zodia

Τι λένε τα άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων την εβδομάδα 18-24/12

ΖΩΔΙΑ Δημιουργία 18/12/17, 15:36

Κριός

Οι Κριοί του τρίτου δεκαημέρου ζείτε σε μια «φουριόζικη κατάσταση», διαλύετε παλιές και ξεπερασμένες σχέσεις, απελευθερώνεστε και επιδιώκετε τη ρήξη. Όμως τελικά, θα ανακαλύψετε την αλήθεια σας και θα οδηγηθείτε σε πιο σοβαρές δεσμεύσεις. Οι γεννημένοι το β΄ δεκαήμερο είστε σε καλύτερη φάση και διάγετε μια περίοδο αισιοδοξίας και ηρεμίας. Νιώθετε πως κάτι καλύτερο θα γίνει και είναι πολύ πιθανόν να σας τραβήξουν άτομα πολύ διαφορετικά από εσάς, είτε επειδή έχουν άλλη παιδεία και κουλτούρα είτε επειδή μένουν στο εξωτερικό. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, με την είσοδο του Κρόνου στον Αιγόκερω, γίνεστε πιο σοβαροί και παρατάτε τα πολλά ερωτικά μέτωπα του παρελθόντος. Αυτήν την εποχή ίσως δίνετε μάχη με έναν Ταύρο ή Σκορπιό.

 

#AstroLoveTip: Για να έχετε μια επιτυχημένη ερωτική ζωή, θα χρειαστεί να περιορίσετε το «εγώ» σας, και να αφουγκραστείτε λίγο την άλλη πλευρά.

 

Ταύρος

Ο Άρης στον άξονά σας, δημιουργεί έντονες επιθυμίες και σας ωθεί να αποκτήσετε μια ποιοτική και πλήρη ερωτική ζωή. Θέλετε να αλλάξετε τα πάντα και να τα κάνετε καλύτερα, με υψηλές προδιαγραφές και απαιτήσεις. Στην περίπτωση που γίνεται προσπάθεια επανασύνδεσης με ένα πρόσωπο, αντιμετωπίζετε εμπόδια από τον ίδιο τον εαυτό σας, γιατί σας βασανίζουν τόσο η συντηρητική σας σκέψη όσο και τα λάθη του παρελθόντος ή τα λόγια τρίτων για το άτομο αυτό. Γενικά θα πρέπει να ακολουθείτε τις αλλαγές που γίνονται και να απολαμβάνετε ό,τι καινούριο μπορεί να εμπλουτίσει την σχέση που θέλετε να έχετε.

 

#AstroLoveTip: Μην αφήνετε το μυαλό σας να παιδεύεται και να κολλάει στα ίδια και τα ίδια. Πιστέψτε στο καλό και όχι στο αρνητικό.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής που θα είναι ανάδρομος έως τις 23/12 εξακολουθεί να σας ταλαιπωρεί και να σας μπερδεύει ερωτικά. Προσπαθείτε να ζήσετε τη συντροφικότητα πιθανόν με ένα άτομο που είναι μεγαλύτερό σας ή έχει κάποια δέσμευση ή είναι Αιγόκερως. Παιδεύεστε όμως πολύ, στο θέμα της ανταπόκρισης. Αν δεν επικοινωνείτε διαρκώς με τον τρόπο που θέλετε, δεν σημαίνει ότι το άλλο άτομο δεν ενδιαφέρεται για εσάς. Αποφύγετε όσο μπορείτε να μπλέκετε με δεσμευμένους ανθρώπους ή σε διπλές καταστάσεις, γιατί μετά υποφέρετε. Ένας Ιχθύς, Παρθένος ή Τοξότης είναι πολύ πιθανόν να σας ταλαιπωρεί αυτήν την εποχή, όμως με την ευθεία πορεία του Ερμή τα πράγματα θα στρώσουν και θα περάσετε πιο όμορφα.

 

#AstroLoveTip: Η επικοινωνία δεν είναι το μόνο που χρειάζεστε στην ερωτική σας ζωή. Αναζητήστε το μέτρο και την ισορροπία και επιδιώξτε όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρες καταστάσεις.

 

Καρκίνος

Από τις 20/12 ο Κρόνος εισέρχεται στον άξονά σας και θα σας «συμμαζέψει» αρκετά, ιδιαίτερα εσάς του πρώτου δεκαημέρου. Οι επιλογές σας θα γίνουν πιο αυστηρές και τα βήματά σας πιο σοβαρά. Υπάρχει πιθανότητα να προχωρήσετε σε έναν χωρισμό, αλλά να θυμάστε ότι τις ποιοτικές αλλαγές που ζητάτε από το άλλο πρόσωπο, θα ήταν καλύτερα να τις εφαρμόζατε οι ίδιοι στον εαυτό σας. Μετά τις 22/12, ο Ήλιος θα βγάλει στην επιφάνεια τα κρυφά και απωθημένα συναισθήματα και απαιτήσεις που έχετε από τον σύντροφό σας. Με τον Τοξότη ή τον Υδροχόο η σχέση είναι διαφορετική από τα δικά σας στάνταρ, όμως αρκετά φιλική και αισιόδοξη, κάτι που σας ωφελεί και σας χαλαρώνει. Επίσης, μπορεί να επανασυνδεθείτε με έναν Σκορπιό, όμως τώρα η σχέση σας θα μπει σε εντελώς άλλη βάση.

 

#AstroLoveTip: Η διάθεση κριτικής και οι απαιτήσεις σας σπρώχνουν σε διχαστικές καταστάσεις. Μην αποζητάτε το χωρισμό αυτό το διάστημα. Επιδιώξτε την ενότητα.

 

Λέων

Εξακολουθείτε να είστε δημιουργικοί και προσπαθείτε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες με το σύντροφό σας, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν και κρατώντας τα καλά στοιχεία, κυρίως αν σχετίζεστε με κάποιο σταθερό ζώδιο (Ταύρος, Σκορπιός, Υδροχόος). Προσοχή μήπως η αναμόχλευση του παρελθόντος σας κάνει περισσότερο γκρινιάρηδες, απαιτητικούς ή εγωιστές απ’ όσο χρειάζεται η σχέση σας για να ευδοκιμήσει. Ούτως ή άλλως το σύμπαν σας επιβάλλει να ξεκινήσετε πάνω σε εντελώς καινούριες βάσεις. Οι γεννημένοι το πρώτο και δεύτερο δεκαήμερο, ζείτε τον έρωτα με πάθος και ένταση αυτήν την εποχή. Προσοχή αν έχετε σχέση με ένα δεσμευμένο πρόσωπο, αφήστε να περάσει λίγο ο καιρός και μην πιέσετε για χωρισμό στην παρούσα φάση, γιατί θα χαθεί το μέτρο.

 

#AstroLoveTip: Η βελτίωση των ερωτικών σας σχέσεων δεν θα έρθει απαριθμώντας τα λάθη του παρελθόντος. Ξεχάστε τα, συγχωρήστε με τη μεγάλη σας καρδιά και ξεκινήστε μια καινούρια ζωή!

 

Παρθένος

Είστε γεμάτοι αισιοδοξία και οι ελεύθεροι κάνετε νέες γνωριμίες που σας γεμίζουν μεν χαρά, αλλά κάπου σας αφήνουν και ανικανοποίητους. Καλό θα ήταν να εκδηλώνετε τα αισθήματά σας στο άλλο πρόσωπο, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα την επιθυμία σας να μην είστε οι υπηρέτες στη σχέση, αλλά να υπάρχει ισοτιμία. Αυτή είναι μια στάση που θα σας βοηθήσει να μην μπερδεύεστε ή να φέρεστε αλλοπρόσαλλα. Εάν τα βρείτε με έναν Σκορπιό κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, προσπαθήστε να είστε διακριτικοί μαζί του και να μην υπερ-αναλύετε τα πράγματα. Ο Καρκίνος σιγά-σιγά θα «σοβαρευτεί» και θα αλλάξει στάση απέναντί σας, κάτι που θα σας συγκινήσει αρκετά.

 

#AstroLoveTip: Μην σπέρνετε τη σύγχυση και την ασάφεια στις νέες σχέσεις σας. Δηλώστε ξεκάθαρα τις επιθυμίες σας και βάλτε τα δικά σας όρια, ώστε να πατήσετε πάνω σε καθαρό και ανεμπόδιστο έδαφος.

Ζυγός

Έχετε καλύτερη και πιο χαλαρή διάθεση και ξεκινάτε είτε μια καινούρια σχέση είτε μια παλιά, πιθανόν με έναν Κριό, την οποία τοποθετείτε σε νέες βάσεις, αφού το ενδιαφέρον παραμένει ζωντανό, παρόλο που είχατε απομακρυνθεί. Με τον Καρκίνο τα πράγματα σοβαρεύουν και το κλίμα μεταξύ σας δεν μπορεί πια να είναι ανάλαφρο. Θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα δεσμευθείτε μαζί του ή αν θα πάρετε τις αποστάσεις σας. Πολλοί από εσάς, αν και είστε συντροφικά άτομα, έχετε κάποιες τάσεις αυτονομίας και διαφοροποίησης από τα τετριμμένα. Αν όμως μπλέξετε με Ταύρο ή Σκορπιό, θα χρειαστεί να μπείτε λίγο πιο βαθιά στα «θέλω», τις επιθυμίες και τις συνήθειές του, παραμερίζοντας κάπως την ανάλαφρη και επιφανειακή πλευρά του εαυτού σας.

 

#AstroLoveTip: Έχετε ανανεωμένη ψυχολογία και προχωράτε σε νέες μορφές σχέσεων. «Σοβαρευτείτε» λίγο και μπείτε στα παπούτσια του άλλου, ώστε να δημιουργηθεί το είδος της συντροφικότητας που επιθυμείτε.

 

Σκορπιός

Αν και γκρινιάζετε, κατά βάθος είστε σε καλή φάση, ανεξαρτήτως αν υπάρχει σχέση αυτήν τη στιγμή στη ζωή σας. Είστε αισιόδοξοι για το άμεσο μέλλον και ξέρετε ότι κάτι μοναδικό θα σας συμβεί σύντομα. Με τον Άρη στο ζώδιό σας τραβάτε τους άλλους σαν μαγνήτης, αλλά αυτό που χρειάζεστε περισσότερο είναι να τα βρείτε με τον εαυτό σας, ιδιαίτερα εσείς του πρώτου δεκαημέρου. Οι Σκορπιοί του δευτέρου δεκαημέρου είναι πιθανό να βιώνετε μια σχέση από μακριά και να περιμένετε ότι κάτι θα συμβεί, πιθανόν με έναν Ιχθύ ή Καρκίνο. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο έχετε επαναστατική έως και εριστική διάθεση με τάση για διάλυση. Ο στόχος όμως είναι η ένωση, αφού πρώτα ξεπεράσετε τα δικά σας θέματα. Αν δεν τα βρίσκετε με τον Κριό, τον Αιγόκερω ή το Λιοντάρι, καλό είναι να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αναλογιστείτε και τα πιθανά δικά σας λάθη ή ευθύνες.

Τοξότης

Η Αφροδίτη βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σας και ευνοεί την ερωτική σας ζωή, κάνοντάς σας να νιώθετε φρέσκοι και αναζωογονημένοι. Θα φροντίσετε την εμφάνισή σας περισσότερο ώστε να συμβαδίζει με την αισιοδοξία και τη θετική σας διάθεση, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Η τόλμη, η επικοινωνία και η ελεύθερη έκφραση είναι τα καλύτερα φάρμακα, που σας απαλλάσσουν από το αρρωστημένο «εγώ» και την άσκοπη φθορά. Χρειάζεται πάντως προσοχή, όσον αφορά στην εξιδανίκευση του άλλου ατόμου, γιατί μετά θα ακολουθήσει η διάψευση των προσδοκιών σας. Αν το ερωτικό σας ενδιαφέρον μοιράζεται ανάμεσα σε δύο ή περισσότερα πρόσωπα αυτήν την εποχή, το δηλώνετε με ειλικρίνεια και παιχνιδιάρικη διάθεση, όμως το ζητούμενο εκ μέρους σας είναι η ωριμότητα. Στην περίπτωση που δεν νιώθετε πλήρεις μέσα στη σχέση, καλύτερα να την εγκαταλείψετε.

 

#AstroLoveTip: Για να ξεφύγετε από τα μπερδέματα και τις αμφιβολίες, δεν χρειάζεται βιασύνη ούτε αποφάσεις εν βρασμώ. Αποκτήστε ρεαλιστική ματιά και ρωτήστε τον εαυτό σας τι χρειάζεται κατά βάθος.

 

Αιγόκερως

Ο Κρόνος στο ζώδιό σας ζητάει ποιότητα και αναβάθμιση στην προσωπική σας ζωή γενικά και στις ερωτικές σας σχέσεις ειδικότερα. Οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες ίσως νιώσετε μια παγωνιά ή μια αδιαφορία για τα ερωτικά, παράλληλα όμως θα επιδιώξετε να απομακρυνθεί από τη ζωή σας οτιδήποτε αρρωστημένο. Αν δεν το κάνετε εσείς, θα φροντίσει η ίδια η ζωή για αυτό. Ο χωρισμός, η απομάκρυνση ή έστω η διαφοροποίηση στη σχέση είναι τα κύρια πιάτα στο μενού του Κρόνου για πολλούς από εσάς. Οι Αιγόκεροι του δεύτερου και τρίτου δεκαημέρου είστε σε πιο ανάλαφρη φάση και αν υπάρχει φλερτ με Δίδυμο ή Τοξότη, μπορείτε αν σας ενδιαφέρει να το προχωρήσετε. Οι δεσμευμένοι με Ταύρο ή Σκορπιό νιώθετε ότι τα πράγματα καλυτερεύουν, ενώ με το Λιοντάρι αν και έχετε καρμικό δέσιμο, χρειάζεται να νοιαστείτε περισσότερο ώστε να ξεπεραστεί ή όποια κρίση στη σχέση σας.

 

#AstroLoveTip: Η συρροή πολλών πλανητών στον Αιγόκερω εγκαινιάζει μια νέα περίοδο για εσάς, όπου θα πρέπει να γίνουν πολλά ξεκαθαρίσματα, συνειδητοποιήσεις και αλλαγές στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους συντρόφους σας.

 

Υδροχόος

Αναβαθμίζεστε, ανανεώνεστε και προχωράτε μπροστά στον ερωτικό τομέα. Είναι πολύ πιθανό να τα ξαναβρείτε με έναν Ταύρο, Σκορπιό, Λέοντα ή Υδροχόο. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο είστε πιο ευαίσθητοι και πιθανόν να γνωρίσετε ένα πρόσωπο κάπως ξεχωριστό σε μια φιλική εκδήλωση, ίσως Κριό ή Ζυγό. Οι του δεύτεροθ δεκαημέρου έχετε αισιόδοξη διάθεση και συνεργάζεστε μέσα στη σχέση σας, ακόμα και οικονομικά. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο γίνεστε λίγο πιο κτητικοί, ζηλιάρηδες και καχύποπτοι, εκφράζοντας επιτέλους και λίγο συναίσθημα απέναντι στο σύντροφό σας και εγκαταλείποντας τη γνωστή ψυχρή μάσκα της αδιαφορίας.

 

#AstroLoveTip: Καλό είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και να κρατήσετε το μέτρο, ιδιαίτερα αν σχετίζεστε με έναν Σκορπιό.

 

Ιχθύες

Ανοίγετε τα χαρτιά σας με υπερβολικό τρόπο και πιθανόν να έχετε ξεμυαλιστεί με κάποιον, χωρίς να οδηγείστε κάπου συγκεκριμένα, αφού δεν υπάρχουν τα εχέγγυα, αν και εσείς μπήκατε εν γνώσει σας σε αυτή τη σχέση. Οι του δευτέρου δεκαημέρου αν είστε μπλεγμένοι με κάποιο μεταβλητό ζώδιο (Δίδυμοι, Παρθένος, Ιχθύς ή Τοξότης) ενδέχεται ενώ το άλλο πρόσωπο περιμένει από εσάς κάποιες κινήσεις, εσείς να νιώθετε διχασμό και αβεβαιότητα για τα συναισθήματά σας. Αποφύγετε όσο μπορείτε αυτού του είδους τα μπερδέματα που οδηγούν σε σπατάλη της ενέργειάς σας. Είναι καλύτερα να είστε με κάποιον πιο σταθερά, χωρίς υπερβολές, εξάρσεις και πυροτεχνήματα, παρά να ξεσηκώνετε και να ξεμυαλίζετε κάποιον, ενώ οι ίδιοι δεν έχετε κατασταλάξει στο τι θέλετε.

 

#AstroLoveTip: Αυτό το διάστημα, χρειάζεστε μεν την ελευθερία, αλλά μην ξεχνάτε να είστε ειλικρινείς και με τον εαυτό σας και με το άλλο πρόσωπο. Αποφύγετε τα υπερβολικά μπερδέματα!

Πηγή: astrology.gr

Αν σου άρεσε κάνε