Ζώδια: Οι προβλέψεις με τον Άρη στον Αιγόκερω από 16 Φεβρουαρίου

Ζώδια: Οι προβλέψεις με τον Άρη στον Αιγόκερω από 16 Φεβρουαρίου

ΖΩΔΙΑ UPD 16:46 Δημιουργία 13/02/20, 16:39

TAGS

Ωροσκόπος Κριός ή Άρης στον 10ο οίκο

Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα αφοσιωθείτε σε επαγγελματικά ζητήματα, τα οποία και πρέπει να προωθήσετε, αποφεύγοντας όμως τις κόντρες με πρόσωπα εξουσίας, που πιθανόν να μπλοκάρουν τις εξελίξεις. Ανταγωνισμός και αντιπαλότητα αναμένεται. Ερωτικά εμπλέκεστε σε ερωτικές καυτές περιπέτειες, πιθανόν σκάνδαλα και απαγορευμένες σχέσεις. Επίσης καταστάσεις που διακόπτονται απότομα.

Ωροσκόπος Ταύρος ή Άρης στον 9ο οίκο

Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα αφοσιωθείτε στα σχέδια σας , στις σπουδές σας αλλά και στην προβολη προσωπικών σχεδίων μέσα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το εξωτερικό και θα συνεργαστείτε με άτομα που έχουν διαφορετική κουλτούρα από εσας. Ερωτικά εμπλέκεστε σε αγάπες χωρίς συνορα, από απόσταση αλλά νιώθετε πως έχετε βρει το άλλο σας μισό, υπάρχει χημεία.

Ωροσκόπος Δίδυμος ή Άρης στον 8ο οίκο

Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα αφοσιωθείτε σε οικονομικά ζητήματα, κυρίως αυτά που σχετίζονται με δάνεια, οφειλές και τράπεζες όπου και ενδέχεται να αγχωθείτε, θέλοντας να ξεχωρίσετε τυχόν κοινά αποκτήματα. Πιθανή δυσαρέσκεια μπορεί να προκύψει με τους συνεργάτες σας ή τα άτομα που μοιράζεστε τα χρήματά σας. Ερωτικά θα είστε μπερδεμένοι αλλά ουσιαστικά μπαίνετε σε καταστάσεις που θα σας εξελίξουν , προσφέροντας εμπειρίες ..αξέχαστες.

Ωροσκόπος Καρκίνος ή Άρης στον 7ο οίκο

Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα αφοσιωθείτε στις προσωπικές σας σχέσεις και θα αντιμετωπίσετε αρκετές προκλήσεις που πιθανόν να σας αναστατώσουν και βγάλουν από την ρουτίνα σας. Έντονος ανταγωνισμός και προκλήσεις που πρέπει όμως να αντιμετωπίσετε με γενναιότητα. Ερωτικά είστε σε φάση ξεκαθαρίσματος και ίσως εμπλέκεστε σε καταστάσεις επικίνδυνα τοξικές. Προσπαθήστε να πάρετε πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό σας χώρο.]

Ωροσκόπος Λέων ή Άρης στον 6ο οίκο

Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα αφοσιωθείτε στην εργασιακή σας ζωή και πρέπει να το κάνετε υιοθετώντας όμως ένα σκληρό ωράριο και πιθανόν να συνεργαστείτε με απαιτητικούς εργοδότες ή συναδέλφους. Επιβάλλεται να κυνηγήσετε μια καλύτερη κατάσταση μέσα στον εργασιακό χώρο που κινείστε ή εάν ειστε άνεργοι να βρείτε μια νέα απασχόληση. Ερωτικά είστε σε φάση αναμονής αλλά προβλέπονται ερωτικές συναντήσεις εν ώρα εργασίας ή μετακίνησης. Φροντίστε περισσότερο το ανοσοποιητικό σας.

Ωροσκόπος Παρθένος ή Άρης στον 5ο οίκο

Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα αφοσιωθείτε στον έρωτα, μια που περνάτε φάση έντονα ερωτική, θα ικανοποιηθούν αρκετές από τις επιθυμίες σας και πιθανόν ήδη να ζείτε ένα ειδύλλιο που σας έχει αναστατώσει. Έτσι , είστε περισσότερο συγκεντρωμένοι σε θέματα δημιουργικά, χαράς και ψυχαγωγίας και πιθανόν να βγείτε από το πρόγραμμα σας. Φλερτ, ερωτικές κόντρες με το άτομα που συνδέεστε ερωτικά και η ζωή κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις. Σίγουρα δεν θα πλήξετε. Προσοχή μόνο σε σκάνδαλα αλλά και υπερβολικά έξοδα.

Ωροσκόπος Ζυγός ή Άρης στον 4ο οίκο

Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα αφοσιωθείτε σε προβλήματα και οικογενειακές κόντρες, πιθανόν να περνάτε φάση συναισθηματικού ξεκαθαρίσματος με αποτέλεσμα να νιώθετε πολλές φορές ψυχολογικά ευάλωτοι. Αναμένονται κόντρες, λεκτικές επιθέσεις και διάλογοι που θα σας προβληματίσουν. Ερωτικά είστε αρκετά μπερδεμένοι, ή θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα και διστάζετε ή είστε έτοιμοι για οριστικές ρήξεις. Σταματήστε να συμβιβάζεστε. Θέματα ακίνητης περιουσίας και φροντίδας ηλικιωμένων προσώπων θα προκύψουν.

Ωροσκόπος Σκορπιός ή Άρης στον 3ο οίκο

Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα αφοσιωθείτε στην προώθηση των σχεδίων σας, είτε μέσω μια νέας επιλογής σπουδών είτε μέσα από την δραστηριοποίηση σας στο διαδίκτυο. Ανοίγονται νέοι δρόμοι και θα γίνουν συμφωνίες ζωής που θα αλλάξουν αρκετά την καθημερινότητα σας. Αναμένεται αναγνωρισιμότητα και θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες. Ερωτικά λαμβάνετε μηνύματα, φλερτάρετε μέσα από το διαδίκτυο και περνάτε φάση ανανέωσης.

Ωροσκόπος Τοξότης ή Άρης στον 2ο οίκο

Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα αφοσιωθείτε στην ενίσχυση των οικονομικών σας και κυρίως θα μπείτε σε φάση αναζήτησης νέων πηγών εσόδων που θα σας χαρίσουν ελευθερία κινήσεων, αλλά και κάλυψη των αναγκών σας, μια που προβλέπονται αρκετά έξοδα. Ερωτικά νιώθετε εγκλωβισμένοι σε παθιασμένη κατάσταση , ίσως τοξική και πρέπει να μάθετε να ελέγχετε τα συναισθήματά σας. Τονώστε την αυτοπεποίθηση σας.

Ωροσκόπος Αιγόκερως ή Αρης στον 1ο οίκο

Με τον Άρη στο ζώδιο σας θα αφοσιωθείτε στον εαυτό σας, θα προβάλλετε τη δουλειά σας ή θα μπείτε σε φάση διεκδίκησης μιας νέας σχέσης και φαίνεται πως η περίοδος που ξεκινάει είναι αρκετά εποικοδομητική. Βέβαια αναμένονται κόντρες, υπόγεια χτυπήματα και ζήλειες μέσα στον επαγγελματικό χώρο και για αυτό πρέπει να διατηρήσετε όσο γίνεται την ψυχραιμία σας. Ερωτικά θα είστε ανεβασμένοι και η λίμπιντο σας θα χτυπήσει κόκκινο.. Ελέξτε τα νεύρα σας.

Ωροσκόπος Υδροχόος ή Άρης στον 12ο οίκο

Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα αφοσιωθείτε στην απόκτηση της ψυχικής σας ηρεμίας, μια που αντιλαμβάνεστε ότι έχετε πει ναι σε παιχνίδια χειραγώγησης και πιθανόν συναισθηματικής εκμετάλλευσης. Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο να ασχοληθείτε με τη φροντίδα του σώματος σας αλλά και την βελτίωση της ψυχολογίας σας και για να καταπολεμήσετε το άγχος και την κούραση. Ερωτικά είστε πιθανόν σε μυστική σχέση και αυτό θα σας κουράσει.

Ωροσκόπος Ιχθύες ή Άρης

Με τον Άρη στον Αιγόκερω θα αφοσιωθείτε στην ανάπτυξη του φιλικού σας κύκλου καθώς αναζητάτε νέα ενδιαφέροντα αλλά και οι γνωριμίες που θα γίνουν βοηθούν στην βελτίωση της δημόσιας εικόνας σας. Αναμένονται προτάσεις που αφορούν την δραστηριοποίηση σας σε συλλογικές δραστηριότητες και θα δείτε εξέλιξη. Ερωτικά είστε ενεργοί και αποφασισμένοι να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή.

Πηγή: Oroskopos.gr

Αν σου άρεσε κάνε