disc-signs-zodia-moires

Τι λένε τα άστρα σήμερα με τη Σελήνη στον Σκορπιό

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 10/01/18, 12:08

Κριός

Γενικά

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξει κάποιες «ενοχλητικές» λεπτομέρειες, που σε καθυστερούν, δεν έχεις όμως παρά να δουλέψεις περισσότερο για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό επηρεάζει τα οικονομικά σου, φέρνοντας στο προσκήνιο υποθέσεις που πρέπει να διεκπεραιωθούν, αφού οι προθεσμίες «τρέχουν». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου ζητηθεί μια οικονομική βοήθεια, αν όμως δανείσεις χρήματα, στην καλύτερη περίπτωση θα αργήσει πολύ η επιστροφή τους.

Ερωτικά

Οι συνθήκες ευνοούν κυρίως την αξιολόγηση των πεπραγμένων σου και τη λήψη αποφάσεων, με βάση την πρόσφατη εμπειρία σου, αλλά και τις πραγματικές ανάγκες σου. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί να στερηθείς το ταίρι σου, εξ αιτίας μιας έκτακτης υποχρέωσης.

 

Ταύρος

Γενικά

Η Σελήνη απέναντί σου αυξάνει την αίσθηση καθήκοντος απέναντι στους άλλους, ωστόσο μπορεί να ζημιωθείς από ενέργειες άλλων που είτε λαθεύουν είτε εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα. Επιπλέον, φαίνεται πως μια συνεργασία σου διέρχεται κρίση, δες την όμως σαν μια ευκαιρία για να ξεκαθαριστούν τα πράγματα. Θέσε, λοιπόν, τον καθένα προ των ευθυνών του, ακόμη κι αν πρόκειται για ένα «δικό σου» πρόσωπο. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να βελτιώσεις την τεχνική σου κατάρτιση.

Ερωτικά

Καλό είναι να ζυγιάσεις τα θέλω και τα πρέπει σου, ώστε να τα συνδυάσεις βρίσκοντας τη «χρυσή τομή». Σε διαφορετική περίπτωση, το πιθανότερο είναι να κάνεις τη λάθος κίνηση, τη λάθος στιγμή, κάτι που μπορεί να το «πληρώσεις» με μια απόρριψη.

 

Δίδυμοι

Γενικά

Όλα συνηγορούν στο να πάρεις μια σχετικά δύσκολη απόφαση σχετικά με την δουλειά ή τις εργασιακές σχέσεις σου, που στην παρούσα φάση η εξέλιξή τους φαίνεται να εξαρτάται από το κατά πόσο θα μπορέσεις να ελιχθείς ανάμεσα σε διαφορετικές προθέσεις και αντιλήψεις. Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να προνοήσεις για τη διατροφή σου ή να μπεις σε ένα πρόγραμμα. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω μπορεί να εντείνει τις οικονομικές πιέσεις που δέχεσαι, προκειμένου να καλύψεις τρέχουσες υποχρεώσεις.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ένα θέμα υγείας ή… κόπωσης μπορεί να σου στερήσει κάποιες ερωτικές χαρές ή απολαύσεις, σίγουρα όμως θα έχεις την απαιτούμενη φροντίδα. Αν, πάλι, αναζητάς κάτι νέο, δεν έχεις παρά να «κυκλοφορήσεις» ή να ταξιδέψεις.

 

Καρκίνος

Γενικά

Ο Κρόνος απέναντί σου αναμοχλεύει και δυσκολεύει τις συνεργασίες σου και το πρώτο που καλείσαι να διερευνήσεις είναι μήπως κάποιοι/ες έχουν συμμαχήσει εναντίον σου και κατευθύνουν τα πράγματα εκεί που τους… συμφέρει! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό να επηρεάζει κι αυτή τις σχέσεις σου, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο φαίνεται να βασανίζεται από κάτι σοβαρό και, παρά την ενδεχόμενη αγωνία σου, έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις ότι ξέρεις να συμπαρίστασαι ακόμη και στα δύσκολα.

Ερωτικά

Μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει αφορμή κι αιτία να «μπλέξεις» σε καταστάσεις που είναι δύσκολες στην διαχείρισή τους. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως να αρχίσει η «αντίστροφη μέτρηση» για μια κρίση που θα την κλονίσει, αποκαλύπτοντας τις αδυναμίες της.

 

Λέων

Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου και δεν έχουν απαραίτητα μια ευχάριστη διάσταση. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για αγορές οικιακού εξοπλισμού, αλλά είναι ιδανική για να ξεφορτωθείς ό,τι θεωρείς άχρηστο. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω αναδεικνύει εργασιακά ζητήματα και συμβάλλει σε έξτρα υποχρεώσεις, εκείνο όμως που πρέπει να κάνεις είναι να μοιράσεις αρμοδιότητες και όχι να τις πάρεις όλες επάνω σου.

Ερωτικά

Μπορείς να ονειρεύεσαι το καλύτερο μέλλον που σου αξίζει, για την ώρα όμως καλό είναι να μην «τσακιστείς» να τα προλάβεις όλα, αφού οι κόποι σου μπορεί να «πάνε στράφι». Αν όμως αφήσεις στους άλλους την πρωτοβουλία, τότε θα σου έρθουν όλα πολύ πιο εύκολα.

 

Παρθένος

Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ωστόσο κάποιες ατυχίες ή δυσλειτουργίες θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου, μεταθέτοντας για αργότερα κάποια από αυτά. Επιπλέον, αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις, προνόησε για οτιδήποτε μπορεί να «στραβώσει» και φρόντισε να έχεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να «σκύψεις» επάνω στις ανάγκες ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά

Αν ψάχνεις για κάτι νέο, ο Κρόνος σου συνιστά να αρκεστείς στη διερεύνηση προσώπων και καταστάσεων, χωρίς να κάνεις κάποια συγκεκριμένη κίνηση. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δώσε προτεραιότητα στην κάλυψη των πρακτικών αναγκών της, αφήνοντας για μετά τις… γλύκες!

 

Ζυγός

Γενικά

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου, ενώ αν φιλοξενήσεις κόσμο, μη δώσεις και πολύ… αέρα, αντίθετα, απαίτησε να σε σεβαστούν. Ωστόσο, σε σχέση με τους οικείους σου μπορεί να προκύψουν προβλήματα και στενοχώριες που έχουν να κάνουν είτε με τα προσωπικά είτε με την υγεία τους. Παράλληλα, στα οικονομικά σου οφείλεις να κινηθείς ρεαλιστικά και έχοντας επίγνωση των όποιων περιορισμών. Επιπλέον, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να απαλλαγείς από κάθε τι που στη συγκεκριμένη φάση σου είναι βάρος.

Ερωτικά

Η εμπλοκή τρίτων στα προσωπικά σου δεν σε βοηθά, αντίθετα φαίνεται να σε στρέφει σε επιλογές και πρακτικές, που στην πραγματικότητα δεν σου ταιριάζουν. Άφησε, λοιπόν, το τι λένε οι άλλοι ή η «κοινή λογική» και κινήσου σύμφωνα με τα κελεύσματα της καρδιάς σου!

 

Σκορπιός

Γενικά

Με την Σελήνη και τον Άρη στο ζώδιό σου, εύκολα μπορεί να χάσεις την ψυχραιμία σου και να κάνεις λάθη ή να «πέσεις» ψυχολογικά, εξ αιτίας κάποιων καταστάσεων αλλά σε κάθε περίπτωση, μην «κολλάς» στο τι έγινε και προχώρα παρακάτω. Αν, πάλι, κληθείς να διαχειριστείς «έξωθεν» απαιτήσεις, που σε ξεπερνούν, τότε απλά μην υποχωρήσεις από τις «κόκκινες γραμμές» σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω τεστάρει την υπομονή σου απέναντι σε πρόσωπα που δεν «στροφάρουν» ή σε καταστάσεις που εξελίσσονται… απελπιστικά αργά!

Ερωτικά

Αν δεν καταστρέψεις από μόνος/η σου τις ελπίδες σου, με το να σκέφτεσαι… περισσότερο από όσο χρειάζεται, το σύμπαν θα σε βοηθήσει να βρεις τον άνθρωπό σου. Αν, πάλι, υπάρξουν αναποδιές ή καθυστερήσεις σε σχέση με ένα ραντεβού, ισχύει το… «κάθε εμπόδιο για καλό»!

 

Τοξότης

Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε… προειδοποιεί ότι κάτι αρνητικό «παίζεται» για σένα στο παρασκήνιο, ιδιαίτερα σε σχέση με τα προσωπικά σου. Κι αν βέβαια διαπιστώσεις ότι κάποιος/α έχει φανεί ανάξιος/α των προσδοκιών σου, μη διστάσεις να απομακρυνθείς από κοντά του. Επιπλέον, μην αδιαφορήσεις για κάποια «ενοχλητικά» συμπτώματα στην υγεία σου, ώστε να προλάβεις τα χειρότερα. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε παραπέμπει σε επιπλέον έξοδα, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να αποφύγεις αγορές που δεν επείγουν.

Ερωτικά

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, όσες «ροζ καρδούλες» κι αν επιστρατεύσεις, ξέρεις κι εσύ ότι τα προβλήματα που διαρκώς κρύβεις «κάτω από το χαλί», κάποια στιγμή θα βγουν στην επιφάνεια. Αν, πάλι, αναζητάς κάτι νέο, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα των καταστάσεων.

 

Αιγόκερως

Γενικά

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε θέλει πλήρως εξοπλισμένο/η απέναντι σε προκλήσεις και προβλήματα της καθημερινότητας, που απαιτούν πρωτίστως μια λογική επεξεργασία. Ωστόσο, σε προσωπικά θέματα, το να εγκλωβιστείς σε λεπτομέρειες δε θα σε βοηθήσει καθόλου, αντίθετα οφείλεις να «πετάξεις» πάνω από το όποιο πρόβλημα. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό δεν αποκλείεται να ανησυχήσεις από τις εξελίξεις στη ζωή ενός προσώπου που εκτιμάς ή να προβληματιστείς από την εξέλιξη μιας συλλογικής προσπάθεια που αφορά και σένα.

Ερωτικά

Όσο κι αν αποφεύγεις να πάρεις κάποιες αποφάσεις που σου φαίνονται «επώδυνες», η ίδια η ζωή θα σε βοηθήσει να καταλάβεις ότι τελικά είναι απελευθερωτικές. Ακολούθησε, λοιπόν, το ένστικτό σου, ακόμη κι αν θεωρείς ότι «δεν κάνεις το σωστό» και… δε θα χάσεις!

 

Υδροχόος

Γενικά

Με την Σελήνη στον Σκορπιό, ο ρόλος σου γίνεται, θέλοντας και μη, πρωταγωνιστικός και το δύσκολο κομμάτι έχει να κάνει με κάποιες αποφάσεις που σχετίζονται με οτιδήποτε «σημαίνον» στη ζωή σου. Και βέβαια, εδώ είναι που θα κριθούν οι ικανότητές σου, να θυμάσαι όμως ότι δεν πρέπει να επωμιστείς βάρη άλλων. Επιπλέον, ως προς τις εξωτερικές δράσεις σου, κάποια πράγματα δε θα σου «βγουν». Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε αφορά στη σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Ερωτικά

Φαίνεται πως κλείνει ένας κύκλος, για να ανοίξει ο επόμενος πάνω σε πιο σταθερές βάσεις, ύστερα όμως από τις αναγκαίες διαβουλεύσεις! Κατά τα άλλα, αν μπεις στον κόπο να ψάξεις τα πώς και τα γιατί μιας προσωπικής σου υπόθεσης, θα μάθεις πολλά κι ενδιαφέροντα.

 

Ιχθύες

Γενικά

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σε ταλαιπωρήσει στις μετακινήσεις και την επικοινωνία σου, ιδιαίτερα αν ακολουθήσεις τις υποδείξεις κάποιων άλλων, που παρά τις όποιες καλές προθέσεις τους ενδεχομένως και να σε «χαντακώσουν». Προσπάθησε, λοιπόν, να κρίνεις τις καταστάσεις από μόνος/η σου. Επιπλέον, φρόντισε να διαθέτεις κάθε νόμιμο έγγραφο ή παραστατικό στις συναλλαγές σου, αφού το να «πέσεις στην περίπτωση» δεν είναι κάτι το απίθανο. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω αναδεικνύει θέματα στις φιλίες σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, ενδέχεται να σε «προξενέψουν» με ένα πρόσωπο που «εγκρίνουν» η οικογένεια και η κοινωνία και δείχνει πρόθυμο να σου εξασφαλίσει πολλά, αλλά στην πραγματικότητα δεν σε εκφράζει. Ετοιμάσου λοιπόν για μια ακόμη… απόδραση!

 

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε