08/09/2020: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

08/09/2020: Ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

ΖΩΔΙΑ UPD 13:43 Δημιουργία 08/09/20, 13:41

ΚΡΙΟΣ: Εάν υπάρχει κάποια ανησυχία για τον οικονομικό σας τομέα, πολύ σύντομα θα υπάρξει διευθέτηση. Μπορείτε να κάνετε πιο πετυχημένες ενέργειες, σχετικά με τους συμβιβασμούς σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αποφάσεις για θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό, θα βγουν με περισσότερη ευκολία. Ανοίξτε νέους ορίζοντες διαπραγματεύσεων, καθώς είναι πιθανές καινούριες συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σχέσεις σας βελτιώνονται σημαντικά και σε κάποιες από αυτές θα θέσετε δικούς σας όρους και κανόνες. Είστε δυνατοί στο λόγο αλλά και στις πράξεις και αυτό σας γεμίζει αυτοπεποίθηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε άμεση προτεραιότητα στην τακτοποίηση των οικονομικών σας εκκρεμοτήτων. Πριν βιαστείτε να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο που μόλις γνωρίσατε, δείτε τι πραγματικά θέλει από εσάς.

ΛΕΩΝ: Μην επιτρέψετε στο συναισθηματισμό σας να σας επηρεάσει αρνητικά. Δώστε στους συνεργάτες σας δικαίωμα επιλογής και μην αποφασίζετε με το έτσι θέλω για τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε τα δεδομένα. Διεκδικήστε αυτό που θέλετε καιρό τώρα, αλλά μην ξεπερνάτε τα όρια τα δικά σας και των άλλων.

ΖΥΓΟΣ: Μη χάσετε την ψυχραιμία σας πριν διαπιστώσετε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε τις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και κάντε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει στους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα προβλήματα ασυνεννοησίας που θα έχετε με τους υφιστάμενους σας, θα σας κουράσουν. Εάν συνεχίσετε να αποσκοπείτε μόνο στην αρχηγία και αδιαφορείτε για όλα τα άλλα, θα κάνετε πολλές λάθος κινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επιβάλετε να βρίσκετε συμβιβαστικές λύσεις, όταν οι συνθήκες το απαιτούν. Αναζητήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε εναλλακτικές λύσεις που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Αντί να δουλεύετε και να παλεύετε μόνοι σας για όλα, ενώστε τις δυνάμεις σας με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχετε στη σχέση σας, πρέπει να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις. Κατακτήστε πιο εύκολα τους στόχους σας, έχοντας δίπλα σας τους φίλους σας και τη συμπαράστασή τους.

ΙΧΘΥΣ: Κινηθείτε με καλή άμυνα και πολλή λογική, για να μην βρεθείτε στη δύσκολη θέση να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις την τελευταία στιγμή. Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και τους δικούς σας ανθρώπους.

Πηγή: Oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε