, στον Σκορπιό, σου δίνει ενέργεια, πείσμα και δύναμη να παλέψεις και να κερδίσεις, γι’ αυτό θα πάρεις φόρα και δε θα υπολογίσεις κανέναν και τίποτα. Αν υπάρχει ένα πρόσωπο που θέλεις να κατακτήσεις, θα λειτουργήσεις άμεσα και χωρίς περιστροφές. Κατάστρωσε όμως ένα σχέδιο κατάκτησης και ακολούθησέ το, για να μην πέσεις σε... τοίχο. Επίσης, αν δεις ότι κάποιος/α σε πιέζει υπερβολικά για να του δώσεις πράγματα που δεν είσαι έτοιμος/η, προτιμότερο είναι να φύγεις, χωρίς να κοιτάξεις πίσω σου.

 

Αν είσαι σε σχέση, το να τσακωθείτε με το ταίρι σου για ένα θέμα που αφορά σε συγγενείς ή γνωστούς είναι πολύ πιθανό, αν και μάλλον θα αποτελέσει αφορμή για να βγάλετε και κάποια δικά σας απωθημένα. Όπως και να έχει όμως, αντί να καταναλώνετε την ενέργειά σας για τους άλλους, καθίστε και λύστε τα δικά σας ζητήματα.

 

Δίδυμοι

Θα διαπιστώσεις ότι η πέρασή σου έχει αυξηθεί γι’ αυτό δεν πρέπει να ξεκόβεσαι. Φρόντισε να συνδυάζεις το χρόνο σου, έτσι ώστε και στη δουλειά σου να είσαι συνεπής, αλλά και να βγαίνεις έξω συχνότερα με την παρέα σου. Μπορεί να μην έχεις ανακαλύψει ακόμα το κατάλληλο πρόσωπο που θα σου προκαλέσει το ενδιαφέρον, αλλά αν μένεις μέσα, σίγουρα δε θα το βρεις. Σήμερα πάντως είναι πολύ πιθανό να σε ελκύσει κάποιος/α που μέχρι πρότινος οι σχέσεις σας ήταν φιλικές και να απορήσεις ακόμα κι εσύ γιατί τώρα.

 

Αν είσαι σε σχέση, ίσως φτάσεις στα όρια της αντοχής σου, οπότε μια αδιαθεσία που μεν θα είναι προσωρινή, θα αναστατώσει το πρόγραμμα που είχες κάνει με το ταίρι σου. Είναι όμως και ένα σημάδι ότι χρειάζεσαι επειγόντως ξεκούραση και χαλάρωση τόσο στο σώμα, όσο και στο πνεύμα σου.

 

Καρκίνος

Σήμερα με το εξάγωνο του Ήλιου απέναντί σου με τον Άρη καλείσαι να αναλάβεις πρωτοβουλίες και να διευθετήσεις γρήγορα και -αν είναι δυνατόν- χωρίς δράματα και υπερβολικούς συναισθηματισμούς μια ερωτική σου υπόθεση. Δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο να αποδείχτηκε εντελώς ακατάλληλο και να ψάχνεις πάτημα να το ξεφορτωθείς ή να βαρέθηκες να το κυνηγάς και έχεις χάσει το ενδιαφέρον σου. Το σίγουρο είναι ότι όσο πιο σύντομα το παρατήσεις, άλλο τόσο θα βρεις και τον αντικαταστάτη του, γι’ αυτό μην το σκέφτεσαι και πολύ.

 

Αν είσαι σε σχέση, δεν αποκλείεται ένας τσακωμός με φιλικό σας πρόσωπο, που παρότι θα είναι προσωρινός, θα χαλάσει τη διάθεσή σου. Ωστόσο, το κλίμα παραμένει ερωτικό και θα... παρηγορηθείς στην αγκαλιά του συντρόφου σου, οπότε το βράδυ σας θα έχει όμορφη κατάληξη.

 

Λέων

Είχες αρχίσει ήδη να παίρνεις ανάποδες στροφές, οπότε δεν αποκλείεται με το εξάγωνο Ήλιου-Άρη να αναλάβεις δράση και βάλεις τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Αν μάλιστα βλέπεις ότι ένα άτομο έχει φάει τον χρόνο σου άδικα, δε θα διστάσεις να του βγάλεις κόκκινη κάρτα. Αυτό που σου χρειάζεται είναι να ξαναβρείς την αυτοπεποίθησή σου και να βάλεις τον εαυτό πρώτο στη λίστα σου για να του προσφέρεις τα καλύτερα. Η δουλειά πάντως θα σε κάνει να ξεχάσεις όλα, οπότε δεν είναι απίθανο να πέσεις με τα μούτρα.

 

Αν είσαι σε σχέση, ένα οικογενειακό ζήτημα, ενδεχομένως σχετικό με μια κληρονομιά ή ένα ακίνητο, θα καταστρέψει τα σχέδια που είχες κάνει για ένα ήρεμο βράδυ με τον άνθρωπό σου, αφού θα γεμίσεις ένταση και ενδεχομένως να τσακωθείτε κιόλας με ένα κοντινό σας πρόσωπο εξ αιτίας τους.

 

Παρθένος

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη θα σε βάλει στο τρέξιμο για ποικίλες υποθέσεις σου, που πρέπει να διευθετήσεις και μάλιστα σε σύντομο χρόνο. Δεν αποκλείεται, επίσης, όσον αφορά σε μια συνάντηση ή κουβέντα σου με ένα πρόσωπο που γνώρισες πρόσφατα, να βγάλεις μια ένταση ή ανυπομονησία για να περάσετε στο επόμενο στάδιο, που θα το γεμίσει νευρικότητα και τελικά να προβάλλει αντιδράσεις. Πολύ πιθανό είναι να σε πιάσει και μια ζήλεια ξαφνικά και να ζητήσεις τα ρέστα για κάτι που θεωρείς ότι έγινε.

 

Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να βρεθείτε με κάποιους συγγενείς για να επιλύσετε ένα θέμα που σας καίει, οπότε να είστε προετοιμασμένοι για διάφορα σκηνικά και έντονες διαφωνίες. Ακόμα, είναι πιθανή μια βλάβη στον τεχνολογικό σας εξοπλισμό ή το μεταφορικό σας μέσο που θα σας εκνευρίσει.

 

Ζυγός

Μπορεί να ξοδέψεις αρκετά χρήματα σήμερα για να αγοράσεις διάφορα είδη που πιστεύεις ότι θα ενισχύσουν την εμφάνισή σου και θα σε κάνουν πιο επιθυμητό/η στο αντίθετο φύλο, κάτι που βέβαια δεν ισχύει, γιατί πέραση έχεις έτσι κι αλλιώς, οπότε μάλλον έχεις χάσει την αυτοπεποίθησή σου κι αυτή είναι που πρέπει να ξαναβρείς για να καταφέρεις τον στόχο σου. Με αυτόν τον τρόπο δε θα βιαστείς και να κάνεις μια λανθασμένη επιλογή, επειδή σε σπρώχνει η ανάγκη να βρεις κάποιον/α για να μην είσαι μόνος/η σου.

 

Αν είσαι σε σχέση, μια ζημιά του σπιτιού, η οποία θα σας βγάλει κι ένα έξοδο από το πουθενά θα σας εκνευρίσει αρκετά. Γι’ αυτό προσπαθήστε να ανακτήσετε την ψυχραιμία σας, για να δείτε τι θα κάνετε γιατί τα νεύρα στο τέλος μπορεί να προκαλέσουν και τον τσακωμό σας.

 

Σκορπιός

Με σπασμένα τα φρένα θα κινείσαι σήμερα καθώς o Ήλιος κάνει εξάγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σου σπρώχνοντάς σε να αλλάξεις με τη μία όλα τα κακώς κείμενα στην προσωπική σου ζωή. Ο ερωτισμός και το πάθος σου θα πιάσουν κορυφή, οπότε το να αποκτήσεις το πρόσωπο που ζητάς θα είναι μάλλον εύκολο. Επίσης, η ενέργειά σου και η έλλειψη υπομονής που θα σε διακρίνει θα σε ωθήσουν να σταματήσεις την επαφή με ένα άτομο, αν η κατάσταση σέρνεται ή βαρέθηκες τα καμώματά του και να ριχτείς με τα μούτρα στο να βρεις ένα άλλο.

 

Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να υπάρξουν σήμερα διαφωνίες και κόντρες με το σύντροφό σου για ένα σοβαρό θέμα. Τόσο όμως το πείσμα και ο εγωισμός σου, όσο και η δική του επιμονή δε σας αφήνουν να δείτε ή να παραδεχτείτε αν κάποιος από τους δύο έχει άδικο ή δίκιο κι όπως φαίνεται κανείς σας δε θα είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω.

 

Τοξότης

Ενδεχομένως να εκνευριστείς σήμερα με διάφορα θέματα της δουλειάς σου, αλλά και ένα πρόσωπο που η συμπεριφορά του απέναντί σου δείχνει ότι μάλλον θεωρεί δεδομένο ότι εσύ θα το κυνηγάς και αυτό θα σου ρίχνει πόρτα. Με δεδομένο όμως ότι πλέον κι εσύ έχεις αλλάξει και βρίσκεις ενοχλητικά τέτοια παιχνίδια, δεν αποκλείεται να του γυρίσεις την πλάτη σου ή να ενδώσεις σε μια περιπέτεια, αν σου δοθεί η ευκαιρία, η οποία μπορεί να είναι αμφίβολης διάρκειας, όμως θα σε ανανεώσει και δε θα αντιμετωπίζεις παρόμοια ζητήματα.

 

Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να ξοδέψετε αρκετά χρήματα για να αγοράσετε κάτι ή να κλείσετε κάποιες υποχρεώσεις σας, όμως είναι επίσης πιθανό να σας έρθουν και κάποια άλλα που θα ισοφαρίσουν την κατάσταση και θα φτιάξουν και τη διάθεσή σας, η οποία το βράδυ θα γίνει έντονα ερωτική.

 

Αιγόκερως

Με τον Ήλιο σου σε εξάγωνο με τον Άρη θα αναπτύξεις την ταχύτητά σου και θα αναλάβεις πρωτοβουλίες, προκειμένου να πάρει η ερωτική σου ζωή τη χροιά που θέλεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα να βγεις με την παρέα σου και ο ερωτισμός σου να ελκύσει ένα πρόσωπο, με το οποίο θα ξεπεράσεις κάπως τα στενά σου όρια και θα φλερτάρεις όσο δεν παίρνει. Αν κάτι σου «λέει» όμως, δεν πρόκειται να το αφήσεις να σου ξεφύγει και θα φροντίσεις να το «δεσμεύσεις» για μια συνάντηση και μάλιστα όσο πιο σύντομα γίνεται για να το γνωρίσεις παραπάνω.

 

Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να βγείτε με κάποιους φίλους σας απόψε το βράδυ, όμως αλλιώς τα είχες κανονίσει εσύ κι αλλιώς θα κάτσουν, αφού δεν αποκλείεται η χαλαρή σας έξοδος να καταλήξει μεγάλο ξενύχτι που βέβαια θα περάσετε ωραία, όμως εσύ την επόμενη θα σέρνεσαι.

 

Υδροχόος

Με το εξάγωνο Ήλιου-Άρη θα σε πιάσει η φούρια να τελειώνεις με μια ερωτική σου υπόθεση που σε βασανίζει και να αποσπάσεις μια θετική ή αρνητική απάντηση για να δεις κι εσύ τι θα κάνεις. Το ότι βρίσκεσαι σε αναμονή σου δημιουργεί ψυχολογική ένταση και δε μπορείς να σκεφτείς καθαρά. Θέλεις να ξέρεις, αν υπάρχει λόγος να μείνεις ή να πας για άλλα και η συμπεριφορά του συγκεκριμένου προσώπου δε σε βοηθάει καθόλου να καταλήξεις σε αποφάσεις. Πάντως, καλό θα ήταν να ψάχνεις σιγά-σιγά κι άλλες προοπτικές.

 

Αν είσαι σε σχέση, κάποια επαγγελματικά σου θέματα σε αγχώνουν κι αν δεν τα ξεκαθαρίσεις, δε θα ηρεμήσεις. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα να ξεσπάσεις στο ταίρι σου όλο τον εκνευρισμό σου, ιδιαίτερα αν κάνει κάποιο άκαιρο σχόλιο, που θα δείχνει ότι είναι στον κόσμο του.

 

Ιχθύες

Με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη καλείσαι να αφήσεις πίσω σου τα παλιά και να ξανοιχτείς σε καινούργιες περιπέτειες. Ο δρόμος είναι ανοιχτός, η παρουσία σου ελκυστική και αν γίνεις πιο επικοινωνιακός/η, επιδιώκοντας να μπεις σε νέους κοινωνικούς κύκλους και να γνωρίσεις περισσότερα άτομα, ίσως τελικά βρεις τον άνθρωπό σου. Από σένα εξαρτάται πάντως η τελική επιλογή και τα κριτήρια που έχεις βάλει, δηλαδή αν θα κολλήσεις στην εμφάνιση ενός προσώπου ή θα περιμένεις να δεις και στοιχεία του χαρακτήρα του, πριν προχωρήσεις.

 

Αν είσαι σε σχέση, μια μικρή ζήλεια μπορεί να βγάλει το ταίρι σου σήμερα, αν νιώσει ότι το παραμελείς, εξ αιτίας των επαγγελματικών σου ζητημάτων. Ιδιαίτερα μάλιστα, αν έρχεσαι σε συχνή επαφή με άτομα του αντίθετου φύλου, ακόμα και για τις απαραίτητες δημόσιες σχέσεις κι είσαι υπέρ το δέον διαχυτικός/η.

 

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε